Ухвала
від 18.03.2010 по справі 2а-1576/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

6.6.2

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІ НІСТРАТИВНИЙ СУД

м. Запоріжжя, вул. Кремлівсь ка, 65 - в

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

18 березня 2010 року Справа № 2а -1576/10/0870

Суддя Запорізького окру жного адміністративного суд у Лазаренко М.С., розглянувши м атеріали

адміністративного позов у: Державної податкової і нспекції у Жовтневому районі

м. Запо ріжжя

до: То вариства з обмеженою відпові дальністю «Запоріжбуденерг о»

про : припинення юридичної ос оби

ВСТАНОВИВ:

до Запорізького окружно го адміністративного суду на дійшла позовна заява Державн ої податкової інспекції у Жо втневому районі м. Запоріжжя до Товариства з обмеженою ві дповідальністю «Запоріжбуд енерго» про припинення юриди чної особи.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких Державн а податкова інспекція у Жовт невому районі м. Запоріжжя є с уб' єктом владних повноваже нь. Зазначений спір згідно із ст.17 КАС України належить до к омпетенції адміністративни х судів та має розглядатись у порядку адміністративного с удочинства.

Подана позовна заява відпо відає вимогам закону, підсуд на даному адміністративному суду, підстави для її поверне ння чи відмови у відкритті пр овадження у справі відсутні.

Крім того, в процесі підгото вчого провадження суд встан овив необхідність залучення в якості третіх осіб на сторо ні відповідача засновників Т овариства з обмеженою відпов ідальністю «Запоріжбуденер го», а саме: ОСОБА_1 та ОСО БА_2, оскільки рішення у спра ві може вплинути на їх права, с вободи та інтереси або обов' язки.

У зв'язку із цим, керуючись с таттями 104-107, 110, 121, 160, 165 КАС України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження у а дміністративній справі № 2а - 1576/10/0870.

2. Залучити до участі у спра ві у якості третіх осіб на сто роні відповідача: ОСОБА_1 (АДРЕСА_2); ОСОБА_2 (АДР ЕСА_1).

3. Закінчити підготовче про вадження у справі і призначити справу № 2а - 1576 /10/0870 до судового розгляду, яке б уде проводитися суддею Лазар енком М.С. одноособово.

4. Судове засідання признач ити на 07.04.2010 р. о/об 11 год. 20 хв., яке в ідбудеться за адресою: м. Зап оріжжя, вул. Кремлівська, 65 в, в залі судового засідання № 17.

5. Зобов' язати:

позивача - надати у судов е засідання документи, які по свідчують правовий статус (С відоцтво про державну реєстр ацію, довідка про включення д о Єдиного державного реєстру , Положення), документи, які по свідчують правовий статус ві дповідача; довідку про забор гованість відповідача на мом ент проведення судового засі дання; нормативне та докумен тальне обґрунтування заявле них вимог, доручення на предс тавника; оригінали витребува них та доданих до позову доку ментів надати суду для огляд у, копії у справу.

відповідача - надати у суд ове засідання документи, які посвідчують правовий статус (свідоцтво про державну реєс трацію, довідка про включенн я до Єдиного державного реєс тру; свідоцтво платника пода тків); письмові нормативно та документально обґрунтовані пояснення по суті спору; нал ежним чином засвідчені копії витребуваних документів над ати у справу, оригінали - суд у для огляду.

6. Явку в судове засідання пр едставників сторін визнати о бов'язковою.

7. До дня судового засі дання, але не пізніше 28.01.2010 запр опонувати відповідачу у разі невизнання адміністративно го позову подати письмові за перечення проти позову та до кази на обґрунтування цих за перечень.

8. Копію ухвали направити ст оронам по справі, копію позов ної заяви і доданих до неї док ументів направити відповіда чу.

9. У судове засідання виклик ати осіб, які беруть участь у с праві.

9. Ухвала оскарженню не підл ягає та набирає законної сил и з моменту постановлення.

Суддя М.С.Лазаренко

ПАМЯТКА

про права та обов' язки осі б, які беруть участь у справі

Стаття 49 КАС України

1. Особи, які беруть участь у с праві, мають рівні процесуал ьні права і обов' язки.

2. Особи, які беруть участь у с праві, зобов' язані добросов існо користуватися належним и їм процесуальними правами і неухильно виконувати проце суальні обов' язки.

3. Особи, які беруть участь у с праві, мають право:

1) знати про дату, час і місце судового розгляду справи, пр о всі судові рішення, які ухва люються у справі та стосують ся їхніх інтересів;

2) знайомитися з матеріалами справи;

3) заявляти клопотання і від води;

4) давати усні та письмові по яснення, доводи та заперечен ня;

5) подавати докази, брати уча сть у дослідженні доказів;

6) висловлювати свою думку з питань, які виникають під час розгляду справи, задавати пи тання іншим особам, які берут ь участь у справі, свідкам, екс пертам, спеціалістам, перекл адачам;

7) подавати заперечення прот и клопотань, доводів і міркув ань інших осіб;

8) знайомитися з технічним з аписом та журналом судового засідання і подавати письмов і зауваження до них;

9) робити із матеріалів спра ви виписки, знімати копії з ма теріалів справи, одержувати копії судових рішень;

10) оскаржувати судові рішен ня у частині, що стосується їх ніх інтересів;

11) користуватися іншими про цесуальними правами, наданим и їм цим Кодексом.

4. Особи, які беруть участь у с праві, можуть за власний раху нок додатково замовити та от римати в суді засвідчені коп ії документів і витяги з них.

Стаття 51 КАС України

1. Крім прав та обов'язків, визначених у статті 49 цього Кодексу, позивач має право зм інити підставу або предмет а дміністративного позову, зб ільшити або зменшити розмір позовних вимог або відмовит ися від адміністративного по зову в будь-який час до закінч ення судового розгляду. Пози вач має право відмовитися ві д адміністративного позову й у суді апеляційної чи касац ійної інстанції до закінченн я відповідно апеляційного ч и касаційного розгляду.

2. Крім прав та обов'язків, визначених у статті 49 цього К одексу, відповідач має право визнати адміністративний п озов повністю або частково, п одати заперечення проти адмі ністративного позову.

3. Сторони можуть досягнут и примирення на будь-якій ста дії адміністративного проце су, що є підставою для закритт я провадження в адміністрати вній справі.

4. Суд не приймає відмови п озивача від адміністративно го позову, визнання адмініст ративного позову відповідач ем і не визнає умов примиренн я сторін, якщо ці дії супер ечать закону або порушують ч иї - небудь права, свободи чи і нтереси.

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення18.03.2010
Оприлюднено23.03.2010
Номер документу8330791
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-1576/10/0870

Ухвала від 18.03.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Лазаренко Максим Сергійович

Постанова від 21.04.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Лазаренко Максим Сергійович

Постанова від 21.04.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Лазаренко Максим Сергійович

Ухвала від 18.03.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Лазаренко Максим Сергійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні