Ухвала
від 10.06.2019 по справі 693/631/19
ЖАШКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа 693/631/19

2/693/335/19

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

10.06.2019 року м. Жашків

Жашківський районний суд Черкаської області в особі судді Шимчика Р.В., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю Вікналенд та приватного акціонерного товариства Страхова компанія Арсенал страхування про відшкодування шкоди, заподіяної смертю фізичної особи,

ВСТАНОВИВ :

ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до товариства з обмеженою відповідальністю Вікналенд та приватного акціонерного товариства Страхова компанія Арсенал страхування про відшкодування шкоди, заподіяної смертю фізичної особи.

Позовну заяву подано з додержанням вимог ст.ст. 175, 177 ЦПК України та вона підсудна Жашківському районному суду Черкаської області, підстав для залишення її без руху та відмови у відкритті провадження немає.

Відповідно до ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Згідно п. 7 ч. 2 ст. 187 ЦПК України, про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі суд постановляє ухвалу, в якій зазначаються результат вирішення заяв і клопотань позивача, що надійшли разом із позовною заявою, якщо їх вирішення не потребує виклику сторін.

Разом з позовною заявою до суду надійшло клопотання в порядку ч. 6 ст. 177 ЦПК України про витребування доказів а саме :

витребувати у Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області (18000, м. Черкаси, вул. Смілянська, 23);

- належним чином засвідчені індивідуальні відомості про застраховану особу (форма ОК - 5) ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП - НОМЕР_1 .

витребувати у Головного управління ДФС у Черкаській області ( 18002, м. Черкаси, вул. Хрещатик, 235);

- відомості про доходи гр. ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП - НОМЕР_1 , за 2016-2017 роки.

Витребувати у Головного управління ДФС у Київській області ( 03151, Київ-151, вул. Народного Ополчення, 5 а);

- відомості про місце роботи гр. ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , РНОКПП - НОМЕР_2 , станом на 19.11.2017 року;

витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю Вікналенд (ідентифікаційний код юридичної особи - 39392382, місцезнаходження : 07330, Київська область, Вишгородський район, смт. Димер, вулиця Вишнева, 22 - Є);

-належним чином засвідчену копію наказу про прийняття на роботу гр. ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 ;

-належними чином засвідчену копію наказу про звільнення з роботи гр. ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 ;

-належним чином засвідчену копію трудової книжки гр. ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 ;

-належним чином засвідчену копію наказу про закріплення за гр. ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , транспортного засобу марки MAN , д/н НОМЕР_3 із напівпричіпом WIELTON , д/н НОМЕР_4 .

Суд вважає клопотання таким, що підлягає до задоволення.

Керуючись ст.84, 187 ЦПК України ,-

ПОСТАНОВИВ :

Прийняття позовної заяви до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю Вікналенд та приватного акціонерного товариства Страхова компанія Арсенал страхування про відшкодування шкоди, заподіяної смертю фізичної особи.

Розгляд справи здійснити за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання з повідомленням учасників справи на 12 год. 00 хв. 30 серпня 2019 року в приміщенні Жашківського районного суду Черкаської області за адресою: Черкаська область, м. Жашків, вул. Благовісна, 8.

Надіслати відповідачам :

- копію ухвали про відкриття провадження у справі;

- копію позову та матеріали, що додаються до нього.

Надіслати позивачу копію ухвали про відкриття провадження у справі.

Відповідачу до суду подати відзив протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Роз`яснити положення ч.4 та ч.8 ст.178 ЦПК України, а саме, що копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Витребувати у Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області (18000, м. Черкаси, вул. Смілянська, 23);

- належним чином засвідчені індивідуальні відомості про застраховану особу (форма ОК - 5) ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП - НОМЕР_1 .

Витребувати у Головного управління ДФС у Черкаській області ( 18002, м. Черкаси, вул. Хрещатик, 235);

- відомості про доходи гр. ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП - НОМЕР_1 , за 2016-2017 роки.

Витребувати у Головного управління ДФС у Київській області ( 03151, Київ-151, вул. Народного Ополчення, 5 а);

- відомості про місце роботи гр. ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , РНОКПП - НОМЕР_2 , станом на 19.11.2017 року;

Витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю Вікналенд (ідентифікаційний код юридичної особи - 39392382, місцезнаходження : 07330, Київська область, Вишгородський район, смт. Димер, вулиця Вишнева, 22 - Є);

- належним чином засвідчену копію наказу про прийняття на роботу гр. ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 ;

- належними чином засвідчену копію наказу про звільнення з роботи гр. ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 ;

- належним чином засвідчену копію трудової книжки гр. ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 ;

- належним чином засвідчену копію наказу про закріплення за гр. ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , транспортного засобу марки MAN , д/н НОМЕР_3 із напівпричіпом WIELTON , д/н НОМЕР_4 .

Витребувані докази надати суду протягом п`яти днів з моменту отримання даної ухвали.

Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Роз`яснити, що відповідно до положень ст.148 ЦПК України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від 0,3 до трьох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб у випадках неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, або неподання таких доказів без поважних причин.

Інформацію про дату та час розгляду справи можна отримати за електронною адресою суду: inbox@gsh.ck.court.gov.ua.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій його частині ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий: Роман Васильович Шимчик

Дата ухвалення рішення10.06.2019
Оприлюднено04.08.2019
Номер документу83423922
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування шкоди, заподіяної смертю фізичної особи

Судовий реєстр по справі —693/631/19

Ухвала від 10.06.2019

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні