Постанова
від 04.03.2010 по справі 2а-1048/10/1370
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

О

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІН ІСТРАТИВНИЙ СУД

79018, м. Львів, вул. Чоловського , 2

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

04 березня 2010 р. № 2а-1048/10/1370

Львівський окружний ад міністративний суд у складі:

головуючого судді Брильов ського Р.М.,

при секретарі Лемеха Л.Я.

за участю:

представника позивача - Руй Р.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні у місті Л ьвові справу за адміністрати вним позовом

ДПІ у Миколаївському р-ні Л/о до ТзОВ "Миколаївський завод коміркових виробів" про про скасування державної реєстрації ,

В С Т А Н О В И В:

ДПІ у Миколаївському рай оні звернулась до суду з вище зазначеним позовом про скасу вання (припинення) державної реєстрації суб'єкта підприє мницької діяльності

Підставами позову є непода ння відповідачем податкової звітності з жовтня 2005 року.

Представник позивача в суд овому засіданні подав заяву про уточнення позовних вимог , згідно якої просить суд прип инити юридичну особу - Товар иство з обмеженою відповідал ьністю "Миколаївський завод коміркових виробів". Предста вник позивача позовні вимоги підтримав, просить позов зад оволити.

Відповідач заперечень на п озов, витребувані судом дока зи не надав, явки повноважног о представника в судове засі дання не забезпечив. Про час і місце розгляду справи відпо відач був повідомлений належ ним чином. Суд вжив всі залежн і від нього заходи для повідо млення відповідача належним чином про час і місце розгляд у судової справи з його участ ю та реалізації ним права суд ового захисту своїх прав та і нтересів, а тому вважає за мож ливе розглянути справу без у часті відповідача відповідн о до положень ст. 128 КАС України .

Заслухавши думку представ ника позивача, розглянувши м атеріали справи, дослідивши надані докази, суд, даючи прав ову оцінку спірним правовідн осинам, виходив з наступного .

Згідно з матеріалами справ и, Товариство з обмеженою від повідальністю "Миколаївськи й завод коміркових виробів" з ареєстроване Миколаъвською районною державною адмініст рацією 05.10.2004 р., свыдоцтво серії А00 №365733, ЄДРПОУ 33143535.

Відповідач взятий на облік платника податків в ДПІ у Мик олаївському районі.

Згідно довідки ДПІ у Микола ївському районі від 22.12.2009 р. №12050/10 /15-018, ТзОВ "Миколаївський завод коміркових виробів" подало о станню податкову звітність з а 9 місяців 2005 р., у зв' язку з чим відповідачем порушено вимог и ст. 9 Закону України „Про сис тему оподаткування”.

У відповідності до довідки ДПІ у Миколаївському районі від 23.12.2009 р. №72098/10/24-077, відповідач ст аном на 23.12.2009 р. заборгованості перед бюджетом не має.

Відповідно до вимог п. 4 ч.2 ст . 38 Закону України “Про держав ну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємці в” підставами для постановле ння судового рішення щодо пр ипинення юридичної особи є н еподання протягом року орган ам державної податкової служ би податкових декларацій, до кументів фінансової звітнос ті відповідно до закону.

Відповідачем не представл ено суду доказів про подання до органів державної податк ової служби податкової звітн ості.

За таких обставин суд вважа є, що позовні вимоги підставн і і обґрунтовані, а тому адмін істративний позов належить з адоволити.

Щодо судових витра т, то у відповідності до вимог ст.94 КАС України, зокрема, част ин 2 та 3, судові витрати у формі судового збору, з відповідач а не належить стягувати.

Керуючись ст.ст. 2, 4, 7-14, 23 , 69, 70, 86, 160-163, 167 Кодексу адміністрат ивного судочинства України, суд -

П О С Т А Н О В И В:

Позов задовольнити.

Припинити юридичну особу - Товариство з обмеженою відпо відальністю "Миколаївський з авод коміркових виробів", ЄДР ПОУ 33143535.

Копії постанови надіслати сторонам, державному реєстр атору Миколаївської районно ї державної адміністрації.

Постанова набирає законно ї сили після закінчення стро ку подання заяви про апеляці йне оскарження, встановленог о цим Кодексом, якщо таку заяв у не було подано. Якщо було под ано заяву про апеляційне оск арження, але апеляційна скар га не була подана у строк, вста новлений цим Кодексом, поста нова набирає законної сили п ісля закінчення цього строку . У разі подання апеляційної с карги судове рішення, якщо йо го не скасовано, набирає зако нної сили після закінчення а пеляційного розгляду справи . Якщо строк апеляційного оск арження буде поновлено, то вв ажається, що постанова суду н е набрала законної сили.

Заява про апеляційне оскар ження та апеляційна скарга п одаються до адміністративно го суду апеляційної інстанці ї через суд першої інстанції , який ухвалив оскаржуване су дове рішення. Копія апеляцій ної скарги одночасно надсила ється особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції. Заява про апеляційне оскарже ння постанови суду першої ін станції подається протягом д есяти днів з дня її проголоше ння а в разі складення постан ови у повному обсязі відпові дно до статті 160 цього Кодексу - з дня складення в повному об сязі. Якщо постанову було про голошено у відсутності особи , яка бере участь у справі, то с трок подання заяви про апеля ційне оскарження обчислюєть ся з дня отримання нею копії п останови. Апеляційна скарга на постанову суду першої інс танції подається протягом дв адцяти днів після подання за яви про апеляційне оскарженн я. Апеляційна скарга може бут и подана без попереднього по дання заяви про апеляційне о скарження, якщо скарга подає ться у строк, встановлений дл я подання заяви про апеляцій не оскарження.

Суддя Брильовський Ром ан Михайлович

Повний текст постанови в иготовлено 09.03.2010 р.

СудЛьвівський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення04.03.2010
Оприлюднено23.03.2010
Номер документу8343735
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-1048/10/1370

Постанова від 04.03.2010

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Брильовський Роман Михайлович

Постанова від 04.03.2010

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Брильовський Роман Михайлович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні