Ухвала
від 05.08.2019 по справі 1.380.2019.003188
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа № 1.380.2019.003188

У Х В А Л А

про призначення судового засідання

05 серпня 2019 року

Cуддя Львівського окружного адміністративного суду Кедик М.В., розглянувши позовну заяву Львівського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів до приватного підприємства "Артіс-Монтаж" про стягнення боргу,-

в с т а н о в и в :

Львівське обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів звернулося до Львівського окружного адміністративного суду з позовом до приватного підприємства "Артіс-Монтаж" про стягнення боргу в сумі 19687,36 грн.

Ухвалою від 04.07.2019 суддя прийняв позовну заяву та відкрив спрощене позовне провадження в адміністративній справі, без повідомлення сторін.

Відповідно до частини 5 статті 262 КАС України суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Розгляд справи по суті за правилами спрощеного позовного провадження починається з відкриття першого судового засідання (ч. 2 ст. 262 КАС України).

Для всебічного та повного з`ясування фактичних обставин справи суд з власної ініціативи вважає за необхідне перейти до розгляду даної справи за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін (в судовому засіданні).

Керуючись статтями 248, 256, 262 КАС України, суд, -

ухвалив:

Перейти із спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін до розгляду справи № 1.380.2019.0003188 за правилами спрощеного позовного провадження в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Призначити перше судове засідання на 14 серпня 2019 року об 11:30 год., яке відбудеться у приміщенні Львівського окружного адміністративного суду (м. Львів, вул. Чоловського, 2).

Позивачу надати суду: відомості про включення відповідача до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань станом на день звернення до суду із позовом; докази перебування відповідача на обліку в органах державної служби зайнятості населення; докази порушення відповідачем норм Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» , а саме, докази, які підтверджують те, що відповідач не інформував органи зайнятості населення про наявність вакантних робочих місць для працевлаштування інвалідів, не проводив організаційно-правових заходів щодо створення робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю, не вживав самостійних заходів з пошуку осіб з інвалідністю з метою їх подальшого працевлаштування, докази відмов у прийнятті інвалідів на роботу; докази інформування відповідача про наявність у нього заборгованості зі сплати адміністративно-господарських санкцій за невиконання нормативу по створенню робочих місць для працевлаштування інвалідів та пені за порушення строків сплати зазначеної суми санкцій, з доказами надсилання на адресу відповідача; звіт 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)» відповідача або інформацію щодо подання/неподання вказаного звіту,- а у разі ненадання таких повідомити причини неможливості їх подання.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається - http://adm.lv.court.gov.ua/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя Кедик М.В.

Дата ухвалення рішення05.08.2019
Оприлюднено08.08.2019
Номер документу83462699
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —1.380.2019.003188

Рішення від 09.09.2019

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кедик Марія Василівна

Ухвала від 05.08.2019

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кедик Марія Василівна

Ухвала від 04.07.2019

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кедик Марія Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні