Ухвала
від 25.07.2019 по справі 452/3310/18
САМБІРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 452/3310/18

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

"25" липня 2019 р. м.Самбір

Суддя Самбірського міськрайонного суду Львівської області Кравців В.І., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Чукв"янської сільської ради Самбірського району Львівської області про встановлення факту, що має юридичне значення та визнання права власності на спадкове майно,

встановив:

ОСОБА_1 , яка проживає у АДРЕСА_1 , пред`явила до Чукв"янської сільської ради Самбірського району Львівської області, яка знаходиться за адресою: Львівська область, Самбірський район, с. Чуква, вул. Самбірська, 158, позов про встановлення факту, що має юридичне значення, а саме: що вона, позивач, ІНФОРМАЦІЯ_1 , є дочкою ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_2 та визнання за нею, позивачем, права на земельну ділянку загальною площею 2, 7879 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, а саме земельних ділянок за кадастровими номерами: НОМЕР_1 площею 1,1611 га; НОМЕР_2 площею 0,2945 га; НОМЕР_3 площею 1,3322 га, які розташовані на території Чуквянської сільської ради Самбірського району Львівської області, згідно Державного акта про право власності на земельну ділянку серія НОМЕР_4 , виданого 25 лютого 2005 року Самбірською районною державною адміністрацією на підставі розпорядження голови Самбірської районної державної адміністрації від 27 липня 2004 року за № 428 та зареєстрованого в Книзі записів реєстрації державних актів на право власності на землю та на право постійного користування землею, в порядку спадкування за заповітом після смерті її матері ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_3 .

Справа підсудна Самбірському міськрайонному суду Львівської області.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження відсутні.

Справа підлягає розгляду у порядку загального позовного провадження.

Керуючись ст.ст. 187, 189-191, 197 ЦПК України,

постановив:

Прийняти до розгляду позовну заяву ОСОБА_1 про встановлення факту, що має юридичне значення та визнання права власності на спадкове майно.

Відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Чукв"янської сільської ради Самбірського району Львівської області про встановлення факту, що має юридичне значення та визнання права власності на спадкове майно, яка буде розглядатися за правилами загального позовного провадження.

Підготовче засідання призначити у відкритому судовому засіданні в залі суду на 8 серпня 2019 року на 10 год. з викликом сторін.

Участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не можлива із за відсутності технічної можливості.

Установити відповідачу Чукв"янській сільській раді Самбірського району Львівської області до 8 серпня 2019 року для подання відзиву на позов та документів, що підтверджують надіслання відзиву позивачу ОСОБА_1 .

Учасникам справи надіслати копію даної ухвали.

Відповідачу надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню в апеляційному порядку окремо від рішення суду не підлягає, але може бути оскаржена в апеляційному порядку в частині відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності шляхом подання апеляційної скарги до Львівського апеляційного суду через суд першої інстанції, який постановив ухвалу, протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: https://sb.lv.court.gov.ua.

Суддя

СудСамбірський міськрайонний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення25.07.2019
Оприлюднено07.08.2019
Номер документу83470925
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —452/3310/18

Рішення від 08.08.2019

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кравців В. І.

Рішення від 08.08.2019

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кравців В. І.

Ухвала від 25.07.2019

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кравців В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні