Постанова
від 06.08.2019 по справі 330/643/19
ЯКИМІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

П О С Т А Н О В А

iменем України

3-в/330/8/2019

Справа № 330/643/19

"06" серпня 2019 р. суддя Якимівського районного суду Запорізької області Ковальчук О.А., за участю представника Якимівського районного відділу філії ДУ Центр пробації Полтораченка Я.В., розглянувши подання старшого інспектора Якимівського районного відділу філії ДУ Центр пробації в Запорізькій області про вирішення питання відносно ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , пов`язаного з виконанням постанови у справі про адміністративне правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 183-1 КУпАП,

встановив:

Старший інспектор Якимівського РВ філії ДУ Центр пробації в Запорізькій області звернувся до суду з клопотанням в порядку ст. 304 КУпАП, в якому зазначив, що 15.05.2019 року до Якимівського районного відділу філії ДУ Центр пробації в Запорізькій області надійшла постанова Якимівського районного суду Запорізької області від 03.05.2019 року відносно ОСОБА_1 для виконання стягнення у виді 120 годин суспільно корисних робіт. З метою ознайомлення із постановою суду та видачі направлення ОСОБА_1 неодноразово направлялися виклики, але порушник не з`явився. Для з`ясування факту проживання порушника за вказаним у постанові суду місцем проживання направлені запити до Атманайського старостинського округу Старіков К.А. за вказаною адресою зареєстрований та не проживає. Згідно відповіді Якимівського ВП Мелітопольського ВП ГУНП факт проживання ОСОБА_1 не підтвердився. Крім того, з метою перевірки можливого місця знаходження ОСОБА_1 за адресами зазначеними в довідці бази даних Армор , в базі даних зазначена лише адреса місця реєстрації ОСОБА_1 , факт місця проживання - не значиться. Таким чином старший інспектор Якимівського РВ філії ДУ Центр пробації в Запорізькій області просить вирішити питання зв`язане з виконанням постанови.

В судовому засіданні старший інспектор Якимівського районного відділу філії ДУ Центр пробації в Запорізькій області Полтораченко Я.В. підтримав подання.

Представник Якимівського РВ ДВС ГТУЮ у Запорізькій області в судове засідання не з`явився, надав заяву про розгляд справи без його участі.

ОСОБА_1 в судове засідання не з`явився.

Дослідивши подання та додані до нього матеріали, вислухавши представника Якимівського РВ філії Центр пробації , суддя приходить до наступних висновків.

Згідно ст. 252 КУпАП суд оцінює докази за своїм внутрішнім переконанням, що ґрунтуються на всебічному, повному і об`єктивному дослідженні всіх обставин справи в їх сукупності, керуючись законом і правосвідомістю.

Так, за наслідками розгляду справи встановлено, що постановою Якимівського районного суду Запорізької області від 03.05.2019 року ОСОБА_1 визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 183-1 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у виді суспільно корисних робіт строком на 120 годин.

Під час виконання даної постанови працівниками Якимівського РВ філії Центр пробації було встановлено, що станом на 16.07.2019 року ОСОБА_1 за місцем свого проживання відсутній, у зв`язку із чим виконати зазначену постанову не представилось можливим.

У відповідності до вимог ст. 301 КУпАП, за наявності обставин, що ускладнюють виконання постанови про накладення адміністративного стягнення або роблять її виконання неможливим, орган (посадова особа), який виніс постанову, може відстрочити її виконання на строк до одного місяця.

Враховуючи відсутність ОСОБА_1 за відомою адресою його місця проживання та необхідність встановлення його місцезнаходження, строк виконання постанови Якимівського районного суду Запорізької області від 03.05.2019 року слід відстрочити.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 283, 284, 301,325-1 КУпАП, суд,

постановив:

Подання старшого інспектора Якимівського районного відділу філії ДУ Центр пробації в Запорізькій області про вирішення питання відносно ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , пов`язаного з виконанням постанови у справі про адміністративне правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 183-1 КУпАП, задовольнити.

Виконання постанови Якимівського районного суду Запорізької області від 03.05.2019 року, якою ОСОБА_1 визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 183-1 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у виді суспільно корисних робіт строком на 120 годин, відстрочити на строк до одного місяця.

Копію постанови для її виконання направити до Якимівського районного відділу філії ДУ Центр пробації в Запорізькій області.

Апеляційна скарга на постанову подається до Запорізького апеляційного суду протягом десяти днів з дня її винесення.

Суддя:

Дата ухвалення рішення06.08.2019
Оприлюднено08.08.2019
Номер документу83499212
СудочинствоАдмінправопорушення

Судовий реєстр по справі —330/643/19

Постанова від 06.08.2019

Адмінправопорушення

Якимівський районний суд Запорізької області

Ковальчук О. А.

Постанова від 03.05.2019

Адмінправопорушення

Якимівський районний суд Запорізької області

Ковальчук О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні