Ухвала
від 07.08.2019 по справі 6-631/11
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 6-631/11

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07 серпня 2019 року суддя Печерського районного суду м. Києва Ільєва Т.Г., перевіривши матеріали заяви Кредитної спілки Центр фінансових послуг про отримання дубліката виконавчого листа та поновлення пропущеного строку пред`явлення виконавчого документа до виконання у справі за заявою Кредитної спілки Центр фінансових послуг про видачу викового листа на підставі рішення Постійно діючого третейського суду при Всеукраїнській громадській організації Право та обов`язок у справі за позовом Кредитної спілки Центр фінансових послуг до ОСОБА_1 та ОСОБА_2 про стягнення заборгованості,-

В С Т А Н О В И В:

06.08.2019 у провадження судді Печерського районного суду м. Києва Ільєвої Т.Г. надійшла заява Кредитної спілки Центр фінансових послуг про отримання дубліката виконавчого листа та поновлення пропущеного строку пред`явлення виконавчого документа до виконання у справі за заявою Кредитної спілки Центр фінансових послуг про видачу викового листа на підставі рішення Постійно діючого третейського суду при Всеукраїнській громадській організації Право та обов`язок у справі за позовом Кредитної спілки Центр фінансових послуг до ОСОБА_1 та ОСОБА_2 про стягнення заборгованості.

Вивчивши матеріали заяви, приходжу до наступного висновку.

З підстав, зазначених у статтях 36, 37 і 38 Цивільного процесуального Кодексу України, суддя, секретар судового засідання, експерт, спеціаліст, перекладач зобов`язані заявити самовідвід.

Відвід повинен бути вмотивованим і заявленим протягом десяти днів з дня отримання учасником справи ухвали про відкриття провадження у справі, але не пізніше початку підготовчого засідання або першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження. Самовідвід може бути заявлений не пізніше початку підготовчого засідання або першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження.

Вищевказану справу було розглянуто суддею Печерського районного суду м. Києва Григоренко І.В.

Варто зазначити, що видача дубліката виконавчого листа та поновлення пропущеного строку пред`явлення виконавчого документа до виконання, безпосередньо пов`язана із його виконанням та розглядається у межах справи, в даному випадку, в якій суддя Григоренко І.В. уже надала відповідну правову оцінку та прийняла відповідне судове рішення.

Згідно штатного розпису, суддя Григоренко І.В. на даний час є діючим суддею Печерського районного суду м. Києва.

Положеннями ст. 36 ЦПК України, передбачено, що суддя не може розглядати справу і підлягає відводу (самовідводу) якщо було порушено порядок визначення судді для розгляду справи.

Враховуючи зазначене, вважаю, що подальший розгляд суддею Ільєвою Т.Г. заяви Кредитної спілки Центр фінансових послуг про отримання дубліката виконавчого листа та поновлення пропущеного строку пред`явлення виконавчого документа до виконання, поставить під сумнів принцип неупередженого розгляду справи безстороннім і незалежним судом та об`єктивності судді.

З урахуванням вищенаведеного, вважаю за належне заявити самовідвід з розгляду вказаної заяви,

Керуючись ст. 36, 39, 40, 41 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Заявити у справі за заявою Кредитної спілки Центр фінансових послуг про отримання дубліката виконавчого листа та поновлення пропущеного строку пред`явлення виконавчого документа до виконання у справі за заявою Кредитної спілки Центр фінансових послуг про видачу викового листа на підставі рішення Постійно діючого третейського суду при Всеукраїнській громадській організації Право та обов`язок у справі за позовом Кредитної спілки Центр фінансових послуг до ОСОБА_1 та ОСОБА_2 про стягнення заборгованості, - самовідвід.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.Г. Ільєва

Дата ухвалення рішення07.08.2019
Оприлюднено09.08.2019
Номер документу83531290
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-631/11

Ухвала від 15.10.2019

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Григоренко І. В.

Ухвала від 15.10.2019

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Григоренко І. В.

Ухвала від 07.08.2019

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Ільєва Т. Г.

Ухвала від 07.06.2019

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Матійчук Г. О.

Ухвала від 27.05.2019

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Вовк С. В.

Ухвала від 20.05.2019

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Литвинова І. В.

Ухвала від 21.09.2011

Цивільне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Зуєва В. І.

Ухвала від 21.04.2011

Цивільне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Мороз К. В.

Ухвала від 09.12.2011

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Філюк Т. М.

Ухвала від 22.11.2012

Цивільне

Кіровський районний суд м.Донецька

Іванов О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні