Ухвала
від 09.08.2019 по справі 824/923/19-а
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

09 серпня 2019 р. м. Чернівці Справа № 824/923/19-а

Чернівецький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Анісімова О.В., розглянувши матеріали адміністративного позову ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до голови Чернівецької обласної ради Мунтяна Івана Миколайовича (58010, м. Чернівці, вул. М. Грушевського, 1), Чернівецької обласної ради (58010, м. Чернівці, вул. М. Грушевського, 1) про визнання протиправним та скасування розпорядження,-

В С Т А Н О В И В:

08.08.2019 року ОСОБА_1 (далі - позивач) звернувся до суду із адміністративним позовом до голови Чернівецької обласної ради Мунтяна Івана Миколайовича (далі - відповідач-1), Чернівецької обласної ради (далі - відповідач-2), в якому просить суд:

- визнати протиправним та скасувати Розпорядження голови Чернівецької обласної ради Мунтяна І.М. від 30.07.2019 року № 244 Про проведення конкурсу та утворення конкурсної комісії на зайняття посади генерального директора ОКНП Чернівецька обласна клінічна лікарня .

Розглянувши матеріали адміністративного позову та доводи позивача, суд зазначає наступне.

У відповідності до пункту 4 частини 2 статті 180 КАС України у підготовчому засіданні суд, серед іншого, вирішує питання про вступ у справу інших осіб.

Частиною 2 статті 49 КАС України передбачено, що треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого засідання або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов`язки. Вони можуть бути залучені до участі у справі також за клопотанням учасників справи.

Враховуючи викладені вище положення КАС України, суд зазначає, що залучення до участі у справі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору допускається у випадку якщо рішення у справі може вплинути на її права, свободи, інтереси або обов`язки.

Тобто, метою залучення третіх осіб до участі у справі є відстоювання ними власних прав та інтересів, на які може вплинути рішення суду.

З огляду на заявлені позовні вимоги, суд приходить до висновку, що рішення за результатами розгляду справи по суті може вплинути на права та інтереси Обласної комунальної установи Чернівецька обласна клінічна лікарня , а тому, суд вважає, що є достатні підстави для залучення її до справи як третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідачів.

На підставі викладеного та керуючись статтями 49, 241, 243, 248 КАС України, суд -

У Х В А Л И В:

1. Залучити до участі в справі як третьої особи, які не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідачів:

- Обласну комунальну установу Чернівецька обласна клінічна лікарня (58001, м. Чернівці, вул. Головна, 197, код ЄДРПОУ 02005734).

2. Встановити третій особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмет спору на стороні відповідачів (ОКУ Чернівецька обласна клінічна лікарня ) п`ятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання до суду письмових пояснень з викладенням своїх аргументів і міркувань на підтримку або заперечення проти позову з врахуванням положень ст. 165 КАС України.

3. Повідомити третій особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмет спору на стороні відповідача (ОКУ Чернівецька обласна клінічна лікарня ), що провадження у справі призначено на 29.08.2019 року о 14:30 год.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя О.В. Анісімов

Дата ухвалення рішення09.08.2019
Оприлюднено11.08.2019
Номер документу83546289
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправним та скасування розпорядження

Судовий реєстр по справі —824/923/19-а

Ухвала від 29.08.2019

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Анісімов Олег Валерійович

Ухвала від 09.08.2019

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Анісімов Олег Валерійович

Ухвала від 09.08.2019

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Анісімов Олег Валерійович

Ухвала від 09.08.2019

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Анісімов Олег Валерійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні