Ухвала
від 14.08.2019 по справі 748/2087/19
ЧЕРНІГІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження №2/748/796/19

Єдиний унікальний № 748/2087/19

У Х В А Л А

про відкриття провадження

14 серпня 2019 рокум. Чернігів

Суддя Чернігівського районного суду Хоменко Л.В. , перевіривши відповідність вимогам ст.ст. 19, 27-30, 175, 177 ЦПК України позовної заяви ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Територіальної громади с. Анисів в особі Анисівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області (с. Анисів, Чернігівського району та області, вул. Герасименка, 26), треті особи: Чернігівська районна державна нотаріальна контора (м. Чернігів, вул. Шевченка, 48), Міжрайонне управління у Ріпкинському та Чернігівському районах Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області (м. Чернігів, вул. П`ятницька, 11) про визнання права власності на земельні ділянки в порядку спадкування, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до Територіальної громади с. Анисів в особі Анисівської сільської ради, Чернігівського району Чернігівської області, в якому просить визнати за нею в порядку спадкування, як за спадкоємцем за законом, після смерті батька ОСОБА_2 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 , право власності на земельну ділянку площею 2,7676 га, кадастровий номер НОМЕР_1 та земельну ділянку площею 0.9886 га, кадастровий номер НОМЕР_2 , що надані для особистого селянського господарства, які розташовані на території Анисівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

Позовна заява відповідає вимогам цивільного процесуального законодавства щодо форми та змісту. Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження не встановлено. Заява підсудна Чернігівському районному суду та підлягає розгляду в порядку цивільного судочинства.

Позовна заява підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 187, 189 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити позовне провадження в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Територіальної громади с. Анисів в особі Анисівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області, треті особи: Чернігівська районна державна нотаріальна контора, Міжрайонне управління у Ріпкинському та Чернігівському районах Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області про визнання права власності на земельні ділянки в порядку спадкування.

Підготовче засідання призначити на 29 серпня 2019 р. на 09:00 годину.

Встановити відповідачу строк сім днів із дня отримання копії цієї ухвали для подання відзиву на позов.

Ухвалу про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи. Одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі відповідачу надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Веб - адреса сторінки на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи http://court.gov.ua/sud2523/ .

Ухвала може бути оскаржена до Чернігівського апеляційного суду через Чернігівський районний суд Чернігівської області шляхом подання апеляційної скарги в 15-денний строк з дня постановлення ухвали.

Суддя Л. В. Хоменко

СудЧернігівський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення14.08.2019
Оприлюднено15.08.2019
Номер документу83637047
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —748/2087/19

Рішення від 12.09.2019

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Хоменко Л. В.

Ухвала від 29.08.2019

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Хоменко Л. В.

Ухвала від 14.08.2019

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Хоменко Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні