Ухвала
від 19.08.2019 по справі 543/826/19
ОРЖИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

543/826/19

2-о/543/35/19

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

19.08.2019 року смт Оржиця

Суддя Оржицького районного суду Полтавської області Грузман Т.В., розглянувши заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Савинська сільська рада Оржицького району Полтавської області, Державна нотаріальна контора Оржицького району Полтавської області, про встановлення факту проживання однією сім`єю ,-

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся до суду із заявою про встановлення факту проживання однією сім`єю.

Дослідивши зміст заяви та доданих до неї документів судом було встановлено, що заява підсудна Оржицькому районному суду Полтавської області та подана із додержанням вимог ст.ст. 293, 294, 316 ЦПК України.

Разом із заявою заявником надано клопотання про витребування доказів, а саме:

1) витребувати у Савинській сільській раді Оржицького району Полтавської області копію заповіту складеного ОСОБА_2 на ім`я ОСОБА_3 ;

2) витребувати у Державній нотаріальній конторі Оржицького району Полтавської області копію спадкової справи заведену після смерті ОСОБА_4 та відомості щодо заведення спадкової справи після смерті ОСОБА_2 .

Відповідно до ч.2 ст. 294 ЦПК України з метою з`ясування обставин справи, суд може за власною ініціативою витребувати необхідні докази.

Зважаючи на викладене, суд вважає за необхідне витребувати зазначені докази, оскільки вини мають істотне значення для правильного та повного з`ясування обставин справи, таким чином задовольнивши клопотання заявника.

Керуючись ст.ст.293-294 ЦПК України , суддя,-

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Савинська сільська рада Оржицького району Полтавської області, Державна нотаріальна контора Оржицького району Полтавської області, про встановлення факту проживання однією сім`єю.

Призначити судове засідання на 13 год. 30 хвилин 06 вересня 2019 року в приміщенні Оржицького районного суду Полтавської області за адресою: 37700, Полтавська область, смт Оржиця, вул. Центральна, 74, з обовязковим викликом учасників справи.

Витребувати з Савинської сільської ради Оржицького району Полтавської області копію заповіту складеного ОСОБА_2 на ім`я ОСОБА_3 ;

Витребувати з Державної нотаріальної контори Оржицького району Полтавської області копію спадкової справи заведену після смерті ОСОБА_4 та відомості щодо заведення спадкової справи після смерті ОСОБА_2 .

Відповідно до ч.3 ст.294 ЦПК України, справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Інші особливості розгляду цих справ встановлені розділом IV ЦПК України.

Направити заінтересованим особам копію заяви з копіями доданих до неї документів та копію ухвали.

Розяснити заінтересованим особам, що вони можуть надати суду свої пояснення щодо заявлених вимог, в яких викласти свої аргументи і міркування на підтримку або заперечення проти заяви - до дати призначеного судового засідання по справі.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо дотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій його частині ухвала оскарженню не підлягає.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України: https://og.pl.court.gov.ua/sud1623/.

Суддя Т.В. Грузман

СудОржицький районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення19.08.2019
Оприлюднено21.08.2019
Номер документу83741047
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —543/826/19

Рішення від 24.09.2019

Цивільне

Оржицький районний суд Полтавської області

Грузман Т. В.

Ухвала від 19.08.2019

Цивільне

Оржицький районний суд Полтавської області

Грузман Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні