Ухвала
від 19.08.2019 по справі 755/11871/17
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа №:755/11871/17

Провадження №: 1-кс/755/5980/19

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

"19" серпня 2019 р. Дніпровський районний суд м. Києва в складі:

слідчого судді ОСОБА_1 ,

секретаря ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду клопотання слідчого в особливо важливих справах другого слідчого відділу управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури м. Києва ОСОБА_3 , у межах кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42016000000002035 від 04.08.2016 року, про тимчасовий доступ до документів,

в с т а н о в и в:

Слідчий в особливо важливих справах другого слідчого відділу управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури м. Києва звернувся до суду із клопотанням, у межах кримінального провадження внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань №42016000000002035 від 04.08.2016 року за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.212, ч.2 ст.364 КК України, про надання тимчасового доступу до документів, які перебувають у володінні банківських установ, з можливістю їх вилучення /виїмки/.

З клопотання вбачається, що у ході здійснення досудового розслідування даного кримінального провадження встановлено організоване злочинне угрупування, члени якого причетні до впровадження протиправних фінансових механізмів, направлених на незаконне переведення безготівкових грошових коштів у готівку, зменшення податкового навантаження на вітчизняні суб`єкти господарської діяльності (далі - СГД) та розкрадання державних/бюджетних коштів за сприяння службових осіб ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Також вказано, що при проведенні аналізу зареєстрованих податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних (далі - ЄРПН) було виявлено ряд суб`єктів господарювання, які здійснюють операції, що мають ймовірно «безтоварний характер», адже у зазначених підприємств відсутні фізичні, технічні та технологічні можливості до вчинення задекларованих господарських операцій, відсутні основні фонди та кваліфікований персонал, та які не внесені до переліку ризикових підприємств.

При цьому, учасники протиправної схеми здійснюють транзит ймовірного схемного податкового кредиту шляхом декларування взаємовідносин із придбання товарів (робіт, послуг) під контрагентів постачальників, у яких не відслідковується придбання реалізованого товару (робіт/послуг) (номенклатура придбаного товару, його кількість та вартість не відповідає обсягам реалізованих товарів та послуг) та/або залучення сторонніх організацій для виконання/надання зазначених робіт/послуг.

Встановлено, що до означеної протиправної діяльності залучено реквізити понад 30 суб`єктів господарювання, у т.ч. з ознаками фіктивності, зокрема:

?транзитні підприємства, які формують податковий кредит клієнтам-замовникам протиправної конвертації: ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 , АДРЕСА_1 , перереєстроване в Київській обл.), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 , АДРЕСА_1 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_3 , АДРЕСА_2 , перереєстроване в Київській обл.);

?підприємства «середньої ланки», які безпосередньо здійснюють «пере сорт» товару для формування необхідних клієнтам кодів товарів: ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 , АДРЕСА_3 , перереєстроване в м. Києві), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 , АДРЕСА_4 , перереєстроване в м. Києві), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_7 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_6 , АДРЕСА_5 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_7 , АДРЕСА_6 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_8 , АДРЕСА_1 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_9 , АДРЕСА_1 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_10 , АДРЕСА_4 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_12 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_11 , АДРЕСА_1 , перереєстроване в Київській обл.), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_13 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_12 , АДРЕСА_7 , перереєстроване в Київській обл.), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_13 , АДРЕСА_1 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_15 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_14 , АДРЕСА_8 , до 29.04.2019 реєстрація в м. Києві), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_16 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_15 , АДРЕСА_1 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_17 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_16 , АДРЕСА_1 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_18 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_17 , АДРЕСА_2 , перереєстроване в м. Києві), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_19 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_18 , АДРЕСА_9 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_20 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_19 , АДРЕСА_10 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_21 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_20 , АДРЕСА_11 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_22 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_21 , АДРЕСА_2 , перереєстроване в м. Києві), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_23 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_22 , АДРЕСА_12 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_24 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_23 , АДРЕСА_13 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_25 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_24 , АДРЕСА_14 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_26 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_25 , АДРЕСА_15 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_27 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_26 , АДРЕСА_1 , перереєстроване в м. Києві), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_28 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_27 , АДРЕСА_16 );

?підприємства, які фактично являються магазинами оптово-роздрібної торгівлі та формують податковий кредит підприємствам «середньої ланки» для «пересорту» товару, а саме: ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_29 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_28 , АДРЕСА_1 ) та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_30 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_29 , АДРЕСА_17 ).

Також, в ході проведення тимчасового доступу до речей і документів по взаємовідносинам ряду підприємств реального сектору економіки з означеними вище комерційними структурами з ознаками фіктивності встановлено, що послуги з нібито транспортування продукції здійснювало ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_31 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_30 ) автомобілями, які фактично належать ФОП ОСОБА_4 (код ЄДРПОУ НОМЕР_31 ), а деякі державні номерні знаки не відповідають дійсності та не співпадають марки автомобілів (зокрема в ТТН зазначається вантажний автомобіль АЕ 7243 АН «Мерседес», хоча фактично за вказаним номером зареєстровано легковий автомобіль ГАЗ 3508, 2005 р.в., за адресою: АДРЕСА_18 , за Комунальним закладом « ІНФОРМАЦІЯ_32 »).

При цьому, за результатами вжитих заходів отримано інформацію, яка свідчить про залучення реквізитів означених комерційних структур з ознаками фіктивності до механізмів обготівкування грошових коштів, з використанням операцій з купівлі-продажу цінних паперів, у т.ч. шляхом купівлі-продажу ОВДП через ПАТ АБ « ІНФОРМАЦІЯ_33 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_32 ), ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_34 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_33 ), ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_35 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_34 ) та ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_36 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_35 ).

Також зазначено, що посадові особи вказаних підприємств відображають в податковій звітності не всі проведені операції з реалізації цінних паперів, що дозволяє ухилятись від сплати податку на прибуток, а проведення операцій без ПДВ унеможливлює належний контроль з боку фіскальних та контролюючих органів.

Крім того, вказано, що з метою повного, всебічного та об`єктивного дослідження всіх обставин, для проведення судових експертиз, виникла необхідність у тимчасовому доступі до документів та їх подальшому вилученні.

Відповідно до ч.2 ст.163 КПК України слідчий суддя розглядає клопотання без виклику особи, у володінні якої знаходяться документи, оскільки існує реальна загроза зміни або знищення документів.

Слідчий у судове засідання не з`явився, просив задовольнити клопотання у його відсутність.

Слідчий суддя, дослідивши матеріали клопотання, приходить до наступного.

Відповідно до вимог ст.159 КПК України, тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитись з ними, зробити її копії та вилучити їх /здійснити їх виїмку/.

Для досягнення повноти, всебічності та неупередженості розслідування вищезазначеного факту, зокрема для отримання відомостей, що є необхідними для з`ясування всіх обставин справи у даному провадженні, є потреба у наданні тимчасового доступу до речей та документів.

Враховуючи наявність достатніх підстав вважати, що зазначені документи знаходиться у володінні банківських установ, а також така інформація має суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, з урахуванням можливості використати цю інформацію як доказ, відомостей що містяться у ній та відсутності можливості іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою зазначеної інформації, слідчий суддя приходить до висновку про обґрунтованість клопотання.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 110, 163-165, 309 КПК України, слідчий суддя,

п о с т а н о в и в:

Клопотання слідчого в особливо важливих справах другого слідчого відділу управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури м. Києва ОСОБА_3 , про тимчасовий доступ до документів задовольнити.

Надати слідчому в особливо важливих справах другого слідчого відділу управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури м. Києва ОСОБА_3 або іншим слідчим слідчої групи у розслідуванні вказаного кримінального провадження, або за їх дорученням оперативним співробітникам ГУ СБУ у м. Києві та Київській області: ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , а також іншим уповноваженим особам за його дорученням тимчасовий доступ до документів, які містять банківську таємницю, та можливість їх вилучення стосовно клієнтів, що знаходяться в банківській установі копій документів, оригінали яких знаходяться на магнітних (електронних) носіях, та які відображують надходження та списання за період з з моменту відкриття рахунків до 06.08.2019 грошових коштів по рахункам:

?АТ « ІНФОРМАЦІЯ_37 » у м. Києвi (МФО НОМЕР_36 ), відкрито рахунки №№ НОМЕР_37 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_38 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_38 ), №№ НОМЕР_39 та НОМЕР_40 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_24 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_23 ), № НОМЕР_41 , що належить ПП « ОСОБА_11 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_42 ), №№ НОМЕР_43 , НОМЕР_44 , НОМЕР_45 , НОМЕР_46 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_39 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_47 ), № НОМЕР_48 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), № НОМЕР_49 , що належить ТОВ Фірма « ІНФОРМАЦІЯ_40 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_50 );

?Столична фiлiя АТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_41 » м. Київ (МФО НОМЕР_51 ), відкрито рахунки № НОМЕР_52 , що належить ПП « ОСОБА_12 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_53 , попередня назва ПП « ОСОБА_13 »), №№ НОМЕР_54 , НОМЕР_55 , НОМЕР_56 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_42 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_57 ), №№ НОМЕР_58 , НОМЕР_59 , НОМЕР_60 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_39 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_47 );

?Харківське ГРУ АТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_41 » м. Харкiв (МФО НОМЕР_61 ), відкрито рахунки №№ НОМЕР_62 , НОМЕР_63 , НОМЕР_64 , НОМЕР_65 , НОМЕР_66 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_43 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_67 ), №№ НОМЕР_68 , НОМЕР_69 , НОМЕР_70 , НОМЕР_71 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_44 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_72 ), № НОМЕР_73 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_45 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_74 ), № НОМЕР_75 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_15 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_14 ), № НОМЕР_76 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_30 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_29 ), № НОМЕР_77 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_46 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_78 ), № НОМЕР_79 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_29 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_28 ), № НОМЕР_80 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_27 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_26 ), №№ НОМЕР_81 , НОМЕР_82 , НОМЕР_83 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_47 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_84 ), №№ НОМЕР_85 , НОМЕР_86 , НОМЕР_87 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_48 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_88 ), №№ НОМЕР_89 , НОМЕР_90 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_3 ), № НОМЕР_91 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_49 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_92 ), № НОМЕР_93 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_50 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_94 ), № НОМЕР_95 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_51 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_96 );

?АТ « ІНФОРМАЦІЯ_52 » (МФО НОМЕР_97 ), відкрито рахунки №№ НОМЕР_98 , НОМЕР_99 , НОМЕР_100 , що належать ФОП ОСОБА_4 (код ЄДРПОУ НОМЕР_31 ), № НОМЕР_101 , що належить ПП « ОСОБА_14 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_102 ), № НОМЕР_103 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_31 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_30 ), № НОМЕР_104 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_23 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_22 ), №№ НОМЕР_105 , НОМЕР_106 , що належать ПП « ОСОБА_15 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_107 );

?АБ « ІНФОРМАЦІЯ_53 » (МФО НОМЕР_108 ), відкрито рахунки №№ НОМЕР_109 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_54 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_110 ), № НОМЕР_111 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_46 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_78 ), № НОМЕР_112 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_29 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_28 ), № НОМЕР_113 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_49 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_92 );

?ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_55 » (МФО НОМЕР_114 ), відкрито рахунки №№ НОМЕР_115 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_44 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_72 ), № НОМЕР_116 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_17 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_16 ), №№ НОМЕР_117 , НОМЕР_118 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_56 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_119 ), № НОМЕР_120 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_26 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_25 ), № НОМЕР_121 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_57 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_122 ), №№ НОМЕР_123 , НОМЕР_124 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_28 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_27 ), № НОМЕР_125 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_45 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_74 ), №№ НОМЕР_126 , НОМЕР_127 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_15 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_14 ), №№ НОМЕР_128 , НОМЕР_129 , НОМЕР_130 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_30 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_29 ), №№ НОМЕР_131 , НОМЕР_132 , НОМЕР_133 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_46 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_78 ), № НОМЕР_134 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_29 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_28 ), №№ НОМЕР_135 , НОМЕР_136 , НОМЕР_137 , НОМЕР_138 , НОМЕР_139 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_27 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_26 ), №№ НОМЕР_140 , НОМЕР_141 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_7 ), № НОМЕР_142 , що належить ПП « ОСОБА_11 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_42 ), № НОМЕР_143 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_49 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_92 ), №№ НОМЕР_144 , НОМЕР_145 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), №№ НОМЕР_146 , НОМЕР_147 , НОМЕР_148 , НОМЕР_149 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_51 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_96 ), № НОМЕР_150 , що належить ТОВ Фірма « ІНФОРМАЦІЯ_40 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_50 );

?АТ « ІНФОРМАЦІЯ_58 » (МФО НОМЕР_151 ), відкрито рахунки №№ НОМЕР_152 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_13 ), № НОМЕР_153 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_16 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_15 ), №№ НОМЕР_154 , НОМЕР_155 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_59 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_156 ), №№ НОМЕР_157 , НОМЕР_158 , НОМЕР_159 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_47 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_84 ), № НОМЕР_160 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 );

?ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_60 » (МФО НОМЕР_161 ), відкрито рахунки № НОМЕР_162 , що належить ПП « ОСОБА_14 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_102 ), №№ НОМЕР_163 , НОМЕР_164 , що належать ПП « ОСОБА_15 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_107 );

?АТ « ІНФОРМАЦІЯ_61 » (МФО НОМЕР_165 ), відкрито рахунки №№ НОМЕР_166 , НОМЕР_167 , НОМЕР_168 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ), №№ НОМЕР_169 , НОМЕР_170 , НОМЕР_171 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_10 ), №№ НОМЕР_172 , НОМЕР_173 , НОМЕР_174 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_9 ), №№ НОМЕР_175 , НОМЕР_176 , НОМЕР_177 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_62 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_178 ), №№ НОМЕР_179 , НОМЕР_180 , НОМЕР_181 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), №№ НОМЕР_182 , НОМЕР_183 , НОМЕР_184 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_13 ), №№ НОМЕР_185 , НОМЕР_186 , НОМЕР_187 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_16 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_15 ), №№ НОМЕР_188 , НОМЕР_189 , НОМЕР_190 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_59 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_156 ), №№ НОМЕР_191 , НОМЕР_192 , НОМЕР_193 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_38 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_38 ), №№ НОМЕР_194 , НОМЕР_195 , НОМЕР_196 , НОМЕР_197 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_42 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_57 ), № НОМЕР_198 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 );

?АТ « ІНФОРМАЦІЯ_63 » (МФО НОМЕР_199 ), відкрито рахунки №№ НОМЕР_200 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_54 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_110 ), № НОМЕР_201 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_18 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_17 ), № НОМЕР_202 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_26 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_25 ), № НОМЕР_203 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_22 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_21 ), № НОМЕР_204 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_57 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_122 ), № НОМЕР_205 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_21 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_20 ), № НОМЕР_206 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_12 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_11 ), № НОМЕР_207 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_29 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_28 ), № НОМЕР_208 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_13 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_12 ), № НОМЕР_209 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_7 ), № НОМЕР_210 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_64 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_211 );

?АТ АБ « ІНФОРМАЦІЯ_65 » (МФО НОМЕР_212 ), відкрито рахунки №№ НОМЕР_213 , що належить ТОВА « ІНФОРМАЦІЯ_66 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_214 ), № НОМЕР_215 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ), № НОМЕР_216 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_10 ), № НОМЕР_217 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_8 ), № НОМЕР_218 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_9 ), № НОМЕР_219 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), № НОМЕР_220 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_7 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_6 ), № НОМЕР_221 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_67 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_222 ), № НОМЕР_223 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_56 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_119 ), № НОМЕР_224 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_57 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_122 ), № НОМЕР_225 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_23 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_22 ), № НОМЕР_226 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_45 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_74 ), № НОМЕР_227 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_12 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_11 ), №№ НОМЕР_228 , НОМЕР_229 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_29 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_28 ), №№ НОМЕР_230 , НОМЕР_231 , НОМЕР_232 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_3 ), № НОМЕР_233 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), № НОМЕР_234 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 );

?АТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_41 » (МФО НОМЕР_235 ), відкрито рахунки №№ НОМЕР_236 , НОМЕР_237 , НОМЕР_238 , що належать ФОП ОСОБА_4 (код ЄДРПОУ НОМЕР_31 );

?Печерська філія АТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_41 », м. Київ (МФО НОМЕР_239 ), відкрито рахунки №№ НОМЕР_240 , НОМЕР_241 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_68 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_242 );

?АТ « ІНФОРМАЦІЯ_69 » (МФО НОМЕР_243 ), відкрито рахунки №№ НОМЕР_244 , НОМЕР_245 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_44 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_72 ), № НОМЕР_246 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_17 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_16 ), № НОМЕР_247 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_54 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_110 ), № НОМЕР_248 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_28 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_27 ), №№ НОМЕР_249 , НОМЕР_250 , НОМЕР_251 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_45 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_74 ), №№ НОМЕР_252 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_15 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_14 ), №№ НОМЕР_253 , НОМЕР_254 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_30 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_29 ), №№ НОМЕР_255 , НОМЕР_256 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_46 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_78 ), №№ НОМЕР_257 , НОМЕР_258 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_29 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_28 ), № НОМЕР_259 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_7 ), № НОМЕР_260 , що належить ПП « ОСОБА_11 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_42 ), №№ НОМЕР_261 , НОМЕР_262 , НОМЕР_263 , НОМЕР_264 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_49 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_92 ), №№ НОМЕР_265 , НОМЕР_266 , що належать ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_50 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_94 ), № НОМЕР_267 , що належить ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_51 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_96 ), № НОМЕР_268 , що належить ТОВ ФІРМА « ІНФОРМАЦІЯ_40 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_50 ) із зазначенням вхідних та вихідних залишків коштів, прибуткової та видаткової частини, призначення платежів, дати та часу (години, хвилини та секунди) надходження коштів на рахунок та перерахування з нього, документів, на підставі яких проведені операції, повних назв контрагентів, які перерахували та яким перераховані кошти, їхні коди ЄДРПОУ, МФО й номери рахунків контрагентів, з якими проведені операції на паперовому та магнітному (електронному) носіях по вищевказаним рахункам в електронному вигляді; справ з юридичного оформлення вищевказаних рахунків, в тому числі, анкет, реєстраційних документів підприємства, наказів про призначення службових осіб, договорів щодо відкриття і обслуговування рахунків та використання системи «Клієнт - банк», а також технічної документації щодо проведення працівниками банку інсталяції на комп`ютер підприємства вказаної системи, документів з даними про місце проведення вказаної інсталяції та документів, які підтверджують факт видачі та отримання ключів доступу до системи «Клієнт - банк», всіх заяв та доручень від імені службових осіб підприємства, а також карток зі зразками підписів службових осіб і відбитку печатки підприємства в електронному вигляді; виписок з номерами телефонів, ІР-адрес, МАС-адрес, за якими та із яких проходило з`єднання системи «Клієнт - банк» між комп`ютером банку і комп`ютером вказаного підприємства, із зазначенням часу і дати проведення вказаних з`єднань на паперовому та магнітному (електронному) носіях в електронному вигляді; заяв на отримання чекових книжок, всіх платіжних документів (платіжних доручень, заявок на видачу готівки, грошових чеків, квитанцій, меморіальних ордерів та інших) по рахунку підприємства в електронному вигляді; документів, які містять інформацію щодо проведення моніторингу по операціям, що йому підлягають з доданням підтверджуючих документів, які були отримані від клієнта в ході його проведення в електронному вигляді; вхідної та вихідної кореспонденції між банківською установою та клієнтом банку в електронному вигляді та надати розпорядження про надання можливості вилучити оригінали цих документів.

Строк дії ухвали не може перевищувати одного місяця з дня постановлення ухвали.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями КПК України з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя

Дата ухвалення рішення19.08.2019
Оприлюднено20.02.2023

Судовий реєстр по справі —755/11871/17

Ухвала від 22.05.2023

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Козачук О. М.

Ухвала від 28.09.2021

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Курило А. В.

Ухвала від 20.07.2021

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Омельян І. М.

Ухвала від 06.08.2020

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Фрич Тетяна Вікторівна

Ухвала від 23.07.2020

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Сазонова М. Г.

Ухвала від 13.01.2020

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Курило А. В.

Ухвала від 12.11.2019

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Присяжнюк Олег Богданович

Ухвала від 07.11.2019

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Рибак Іван Олексійович

Ухвала від 28.10.2019

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Левко В. Б.

Ухвала від 24.10.2019

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Курило А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні