Ухвала
від 19.08.2019 по справі 757/55649/18-к
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ AПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

УХВАЛА

19 серпня 2019 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду у складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

суддів ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,

секретаря ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду в м.Києві матеріали за апеляційною скаргою директора ТОВ «ТБК ГОРИЗОНТ» ОСОБА_5 на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 12 листопада 2018 року,

ВСТАНОВИЛА:

Цією ухвалою частково задоволено клопотання четвертого відділу процесуального керівництва управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих Головного слідчого управління Департаменту процесуального керівництва у кримінальних провадженнях, підслідних Державному бюро розслідувань Генеральної прокуратури України ОСОБА_6 та накладено арешт на кошти - суми ПДВ в системі електронного адміністрування ПДВ (ліміту ПДВ) серед інших і по ТОВ «ТБК Горизонт» (код ЄДРПОУ 39330771), із забороною використовувати або будь-яким чином відчужувати вищезазначене майно.

Не погоджуючись з ухвалою слідчого судді директор ТОВ «ТБК ГОРИЗОНТ» ОСОБА_5 подав апеляційну скаргу, в якій просить скасувати ухвалу слідчого судді та постановити нову ухвалу, якою відмовити в задоволенні клопотання прокурора в частині накладення арешту на грошові кошти ТОВ «ТБК ГОРИЗОНТ» - суму ПДВ в системі електронного адміністрування ПДВ (ліміту ПДВ) та в частині заборони використовувати або будь-яким чином використовувати вищезазначене майно.

Представник ТОВ «ТБК ГОРИЗОНТ» ОСОБА_7 подав до суду клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференцзв`язку з судом, який розташований в м. Кропивницький, а саме з Ленінським районним судом м. Кіровограда, з огляду на те, що ТОВ «ТБК ГОРИЗОНТ» та його представник знаходиться в м. Кропивницький, та відсутні грошові кошти на відрядження представника в судове засідання до м. Києва.

Відповідно до ч. 2ст. 336 КПК України, суд ухвалює рішення про здійснення дистанційного судового провадження за власною ініціативою або за клопотанням сторони чи інших учасників кримінального провадження.

З огляду на ті обставини, що представник ТОВ «ТБК ГОРИЗОНТ» перебуває в м. Кропивницький, не має можливості бути присутнім в судовому засіданні, подав клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференцзв`язку, колегія суддів вважає, що з метою забезпечення оперативності судового провадження необхідно здійснити судове засідання в режимі відеоконференцзв`язку з Ленінським районним судом м. Кіровограда, що знаходиться за адресою: вул. Велика Перспективна, 40, м. Кропивницький, 25006.

На підставі викладеного, керуючисьст. 336 КПК України, -

ПОСТАНОВИЛА:

Клопотання представника ТОВ «ТБК ГОРИЗОНТ» ОСОБА_7 - задовольнити.

Участь в судовому засіданні 28 серпня 2019 року о 16 год. 45 хв. здійснити дистанційно в режимі відеоконференцзв`язку з Ленінським районним судом м. Кіровограда, що знаходиться за адресою: вул. Велика Перспективна, 40, м. Кропивницький, 25006.

Визначити відповідальним за проведення відеоконференцзв`язку Ленінський районний суд м. Кіровограда.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Судді:




ОСОБА_1 ОСОБА_2 ОСОБА_3

Справа №11-сс/824/4911/2019

Категорія: ст.171 КПК України

Слідчий суддя у суді першої інстанції ОСОБА_8

Доповідач в суді апеляційної інстанції ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення19.08.2019
Оприлюднено21.02.2023

Судовий реєстр по справі —757/55649/18-к

Ухвала від 30.10.2019

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Ященко Микола Анатолійович

Ухвала від 19.08.2019

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Ященко Микола Анатолійович

Ухвала від 14.05.2019

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Росік Тетяна Володимирівна

Ухвала від 12.11.2018

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Підпалий В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні