Ухвала
від 20.08.2019 по справі 756/10463/19
ОБОЛОНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

20.08.2019 Справа № 756/10463/19

Унікальний номер №756/2520/19

Провадження №1-кс/756/10463/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20 серпня 2019 року слідчий суддя Оболонського районного суду міста Києва ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Києві клопотання старшого слідчого з особливо важливих справ п`ятого слідчого відділу розслідування кримінальних проваджень СУ ФР ГУ ДФС у м. Києві старшого лейтенанта податкової міліції ОСОБА_3 , погоджене прокурором відділу прокуратури м. Києва ОСОБА_4 у кримінальному провадженні №32019100000000429 від 07.06.2019, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 212 КК України, про надання тимчасового доступу до документів,

в с т а н о в и в :

П`ятим слідчим відділом розслідування кримінальних проваджень СУ ФР ГУ ДФС у м. Києві проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за №32019100000000429 від 07.06.2019, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України.

В обґрунтування поданого клопотання слідчий зазначає, що В ході досудового розслідування встановлено, що згідно висновку експертного дослідження ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » №2-27/05/2019-док від 27.05.2019 службові особи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), шляхом не відображення в деклараціях з податку на прибуток за 2017-2018 роки вартості документальної реалізації майнових прав на квартири, продавцем та забудовником яких є ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), за які на рахунки ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » надійшли безготівкові грошові кошти, які в подальшому були безпідставно перераховані на адресу підприємства з ознаками «фіктивності» ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_3 ) за відступлення прав, тим самим занизили фінансові результати до оподаткування в розмірі 38000 000 грн., що призвело до не нарахування та не сплати податку на прибуток приватних підприємств у розмірі 6 840 000 грн., що є особливо великим розміром.

Проведеним досудовим розслідуванням встановлено, що у ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_3 )відсутнє виробниче обладнання, наймані працівники, транспортні засоби, торгівельне обладнання, складське та офісне приміщення, а також устаткування, що необхідне для здійснення фінансово-господарської діяльності підприємства та інших основних фондів у тому числі орендованих.

Також під час досудового розслідування допитано як свідка директора ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_4 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_3 ) ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_5 про непричетність до ведення фінансово-господарської діяльності.

В ході досудового розслідування встановлено, що службові особи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), реалізовували майнові права на квартири, продавцем та забудовником яких є ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), за які на рахунки ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_3 » та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » надійшли безготівкові грошові кошти, які в подальшому були безпідставно перераховані на адресу підприємств з ознаками «фіктивності», зокрема ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » перерахувало на рахунок ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 », керівник якого допитаний про непричетність до ведення фінансово-господарської діяльності підприємства, за відступлення прав 38 000 000 грн., тим самим занизило фінансові результати до оподаткування, шляхом не відображення в деклараціях з податку на прибуток вартості документальної реалізації майнових прав на квартири.

Крім того, в ході досудового розслідування встановлено, що:

1) службовими особами ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » відкрито рахунки:

-№ НОМЕР_4 (українська гривня), відкритий в АТ АКБ " ІНФОРМАЦІЯ_6 "(МФО НОМЕР_5 ) за адресою: АДРЕСА_1 ;

-№ НОМЕР_6 (українська гривня),відкритий в АТ " ІНФОРМАЦІЯ_7 " (МФО НОМЕР_7 ) за адресою: АДРЕСА_2 ;

-№ НОМЕР_8 (українська гривня), № НОМЕР_9 (українська гривня), № НОМЕР_10 (українська гривня), № НОМЕР_11 (українська гривня), № НОМЕР_12 (українська гривня), № НОМЕР_13 (українська гривня), № НОМЕР_14 (українська гривня), № НОМЕР_15 (українська гривня), відкриті в ЗАХIДНЕ ГРУ АТ КБ" ІНФОРМАЦІЯ_8 " М.ЛЬВIВ (МФО НОМЕР_16 ) за адресою: АДРЕСА_3 ;

-№ НОМЕР_17 (долар США, українська гривня, євро), № НОМЕР_18 (українська гривня), № НОМЕР_19 (українська гривня), № НОМЕР_20 (українська гривня), № НОМЕР_21 (українська гривня), № НОМЕР_22 (українська гривня), відкриті в АТ " ІНФОРМАЦІЯ_9 " (МФО НОМЕР_23 ) за адресою: АДРЕСА_4 ;

-№ НОМЕР_24 (українська гривня), відкритий в АТ " ІНФОРМАЦІЯ_10 " У М.КИЄВI (МФО НОМЕР_25 ) за адресою: АДРЕСА_5 ;

-№ НОМЕР_26 (українська гривня), № НОМЕР_27 (українська гривня), № НОМЕР_28 (українська гривня), № НОМЕР_29 (українська гривня), № НОМЕР_30 (українська гривня), № НОМЕР_31 (українська гривня), відкриті в АТ " ІНФОРМАЦІЯ_11 " (МФО НОМЕР_32 ) за адресою: АДРЕСА_6 ;

-№ НОМЕР_18 (українська гривня), відкритий в Філія - Львівське обласне управління АТ « ІНФОРМАЦІЯ_12 »(МФО НОМЕР_33 ) за адресою: АДРЕСА_7 ;

-№ НОМЕР_34 (українська гривня), відкритий в АТ " ІНФОРМАЦІЯ_13 " (МФО НОМЕР_35 ) за адресою: АДРЕСА_8 ;

2) службовими особами ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » відкрито рахунки:

-№ НОМЕР_36 (українська гривня), № НОМЕР_37 (українська гривня), відкриті в КБ" ІНФОРМАЦІЯ_8 ",М.КИЇВ (МФО НОМЕР_38 ) за адресою: АДРЕСА_9 ;

3) службовими особами ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » відкрито рахунки:

-№ НОМЕР_39 (українська гривня), відкритий в Столична філія АТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » Київ (МФО НОМЕР_40 ) за адресою: АДРЕСА_10 ;

-№ НОМЕР_41 (українська гривня), відкритий в ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » (МФО НОМЕР_42 ) за адресою: АДРЕСА_11 ;

-№ НОМЕР_43 (українська гривня), відкритий в АТ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (МФО НОМЕР_23 ) за адресою: АДРЕСА_4 .

Вказані рахунки використовуються ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » в незаконній діяльності, яка полягає в ухиленні від сплати податків.

Таким чином, для встановлення фактів розрахунків з контрагентами, фізичними особами та дослідження обставин проведення розрахунків. виникла необхідність в отримані тимчасового доступу до документів, що містять інформацію по вказаним рахункам, а саме: роздруківки руху коштів по рахунку із зазначенням усіх наявних в банківській установі реквізитів контрагентів, призначення платежу, суми, дати та часу платежу за період функціонування рахунку; картки із зразками підписів осіб, які є власниками рахунку; заяви на відкриття (закриття) рахунку, статути підприємств та інші документи, що подавалися для відкриття (закриття) даного рахунку; договір на здійснення розрахунково-касового обслуговування за рахунком; договір про надання банківською установою інформаційно-розрахункових послуг та послуг електронної пошти в системі «Клієнт-Банк», а також технічної документації щодо встановлення вказаної системи та видачі ключі для доступу, включаючи місце проведення вказаної операції, номери телефонів із яких відбувалося з`єднання з банківської установою, інформації про IP-адреси з яких здійснювався доступ до рахунку з використанням системи «Клієнт-Банк»; платіжні доручення, меморіальні ордери, чеки, інші розрахункові документи, використані для здійснення розрахунково-касових операцій за рахунками; заявки на видачу готівкових коштів; документи, які були підставою для ідентифікації особи (осіб), уповноважених діяти від імені власника рахунку при відкритті (закритті) рахунку і здійсненні розрахункових касових операцій, оскільки дані документи містять інформацію, яка має доказове значення у кримінальному провадженні.

Також, зважаючи на те, що слідчий у своєму клопотанні вказує про те, що існує загроза зміни, або знищення документів, які мають істотне значення для швидкого та повного розслідування кримінального провадження, у зв`язку з цим, відповідно до вимог ч. 2 ст.163 КПК України слідчий суддя прийняв рішення про розгляд клопотання у відсутність осіб, у володінні яких знаходяться вказані документи.

Слідчий подав до суду заяву про розгляд клопотання без його участі та просив його задовольнити.

Дослідивши клопотання, копії матеріалів, якими слідчий обґрунтовує доводи клопотання, слідчий суддя дійшов висновку, що клопотання слідчий є обґрунтованим та таким, що підлягає частковому задоволенню.

В ході розгляду клопотання встановлено, що 07.06.2019 року внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України (кримінальне провадження №32019100000000429).

У відповідності до ч. ч. 1, 2 ст. 93 КПК України збирання доказів здійснюється сторонами кримінального провадження, потерпілим у порядку, передбаченому цим Кодексом. Сторона обвинувачення здійснює збирання доказів шляхом проведення слідчих (розшукових) дій та негласних слідчих (розшукових) дій, витребування та отримання від органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій, службових та фізичних осіб речей, документів, відомостей, висновків експертів, висновків ревізій та актів перевірок, проведення інших процесуальних дій, передбачених цим Кодексом.

Відповідно до ч. 1 ст. 159 КПК України тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитись з ними, зробити їх копії та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Згідно з ч. 5 ст. 163 КПК України слідчий суддя постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження у своєму клопотанні доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи перебувають або можуть перебувати у володіння відповідної юридичної або фізичної особи, самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з якими подається клопотання,мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, не становлять собою або не включають речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю.

Відповідно до ч. 6 ст. 163 КПК України слідчий суддя постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, якщо сторона кримінального провадження, крім обставин, передбачених частиною 5 статті 163 КПК України, доведе можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

Документи, до яких слідчий просить надати тимчасовий доступ, дійсно можуть знаходитись у володінні: ПАТ " ІНФОРМАЦІЯ_15 " (МФО НОМЕР_44 ) за адресою: АДРЕСА_12 ; АБ " ІНФОРМАЦІЯ_16 " (МФО НОМЕР_45 ) за адресою: АДРЕСА_13 ; АТ " ІНФОРМАЦІЯ_17 " (МФО НОМЕР_46 ) за адресою: АДРЕСА_14 ; АТ " ІНФОРМАЦІЯ_7 " (МФО НОМЕР_7 ) за адресою: АДРЕСА_2 ; ПАТ " ІНФОРМАЦІЯ_18 " (МФО НОМЕР_47 ) за адресою: АДРЕСА_15 ; АТ « ІНФОРМАЦІЯ_19 » (МФО НОМЕР_48 ) за адресою: АДРЕСА_16 ; ПАТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » (МФО НОМЕР_38 ) за адресою: АДРЕСА_9 ; АТ " ІНФОРМАЦІЯ_20 " (МФО НОМЕР_49 ) за адресою: АДРЕСА_17 ; АТ " ІНФОРМАЦІЯ_21 " (МФО НОМЕР_50 ) за адресою: АДРЕСА_18 ; АТ " ІНФОРМАЦІЯ_22 " (МФО НОМЕР_51 ) за адресою: АДРЕСА_19 ; АТ " ІНФОРМАЦІЯ_23 " (МФО НОМЕР_52 ) за адресою: АДРЕСА_20 .

Відповідно до ст.ст. 161, 162 КПК України, документи, до яких слідчий просить надати тимчасовий доступ, не є документами, до яких заборонено доступ, але які містять охоронювану законом таємницю.

На підставі вищевказаного, та враховуючи те, що слідчим, крім обставин, передбачених ч. 5 ст. 163 КПК України, доведено можливість використання як доказів відомостей, що містяться у вказаних у клопотанні документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих документів, вважаю за необхідне надати слідчому тимчасовий доступ до документів, які перебувають у володінні ПАТ " ІНФОРМАЦІЯ_15 " (МФО НОМЕР_44 ) за адресою: АДРЕСА_12 ; АБ " ІНФОРМАЦІЯ_16 " (МФО НОМЕР_45 ) за адресою: АДРЕСА_13 ; АТ " ІНФОРМАЦІЯ_17 " (МФО НОМЕР_46 ) за адресою: АДРЕСА_14 ; АТ " ІНФОРМАЦІЯ_7 " (МФО НОМЕР_7 ) за адресою: АДРЕСА_2 ; ПАТ " ІНФОРМАЦІЯ_18 " (МФО НОМЕР_47 ) за адресою: АДРЕСА_15 ; АТ « ІНФОРМАЦІЯ_19 » (МФО НОМЕР_48 ) за адресою: АДРЕСА_16 ; ПАТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » (МФО НОМЕР_38 ) за адресою: АДРЕСА_9 ; АТ " ІНФОРМАЦІЯ_20 " (МФО НОМЕР_49 ) за адресою: АДРЕСА_17 ; АТ " ІНФОРМАЦІЯ_21 " (МФО НОМЕР_50 ) за адресою: АДРЕСА_18 ; АТ " ІНФОРМАЦІЯ_22 " (МФО НОМЕР_51 ) за адресою: АДРЕСА_19 ; АТ " ІНФОРМАЦІЯ_23 " (МФО НОМЕР_52 ) за адресою: АДРЕСА_20 з можливістью вилучення оригіналів документів щодо щодо відкриття, обслуговування та руху коштів по рахункам ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_24 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_53 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_25 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_54 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_26 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_55 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_25 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_56 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_27 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_57 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_28 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_58 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_29 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_59 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_30 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_60 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_31 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_61 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_32 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_62 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_33 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_63 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_34 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_64 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_35 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_65 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_36 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_66 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_37 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_67 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_38 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_68 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_39 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_69 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_40 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_70 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_41 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_71 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_42 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_72 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_43 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_73 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_44 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_74 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_45 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_75 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_46 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_76 ), ТОВ Торговий Дім « ІНФОРМАЦІЯ_47 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_77 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_48 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_78 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_49 » (код НОМЕР_79 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_50 » (код НОМЕР_80 ).

Однак, старший слідчий не обґрунтував та не довів необхідності надати дозвіл на тимчасовий доступ до вищевказаних документів за письмовим дорученням в порядку ст. 41 КПК України ОУ ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві. Зокрема, норми Глави 15 КПК України передбачають можливість надання тимчасового доступу до речей і документів лише сторонам кримінального провадження.

Так, відповідно до п. 19 ч. 1 ст. 3 КПК України стороною кримінального провадження - з боку обвинувачення є слідчий, керівник органу досудового розслідування, прокурор, а також потерпілий, його представник та законний представник у випадках, установлених цим Кодексом; з боку захисту: підозрюваний, обвинувачений (підсудний), засуджений, виправданий, особа, стосовно якої передбачається застосування примусових заходів медичного чи виховного характеру або вирішувалося питання про їх застосування, їхні захисники та законні представники.

Крім того, ст. 41 КПК України на яку посилається старший слідчий, передбачає можливість доручення слідчим або прокурором проведення лише слідчих (розшукових) або негласних слідчих (розшукових) дій відповідним співробітникам оперативних підрозділів, однак не передбачає можливість доручення інших процесуальних дій, зокрема, тимчасового доступу до речей і документів, не передбачає, що таке доручення відповідним співробітникам оперативних підрозділів може надаватися ухвалою слідчого судді за клопотанням слідчого або прокурора.

Також, старший слідчий не обґрунтував та не довів необхідності надати дозвіл на тимчасовий доступ до вищевказаних документів в порядку ч. 6 ст. 218 КПК України співробітникам відповідного територіального підрозділу ДФС України, оскільки це виходить за межі повноважень слідчого судді.

Саме тому, задовольняючи клопотання частково, суд виходить з правил ч. 3 ст. 26 КПК України, відповідно до яких слідчий суддя у кримінальному провадженні вирішує лише ті питання, що винесені на їх розгляд сторонами та віднесені до їх повноважень цим Кодексом.

Таким чином, допущені старшим слідчим в клопотанні недоліки мають істотний характер, що є підставою для часткового задоволення клопотання. В зв`язку з вищенаведеним, слідчий суддя дійшов висновку про необхідність постановлення ухвали про часткове задоволення клопотання.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 3, 26, 159, 160, 162, 163, 164, 166, 309 ч.1 п.10, 372 КПК України, слідчий суддя,

п о с т а н о в и в :

Клопотання слідчого з особливо важливих справ п`ятого слідчого відділу розслідування кримінальних проваджень СУ ФР ГУ ДФС у м. Києві старшого лейтенанта податкової міліції ОСОБА_3 , про надання тимчасового доступу до документів у кримінальному провадженні №32019100000000429 від 07.06.2019 задовольнити частково.

Надати прокурору відділу прокуратури м. Києва ОСОБА_6 , слідчому з ОВС п`ятого СВ РКП СУ ФР ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_7 , слідчому з ОВС п`ятого СВ РКП СУ ФР ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_8 , старшому слідчому з ОВС п`ятого СВ РКП СУ ФР ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_9 , старшому слідчому з ОВС п`ятого СВ РКП СУ ФР ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_10 , старшому слідчому п`ятого СВ РКП СУ ФР ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_3 тимчасовий доступ до оригіналів документів, з можливістю вилучення завірених належним чином їх копій, які містять банківську таємницю та знаходяться у володінні:

1.АТ АКБ " ІНФОРМАЦІЯ_6 " (МФО НОМЕР_5 ) за адресою: АДРЕСА_1 , що містять банківську таємницю клієнтів банку по відкриттю та функціонуванню рахунків: ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_2 » - № НОМЕР_4 (українська гривня), за період з 01.01.2018 р. по 31.07.2019, а саме:

-документів, які містяться у справі клієнта і стосуються відкриття та обслуговування рахунку, а саме: статути товариства, картки із зразками підписів та відбитком печатки, договори на здійснення розрахунково-касового обслуговування, договори про використання системи «Клієнт-Банк», акти прийому-передачі виконаних робіт, технічної документації щодо проведення працівниками банку інсталяції на комп`ютери клієнта вказаної системи, документів з даними про місце проведення вказаної інсталяції та документів, які підтверджують факт видачі та отримання ключів доступу до системи «Клієнт банк», протоколи системи «Банк-Клієнт», в яких міститься дата та час з`єднання (включаючи години, хвилини та секунди з`єднання), електронне ім`я користувача, назва операції та ІР-адреса клієнта, витяг з реєстру протоколів логінів доступу до рахунків; документацію, яка свідчить про отримання від працівників банку електронної картки зі зразком підпису службових осіб підприємств, наказів про призначення на посади; заяви на видачу чекових книжок, доручення на представлення інтересів підприємства чи зняття готівкових коштів, чеків (заяв) на підставі яких знімались готівкові кошти;

-інформації як на паперових носіях, так в електронному вигляді, про рух грошових коштів по рахунках, за період з часу відкриття по теперішній час, в яких відобразити: дату та час (година, хвилина, секунда) надходження коштів на вказані рахунки, суму надходження грошових коштів, призначення платежу, з якого рахунку надійшли кошти (його номер), назва підприємства від якого надійшли грошові кошти (П.І.Б фізичної особи), код ЄРДРПОУ даного підприємства (ідентифікаційний номер особи), дату та час (година, хвилина, секунда) списання коштів з рахунку, суму списання грошових коштів, призначення платежу, на який рахунок перераховані кошти (його номер), назва підприємства куди перераховані грошові кошти (П.І.Б фізичної особи), код ЄРДРПОУ даного підприємства (ідентифікаційний номер особи), номери референтів.

2.АТ " ІНФОРМАЦІЯ_7 " (МФО НОМЕР_7 ) за адресою: АДРЕСА_2 , що містять банківську таємницю клієнтів банку по відкриттю та функціонуванню рахунків: ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » - № НОМЕР_6 (українська гривня)за період з 01.01.2018 р. по 31.07.2019, а саме:

-документів, які містяться у справі клієнта і стосуються відкриття та обслуговування рахунку, а саме: статути товариства, картки із зразками підписів та відбитком печатки, договори на здійснення розрахунково-касового обслуговування, договори про використання системи «Клієнт-Банк», акти прийому-передачі виконаних робіт, технічної документації щодо проведення працівниками банку інсталяції на комп`ютери клієнта вказаної системи, документів з даними про місце проведення вказаної інсталяції та документів, які підтверджують факт видачі та отримання ключів доступу до системи «Клієнт банк», протоколи системи «Банк-Клієнт», в яких міститься дата та час з`єднання (включаючи години, хвилини та секунди з`єднання), електронне ім`я користувача, назва операції та ІР-адреса клієнта, витяг з реєстру протоколів логінів доступу до рахунків; документацію, яка свідчить про отримання від працівників банку електронної картки зі зразком підпису службових осіб підприємств, наказів про призначення на посади; заяви на видачу чекових книжок, доручення на представлення інтересів підприємства чи зняття готівкових коштів, чеків (заяв) на підставі яких знімались готівкові кошти;

-інформації як на паперових носіях, так в електронному вигляді, про рух грошових коштів по рахунках, за період з часу відкриття по теперішній час, в яких відобразити: дату та час (година, хвилина, секунда) надходження коштів на вказані рахунки, суму надходження грошових коштів, призначення платежу, з якого рахунку надійшли кошти (його номер), назва підприємства від якого надійшли грошові кошти (П.І.Б фізичної особи), код ЄРДРПОУ даного підприємства (ідентифікаційний номер особи), дату та час (година, хвилина, секунда) списання коштів з рахунку, суму списання грошових коштів, призначення платежу, на який рахунок перераховані кошти (його номер), назва підприємства куди перераховані грошові кошти (П.І.Б фізичної особи), код ЄРДРПОУ даного підприємства (ідентифікаційний номер особи), номери референтів.

3.ЗАХIДНЕ ГРУ АТ КБ " ІНФОРМАЦІЯ_8 " М.ЛЬВIВ (МФО НОМЕР_16 ) за адресою: АДРЕСА_3 , що містять банківську таємницю клієнтів банку по відкриттю та функціонуванню рахунків: ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » - № НОМЕР_8 (українська гривня), № НОМЕР_9 (українська гривня), № НОМЕР_10 (українська гривня), № НОМЕР_11 (українська гривня), № НОМЕР_12 (українська гривня), № НОМЕР_13 (українська гривня), № НОМЕР_14 (українська гривня), № НОМЕР_15 (українська гривня)за період з 01.01.2018 р. по 31.07.2019, а саме:

-документів, які містяться у справі клієнта і стосуються відкриття та обслуговування рахунку, а саме: статути товариства, картки із зразками підписів та відбитком печатки, договори на здійснення розрахунково-касового обслуговування, договори про використання системи «Клієнт-Банк», акти прийому-передачі виконаних робіт, технічної документації щодо проведення працівниками банку інсталяції на комп`ютери клієнта вказаної системи, документів з даними про місце проведення вказаної інсталяції та документів, які підтверджують факт видачі та отримання ключів доступу до системи «Клієнт банк», протоколи системи «Банк-Клієнт», в яких міститься дата та час з`єднання (включаючи години, хвилини та секунди з`єднання), електронне ім`я користувача, назва операції та ІР-адреса клієнта, витяг з реєстру протоколів логінів доступу до рахунків; документацію, яка свідчить про отримання від працівників банку електронної картки зі зразком підпису службових осіб підприємств, наказів про призначення на посади; заяви на видачу чекових книжок, доручення на представлення інтересів підприємства чи зняття готівкових коштів, чеків (заяв) на підставі яких знімались готівкові кошти;

-інформації як на паперових носіях, так в електронному вигляді, про рух грошових коштів по рахунках, за період з часу відкриття по теперішній час, в яких відобразити: дату та час (година, хвилина, секунда) надходження коштів на вказані рахунки, суму надходження грошових коштів, призначення платежу, з якого рахунку надійшли кошти (його номер), назва підприємства від якого надійшли грошові кошти (П.І.Б фізичної особи), код ЄРДРПОУ даного підприємства (ідентифікаційний номер особи), дату та час (година, хвилина, секунда) списання коштів з рахунку, суму списання грошових коштів, призначення платежу, на який рахунок перераховані кошти (його номер), назва підприємства куди перераховані грошові кошти (П.І.Б фізичної особи), код ЄРДРПОУ даного підприємства (ідентифікаційний номер особи), номери референтів.

4.АТ " ІНФОРМАЦІЯ_9 " (МФО НОМЕР_23 ) за адресою: АДРЕСА_4 , що містять банківську таємницю клієнтів банку по відкриттю та функціонуванню рахунків: ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » - № НОМЕР_17 (долар США, українська гривня, євро), № НОМЕР_18 (українська гривня), № НОМЕР_19 (українська гривня), № НОМЕР_20 (українська гривня), № НОМЕР_21 (українська гривня), № НОМЕР_22 (українська гривня) та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » - № НОМЕР_43 (українська гривня) за період з 01.01.2018 р. по 31.07.2019, а саме:

-документів, які містяться у справі клієнта і стосуються відкриття та обслуговування рахунку, а саме: статути товариства, картки із зразками підписів та відбитком печатки, договори на здійснення розрахунково-касового обслуговування, договори про використання системи «Клієнт-Банк», акти прийому-передачі виконаних робіт, технічної документації щодо проведення працівниками банку інсталяції на комп`ютери клієнта вказаної системи, документів з даними про місце проведення вказаної інсталяції та документів, які підтверджують факт видачі та отримання ключів доступу до системи «Клієнт банк», протоколи системи «Банк-Клієнт», в яких міститься дата та час з`єднання (включаючи години, хвилини та секунди з`єднання), електронне ім`я користувача, назва операції та ІР-адреса клієнта, витяг з реєстру протоколів логінів доступу до рахунків; документацію, яка свідчить про отримання від працівників банку електронної картки зі зразком підпису службових осіб підприємств, наказів про призначення на посади; заяви на видачу чекових книжок, доручення на представлення інтересів підприємства чи зняття готівкових коштів, чеків (заяв) на підставі яких знімались готівкові кошти;

-інформації як на паперових носіях, так в електронному вигляді, про рух грошових коштів по рахунках, за період з часу відкриття по теперішній час, в яких відобразити: дату та час (година, хвилина, секунда) надходження коштів на вказані рахунки, суму надходження грошових коштів, призначення платежу, з якого рахунку надійшли кошти (його номер), назва підприємства від якого надійшли грошові кошти (П.І.Б фізичної особи), код ЄРДРПОУ даного підприємства (ідентифікаційний номер особи), дату та час (година, хвилина, секунда) списання коштів з рахунку, суму списання грошових коштів, призначення платежу, на який рахунок перераховані кошти (його номер), назва підприємства куди перераховані грошові кошти (П.І.Б фізичної особи), код ЄРДРПОУ даного підприємства (ідентифікаційний номер особи), номери референтів.

5.АТ " ІНФОРМАЦІЯ_10 " У М.КИЄВI (МФО НОМЕР_25 ) за адресою: АДРЕСА_5 , що містять банківську таємницю клієнтів банку по відкриттю та функціонуванню рахунків: ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » - № НОМЕР_24 (українська гривня) за період з 01.01.2018 р. по 31.07.2019, а саме:

-документів, які містяться у справі клієнта і стосуються відкриття та обслуговування рахунку, а саме: статути товариства, картки із зразками підписів та відбитком печатки, договори на здійснення розрахунково-касового обслуговування, договори про використання системи «Клієнт-Банк», акти прийому-передачі виконаних робіт, технічної документації щодо проведення працівниками банку інсталяції на комп`ютери клієнта вказаної системи, документів з даними про місце проведення вказаної інсталяції та документів, які підтверджують факт видачі та отримання ключів доступу до системи «Клієнт банк», протоколи системи «Банк-Клієнт», в яких міститься дата та час з`єднання (включаючи години, хвилини та секунди з`єднання), електронне ім`я користувача, назва операції та ІР-адреса клієнта, витяг з реєстру протоколів логінів доступу до рахунків; документацію, яка свідчить про отримання від працівників банку електронної картки зі зразком підпису службових осіб підприємств, наказів про призначення на посади; заяви на видачу чекових книжок, доручення на представлення інтересів підприємства чи зняття готівкових коштів, чеків (заяв) на підставі яких знімались готівкові кошти;

-інформації як на паперових носіях, так в електронному вигляді, про рух грошових коштів по рахунках, за період з часу відкриття по теперішній час, в яких відобразити: дату та час (година, хвилина, секунда) надходження коштів на вказані рахунки, суму надходження грошових коштів, призначення платежу, з якого рахунку надійшли кошти (його номер), назва підприємства від якого надійшли грошові кошти (П.І.Б фізичної особи), код ЄРДРПОУ даного підприємства (ідентифікаційний номер особи), дату та час (година, хвилина, секунда) списання коштів з рахунку, суму списання грошових коштів, призначення платежу, на який рахунок перераховані кошти (його номер), назва підприємства куди перераховані грошові кошти (П.І.Б фізичної особи), код ЄРДРПОУ даного підприємства (ідентифікаційний номер особи), номери референтів.

6.АТ " ІНФОРМАЦІЯ_11 " (МФО НОМЕР_32 ) за адресою: АДРЕСА_6 , що містять банківську таємницю клієнтів банку по відкриттю та функціонуванню рахунків: ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_2 » - № НОМЕР_26 (українська гривня), № НОМЕР_27 (українська гривня), № НОМЕР_28 (українська гривня), № НОМЕР_29 (українська гривня), № НОМЕР_30 (українська гривня), № НОМЕР_31 (українська гривня) за період з 01.01.2018 р. по 31.07.2019, а саме:

-документів, які містяться у справі клієнта і стосуються відкриття та обслуговування рахунку, а саме: статути товариства, картки із зразками підписів та відбитком печатки, договори на здійснення розрахунково-касового обслуговування, договори про використання системи «Клієнт-Банк», акти прийому-передачі виконаних робіт, технічної документації щодо проведення працівниками банку інсталяції на комп`ютери клієнта вказаної системи, документів з даними про місце проведення вказаної інсталяції та документів, які підтверджують факт видачі та отримання ключів доступу до системи «Клієнт банк», протоколи системи «Банк-Клієнт», в яких міститься дата та час з`єднання (включаючи години, хвилини та секунди з`єднання), електронне ім`я користувача, назва операції та ІР-адреса клієнта, витяг з реєстру протоколів логінів доступу до рахунків; документацію, яка свідчить про отримання від працівників банку електронної картки зі зразком підпису службових осіб підприємств, наказів про призначення на посади; заяви на видачу чекових книжок, доручення на представлення інтересів підприємства чи зняття готівкових коштів, чеків (заяв) на підставі яких знімались готівкові кошти;

-інформації як на паперових носіях, так в електронному вигляді, про рух грошових коштів по рахунках, за період з часу відкриття по теперішній час, в яких відобразити: дату та час (година, хвилина, секунда) надходження коштів на вказані рахунки, суму надходження грошових коштів, призначення платежу, з якого рахунку надійшли кошти (його номер), назва підприємства від якого надійшли грошові кошти (П.І.Б фізичної особи), код ЄРДРПОУ даного підприємства (ідентифікаційний номер особи), дату та час (година, хвилина, секунда) списання коштів з рахунку, суму списання грошових коштів, призначення платежу, на який рахунок перераховані кошти (його номер), назва підприємства куди перераховані грошові кошти (П.І.Б фізичної особи), код ЄРДРПОУ даного підприємства (ідентифікаційний номер особи), номери референтів.

7.Філія - Львівське обласне управління АТ « ІНФОРМАЦІЯ_12 » (МФО НОМЕР_33 ) за адресою: АДРЕСА_7 , що містять банківську таємницю клієнтів банку по відкриттю та функціонуванню рахунків: ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » - № НОМЕР_18 (українська гривня) за період з 01.01.2018 р. по 31.07.2019, а саме:

-документів, які містяться у справі клієнта і стосуються відкриття та обслуговування рахунку, а саме: статути товариства, картки із зразками підписів та відбитком печатки, договори на здійснення розрахунково-касового обслуговування, договори про використання системи «Клієнт-Банк», акти прийому-передачі виконаних робіт, технічної документації щодо проведення працівниками банку інсталяції на комп`ютери клієнта вказаної системи, документів з даними про місце проведення вказаної інсталяції та документів, які підтверджують факт видачі та отримання ключів доступу до системи «Клієнт банк», протоколи системи «Банк-Клієнт», в яких міститься дата та час з`єднання (включаючи години, хвилини та секунди з`єднання), електронне ім`я користувача, назва операції та ІР-адреса клієнта, витяг з реєстру протоколів логінів доступу до рахунків; документацію, яка свідчить про отримання від працівників банку електронної картки зі зразком підпису службових осіб підприємств, наказів про призначення на посади; заяви на видачу чекових книжок, доручення на представлення інтересів підприємства чи зняття готівкових коштів, чеків (заяв) на підставі яких знімались готівкові кошти;

-інформації як на паперових носіях, так в електронному вигляді, про рух грошових коштів по рахунках, за період з часу відкриття по теперішній час, в яких відобразити: дату та час (година, хвилина, секунда) надходження коштів на вказані рахунки, суму надходження грошових коштів, призначення платежу, з якого рахунку надійшли кошти (його номер), назва підприємства від якого надійшли грошові кошти (П.І.Б фізичної особи), код ЄРДРПОУ даного підприємства (ідентифікаційний номер особи), дату та час (година, хвилина, секунда) списання коштів з рахунку, суму списання грошових коштів, призначення платежу, на який рахунок перераховані кошти (його номер), назва підприємства куди перераховані грошові кошти (П.І.Б фізичної особи), код ЄРДРПОУ даного підприємства (ідентифікаційний номер особи), номери референтів.

8.АТ " ІНФОРМАЦІЯ_13 " (МФО НОМЕР_35 ) за адресою: АДРЕСА_8 , що містять банківську таємницю клієнтів банку по відкриттю та функціонуванню рахунків: ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » - № НОМЕР_34 (українська гривня) за період з 01.01.2018 р. по 31.07.2019, а саме:

-документів, які містяться у справі клієнта і стосуються відкриття та обслуговування рахунку, а саме: статути товариства, картки із зразками підписів та відбитком печатки, договори на здійснення розрахунково-касового обслуговування, договори про використання системи «Клієнт-Банк», акти прийому-передачі виконаних робіт, технічної документації щодо проведення працівниками банку інсталяції на комп`ютери клієнта вказаної системи, документів з даними про місце проведення вказаної інсталяції та документів, які підтверджують факт видачі та отримання ключів доступу до системи «Клієнт банк», протоколи системи «Банк-Клієнт», в яких міститься дата та час з`єднання (включаючи години, хвилини та секунди з`єднання), електронне ім`я користувача, назва операції та ІР-адреса клієнта, витяг з реєстру протоколів логінів доступу до рахунків; документацію, яка свідчить про отримання від працівників банку електронної картки зі зразком підпису службових осіб підприємств, наказів про призначення на посади; заяви на видачу чекових книжок, доручення на представлення інтересів підприємства чи зняття готівкових коштів, чеків (заяв) на підставі яких знімались готівкові кошти;

-інформації як на паперових носіях, так в електронному вигляді, про рух грошових коштів по рахунках, за період з часу відкриття по теперішній час, в яких відобразити: дату та час (година, хвилина, секунда) надходження коштів на вказані рахунки, суму надходження грошових коштів, призначення платежу, з якого рахунку надійшли кошти (його номер), назва підприємства від якого надійшли грошові кошти (П.І.Б фізичної особи), код ЄРДРПОУ даного підприємства (ідентифікаційний номер особи), дату та час (година, хвилина, секунда) списання коштів з рахунку, суму списання грошових коштів, призначення платежу, на який рахунок перераховані кошти (його номер), назва підприємства куди перераховані грошові кошти (П.І.Б фізичної особи), код ЄРДРПОУ даного підприємства (ідентифікаційний номер особи), номери референтів.

9.КБ " ІНФОРМАЦІЯ_8 ", М.КИЇВ (МФО НОМЕР_38 ) за адресою: АДРЕСА_9 , що містять банківську таємницю клієнтів банку по відкриттю та функціонуванню рахунків: ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » - № НОМЕР_36 (українська гривня), № НОМЕР_37 (українська гривня) за період з 01.01.2018 р. по 31.07.2019, а саме:

-документів, які містяться у справі клієнта і стосуються відкриття та обслуговування рахунку, а саме: статути товариства, картки із зразками підписів та відбитком печатки, договори на здійснення розрахунково-касового обслуговування, договори про використання системи «Клієнт-Банк», акти прийому-передачі виконаних робіт, технічної документації щодо проведення працівниками банку інсталяції на комп`ютери клієнта вказаної системи, документів з даними про місце проведення вказаної інсталяції та документів, які підтверджують факт видачі та отримання ключів доступу до системи «Клієнт банк», протоколи системи «Банк-Клієнт», в яких міститься дата та час з`єднання (включаючи години, хвилини та секунди з`єднання), електронне ім`я користувача, назва операції та ІР-адреса клієнта, витяг з реєстру протоколів логінів доступу до рахунків; документацію, яка свідчить про отримання від працівників банку електронної картки зі зразком підпису службових осіб підприємств, наказів про призначення на посади; заяви на видачу чекових книжок, доручення на представлення інтересів підприємства чи зняття готівкових коштів, чеків (заяв) на підставі яких знімались готівкові кошти;

-інформації як на паперових носіях, так в електронному вигляді, про рух грошових коштів по рахунках, за період з часу відкриття по теперішній час, в яких відобразити: дату та час (година, хвилина, секунда) надходження коштів на вказані рахунки, суму надходження грошових коштів, призначення платежу, з якого рахунку надійшли кошти (його номер), назва підприємства від якого надійшли грошові кошти (П.І.Б фізичної особи), код ЄРДРПОУ даного підприємства (ідентифікаційний номер особи), дату та час (година, хвилина, секунда) списання коштів з рахунку, суму списання грошових коштів, призначення платежу, на який рахунок перераховані кошти (його номер), назва підприємства куди перераховані грошові кошти (П.І.Б фізичної особи), код ЄРДРПОУ даного підприємства (ідентифікаційний номер особи), номери референтів.

10.Столична філія АТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » Київ (МФО НОМЕР_40 ) за адресою: АДРЕСА_10 , що містять банківську таємницю клієнтів банку по відкриттю та функціонуванню рахунків: ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » - № НОМЕР_39 (українська гривня) за період з 01.01.2018 р. по 31.07.2019, а саме:

-документів, які містяться у справі клієнта і стосуються відкриття та обслуговування рахунку, а саме: статути товариства, картки із зразками підписів та відбитком печатки, договори на здійснення розрахунково-касового обслуговування, договори про використання системи «Клієнт-Банк», акти прийому-передачі виконаних робіт, технічної документації щодо проведення працівниками банку інсталяції на комп`ютери клієнта вказаної системи, документів з даними про місце проведення вказаної інсталяції та документів, які підтверджують факт видачі та отримання ключів доступу до системи «Клієнт банк», протоколи системи «Банк-Клієнт», в яких міститься дата та час з`єднання (включаючи години, хвилини та секунди з`єднання), електронне ім`я користувача, назва операції та ІР-адреса клієнта, витяг з реєстру протоколів логінів доступу до рахунків; документацію, яка свідчить про отримання від працівників банку електронної картки зі зразком підпису службових осіб підприємств, наказів про призначення на посади; заяви на видачу чекових книжок, доручення на представлення інтересів підприємства чи зняття готівкових коштів, чеків (заяв) на підставі яких знімались готівкові кошти;

-інформації як на паперових носіях, так в електронному вигляді, про рух грошових коштів по рахунках, за період з часу відкриття по теперішній час, в яких відобразити: дату та час (година, хвилина, секунда) надходження коштів на вказані рахунки, суму надходження грошових коштів, призначення платежу, з якого рахунку надійшли кошти (його номер), назва підприємства від якого надійшли грошові кошти (П.І.Б фізичної особи), код ЄРДРПОУ даного підприємства (ідентифікаційний номер особи), дату та час (година, хвилина, секунда) списання коштів з рахунку, суму списання грошових коштів, призначення платежу, на який рахунок перераховані кошти (його номер), назва підприємства куди перераховані грошові кошти (П.І.Б фізичної особи), код ЄРДРПОУ даного підприємства (ідентифікаційний номер особи), номери референтів.

11.ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » (МФО НОМЕР_42 ) за адресою: АДРЕСА_11 , що містять банківську таємницю клієнтів банку по відкриттю та функціонуванню рахунків: ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » - № НОМЕР_41 (українська гривня) за період з 01.01.2018 р. по 31.07.2019, а саме:

-документів, які містяться у справі клієнта і стосуються відкриття та обслуговування рахунку, а саме: статути товариства, картки із зразками підписів та відбитком печатки, договори на здійснення розрахунково-касового обслуговування, договори про використання системи «Клієнт-Банк», акти прийому-передачі виконаних робіт, технічної документації щодо проведення працівниками банку інсталяції на комп`ютери клієнта вказаної системи, документів з даними про місце проведення вказаної інсталяції та документів, які підтверджують факт видачі та отримання ключів доступу до системи «Клієнт банк», протоколи системи «Банк-Клієнт», в яких міститься дата та час з`єднання (включаючи години, хвилини та секунди з`єднання), електронне ім`я користувача, назва операції та ІР-адреса клієнта, витяг з реєстру протоколів логінів доступу до рахунків; документацію, яка свідчить про отримання від працівників банку електронної картки зі зразком підпису службових осіб підприємств, наказів про призначення на посади; заяви на видачу чекових книжок, доручення на представлення інтересів підприємства чи зняття готівкових коштів, чеків (заяв) на підставі яких знімались готівкові кошти;

-інформації як на паперових носіях, так в електронному вигляді, про рух грошових коштів по рахунках, за період з часу відкриття по теперішній час, в яких відобразити: дату та час (година, хвилина, секунда) надходження коштів на вказані рахунки, суму надходження грошових коштів, призначення платежу, з якого рахунку надійшли кошти (його номер), назва підприємства від якого надійшли грошові кошти (П.І.Б фізичної особи), код ЄРДРПОУ даного підприємства (ідентифікаційний номер особи), дату та час (година, хвилина, секунда) списання коштів з рахунку, суму списання грошових коштів, призначення платежу, на який рахунок перераховані кошти (його номер), назва підприємства куди перераховані грошові кошти (П.І.Б фізичної особи), код ЄРДРПОУ даного підприємства (ідентифікаційний номер особи), номери референтів.

Зобов`язати посадових осіб АТ АКБ " ІНФОРМАЦІЯ_6 " (МФО НОМЕР_5 ) за адресою: АДРЕСА_1 , АТ " ІНФОРМАЦІЯ_7 " (МФО НОМЕР_7 ) за адресою: АДРЕСА_2 , ЗАХIДНЕ ГРУ АТ КБ " ІНФОРМАЦІЯ_8 " М.ЛЬВIВ (МФО НОМЕР_16 ) за адресою: АДРЕСА_3 , АТ " ІНФОРМАЦІЯ_9 " (МФО НОМЕР_23 ) за адресою: АДРЕСА_4 , АТ " ІНФОРМАЦІЯ_10 " У М.КИЄВI (МФО НОМЕР_25 ) за адресою: АДРЕСА_5 , АТ " ІНФОРМАЦІЯ_11 " (МФО НОМЕР_32 ) за адресою: АДРЕСА_6 , Філія - Львівське обласне управління АТ « ІНФОРМАЦІЯ_12 » (МФО НОМЕР_33 ) за адресою: АДРЕСА_7 , АТ " ІНФОРМАЦІЯ_13 " (МФО НОМЕР_35 ) за адресою: АДРЕСА_8 , КБ " ІНФОРМАЦІЯ_8 ", М.КИЇВ (МФО НОМЕР_38 ) за адресою: АДРЕСА_9 , Столична філія АТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » Київ (МФО НОМЕР_40 ) за адресою: АДРЕСА_10 , ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » (МФО НОМЕР_42 ) за адресою: АДРЕСА_11 надати тимчасовий доступ до оригіналів вищевказаних документів прокурору відділу прокуратури м. Києва ОСОБА_6 , слідчому з ОВС п`ятого СВ РКП СУ ФР ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_7 , слідчому з ОВС п`ятого СВ РКП СУ ФР ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_8 , старшому слідчому з ОВС п`ятого СВ РКП СУ ФР ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_9 , старшому слідчому з ОВС п`ятого СВ РКП СУ ФР ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_10 , старшому слідчому п`ятого СВ РКП СУ ФР ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_3 з можливістю вилучення завірених належним чином їх копій.

В задоволенні решти вимог, зазначених у клопотанні - відмовити.

Строк дії ухвали встановити один місяць з дня постановлення до 20 вересня 2019 року включно.

Роз`яснити, посадовим особам АТ АКБ " ІНФОРМАЦІЯ_6 " (МФО НОМЕР_5 ) за адресою: АДРЕСА_1 , АТ " ІНФОРМАЦІЯ_7 " (МФО НОМЕР_7 ) за адресою: АДРЕСА_2 , ЗАХIДНЕ ГРУ АТ КБ " ІНФОРМАЦІЯ_8 " М.ЛЬВIВ (МФО НОМЕР_16 ) за адресою: АДРЕСА_3 , АТ " ІНФОРМАЦІЯ_9 " (МФО НОМЕР_23 ) за адресою: АДРЕСА_4 , АТ " ІНФОРМАЦІЯ_10 " У М.КИЄВI (МФО НОМЕР_25 ) за адресою: АДРЕСА_5 , АТ " ІНФОРМАЦІЯ_11 " (МФО НОМЕР_32 ) за адресою: АДРЕСА_6 , Філія - Львівське обласне управління АТ « ІНФОРМАЦІЯ_12 » (МФО НОМЕР_33 ) за адресою: АДРЕСА_7 , АТ " ІНФОРМАЦІЯ_13 " (МФО НОМЕР_35 ) за адресою: АДРЕСА_8 , КБ " ІНФОРМАЦІЯ_8 ", М.КИЇВ (МФО НОМЕР_38 ) за адресою: АДРЕСА_9 , Столична філія АТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » Київ (МФО НОМЕР_40 ) за адресою: АДРЕСА_10 , ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » (МФО НОМЕР_42 ) за адресою: АДРЕСА_11 , що відповідно дост.166 КПК України, у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до документів на підставі даної ухвали, слідчий суддя за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цьогоКодексуз метою відшукання та вилучення зазначених документів.

Ухвала оскарженню не підлягає, набирає законної сили та підлягає негайному виконанню з моменту її оголошення.

Слідчий судя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення20.08.2019
Оприлюднено20.02.2023

Судовий реєстр по справі —756/10463/19

Ухвала від 20.08.2019

Кримінальне

Оболонський районний суд міста Києва

Шестаковська Л. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні