Ухвала
від 23.08.2019 по справі 462/1499/19
ЗАЛІЗНИЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 462/1499/19

провадження 1-кс/462/2096/19

У Х В А Л А

23 серпня 2019 року Слідчий суддя Залізничного районного суду міста Львова ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю старшого слідчого Залізничного ВП ГУ НП у Львівській області ОСОБА_3 , розглянувши клопотання старшого слідчого Залізничного ВП ГУ НП у Львівській області ОСОБА_3 про проведення обшуку,

ВСТАНОВИВ:

11 грудня 2018 року внесено відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12018140060004421 та розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.272 КК України.

Старший слідчий Залізничного ВП ГУ НП у Львівській області ОСОБА_3 , за погодженням з прокурором, звернулася до слідчого судді з клопотанням про проведення обшуку, покликаючись на те, що 11.12.2018 року до Залізничного ВП ГУНП у Львівській області надійшли матеріали перевірки за зверненням голови Залізничної районної адміністрації м. Львова щодо факту розташування на території Залізничного району м. Львова незаконно працюючих АЗС, в ході якої було виявлено незаконно діючі АЗС з порушенням правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що може завдати шкоду життю та здоров`ю оточуючих.

Як вбачається із матеріалів кримінального провадження зазначена у зверненні голови Залізничної районної адміністрації м. Львова інформація щодо функціонування незаконної АЗС за адресою: м. Львів, вул. Збиральна,2а, знайшла своє підтвердження.

В ході проведення досудового розслідування встановлено, що за адресою: м. Львів, вул. Збиральна,2а, знаходиться будівля станції технічного обслуговування з вбудованим пунктом продажу автомобілів під літ. «А-2» (І-ІІ черга), об`єкт житлової нерухомості, що є власністю ТОВ «Ілта Львів», а земельна ділянка призначена для розміщення центру з продажу та обслуговування автомобілів та жодним чином пов`язаний із торгівлею рідким, газоподібним паливом.

У зв`язку із зазначеним, в органу досудового розслідування виникла необхідність у проведенні обшуку у приміщеннях, що знаходяться за адресою: м. Львів, вул. Збиральна,2а, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчиненого кримінального правопорушення, підтвердження чи спростування факту функціонування АЗС та відшукання відповідних документів, які засвідчують факт здійснення фінансово-господарської діяльності, пов`язаної із торгівлею рідким, газоподібним паливом, а саме дозвільних документів, договорів поставки, чорнових записів, актів приймання-передачі пального, чеків, квитанцій про оплату за придбане пальне, товарно-транспортних накладних, залишків нереалізованого пального, грошових коштів, здобутих злочинним шляхом, комп`ютерної техніки, флеш-накопичувачів у разі виявлення інформації, яка має значення для розслідування зазначеного кримінального провадження. Приймаючи до уваги достатні підстави вважати, що вони знаходяться у зазначених в клопотанні приміщеннях, що за адресою: м. Львів, вул. Збиральна,2а, а тому просить надати дозвіл на проведення обшуку.

Заслухавши пояснення слідчого, яка клопотання підтримала, розглянувши матеріали клопотання, вважаю, що його слід задовольнити, оскільки стороною кримінального провадження доведено, що проведення обшуку у приміщеннях за адресою: АДРЕСА_1 є необхідним з метою виявлення інформації, яка має істотне значення для розслідування зазначеного кримінального провадження.

Враховуючи наведене, вважаю, що слідчому СВ Залізничного ВП ГУ НП у Львівській області ОСОБА_3 та/або іншим слідчим із групи слідчих: капітану поліції ОСОБА_4 , старшому лейтенанту поліції ОСОБА_5 та працівникам оперативного підрозділу Залізничного ВП ГУНП у Львівській області слід надати дозвіл на проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1 з метою відшукання документів, які засвідчують факт здійснення фінансово-господарську діяльність, пов`язану із торгівлею рідким, газоподібним паливом.

Керуючись ст.ст. 234, 235 КПК України,

ПОСТАНОВИВ:

клопотання задовольнити.

Надати дозвіл ОСОБА_3 та/або іншим слідчим із групи слідчих: капітану поліції ОСОБА_4 , старшому лейтенанту поліції ОСОБА_5 та працівникам оперативного підрозділу Залізничного ВП ГУНП у Львівській області на проведення обшуку в приміщеннях, що є власністю ТОВ «Ілта Львів» (ЄДРПОУ 20797696), що знаходяться за адресою: м. Львів, вул. Збиральна, 2а, з метою відшукання документів, які засвідчують факт здійснення фінансово-господарської діяльності, пов`язаної із торгівлею рідким, газоподібним паливом, а саме дозвільних документів, договорів поставки, чорнових записів, актів приймання-передачі пального, чеків, квитанцій про оплату за придбане пальне, залишків нереалізованого пального, грошових коштів, здобутих злочинним шляхом, комп`ютерної техніки, флеш-накопичувачів у разі виявлення інформації, яка має значення для розслідування зазначеного кримінального провадження, а також інші предмети, які засвідчують факт здійснення фінансово-господарської діяльності, пов`язаної із торгівлею рідким, газоподібним паливом та можуть мати значення для досудового розслідування.

Строк дії ухвали - один місяць з дня постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя:

Оригінал ухвали.

Дата ухвалення рішення23.08.2019
Оприлюднено21.02.2023
Номер документу83833463
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку

Судовий реєстр по справі —462/1499/19

Ухвала від 11.12.2019

Кримінальне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

Ухвала від 23.08.2019

Кримінальне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

Ухвала від 23.08.2019

Кримінальне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

Ухвала від 23.08.2019

Кримінальне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

Ухвала від 06.03.2019

Кримінальне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

Ухвала від 06.03.2019

Кримінальне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

Ухвала від 06.03.2019

Кримінальне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні