Ухвала
від 22.08.2019 по справі 628/2517/19
КУП'ЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"22" серпня 2019 р.

Справа № 628/2517/19 Провадження № 2/628/1101/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

22 серпня 2019 року Суддя Куп`янського міськрайонного суду Харківської області Волчек О.О., розглянувши матеріали справи за позовною заявою ОСОБА_1 , який зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 , до Виконавчого комітету Куридівської сільської ради Куп`янського району Харківської області, розташованого за адресою: Харківська область, Куп`янський район, с. Курилівка, вул. Лозова, 1, Виконавчого комітету Куп`янської міської ради харківської області, адреса місця розташування: Харківська область, м. Куп`янськ, пр-т Конституції, 3, третя особа: ОСОБА_2 , яка мешкає за адресою: АДРЕСА_1 , про встановлення факту, що має жриличне значення, визнання права власності в порядкуспдкування за законом першої черги після смерті ОСОБА_3 на 1/4 частку квартири,

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся до Куп`янського міськрайонного суду Харківської області з вказаною вище позовною заявою, у якій просить встановити факт постійного проживання його з батьком, який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 , за однією адресою на час відкриття спадщини та визнати на за ним право особистої приватної власності на 1/4 частину квартири АДРЕСА_2 , для реалізації його спадкових прав.

Позовна заява подана з додержанням вимог, передбачених ст. ст. 175, 177 ЦПК України.

Справа підсудна Куп`янському міськрайонному суду Харківської області.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження відсутні.

Зважаючи на складність і категорію даної справи суддя, у відповідності до вимог ст. ст. 174, 187 ЦПК України, вважає доцільним розглядати дану справу у загальному позовному провадженні.

Керуючись ст.ст. 4, 19, 128, 174, 187 ЦПК України, суддя,

П О С Т А Н О В И В:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Виконавчого комітету Куридівської сільської ради Куп`янського району Харківської області, Виконавчого комітету Куп`янської міської ради харківської області, адреса місця розташування: Харківська область, м. Куп`янськ, пр-т Конституції, 3, третя особа: ОСОБА_2 про встановлення факту, що має жриличне значення, визнання права власності в порядкуспдкування за законом першої черги після смерті ОСОБА_3 на 1/4 частку квартири.

Розгляд справи здійснювати за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання на 18.09.2019 року об 11.00 год. у приміщенні № 1 Куп`янського міськрайонного суду Харківської області за адресою: Харківська область місто Куп`янськ, вул. 1-го Травня, 27-А, з викликом учасників справи.

Відповідач має право у строк до 18.09.2019 рокунадіслатисуду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову; позивачу, іншим відповідачам, а також третім особам - копію відзиву та доданих до нього документів.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. Відзив повинен відповідати вимогам ст. 183 ЦПК України.

Роз`яснити учасникам справи право на підставі ч. 7 ст. 7 ЦПК України, звернутись до суду з клопотанням про проведення розгляду справи у закритому судовому засіданні з метою запобігання розголошенню відомостей про особисті сторони життя учасників справи.

Одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі учасникам справи надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки:

http://kpm.hr.court.gov.ua/sud2023/gromadyanam/csz/. Веб-адреса цього судового рішення у Єдиному державному реєстрі судових рішень http://reyestr.court.gov.ua/ з посиланням на номер справи.

Ухвала щодо відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності може бути оскаржена в апеляційному порядку.

Суддя Куп`янського міськрайонного суду

Харківської області О.О.Волчек

Дата ухвалення рішення22.08.2019
Оприлюднено27.08.2019
Номер документу83839005
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту, що має жриличне значення, визнання права власності в порядкуспдкування за законом першої черги після смерті ОСОБА_3 на 1/4 частку квартири

Судовий реєстр по справі —628/2517/19

Рішення від 06.11.2019

Цивільне

Куп'янський міськрайонний суд Харківської області

Волчек О. О.

Рішення від 06.11.2019

Цивільне

Куп'янський міськрайонний суд Харківської області

Волчек О. О.

Ухвала від 22.08.2019

Цивільне

Куп'янський міськрайонний суд Харківської області

Волчек О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні