Ухвала
від 23.08.2019 по справі 643/13505/19
МОСКОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 643/13505/19

Провадження № 1-кс/643/5345/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

23 серпня 2019 року слідчий суддя Московський районний суду м. Харкова ОСОБА_1 , за участю секретаря судових засідань ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань у приміщенні Московського районного суду м. Харкова клопотання прокурора відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням злочинів у сфері службової діяльності та корупції, яке здійснюється слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих територіального управління Державного бюро розслідування, розташованого у м. Полтаві ОСОБА_3 , про арештмайна по кримінальномупровадженні №42017220000000396 від 04.05.2017 за ч.3 ст.368, ч.2 ст.205, ч.2 ст.205-1, ч.3 ст.209, ч.5 ст.27, ч.2 ст.28, ч.2 ст.205, ч.2 ст.146, ч.5 ст.191, ч.1 ст.357, ч.1 ст.366 КК України,-

встановив:

До Московоського районного суду міста Харкова надійшло вищезазначене клопотання, в якому сторона обвинувачення просить накласти арешт на майно, що було вилучено в ході обшуку, проведеного 20.08.2019 за адресою: АДРЕСА_1 .

На обґрунтування клопотання сторона обвинувачення зазначає, зокрема, що у провадженні слідчих Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в м. Полтаві перебувають матеріали досудового розслідування №42017220000000396 від 04.05.2017 за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч.3 ст.368, ч.2 ст.205, ч.2 ст.205-1, ч.3 ст.209, ч.5 ст.27, ч.2 ст.28, ч.2 ст.205, ч.2 ст.146, ч.5 ст.191, ч.1 ст.357, ч.1 ст.366 КК України.

Встановлено, що особи: ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , ОСОБА_15 , ОСОБА_16 , ОСОБА_17 , ОСОБА_18 , ОСОБА_19 , ОСОБА_20 , ОСОБА_21 , а також службові особи правоохоронних органів попередньо зорганізувались у стійке об`єднання, об`єднавшись єдиним планом з розподілом функцій учасників групи, організували протиправну діяльність «конвертаційного центру» в період 2015-2017 років, створили та придбали низку підприємств з ознаками фіктивності з метою подальшого прикриття незаконної діяльності: оформлення безтоварних операцій, легалізації коштів та майна, незаконної конвертації коштів, штучного зменшення податкових зобов`язань підприємствам реального сектору економіки.

Організаторами «конвертаційного центру» було створено або придбано низку підприємств, без наміру здійснення підприємницької діяльності, з метою прикриття незаконної діяльності з надання послуг по переводу грошових коштів з безготівкової форми в готівку для підприємств реального сектору економіки. Підприємства зареєстровані на номінальних керівників та засновників, підконтрольних учасникам злочинного угруповування, які фактично, реального відношення до їх діяльності та управління коштами на їх рахунках не мають.

Також, встановлено, що директори вказаних підприємств фактично не мають відношення до ведення зазначеними підприємствами фінансово господарської діяльності, а є лише підставними особами, на яких оформлені вказані підприємства, що використовуються для відмивання грошових коштів та мінімізації оподаткування підприємствами реального сектору економіки. Всі зазначені підприємства не знаходяться за юридичними адресами, не мають офісних, виробничих чи складських приміщень, не мають основних засобів, не мають найманих працівників.

Під час досудового розслідування пред`явлено ряд підозр учасникам групи, в тому числі одному з організаторів «конвертаційного центру» - ОСОБА_5 .

З метою встановлення всіх обставин у кримінальному провадженні, перевірки інформації та здобуття повного обсягу фактичних даних щодо причетності вказаних та інших осіб до створення та функціонування «конвертаційного центру», виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знарядь кримінального правопорушення або майна, яке здобуте у результаті його вчинення, 20.08.2019 на підставі ухвали слідчого судді Московського районного суду м. Харкова, проведено обшук за місцем фактичного місцезнаходження офісного приміщення МСП «Агробуд» (код ЄДРПОУ 22623210), а саме за адресою: м. Харків, бульвар Богдана Хмельницького, 16, кв. 63.

Зазначені речі визнані речовими доказами. Власником майна є МСП «Агробуд», керівником якого є ОСОБА_22 , офіс знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 .

Таким чином, вищевказане вилучене майно може свідчити про протиправні дії вказаних та інших осіб, в діях яких вбачаються ознаки складу кримінальних правопорушень, передбачених ч.3ст.368,ч.2ст.205,ч.2ст.205-1,ч.3ст.209,ч.5ст.27,ч.2ст.28,ч.2ст.205,ч.2ст.146,ч.5ст.191,ч.1ст.357,ч.1ст.366КК України.

Також, на теперішній час у органу досудового розслідування мається необхідність проведення ряду експертних досліджень та інших процесуальних дій з вилученим майном. З метою фіксації слідів злочину за вилученими вищевказаними під час обшуку речами, встановлення їх походження, достовірності та наявності на них інших слідів, необхідно провести відповідні судові експертизи.

Порядок тимчасового вилучення майна врегульовано у ст. 168 КПК України. Зокрема, відповідно до ч. 2 ст. 168 КПК України, тимчасове вилучення майна може здійснюватися під час обшуку.

Згідно вимог п. 3 ч. 1 ст. 169 КПК України, тимчасово вилучене майно повертається особі, у якої воно було вилучено, у випадках, передбачених частиною 5 статті 171 КПК України.

За правилами абз. 2 ч. 5 ст. 171 КПК України, у разі тимчасового вилучення майна під час обшуку, огляду, здійснюваних на підставі ухвали слідчого судді, передбаченої ст. 235 цього Кодексу, клопотання про арешт такого майна повинно бути подано слідчим, прокурором протягом 48 годин після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, в якої його було вилучено.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження.

Згідно вимог п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів.

За змістом ч. 3 ст. 170 КПК України, у випадку, передбаченому п. 1 ч. 2 цього Кодексу, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у ст. 98 цього Кодексу.

Згідно ч. 1 ст. 98 КПК України, речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Відповідно ч.2 ст.173 КПК України, при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини 2 статті 170 цього Кодексу).

Згідно ч. 11 ст. 170 КПК України, заборона на використання майна, а також заборона розпоряджатися таким майном можуть бути застосовані лише у випадках, коли їх незастосування може призвести до зникнення, втрати або пошкодження відповідного майна або настання інших наслідків, які можуть перешкодити кримінальному провадженню.

Слідчий суддя, суд відмовляють у задоволенні клопотання про арешт майна, якщо особа, що його подала, не доведе необхідність такого арешту, а також наявність ризиків, передбачених абз. 2 ч. 1 ст. 170 цього Кодексу (ч. 1 ст. 173 КПК України).

Згідно п. 7 ч. 2 ст. 131 КПК України, заходом забезпечення кримінального провадження є арешт майна. Відповідно до ч. 5 ст. 132 КПК України, під час розгляду питання про застосування заходів забезпечення кримінального провадження сторони кримінального провадження повинні подати слідчому судді докази обставин, на які вони посилаються.

Згідно вимог ч. 6 ст. 132 КПК України, до клопотання слідчого, прокурора про застосування заходу забезпечення кримінального провадження додається витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо кримінального провадження, в рамках якого подається клопотання.

Відповідно до ч.1 ст. 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Більш того, в статті 223 КПК України викладені вимоги до проведенні слідчих (розшукових) дій. Так, відповідно до ч.1, 2 ст. 223 КПК України слідчі (розшукові) дії є діями, спрямованими на отримання (збирання) доказів або перевірку вже отриманих доказів у конкретному кримінальному провадженні; підставами для проведення слідчої (розшукової) дії є наявність достатніх відомостей, що вказують на можливість досягнення її мети.

Таким чином, в разі звернення процесуальної особи, що здійснює кримінальне провадження, з клопотанням до слідчого судді про проведення обшуку, норми діючого кримінального процесуального законодавства, прямо встановлюють обов`язок цієї особи звертатися з таким клопотанням саме в рамках конкретного провадження, враховуючи правову кваліфікацію кримінального правопорушення, у зв`язку із розслідуванням якого подається клопотання та відомості щодо вчинення саме цього кримінального правопорушення.

Стороною обвинувачення доведено, що зазначене в клопотанні сторони обвинувачення майно, має значення для забезпечення даного кримінального провадження, за існування розумних підозр вважати, що це майно є доказом злочину, за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у ст. 98 КПК України. Незастосування такого заходу забезпечення кримінального провадження як арешт вказаного майна в подальшому може перешкодити кримінальному провадженню. На виконання вимог ч. 1 ст. 173 КПК України, сторона обвинувачення довела слідчому судді необхідність арешту цього майна, а також наявність ризиків, передбачених ч. 1 ст. 170 КПК України.

Слідчий суддя вважає розумним та співрозмірним обмеження права власності завданням кримінального провадження.

Керуючись ст.ст. 2, 7, 132, 98, 167, 170-173, 309, 372 КПК України, слідчий суддя

постановив:

Клопотання про арешт майна задовольнити.

Накласти арешт на майно, вилучене в ході обшуку, проведеного 20.08.2019 за адресою: м. Харків, бульвар Богдана Хмельницького, 16, кв. 63, а саме: зведений кошторисний розрахунок капітального ремонту за адресою: м. Харків, вул. Манізера буд. 4 31 арк.; Зведений кошторисний розрахунок вартості капітального ремонту за адресою: м. Харків, вул. Кирпичова буд. 2 16 арк.; копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фіз.осіб-підприємців стосовно МСП «Агробуд» 1 арк.; Копія витягу з реєстру платників ПДВ МСП «Агробуд» 1 арк.; Копія витягу з реєстру платників ПДВ Нац. Тех. Університет «Харківський політехнічний інститут» 1 арк.; Наказ №:1-Пр від 06.05.2019 ТОВ «Будівельно виробнича фірма «Моноліт»» 1 арк.; Наказ №:5-Пр від 06.05.2019 МСП «Агробуд» 1 арк.; Лист МСП «Агробуд» від 06.05.2019 №21 1 арк.; Лист ТОВ «Будівельно-виробнича фірма «Моноліт»» від 06.05.2019 №:2 1 арк.; Копія Анкети-замовлення для проведення експертизи проекту будівництва ТОВ «БВФ «Моноліт» 1 арк.; Копія кваліфікаційного сертифікату АР №:002451 1 арк.; Копія наказу №:5-Пр від 06.05.2019 МСП «Агробуд» 1 арк.; Лист МСП «Агробуд» №:21 від 06.05.2019 1 арк.; Анкета замовника до проведення експертизи проекту будівництва МСП «Агробуд» 1 арк.; Наказ №:1-Пр ТОВ «БВФ «Моноліт»» від 06.05.2019 1 арк.; Лист ТОВ «БВФ «Моноліт»» №:2 від 06.05.2019 1 арк.; Анкета замовника до проведення експертизи проекту будівництва ТОВ «БВФ «Моноліт»» 1 арк.; Жорсткий диск Seagate s/n: GRA2XOM6 ST31600815AS 1 шт.; Мобільний телефон Sony XPERIA IMEI 1. НОМЕР_1 , 2. НОМЕР_2 , в якому знаходиться картка мобільного оператора «Водафон» з номером НОМЕР_3 , - 1 шт.; Жорсткий диск HGSt s/n: FR1Y7EWK 1 шт.; Ноутбук HP630 s/n: 5CB23902C5 1 шт.; Зарядний пристрій для ноутбука HP630 s/n: 5CB23902C5 1 шт.; Ноутбук HP630 s/n: 5CB23902В0 шт.; Флеш-носій Transcend 8Gb 1 шт.; Флеш-носій 8Gb без назви з написом «Не трогать» - 1 шт.; Штатний розпис з 01.01.2019 МСП «Агробуд» - 1 арк.; Штатний розпис з 01.10.2018 МСП «Агробуд» - 1 арк.; Штатний розпис з 01.01.2019 МСП «Агробуд» - 1 арк.; Штатний розпис з 01.01.2017 МСП «Агробуд» - 1 арк.; Штатний розпис з 01.07.2016 МСП «Агробуд» - 1 арк.; Штатний розпис з 01.06.2016 МСП «Агробуд» - 1 арк.; Чорнові записи МСП «Агробуд» - 2 арк.; Копія паспорта на ім`я ОСОБА_23 2 арк.; Договір №201216 від 20.12.2016 між ТОВ «Лаконіс Трейд» та ТОВ «Добролюкс» та МСП «Агробуд» - 1 арк.; Договір №:20/12/16 від 20.12.2016 між ТОВ «Лаконіс Трейд» та МСП «Агробуд» - 1 арк.; Видаткова накладна №201216/1 від 20.12.2016 між ТОВ «Лаконіс Трейд» та МСП «Агробуд» - 1 арк. в 1 прим.; Видаткова накладна №:201216/3 від 20.12.2016 між ТОВ «Лаконіс Трейд» та МСП «Агробуд» - 1 арк.; Рахунок-фактура №20122016/1 від 20.12.2016 з вказаними підприємствами 1 арк.; Рахунок-фактура №20122016/3 від 20.12.2016 з вказаними підприємствами 1 арк.; Видаткова накладна №20122016/2 від 20.12.2016 між ТОВ «Лаконіс Трейд» та МСП «Агробуд» - 1 арк.; Рахунок-фактура №20122016/2 від 20.12.2016 між ТОВ «Лаконіс Трейд» та МСП «Агробуд» - 1 арк.; Видаткова накладна №20122016/4 від 20.12.2016 між ТОВ «Лаконіс Трейд» та МСП «Агробуд» - 1 арк.; Рахунок-фактура №20122016/4 від 20.12.2016 між ТОВ «Лаконіс Трейд» та МСП «Агробуд» - 1 арк.; Видаткова накладна №20122016/5 від 20.12.2016 між ТОВ «Лаконіс Трейд» та МСП «Агробуд» - 1 арк.; Рахунок-фактура №20122016/5 від 20.12.2016 між ТОВ «Лаконіс Трейд» та МСП «Агробуд» - 1 арк.; Посадова інструкція головного бухгалтера МСБ «Агрострой» - 4 арк.; Посадова інструкція головного інженера МСП «Агробуд» - 3 арк.; Посадова інструкція інженера з проектно-кошторисної роботи МСБ «Агрострой» - 3 арк.; Посадова інструкція головного бухгалтера МСБ «Агрострой» - 4 арк.; Посадова інструкція директора підприємства МСП «Агрострой» - 2 арк.; Посадова інструкція директора підприємства МСП «Агрострой» - 2 арк.; Посадова інструкція виконавця робіт МСП «Агрострой» - 2 арк.; Посадова інструкція виконавця робіт МСП «Агрострой» - 2 арк.; Посадова інструкція головного інженера МСП «Агрострой» - 3 арк.; Посадова інструкція інженера з охорони праці МСП «Агрострой» - 2 арк.; Посадова інструкція інженера з охорони праці МСП «Агробуд» - 2 арк.; Договірна ціна № щодо проведення капітального ремонту гуртожитку №2 НТУ «ХПІ» - 1 арк.; Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1 6 арк.; Відомість ресурсів до локального кошториса №2-1-1 5 арк.; Пояснювальна записка 2 арк.; Роздруківка акту звірки за період 01.01.2016 20.08.2019 1 арк.; Видаткова накладна №15/06/16/3 від 15 червня 2016 року 1 арк.; Рахунок-фактура №15062016/3 від 15 червня 2016 року 1 арк.; Товарно-транспортна накладна №0145-6 від 15.06.2016 1 арк.; Спеціфікація №15062016/3 від 15 червня 2016 1 арк.; Видаткова накладна №15/06/16/4 від 15.06.2016 1 арк.; Рахунок-фактура №15062016/4 від 15.06.2016 1 арк.; Спеціфікація №15062016/4 від 15.06.2016 1 арк.; Видаткова накладна №15/06/16/2 від 15.06.2016 1 арк.; Рахунок-фактура №15062016/2 від 15.06.2016 1 арк.; Спеціфікація №15062016/2 від 15.06.2016 1 арк.; Товарно-транспортна накладна №014527 від 15.06.2016 1 арк.; Видаткова накладна №15/06/16/1 від 15.06.2016 1 арк.; Рахунок-фактура №15062016/1 від 15.06.2016 1 арк.; Спеціфікація №15062016/1 від 15.06.2016 1 арк.; Справка о стоимости выполнения работ и затрат за апрель 2016 года МСП «Агрострой» и НТПУ «ХПИ» - 1 арк.; Акт приема-передачи выполненых работ №:1/10-Аг за апрель 2016 года 10 арк.; Расчет №:1-2 за апрель 2016 года 2 арк.; Справка о стоимости выполненных работ за июнь 2016 года 1 арк.; Акт №:1/9-Аг приема выполненыз строительных работ за июнь 2016 года 31 арк.; Итоговая ведомость ресурсов (по адресу: г. Харьков, ул. Пушкинская, 79/4) 18 арк.; Расчет общепроизводственных расходов к локальной смете №:2-1-1 на капитальный ремонт мест общего пользования общежития №4 НТУ «ХПИ» - 11 арк.; Расчет общепроизводственных расходов к локальной смете №:2-1-2 на капитальный ремонт мест общего пользования общежития №4 НТУ «ХПИ» - 3 арк.; Расчет общепроизводственных расходов к локальной смете №:2-1-3 на капитальный ремонт мест общего пользования общежития №4 НТУ «ХПИ» - 3 арк.; Договор №:12-Аг от 19.07.2016 между НТУ «ХПИ» и МСП «Агрострой» - 5 арк.; Календарный график выполненных работ к договору №:12-Аг от19.07.2016 1 арк.; Дефектный акт 1 арк.; Договор №:11-Аг от 11.05.2016 между НТУ «ХПИ» и МСП «Агрострой» - 5 арк.; Календарный график выполненных работ к договору №:11-Аг от 11.05.2016 1 арк.; Справка о стоимости выполненных работ за апрель 2016 года между НТУ «ХПИ» и МСП «Агрострой» - 1 арк.; Акт №:1/10-Аг за апрель 2016 года между НТУ «ХПИ» и МСП «Агрострой» - 7 арк.; Ведомость ресурсов к договору №:1/10-Аг за апрель 2016 года 3 арк.; Расчет №:1-2 к акту №:1/10-Аг за апрель 2016 года 6 арк.; Расчет №:5 МСП «Агрострой» - 1 арк.; Довідка про вартість виконаних робіт за грудень 2017 року між ТОВ «БудФінТраст» та МСП «Агробуд» до договору №:27/04/17 від 27.04.2017 1 арк.; Акт №:1 приймання виконаних робіт за грудень 2017 року між ТОВ «БудФінТраст» та МСП «Агробуд» - 8 арк.; Відомість ресурсів до Акту-прийняття №:1 за грудень 2017 рік 7 арк.; Рахунок №:1-2 до Акту №:1 за грудень 2017 року 3 арк.; Рахунок №:5 1 арк.; Рахунок №:6 1 арк.; Договірна ціна між МСП «Агробуд» та ТОВ «БудФінТраст» - 2 арк.; Локальний кошторис на будівельні роботи №:2-1-1 6 арк.; Відомість ресурсів до кошторису №:2-1-1 7 арк.; Розрахунок №:1-1 прямих, загальновиробничих витрат 7 арк.; Рахунок №:1-2 3 арк.; Рахунок №:5 1 арк.; Рахунок №:6 1 арк.; Чорнові записи стосовно ТОВ «БудФінТраст» - 1 арк.; Договір №:10-Аг від 29.03.2016 між МСП «Агрострой» та НТУ «ХПІ» - 5 арк.; Календарний графік виконаних робіт 1 арк.; Договор №:9-Аг от 03.03.2016 5 арк.; Календарный график выполненных работ к договору №:9-Аг от 03.03.2016 1 арк.; Дефектный акт от 08.02.2016 1 арк.; Справка о стоимости выполненных строительных работ за июль 2016 1 арк.; Акт №:1/11 за июль 2016 46 арк.; Итоговая ведомость ресурсов 19 арк.; Расчет расходов к смете №:2-1-1 16 арк.; Расчет расходов к смете №:2-1-2 3 арк.; Расчет расходов к смете №:2-1-3 3 арк.; Справка о стоимости выполненных работ за сентябрь 2016 года между МСП «Агрострой» и НТУ «ХПИ» - 1 арк.; Акт №:2/9-Аг за сентябрь 2016 года между МСП «Агрострой» и НТУ «ХПИ» - 9 арк.; Ведомость ресурсов к договору №:2/9-Аг за сентябрь 2016 6 арк.; Расчет расходов к смете №:02-001-001 3 арк.; Расчет расходов к смете №:02-001-002 1 арк.; Справка о стоимости выполненных работ за ноябрь 2016 1 арк.; Справка ос стоимости выполненных работ за ноябрь 2016 года 1 арк.; Акт №:1/12-Аг за ноябрь 2016 года 8 арк.; Итоговая ведомость ресурсов 6 арк.; Расчет расходов к смете №:2-1-1 3 арк.; Справка о стоимости выполненн ых работ за декабрь 2016 года между НТУ «ХПИ» и МСП «Агрострой» - 1 арк.; Акт №:2/11-Аг за ноябрь 2016 года 14 арк.; Итоговая ведомость 9 арк.; Расчет расходов к смете №:2-1-1 3 арк.; Расчет расходов к смете №:2-1-2 2 арк.; Расчет расходов к смете №2-1-3 2 арк.; Рачет расходов к смете №:1-4 1 арк.; Справка о стоимости выполненных работ за декабрь 2016 года 1 арк.; Акт выполненных работ за декабрь 2016 года 15 арк.; Итоговая ведомость 12 арк.; Расчет к локальной смете №:2-1-1 3 арк.; Расчет к локальной смете №2-1-2 3 арк.; Расчеты №:1-4 1 арк.; Чорнові записи 8 арк. докуметація щодо господарської діяльності МСП «Агробуд» на 339 арк,: Договір № 11 про закупівлю робіт від 10.08.2017 року на 5арк.; протокол погодження договірної ціни до договору № 11 від 10.08.2017 року на 1 арк.; календарний графік виконання робіт до договору № 11 від 10.08.2017 року на 1 арк.; проект наказу № 148 від 03.08.2017 року на 1 арк.; дефектний акт від 01.08.2017 року на 3 арк.; об`єктний кошторис № 2-1-1 капітальний ремонт частини приміщень в педіатричному відділенні № 3 по вул. Метробудівників, 24 КЗОЗ «Харківська міська дитяча поліклініка № 23» на 1 арк.; зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва № б/н. капітальний ремонт частини приміщень в педіатричному відділенні № 3 по вул. Метробудівників, 24 КЗОЗ «Харківська міська дитяча поліклініка № 23» на 1 арк.; договірна ціна № 1 капітальний ремонт частини приміщень в педіатричному відділенні № 3 по вул. Метробудівників, 24 КЗОЗ «Харківська міська дитяча поліклініка № 23» на 1 арк.; локальний кошторис № 2-1-1 капітальний ремонт частини приміщень в педіатричному відділенні № 3 по вул. Метробудівників, 24 КЗОЗ «Харківська міська дитяча поліклініка № 23» на 9 арк.; відомість ресурсів до договірної ціни капітальний ремонт частини приміщень в педіатричному відділенні № 3 по вул. Метробудівників, 24 КЗОЗ «Харківська міська дитяча поліклініка № 23» на 4 арк.; розрахунок № 1-1 прямих і загальновиробничих витрат до договірної ціни капітальний ремонт частини приміщень в педіатричному відділенні № 3 по вул. Метробудівників, 24 КЗОЗ «Харківська міська дитяча поліклініка № 23» на 9 арк.; розрахунок № 1-2загальновиробничих витрат до договірної ціни капітальний ремонт частини приміщень в педіатричному відділенні № 3 по вул. Метробудівників, 24 КЗОЗ «Харківська міська дитяча поліклініка № 23» на 5 арк.; розрахунок № 5 «Кошторисний прибуток» на 1 арк.; розрахунок № 6 «Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій» на 1 арк.; договір № 175 підряду на виконання робіт від 20.07.2017 року на 4 арк.; протокол погодження договірної ціни від 20.07.2017 року до договору підряду на виконання робіт № 175 на 1 арк.; договір № 12 про закупівлю робіт від 11.10.2017 року на 5 арк.; протокол погодження договірної ціни на 1 арк.; календарний графік виконання робіт на 1 арк.; зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва капітальний ремонт фасаду КЗОЗ «Харківська міська дитяча поліклініка № 23» на 1 арк.; договірна ціна на 1 арк.; об`єктний кошторис № 2-1 на 1 арк.; локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1 капітальний ремонт фасаду КЗОЗ «Харківська міська дитяча поліклініка № 23» на 4 арк.;- відомість ресурсів до локального кошторису на будівельні роботи № 2-1-1 на 3 арк.;- розрахунок № 1-1 прямих витрат і загальновиробничих витрат до договірної ціни на 3 арк.;- розрахунок № 1-2 загальновиробничих витрат до договірної ціни на 2 арк.;- розрахунок № 5 «Кошторисний прибуток» на 1 арк.;- розрахунок № 6 «Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій» на 1 арк.;- відомість обсягів робіт до локального кошторису 2-1-1 на 1 арк.;- дефектний акт на 1 арк.;- наказ № 165 від 06.10.2017 року на 1 арк.;- наказ № 164 від 04.10.2017 на 1 арк.;- протокол погодження договірної ціни до договору на виконання експертизи проекту будівництва № 70828 від 31.03.2017 року на 1 арк.;- експертний звіт № 6290 від 04.04.2017 року на 1 арк.;- договір № 70828 про надання робіт з проведення експертизи проекту будівництва від 31.03.2017 року на 3 арк.;- договір № 71121 про надання робіт з проведення експертизи проекту будівництва від 10.04.2017 року на 3 арк.;- протокол погодження договірної ціни до договору на виконання експертизи проекту будівництва № 71121 від 10.04.2017 на 1 арк.;- договір № 71001 про надання робіт з проведення експертизи проекту будівництва від 05.04.2017 року на 3 арк.;- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за липень 2017 на 1 арк.;- акт № 1 приймання виконаних будівельних робіт за липень 2017 на 6 арк.;- відомість ресурсів до акту прийняття за липень 2017 на 4 арк.;- розрахунок № 1-2 загальновиробничих витрат до акту на 2 арк.;- розрахунок № 5 «Кошторисний прибуток» на 1 арк.;- розрахунок № 6 «Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій» на 1 арк.;- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за червень 2017 на 1 арк.;- акт № 1 приймання виконаних будівельних робіт за червень 2017 на 15 арк.;- відомість ресурсів до акту прийняття № 1 за червень 2017 на 8 арк.;- розрахунок № 1-2 загальновиробничих витрат до акту № 1 за червень 2017 на 5 арк.;- розрахунок № 5 «Кошторисний прибуток» на 1 арк.;- розрахунок № 6 «Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій» на 1 арк.;- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за червень 2017 на 1 арк.;- акт № 2 від 07.07.2017 приймання виконаних будівельних робіт за червень 2017 на 17 арк.;- відомість ресурсів до акту прийняття № 2 за червень 2017 на 7 арк.;- розрахунок № 1-2 загальновиробничих витрат до акту № 2 за червень 2017 на 7 арк.;- розрахунок № 5 «Кошторисний прибуток» на 1 арк.;- розрахунок № 6 «Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій» на 1 арк.;- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за травень 2017 на 1 арк.;- акт № 1 від 02.06.2017 приймання виконаних будівельних робіт за травень 2017 на 7 арк.;- відомість ресурсів до акту прийняття № 1 за травень 2017 на 4 арк.;- розрахунок № 1-2 загальновиробничих витрат до акту № 1 за травень 2017 на 2 арк.;- розрахунок № 5 «Кошторисний прибуток» на 1 арк.;- розрахунок № 6 «Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій» на 1 арк.;- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за травень 2017 на 1 арк.;- акт № 1 приймання виконаних будівельних робіт за травень 2017 на 7 арк.;- відомість ресурсів до акту прийняття № 1 за травень 2017 на 4 арк.;- розрахунок № 1-2 загальновиробничих витрат до акту № 1 за травень 2017 на 2 арк.;- розрахунок № 5 «Кошторисний прибуток» на 1 арк.;- розрахунок № 6 «Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій» на 1 арк.;- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за «сентябрь» 2017 на 1 арк.;- акт № 2 приймання виконаних будівельних робіт за «сентябрь» 2017 на 6 арк.;- відомість ресурсів до акту прийняття № 2 на 5 арк.;- розрахунок № 1-2 загальновиробничих витрат до акту № 2 на 2 арк.;- розрахунок № 5 «Кошторисний прибуток» на 1 арк.;- розрахунок № 6 «Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій» на 1 арк.;- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за жовтень 2017 на 1 арк.;- акт № 1 від 18.10.2017 приймання виконаних будівельних робіт за жовтень 2017 на 12 арк.;- відомість ресурсів до акту прийняття № б/н за жовтень 2017 на 5 арк.;- розрахунок № 1-2 загальновиробничих витрат до акту № б/н за жовтень 2017 на 4 арк.;- розрахунок № 5 «Кошторисний прибуток» на 1 арк.;- розрахунок № 6 «Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій» на 1 арк.;- дефектний акт на капітальний ремонт покрівлі педіатричного відділення № 3 по вул. Метробудівників, 24 КЗОЗ «Харківська міська дитяча поліклініка № 23» на 3 арк.;- рассчет определения класса последствий и категории сложнисти на 1 арк.;- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за жовтень 2017 на 1 арк.;- акт № 1 приймання виконаних будівельних робіт за жовтень 2017 на 5 арк.;- відомість ресурсів до акту прийняття № 1 за жовтень 2017 на 3 арк.;- розрахунок № 1-2 загальновиробничих витрат до акту № 1 за жовтень 2017 на 2 арк.;- розрахунок № 5 «Кошторисний прибуток» на 1 арк.;- розрахунок № 6 «Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій» на 1 арк.;- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за жовтень 2017 на 1 арк.;- акт № б/н приймання виконаних будівельних робіт за жовтень 2017 на 14 арк.;- відомість ресурсів до акту прийняття № б/н за жовтень 2017 на 4 арк.;- розрахунок № 1-2 загальновиробничих витрат до акту № б/н за жовтень 2017 на 5 арк.;- розрахунок № 5 «Кошторисний прибуток» на 1 арк.;- розрахунок № 6 «Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій» на 1 арк.;- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за грудень 2017 на 1 арк.;- акт № 1 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2017 на 4 арк.;- відомість ресурсів до акту прийняття № 1 за грудень 2017 на 3 арк.;- розрахунок № 1-2 загальновиробничих витрат до акту № 1 за грудень 2017 на 1 арк.;- розрахунок № 5 «Кошторисний прибуток» на 1 арк.;- розрахунок № 6 «Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій» на 1 арк.;- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за листопад 2017 на 1 арк.; акт № 2 приймання виконаних будівельних робіт за листопад 2017 на 6 арк.;- відомість ресурсів до акту прийняття № 2 за листопад 2017 на 4 арк.;- розрахунок № 1-2 загальновиробничих витрат до акту № 2 за листопад 2017 на 2 арк.;- розрахунок № 5 «Кошторисний прибуток» на 1 арк.;- розрахунок № 6 «Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій» на 1 арк.;- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за вересень 2017 на 1 арк.;- акт № 1 приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2017 на 6 арк.;- відомість ресурсів до акту прийнятя № 1 за вересень 2017 на 4 арк.;- розрахунок № 1-2 загальновиробничих витрат до акту № 1 за вересень 2017 на 2 арк.;- розрахунок № 5 «Кошторисний прибуток» на 1 арк.;- розрахунок № 6 «Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій» на 1 арк.;- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за «август» 2017 на 1 арк.;- акт № б/н приймання виконаних будівельних робіт за 2017 на 6 арк.;- відомість ресурсів до акту прийняття № б/н за 2017 на 4 арк.;- розрахунок № 1-2 загальновиробничих витрат до акту № б/н за 2017 на 2 арк.;- розрахунок № 5 «Кошторисний прибуток» на 1 арк.;- розрахунок № 6 «Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій» на 1 арк..докуметація щодо господарської діяльності МСП «Агробуд» на 283 аркДоговір № 106 про закупівлю робіт від 13.11.2017 року на 5арк.;- протокол погодження договірної ціни до договору № 106 від 13.11.2017 року на 1 арк.;- календарний графік виконання робіт до договору № 106 від 13.11.2017 року на 1 арк.;- договірна ціна № б/н на 1 арк.;- об`єктний кошторис № 2-1 на 1 арк.;- локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1 на 3 арк.;- відомість ресурсів до локального кошторису № 2-1-1 на 3 арк.;- розрахунок № 1-1 прямих і загальновиробничих витрат до договірної ціни № б/н на 3 арк.;- розрахунок № 1-2 загальновиробничих витрат до договірної ціни № б/н. на 1 арк.;- розрахунок № 5 «Кошторисний прибуток» на 1 арк.;- розрахунок № 6 «Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій» на 1 арк.;- дефектний акт на 1 арк.;- договір № 90 про закупівлю робіт від 22.09.2017 на 5 арк.;- протокол погодження договірної ціни до договору № 90 від 22.08.2017 року на 1 арк.;- календарний графік виконання робіт до договору № 90 від 22.08.2017 року на 1 арк.;- зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва б/н. на 1 арк.;- договірна ціна б/н на 1 арк;- об`єктний кошторис № 2-1 на 1 арк.;- локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1 на 6 арк.;- відомість ресурсів до локального кошторису № 2-1-1 на 4 арк.;- розрахунок № 1-1 прямих і загальновиробничих витрат до договірної ціни № б/н на 6 арк.;- розрахунок № 1-2 загальновиробничих витрат до договірної ціни № б/н. на 2 арк.;- розрахунок № 5 «Кошторисний прибуток» на 1 арк.;- розрахунок № 6 «Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій» на 1 арк.;- відомість обсягів робіт до локального кошториса № 2-1-1 на 2 арк.;- договір № 9 про закупівлю робіт від 03.08.2017 на 5 арк.;- протокол погодження договірної ціни до договору № 9 від 03.08.2017 року на 1 арк.;- календарний графік виконання робіт до договору № 9 від 03.08.2017 року на 1 арк.;- дефектний акт на 3 арк.;- об`єктний кошторис № 2-1-1 на 1 арк.;- договірна ціна № 1 на 1 арк;- локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1 на 9 арк.;- відомість ресурсів до локального кошторису № 2-1-1 на 5 арк.;- розрахунок № 1-1 прямих і загальновиробничих витрат до договірної ціни № б/н на 9 арк.;- розрахунок № 1-2 загальновиробничих витрат до договірної ціни № б/н. на 4 арк.;- розрахунок № 5 «Кошторисний прибуток» на 1 арк.;- розрахунок № 6 «Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій» на 1 арк.;- попередній договір підряду № 5 на виконання капітального ремонту від 12.02.2016 року на 3 арк.;- дополнительноесоглашение № 1 к договору № 9-Аг от 03.03.2016 на 1 арк.;- календарный график выполнения работ к доп.соглашению № 1 от 21.09.2016 на 1 арк.;- договорная цена б/н. на 1 арк.;- попередній договір підряду № 4 на виконання капітального ремонту від 08.02.2016 року на 3 арк.;- договір № 1-Аг від 27.04.2017 на 5 арк.;- календарний план виконання робіт до договору № 1-Аг від 27.04.2017 року на 1 арк.;- договірна ціна № б/н. до договору № 1-Аг від 27.04.2017 року на 1 арк;- локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1 на 6 арк.;- відомість ресурсів до локального кошторису № 2-1-1 на 6 арк.;- розрахунок № 1-1 прямих і загальновиробничих витрат до договірної ціни № б/н на 7 арк.;- розрахунок № 1-2 загальновиробничих витрат до договірної ціни № б/н. на 3 арк.;- розрахунок № 5 «Кошторисний прибуток» на 1 арк.;- розрахунок № 6 «Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій» на 1 арк.;- дефектний акт на 2 арк.;- довідка про вартість виконаних будівельних робіт за июль 2017 на 1 арк.;- акт № 1 приймання виконаних будівельних робіт за июль 2017 на 4 арк.;- відомість ресурсів до акту прийняття № 1 на 3 арк.;- розрахунок № 1-2 загальновиробничих витрат до акту № 1 за июль 2017 на 2 арк.;- розрахунок № 5 «Кошторисний прибуток» на 1 арк.;- розрахунок № 6 «Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій» на 1 арк.;- довідка про вартість виконаних будівельних робіт за декабрь 2017 на 1 арк.;- акт № 2 приймання виконаних будівельних робіт за декабрь 2017 на 7 арк.;- відомість ресурсів до акту прийняття № 2 за декабрь 2017 на 6 арк.;- розрахунок № 1-2 загальновиробничих витрат до акту № 2 за декабрь 2017 на 3 арк.;- розрахунок № 5 «Кошторисний прибуток» на 1 арк.;- розрахунок № 6 «Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій» на 1 арк.;- договір підряду № 27/04/17 від 27.04.2017 на 2 арк.;- акт приймання-передачі будматеріалів на 3 арк.;- акт цільового використання будматеріалів на 3 арк.;- договір поставки № 15/03/19 від 15.03.2016 на 1 арк.;- інформація про контрагента на 1 арк.;- платіжне доручення № 420 від 15.03.2016 на 1 арк.;- платіжне доручення № 419 від 15.03.2016 на 1 арк.;- платіжне доручення № 418 від 15.03.2016 на 1 арк.;- платіжне доручення № 417 від 15.03.2016 на 1 арк.;- рукописний зразок заяви на 1 арк.;- договір підряду № 3/03/16 від 03.03.2016 на 2 арк.;- акт цільового використання будматеріалів на 2 арк.;- акт приймання-передачі будматеріалів на 2 арк.;- справка о стоимости выполненых строительных работ з март 2016 на 1 арк.;- акт приемки выполненых строительных работ з март 2016 на 19арк.;- итоговая ведомость ресурсов на 11 арк.;- рассчет общепроизводственных расходов к локальной смете № 2-1-1 на 10 арк.;- договорная цена на 2 арк.;- локальная смета на строительныеработы № 2-1-1 на 19 арк.;- итоговая ведомость ресурсов на 11 арк.;- итоговая ведомость ресурсов на 11 арк.;- рассчет общепроизводственных расходов к локальнойсмете № 2-1-1 на 10 арк.докуметація щодо господарської діяльності МСП «Агробуд» на 395 арк,- Договір № 172 про закупівлю робіт з протоколом та календарним графіком від 25.08.2016р. на 8 арк.,- Договір № 216 про закупівлю робіт з протоколом та календарним графіком від 09.12.2016р. на 7арк.,- Додаткова угода № 1 від16.12.2016р. до договору про закупівлю робіт № 172 від 25.08.2016р. на 1 арк.,- Додаткова угода № 2 від 20.12.2016р. до договору про закупівлю робіт № 172 від 25.08.2016р. на 1 арк.,-Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва б/н та пояснювальна записка на 4 арк.,- Об`єктний кошторис №2-1 на 1 арк., Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1 на 10арк., Відомість ресурсів до локального кошториса № 2-1-1 на 12 арк.,- Розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошториса № 2-1-1 на 4 арк.,- Розрахунок №5 Кошторисний прибуток на 1 арк.,- Розрахунок №6Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій на 1 арк.,- Додаткова угода № 1 від 06.07.2017р. до договору № 6 на виконання підрядних робіт від 18.04.2018р. з календарним графіком та дефектним актом на 6арк.,- Договірна ціна №2 на 1 арк.,- Локальний кошторис на будівельні роботи № 2-1-1 на 19арк.,- Відомість ресурсів до локального кошториса №2-1-1 на 7арк.,- Розрахунок №1-1прямих витрат і загальновиробничих витрат до договірної ціни № на 21 арк.,- Розрахунок №1-2 загальновиробничих витрат до договірної ціни № на 7арк.,- Розрахунок №5 Кошторисний прибуток на 1 арк.,- Розрахунок №6 Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій на 1 арк.,- Договір № 6 про закупівлю робіт з протоколом , календарним графіком та дефектним актом від 18.04.2017р. на 10арк.,- Наказ № 110 від 18.04.2017р. на 1 арк.,- Експертний звіт № 6506 від 14.04.2017р. на 1 арк.,- Расчет определения класса последствий и категории сложности на 1 арк.,- Експертний звіт № 6506 від 14.04.2017р. на 1 арк.,- Договірна ціна № на 1 арк.,- Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1 на 15арк.,- Відомість ресурсів до локального кошториса №2-1-1 на 6арк., - Розрахунок №1-1 прямих витрат і загальновиробничих витрат до договірної ціни № на 18арк.,- Розрахунок №1-2 загальновиробничих витрат до договірної ціни № на 5арк.,- Розрахунок №5 Кошторисний прибуток на 1 арк.,- Розрахунок №6 Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій на 1 арк.,- Договір № 65 про закупівлю робіт з протоколом та календарним графіком від 22.05.2017р. на 7арк.,- Договірна ціна № з розрахунком № 1-1 на 4арк.,- Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1 на 4арк.,- Відомість ресурсів до локального кошториса №2-1-1 на 4арк., - Розрахунок № 1-2 загальновиробничих витрат до локального кошториса № 2-1-1 на 2арк.,- Розрахунок №5 Кошторисний прибуток на 1 арк.,- Розрахунок №6 Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій на 1 арк.,- Дефектний акт на 1 арк.,- Договірна ціна № з розрахунком № 1-1 прямих витрат і загальновиробничих витрат до договірної ціни № на 6арк.,- Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1 на 5арк.,- Відомість ресурсів до локального кошториса №2-1-1 на 4арк.,- Розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошториса № 2-1-1 на 2 арк.,- Розрахунок №5 Кошторисний прибуток на 1 арк.,- Розрахунок №6 Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій на 1 арк.,- Дефектний акт на 1 арк.,-Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва б/н з календарним графіком на 2арк.,- Додаткова угода № 1 від 31.07.2017р. до договору № 65 на виконання підрядних робіт від 22.05.2017р. на 1арк.,- Додаткова угода № 1 від 23.06.2017р. до договору №55 на виконання підрядних робіт від 14.04.2017р. з календарним графіком та дефектним актом на 5арк.,- Договірна ціна № на 1арк.,- Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1 на 14арк.,- Відомість ресурсів до локального кошториса №2-1-1 на 8арк.,- Розрахунок № 1-1 прямих витрат і загальновиробничих витрат до договірної ціни № на 14арк.,- Розрахунок № 1-2 загальновиробничих витрат до договірної ціни № на 5 арк.,- Розрахунок №5 Кошторисний прибуток на 1 арк.,- Розрахунок №6 Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій на 1 арк.,- Договір № 72231 від 02.06.2017р. з протоколом погодження та експертними звітами на 6 арк.,- Договір № 12/09/16 від 12.09.16р. з протоколом погодження договірної ціни, календарним графіком, завданням на розробку кошторисної документації та дефектним актом на 11арк.,- Договір № 55 про закупівлю робіт з протоколом , календарним графіком , дефектним актом, договірною ціною від 14.04.2017р. на 24арк.,- Відомість ресурсів до локального кошториса №2-1-1 на 7арк.,- Розрахунок № 1-1 прямих витрат і загальновиробничих витрат до договірної ціни № на 13арк.,- Розрахунок № 1-2 загальновиробничих витрат до договірної ціни № на 5арк.,- Розрахунок №5 Кошторисний прибуток на 1 арк.,- Розрахунок №6 Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій на 1 арк.,- Договір № 7 про закупівлю робіт з протоколом , календарним графіком , дефектним актом, договірною ціною від 29.06.2017р. на 10арк.,- Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1 на 6арк.,- Відомість ресурсів до локального кошториса №2-1-1 на 5арк.,- Розрахунок № 1-1 прямих витрат і загальновиробничих витрат до договірної ціни № на 6арк.,- Розрахунок № 1-2 загальновиробничих витрат до договірної ціни № на 2арк.,- Розрахунок №5 Кошторисний прибуток на 1 арк.,- Розрахунок №6 Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій на 1 арк.,- Додаткова угода № 1 від 22.08.2017р. до договору № 7 на виконання підрядних робіт від 29.06.2017р. з календарним графіком, договірною ціною на 3арк.,- Об`єктний кошторис №2-1 на 1 арк.,- Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1 на 5арк.,- Відомість ресурсів до локального кошториса №2-1-1 на 5 арк.,- Розрахунок № 1-1 прямих витрат і загальновиробничих витрат до договірної ціни № на 6 арк.,- Розрахунок № 1-2 загальновиробничих витрат до договірної ціни № на 3арк.,- Розрахунок №6 Кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій на 1 арк.,-Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва б/н з дефектним актом на 3арк

Визначити місцем зберігання арештованого майна в порядку, визначеному Порядком зберігання речових доказів стороною обвинувачення, їх реалізації, технологічної переробки, знищення, здійснення витрат, пов`язаних з їх зберіганням і пересиланням, схоронності тимчасово вилученого майна під час кримінального провадження, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.11.2012 №1104 Територіальне управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтава.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Апеляційного суду Харківської області протягом п`яти днів з дня її проголошення.

Ухвала виготовлена в нарадчій кімнаті, є оригіналом.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення23.08.2019
Оприлюднено21.02.2023
Номер документу83839425
СудочинствоКримінальне
Сутьарештмайна по кримінальномупровадженні №42017220000000396 від 04.05.2017 за ч.3 ст.368, ч.2 ст.205, ч.2 ст.205-1, ч.3 ст.209, ч.5 ст.27, ч.2 ст.28, ч.2 ст.205, ч.2 ст.146, ч.5 ст.191, ч.1 ст.357, ч.1 ст.366 КК України

Судовий реєстр по справі —643/13505/19

Ухвала від 23.08.2019

Кримінальне

Московський районний суд м.Харкова

Кононенко Т. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні