Ухвала
від 28.08.2019 по справі 161/14429/19
ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 161/14429/19

Провадження № 1-кс/161/7322/19

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

28 серпня 2019 року слідчий суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , з участю слідчого ОСОБА_3 , розглянувши клопотання старшого слідчого СУ ГУНП у Волинській області капітана поліції ОСОБА_3 про надання дозволу на проведення огляду за адресою: м. Тернопіль, вул. Чорновола, 1, -

В С Т А Н О В И В:

Старший слідчий СУ ГУНП у Волинській області капітан поліції ОСОБА_3 звернувся до суду з клопотанням про надання дозволу на проведення огляду за адресою: м. Тернопіль, вул. Чорновола, 1.

Слідчий вказує, що досудовим слідством здобуто фактичні дані про те, що службові особи КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Луцької міської ради, зловживаючи своїм службовим становищем, діючи за попередньою змовою із службовими особами ТзОВ "Системний зв`язок", під час виконання робіт з технічного переоснащення систем диспетчерського контролю сповіщення пасажирів та оплати проїзду, здійснили розтрату бюджетних коштів.

06.07.2018 року відомості про дане кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12018030000000287 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України.

Вказує, що з матеріалів кримінального провадження вбачається, що КП «Луцьке підприємство електротранспорту» провело тендер на переоснащення підприємства, зокрема було опубліковано оголошення в системі електронних торгів «Прозорро» про проведення допорогових торгів щодо закупівлі робіт на технічне переоснащення підприємства: виконання робіт із переобладнання, часткового демонтажу існуючого обладнання та монтажу нового обладнання. При цьому, в тендерну документацію до технічних вимог предмета закупівель були внесені вимоги щодо «наявності досвіду із розробок, робіт із встановлення, введення в експлуатацію та обслуговування систем АСОП та ОП та СУГП в галузі міських пасажирських перевезень, зокрема на міському електротранспорті», що штучно обмежило можливості потенційних учасників.

14.08.2019 року від експерта Тернопільського НДЕКЦ МВС України надійшло клопотання на надання доступу до об`єкту дослідження, а саме: «Програмного забезпечення для функціонування систем диспетчерського контролю, сповіщення пасажирів, автоматизованої оплати проїзду та обліку пасажирів», з метою її огляду та можливістю копіювання, яка на даний час знаходиться в ТзОВ «Системний зв`язок» (код ЄДРПОУ 37838893), за адресою: м. Тернопіль, вул. Чорновола,1.

Таким чином, з метою проведення судової комп`ютерно-технічної експертизи необхідно провести огляд в ТзОВ «Системний зв`язок» (код ЄДРПОУ 37838893), за адресою: м. Тернопіль вул. Чорновола, 1, де на електронному носієві знаходиться «Програмне забезпечення для функціонування систем диспетчерського контролю, сповіщення пасажирів, автоматизованої оплати проїзду та обліку пасажирів», а тому просив клопотання задовольнити.

Заслухавши пояснення слідчого, дослідивши надані матеріали, приходжу до висновку, що клопотання підлягає до задоволення з наступних підстав.

Згідно ст. 237 КПК України, огляд місцевості, приміщення, речей та документів проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей щодо обставин вчинення кримінального правопорушення.

Зважаючи, що стороною кримінального провадження доведено наявність підстав для проведення вказаної слідчої дії, тому слідчому слід надати дозвіл на проведення огляду за адресою: м. Тернопіль, вул. Чорновола, 1.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 234, 237 КПК України, слідчий суддя,-

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання задовольнити.

Надати дозвіл старшим слідчим слідчого управління Головного управління Національної поліції у Волинській області ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , а за їх дорученням оперативному підрозділу чи іншому слідчому з групи слідчих на проведення огляду в приміщенні ТзОВ «Системнийзв`язок» (кодЄДРПОУ 37838893),за адресою:м.Тернопіль,вул.Чорновола,1 за участі експерта Тернопільського НДЕКЦ МВС України та можливості копіювання на електронний носій «Програмного забезпечення для функціонування систем диспетчерського контролю, сповіщення пасажирів, автоматизованої оплати проїзду та обліку пасажирів».

Строк дії ухвали не може перевищувати одного місяця з дня її постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї може бути подано під час підготовчого провадження у суді.

Слідчий суддя Луцького міськрайонного суду ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення28.08.2019
Оприлюднено20.02.2023
Номер документу83876583
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про інші клопотання

Судовий реєстр по справі —161/14429/19

Ухвала від 28.08.2019

Кримінальне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Кирилюк В. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні