Ухвала
від 29.08.2019 по справі 360/3429/19
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про повернення позовної заяви

29 серпня 2019 рокуСєвєродонецькСправа № 360/3429/19

Суддя Луганського окружного адміністративного суду Свергун І.О., перевіривши матеріали позову ОСОБА_1 до Ріпкинського об`єднаного управління Пенсійного фонду України про визнання дій та бездіяльності протиправними, зобов`язання вчинити певні дії,

ВСТАНОВИВ:

31.07.2019 до Луганського окружного адміністративного суду надійшов позов ОСОБА_1 до Ріпкинського об`єднаного управління Пенсійного фонду України про визнання дій та бездіяльності протиправними, зобов`язання вчинити певні дії.

Ухвалою Луганського окружного адміністративного суду від 05.08.2019 позов було залишено без руху для усунення недоліків.

Так, суд зазначив, що позов підписано представником позивача адвокатом Позняк І.С. В порушення положень статті 160 КАС України позивачем в позовній заяві не зазначено номери засобів зв`язку позивача, реєстраційний номер облікової картки платника податків за його наявності або номер і серія паспорта представника позивача (якщо такі відомості відомі позивачу).

Позивачем у позовній заяві зазначено в якості відповідача Ріпкинське об`єднане управління Пенсійного фонду України (код ЄДРПОУ 40378544). В прохальній частині позовної заяви позивач просить суд визнати протиправними дії та бездіяльність Ріпненського об`єднаного управління Пенсійного фонду України у Чернігівській області та зобов`язати Ріпненське об`єднане управління Пенсійного фонду України у Чернігівській області поновити нарахування і виплатити заборгованість з пенсії. У клопотаннях про відстрочення сплати судового збору та про поновлення строку звернення до суду в якості відповідача вказано Головне управління Пенсійного фонду України у Чернігівській області.

Відповідно до витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань юридичну особу відповідача - Ріпкинське об`єднане управління Пенсійного фонду України (код ЄДРПОУ 40378544), припинено 11.06.2019 в результаті реорганізації, номер запису: 10551120003000586.

Суд запропонував позивачу слід уточнити особу відповідача та зазначити відомості, визначені у пункті 2 частини п`ятої статті 160 КАС України стосовно уточненої особи відповідача, надати суду уточнену позовну заяву, приведену у відповідність до вимог статті 160 КАС України, а також клопотання згідно з вимогами статті 167 КАС України. Також позивачу необхідно було надати суду копії уточненої позовної заяви відповідно до кількості учасників справи.

Позивачеві надано строк для усунення недоліків протягом десяти днів з дня отримання копії ухвали та роз`яснено наслідки їх неусунення.

Копію ухвали Луганського окружного адміністративного суду від 05.08.2019 про залишення позовної заяви без руху представником позивача отримано 13.08.2019.

У встановлений судом строк позивачем недоліки не усунуто.

Згідно з пунктом 1 частини четвертої статті 169 КАС України позовна заява повертається позивачеві, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, у встановлений судом строк.

Частиною восьмою статті 169 КАС України передбачено, що повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

За таких обставин позовна заява має бути повернута позивачеві.

Керуючись статтями 169, 248, 256 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя

УХВАЛИВ:

Позов ОСОБА_1 до Ріпкинського об`єднаного управління Пенсійного фонду України про визнання дій та бездіяльності протиправними, зобов`язання вчинити певні дії повернути позивачу.

Роз`яснити позивачу, що повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та може бути оскаржена в апеляційному порядку.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня складення її повного тексту до Першого апеляційного адміністративного суду через Луганський окружний адміністративний суд.

СуддяІ.О. Свергун

Дата ухвалення рішення29.08.2019
Оприлюднено30.08.2019
Номер документу83904423
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання дій та бездіяльності протиправними, зобов`язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —360/3429/19

Ухвала від 29.08.2019

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

І.О. Свергун

Ухвала від 05.08.2019

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

І.О. Свергун

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні