Ухвала
від 29.08.2019 по справі 463/7184/19
ЛИЧАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №463/7184/19

Провадження №1-кс/463/3759/19

У Х В А Л А

про арешт майна

29 серпня 2019 року слідчий суддя Личаківського районного суду м.Львова ОСОБА_1 , з участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , прокурора ОСОБА_3 , слідчого ОСОБА_4 , особи у володінні якої перебуває вилучене майно ОСОБА_5 , представника Управління Укртрансбезпеки у Львівській області ОСОБА_6 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м.Львові клопотання слідчого Другого слідчого відділу слідчого управління Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м.Львові ОСОБА_4 , погодженого прокурором відділу організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням, яке здійснюється слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м.Львові Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 про арешт майна,

в с т а н о в и в :

в провадженні Другого слідчого відділу слідчого управління Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м.Львові перебуває кримінальне провадження, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 62019140000000103 від 11.02.2019 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України.

Слідчий Другого слідчого відділу слідчого управління Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м.Львові ОСОБА_4 за погодженням прокурора ОСОБА_3 звернувся до слідчого судді з клопотанням про арешт майна.

Клопотання мотивує тим, що посадові особи Управління Укртрансбезпеки у Львівській області, будучи службовими особами, виконуючи функції представників влади та службові обов`язки по здійсненню державного контролю та нагляду за безпекою на транспорті, діючи умисно, з корисливих мотивів та з метою власного незаконного збагачення, всупереч інтересам служби, разом організували злочинний механізм, який дозволяє суб`єктам господарської діяльності у сфері вантажних та пасажирських перевезень ухилятися від юридичної відповідальності за порушення вимог Закону України «Про автомобільний транспорт».

Зокрема, працівники Управління Укртрансбезпеки у Львівській області за неправомірну вигоду не здійснювали заходи контролю передбачені Законом України «Про автомобільний транспорт» щодо узгодженого списку перевізників Львівської області, а у разі виявлення фактів порушень, вчинених ними на території інших областей, керівництвом Управління Укртрансбезпеки у Львівській області приймались рішення про застосування до них покарань, не пов`язаних із штрафними санкціями. Крім того, службові особи Управління Укртрансбезпеки у Львівській області штучно створювали «дефіцит» разових дозволів на здійснення міжнародних вантажних перевезень. Зокрема, протягом 2017-2019 років посадовці в порушення вимог «Порядку впорядкування системи оформлення, видачі, використання та обліку дозволів на міжнародні перевезення пасажирів і вантажів автомобільним транспортом», затвердженого наказом № 757 Міністерства транспорту України від 20.08.2004 року, видавали самостійно та через довірених перевізників, незаповнені бланки разових дозволів зацікавленим суб`єктам господарювання та отримували від них неправомірну вигоду у розмірі від 200 до 1000 Євро, в залежності від країни слідування. Подальше повернення та здача таких використаних бланків дозволів здійснювалась шляхом підроблення документів та баз даних, тобто в порушення вимог вказаного Порядку.

У ході досудового розслідування вказаного кримінального провадження на підставі ухвал слідчого судді Личаківського районного суду м.Львова 21.08.2019 року були проведені обшуки, а саме: автомобіля марки «FORD MONDEO», д.н.з. НОМЕР_1 , яким користується ОСОБА_7 , у ході якого проведено особистий обшук ОСОБА_7 ; автомобіля марки «LEXUS LX 450», д.н.з. НОМЕР_2 , власником якого являється ПП «Євро-транс-захід» та перебуває у користуванні ОСОБА_8 ; у житловому приміщенні за місцем проживання ОСОБА_9 , за адресою: АДРЕСА_1 ; у службових приміщеннях Управління Укртрансбезпеки у Львівській області, за адресою: м.Львів, пр.В.Чорновола,57, 4-ий поверх; у приміщенні ПП «Євро-транс-захід», за адресою: Львівська область, Пустомитівський район, с.Давидів, вул.Львівська,2Б; у службових приміщеннях пункту видачі дозволів Управління Укртрансбезпеки у Львівській області, за адресою: м.Львів-Винники, вул.Галицька,113; за місцем проживання ОСОБА_8 за адресою: АДРЕСА_2 ; автомобіля марки «MERCEDES S350» д.н.з. НОМЕР_3 , власником якого є ПП «Євро-транс-захід» і яким користується ОСОБА_8 та знаходився за адресою: АДРЕСА_2 .

Органом досудового розслідування за наслідками проведення слідчих (розшукових) дій встановлено, що вилучене майно та речі, які зазначені в клопотанні, мають значення речового доказу для кримінального провадження, зберігають на собі його сліди, та є необхідними для проведення у подальшому ряду судових експертиз з метою встановлення всіх обставин вчинення злочину. Крім цього, у кримінальному провадженні є підстави вважати, що вилучені грошові кошти отримані внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

На даний час існує сукупність підстав та розумних підозр вважати, що вищевказані предмети та документи є доказами у кримінальному провадженні, адже вони відповідають критеріям, зазначеним у статті 98 КПК України, у зв`язку із цим є необхідність у накладенні арешту на вказане майно з метою збереження речових доказів.

Крім цього, оскільки санкція ч.3 ст.368 КК України як обов`язкове додаткове покарання передбачає конфіскацію майна, виникла необхідність у накладенні арешту на вилучені у ході обшуків грошові кошти здобуті злочинним шляхом, які належать службовим особам Укртрансбезпеки у Львівській області та іншими особам, щодо яких у подальшому буде вирішено питання про повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України.

Слідчий ОСОБА_4 та прокурор ОСОБА_3 в судовому засіданні клопотання підтримали з підстав викладених у такому, просять клопотання задовольнити.

Представник Управління Укртрансбезпеки у Львівській області ОСОБА_6 в судовому засідання відносно клопотання заперечила, зазначила, що у разі накладення арешту на майно, яке було вилучено під час проведення обшуку, це може негативно відобразиться на діяльності самого Управління та ускладнить його роботу.

Особа у володінні якої перебуває вилучене майно ОСОБА_5 в судовому засіданні відносно клопотання заперечив, зазначив, що вилучені у нього під час проведення обшуку грошові кошти у розмірі 17200,0 гривень, є його особистими коштами, за які він мав намір придбати побутову техніку.

Інші учасники процесу на виклик суду не з`явилися, про розгляд клопотання були повідомлені належним чином, що підтверджується телефонограмами, про причини неявки суд не повідомили, а тому, розгляд клопотання проведено без їх участі у відповідності до вимог ч.1 ст.172 КПК України.

Відповідно до ч.1 ст.172 КПК України клопотання про арешт майна розглядається слідчим суддею, судом не пізніше двох днів з дня його надходження до суду, за участю слідчого та/або прокурора, цивільного позивача, якщо клопотання подано ним, підозрюваного, обвинуваченого, іншого власника майна, і за наявності - також захисника, законного представника, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження. Неприбуття цих осіб у судове засідання не перешкоджає розгляду клопотання.

Заслухавши пояснення учасників процесу, вивчивши та дослідивши матеріали клопотання, приходжу до наступного висновку.

Згідно з ч.1 ст.170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину.

Арешт майна допускається з метою забезпечення: збереження речових доказів; конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи (п.п.1, 3 ч.2 ст.170 КПК України).

Згідно з вимогами ч.10 ст.170 КПК України арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Як вбачається з матеріалів клопотання існує достатньо підстав вважати, що вилучені речі та документи під час проведення 21.08.2019 року обшуків на підставі ухвал слідчого судді, а саме: автомобіля марки «FORD MONDEO», д.н.з. НОМЕР_1 , яким користується ОСОБА_7 , у ході якого проведено особистий обшук ОСОБА_7 ; автомобіля марки «LEXUS LX 450», д.н.з. НОМЕР_2 , власником якого являється ПП «Євро-транс-захід» та перебуває у користуванні ОСОБА_8 ; у житловому приміщенні за місцем проживання ОСОБА_9 , за адресою: АДРЕСА_1 ; у службових приміщеннях Управління Укртрансбезпеки у Львівській області, за адресою: м.Львів, пр.В.Чорновола,57, 4-ий поверх; у приміщенні ПП «Євро-транс-захід», за адресою: Львівська область, Пустомитівський район, с.Давидів, вул.Львівська,2Б; у службових приміщеннях пункту видачі дозволів Управління Укртрансбезпеки у Львівській області, за адресою: м.Львів-Винники, вул.Галицька,113; за місцем проживання ОСОБА_8 за адресою: АДРЕСА_2 ; автомобіля марки «MERCEDES S350» д.н.з. НОМЕР_3 , власником якого є ПП «Євро-транс-захід» і яким користується ОСОБА_8 та знаходився за адресою: АДРЕСА_2 , самі по собі являються речовими доказами у розумінні ст.98 КПК України та в сукупності з іншими матеріалами кримінального провадження мають важливе значення для встановлення обставин у вказаному кримінальному провадженні.

Крім цього, як вбачається з матеріалів клопотання, вилучені речі, документи та грошові кошти під час проведення обшуку постановою слідчого від 22.08.2019 року визнано речовими доказами у кримінальному провадженні за № 62019140000000103 від 11.02.2019 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України.

Дослідивши матеріали клопотання, яке подано у строки, передбачені абз.1 ч.5 ст.171 КПК України, та відповідає вимогам ч.2 ст.171 КПК України, враховуючи те, що є підстави вважати, що вказане майно містить відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, а також з метою забезпечення можливої конфіскації, як виду покарання, приходжу до висновку, що клопотання слід задовольнити.

Керуючись ст.ст.170-173, 309, 395 КПК України, слідчий суддя, -

п о с т а н о в и в :

клопотання слідчого Другого слідчого відділу слідчого управління Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м.Львові ОСОБА_4 про арешт майна задовольнити.

Накласти арешт на майно, яке тимчасово вилучене 21.08.2019 року під час проведення обшуків, а саме:

1. На майно вилучене під час обшуку автомобіля марки «MERCEDES S350» р.н. НОМЕР_3 , власником якого є ПП «Євро-транс-захід» і яким користується ОСОБА_8 та знаходився за адресою: Львівська область, Пустомитівський район, с.Малечковичі, вул.Елітна,14:

1.1. дозволи на міжнародні вантажні перевезення до різних країн PL №5589163 виданий на ОСОБА_10 з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 04.08.2019;

- PL №5589888 виданий на ОСОБА_10 з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 09.08.2019;

- CZA №588675 виданий на ОСОБА_10 з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 09.08.2019;

- CZA №588186 виданий на ОСОБА_10 з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 04.08.2019;

- PL №5522540 виданий на ПП «ПРЕСТИЖ - ЕКСПРЕС» з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 04.07.2019;

- PL №5524677 виданий на ПП «ПРЕСТИЖ - ЕКСПРЕС» з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 16.07.2019;

- BL №04719/11847виданий на ПП «ПРЕСТИЖ - ЕКСПРЕС» з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 16.07.2019;

- D №3413346 виданий на ПП «ПРЕСТИЖ - ЕКСПРЕС» з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 16.07.2019;

- PL №5626314 виданий на ОСОБА_11 з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 19.07.2019;

- PL №5626313 виданий на ОСОБА_11 з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 19.08.2019;

- PL №5626312 виданий на ОСОБА_11 з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 19.08.2019;

- PL №5626311 виданий на ОСОБА_11 з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 19.08.2019;

- PL №5626310 виданий на ОСОБА_11 з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 19.08.2019;

- PL №5625760 виданий на ТзОВ «МЕТА - ЛОГІСТИК» з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 19.08.2019;

- PL №5625761 виданий на ТзОВ «МЕТА - ЛОГІСТИК» з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 19.08.2019;

- PL №5625762 виданий на ТзОВ «МЕТА - ЛОГІСТИК» з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 19.08.2019;

- PL №5625764 виданий на ТзОВ «МЕТА - ЛОГІСТИК» з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 19.08.2019;

- PL №5625765 виданий на ТзОВ «МЕТА - ЛОГІСТИК» з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 19.08.2019;

- LТ №279862 виданий на ОСОБА_12 з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 19.08.2019;

- PL №5625771 виданий на ТзОВ «МЕТА - ЛОГІСТИК» з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 19.08.2019;

- LТ №279863 виданий на ОСОБА_12 з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 19.08.2019;

- PL №5625772 виданий на ТзОВ «МЕТА - ЛОГІСТИК» з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 19.08.2019;

- LТ №279864 виданий на ОСОБА_12 з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 19.08.2019;

- PL №5625773 виданий на ТзОВ «МЕТА - ЛОГІСТИК» з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 19.08.2019;

- LТ №279865 виданий на ОСОБА_12 з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 19.08.2019;

- PL №5625774 виданий на ТзОВ «МЕТА - ЛОГІСТИК» з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 19.08.2019;

- LТ №279866 виданий на ОСОБА_12 з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 19.08.2019;

1.2. три аркуші паперу із таблицями та записами;

1.3. грошові кошти в сумі 88400,0 гривень;

1.4. грошові кошти в сумі 300,0 доларів США;

1.5. грошові кошти в сумі 100,0 євро.

2. На майно вилучене під час обшуку за місцем проживання ОСОБА_8 за адресою: АДРЕСА_2 :

2.1. бланки дозволів на міжнародні вантажні перевезення до Румунії з номерами: RO N2019 093211; RO N2019 093212; RO N2019 093213; RO N2019 093214; RO N2019 093215; RO N2019 093216; RO N2019 093217; RO N2019 093218; RO N2019 093219; RO N2019 093220; RO N2019 093221; RO N2019 093222; RO N2019 093223; RO N2019 093224; RO N2019 093225; RO N2019 093226 з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 12.04.2019;

2.2. бланки дозволів на міжнародні вантажні перевезення до Туреччини з номерами: TR 702191; TR 702192; TR 702193; TR 702194; TR 702195; TR 701727; TR 701728; TR 701729 TR 701730; TR 701731; TR 701732; TR 701733; TR 701734; TR 701735; TR 701736; TR 701737; TR 701738; TR 701739; TR 701740; TR 701741; TR 701742; TR 701743; TR 701744; TR 701745; TR 701746; TR 701747; TR 701748; TR 701749; TR 701750; TR 701751 з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 12.04.2019; TR 702489; TR 702471; TR 702472; TR 702473; TR 702474; TR 702475; TR 702476; TR 702477; TR 702478; TR 702479; TR 702480 відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 02.05.2019; TR 702196; TR 702197; TR 702198; TR 702199; TR 702200; TR 702201; TR 702202; TR 702203; TR 702204; TR 702205; TR 702206; TR 702207; TR 702208; TR 702209; TR 702210; TR 702211; TR 702212; TR 702213; TR 702215 з відтиском штампу «Державна Служба України з безпеки на транспорті» від 21.04.2019;

2.3. грошові кошти у сумі 12000,0 євро;

2.4. ноутбук марки «Apple A1466» серійний номер FUHW3QW451UK;

2.5. мобільний телефон марки «Iphone 6s» (A1688) IMEI: НОМЕР_4 , з сім картою з номером абонента НОМЕР_5 ;

3. На майновилучене під час обшуку у службових приміщеннях пункту видачі дозволів Управління Укртрансбезпеки у Львівській області, за адресою: м.Львів-Винники, вул.Галицька,113:

3.1. папку-швидкозшивач чорного кольору з написом «Звіти роботи зміни» в якій знаходяться реєстри платежів, звіти по наданим послугам ПВД «Львів», звіти реалізованих номерних бланків за період з 01.08.2019 по 21.08.2019 на 92 аркушах;

3.2. папку-швидкозшивач синього кольору з написом «2018», в якій знаходяться реєстри платежів, звіти по наданим послугам ПВД «Львів», звіти реалізованих номерних бланків, аналізи роботи ПВД Львів, звіти по наданим адміністративним послугам у ПВД «Львів», звіт по оформлених та виданих дозволах квоти, судновий журнал за період: липень 2019 року на 15 аркушах, червень 2019 року на 16 аркушах, травень 2019 року на 16 аркушах, квітень 2019 року на 15 аркушах, березень 2019 року на 16 аркушах, лютий 2019 року на 20 аркушах, січень 2019 року на 20 аркушах, грудень 2018 року на 12 аркушах, листопад 2018 року на 13 аркушах, жовтень 2018 року на 19 аркушах, вересень 2018 року на 14 аркушах, серпень 2018 року на 14 аркушах, липень 2018 року на 15 аркушах, червень 2018 року на 15 аркушах, травень 2018 року на 15 аркушах, квітень 2018 року на 14 аркушах, березень 2018 року на 15 аркушах, лютий 2018 року на 19 аркушах, січень 2018 року на 20 аркушах;

3.3. папку-швидкозшивач сірого кольору, в якій знаходяться реєстри платежів, звіти по наданим послугам ПВД «Львів», звіти реалізованих номерних бланків, аналізи роботи ПВД Львів, звіти по наданим адміністративним послугам у ПВД «Львів», звіт по оформлених та виданих дозволах, за період: грудень 2017 року на 18 аркушах, листопад 2017 року на 15 аркушах, жовтень 2017 року на 15 аркушах, вересень 2017 року на 14 аркушах, серпень 2017 року на 14 аркушах, липень 2017 року на 16 аркушах, червень 2017 року на 15 аркушах, травень 2017 року на 14 аркушах, квітень 2017 року на 14 аркушах, березень 2017 року на 15 аркушах, лютий 2017 року на 18 аркушах, січень 2017 року на 19 аркушах;

3.4. журнал виходу на роботу працівників ПВД «Львів» Управління Укртрансінспекції у Львівській області за період з 06.06.2015 по 03.01.2018 на 48 арк.;

3.5. журнал виходу на роботу працівників ПВД «Львів» Управління Укртрансінспекції у Львівській області за період з 01.08.2019 по 20.08.2019 на 80 арк.;

3.6. акти прийому-передачі отриманих ПВД «Львів» дозволів на здійснення вантажних перевезень за кордон за 2017 рік на 181 арк.;

3.7. акти прийому-передачі отриманих ПВД «Львів» дозволів на здійснення вантажних перевезень за кордон за 2018 рік на 115 арк.;

3.8. акти прийому-передачі отриманих ПВД «Львів» дозволів на здійснення вантажних перевезень за кордон за 2019 рік на 93 арк.;

3.9. прозорий поліетиленовий файл з написом чорним маркером «ЛЬ8 ОХОРОНА 2 ШТ», у якому вміщено копії вантажно-митних декларацій, перевізником в яких зазначено ТзОВ «Равтранс» на 18 арк.: №UA209140\2019\170433, №UA209140\2019\170472, №UA209140\2019\170604 №UA209140\2019\170331, №UA209140\2019\170515, №UA209140\2019\170821, №UA209140\2019\170748, №UA209140\2019\170475, №UA209140\2019\170727, №UA209140\2019\170721, №UA209140\2019\170387, №UA209140\2019\170804, №UA209140\2019\170565, №UA209140\2019\170714, №UA209140\2019\170789, №UA209140\2019\170327, №UA209140\2019\170523, №UA209140\2019\170710. Виявлено в рюкзаку старшого державного інспектора Укртрансбезпеки у Львівській області ОСОБА_5 ;

3.10. прозорий поліетиленовий файл з технічним паспортом до напівпричепу SCHMITZ WSM00000003121007, р.н. НОМЕР_6 ; квитанція про сплату на ім`я ОСОБА_13 на суму 196,64 грн. від 20.08.2019 №2974876\2019; дозвіл Естонії на перевезення вантажу №А044382 на ім`я ОСОБА_13 на р.н. НОМЕР_7 , р.н. НОМЕР_8 ; дозвіл Латвії № НОМЕР_9 на ім`я ОСОБА_13 на р.н. НОМЕР_7 , р.н. НОМЕР_8 ; дозвіл Литви №279881 на ім`я ОСОБА_13 на р.н. НОМЕР_7 , р.н. НОМЕР_8 ; дозвіл Польщі №5625893 на ім`я ОСОБА_13 на р.н. НОМЕР_7 , р.н. НОМЕР_8 . Виявлено в рюкзаку старшого державного інспектора Укртрансбезпеки у Львівській області ОСОБА_5 ;

3.11. грошові кошти в загальній сумі 17200,0 гривень (сімнадцять тисяч двісті гривень): купюрами номіналом 500,0 гривень 30 шт., 200,0 гривень 9 шт., 100,0 гривень 4 шт, які виявлено у рюкзаку старшого державного інспектора Укртрансбезпеки у Львівській області ОСОБА_5 ;

3.12. інформація у електронному вигляді скопійовану на жорсткий диск «2,5 External Enclosure» S20CJDQZ440466\S20CJDQZ4404 загальним обсягом 466 гб. про рух дозволів щодо держав (Польща, Румунія, Угорщина, Італія, Росія, Австрія, Казахстан, Узбекистан, Туреччина) та окремих суб`єктів господарювання, на які вони оформлялись вибірково за 2017-2019 роки. За наслідками вказаних дій сформовано файл «ЕКСПОРТ.zip» (MD5: d798fbee7c2fae601d463521b3aa5854);

4. На майновилучене під час обшуку у приміщенні ПП «Євро-транс-захід» (ЄДРПОУ 32893326), за адресою: Львівська область, Пустомитівський район, с.Давидів, вул.Львівська,2Б:

4.1. аркуш формату А4 із чорновими записами;

4.2. незаповнені бланки дозволів на міжнародні перевезення за 2019 рік (країна Румунія № 094520 та № 094517; країна Польща з № 5530312 по № 5530314, з № 5530318 по № 5530323, з № 5530326 по № 5530328 та 5530315 загальною кількістю 13-ти аркушах, країна Туреччина з № 702427 по № 702430 та з №702436 по № 702455 разом на 14 арк., країна Угорщина № 015114 та № 015115 на 2 арк.);

4.3. корпус та відтиск печатки «Державна служба України з безпеки на транспортні - 0050» та аркуш формату А4 із взірцями відтисків вказаної печатки;

4.4. блокнот «Економікс» із чорновими записами та чорнові записи на аркушах формату А4 на 8-ми аркушах;

4.5. листи звернення, зокрема: № 154 від 31.10.2017, № 110 від 26.07.2017, №107 від 26.07.2017 (із чорновим записом), № 130 від 01.09.2017 (копія);

4.6. копія листа № 156 від 13.11.2017 на 1 арк.;

4.7. копія повідомлення ПП «Євро-транс-захід» від 29.07.2019 із додатками на 5 арк.;

4.8. копія електронного листа (Eurotrans2002@gmail.com) від 17.08.2019 на 1 арк.;

4.9. копії дозволів на міжнародні перевезення за 2019 рік ПП «Євро-транс-захід» (країна Болгарія №№ 2019004551, 2019003310, 2019003308, 2019003309, 2019004555, 2019004554, країна Греція №№ 1581, 1578, 1579, 1580) на 7 арк.;

4.10. чорнові записи із номерами транспортних засобів та сумами грошових коштів на аркушах формату А4 на 29-ти аркушах та фотокопія аркуша із чорновим записом на 1-му арк.;

4.11. магнітні носії інформації Ladner Nano S із шнуром, магнітний носій Silicon Power 4 GB, мобільний телефон Nokia чорного кольору ІМЕІ НОМЕР_10 , НОМЕР_11 із двома сім-картами, корпус від сім-картки НОМЕР_12 , корпус від сім-карти ПрАТ «Київстар» номер НОМЕР_13 ( НОМЕР_14 );

4.12. ноутбук чорного кольору Asus № 9971 із блоком живлення;

4.13. грошові кошти в сумі 500 доларів США, 7080 грн., та 550 грн.;

4.14. заповнені бланки дозволів на міжнародні перевезення за 2019 рік (країна Австрія - №№ 093257, 093232, 094479, 094461, країна Угорщина №№ 015111, 015149, 015152, 015113, 015112, 015150, 015151, 015148, країна Данія №№ 8368, 8369, країна Італія №№ 543921, 543948, 543949, 543950, 543905, 543906, 543907, 543947, країна Німеччина №№ 343768, 3406187, країна Словенія №№ 0310098, 0310095, 0310094, 0310097, 0310096, країна Польща №№ 5621658, 5530316, 5502638, 5529849, 5530408, 5530409, 5621659) на 36 арк. та чорновий запис на двох аркушах із записами номерів транспортних засобів;

4.15. незаповнені бланки дозволів на міжнародні перевезення за 2019 рік (країна Польща номер з № 5626324 по № 5626350 на 27 арк., країна Польща з № 5591328 по № 5591350 на 23 арк., країна Німеччина № 3321000 на 1 арк.

4.16. заповнені бланки дозволів на міжнародні перевезення за період з 04.08.2019 по 04.08.2019: країна Польща №№ 4580991, 5586506, 5586507, 5586758, 5587079, 5587110, 5587269, 5587301, 5587322, 5587325, 5587327, 5587328, 5587360, 5587492, 5587493, 5587494, 5587497, 5587778, 5609324, 5614838, 5616959, 5617148, 5618918, 5619106, 5619260, 5619392, 5619447, 5619586, 5619725, 5619820, 5621560, 5621561, 5621617, 5621618, 5621733, 5621833, 5621906, 5621932, 5622289, 5622733, 5500690, 5510811, 5510956, 5517195, 5518287, 5522538, 5522618, 5523807, 5523841, 5523978, 5523984, 5524129, 5524347, 5524358, 5524383, 5524479, 5524543, 5524638, 5524761, 5524794, 5524851, 5524929, 5525008, 5525136, 5525138, 5526030, 5526877, 5526880, 5527876, 5527885, 5527888, 5527896, 5527909, 5527942, 5527946, 5527954, 5527957, 5527958, 5527969, 5528028, 5528047, 5528050, 5528164, 5528191, 5528200, 5528254, 5528260, 5528276, 5528311, 5528336, 5528364, 5528396, 5528419, 5528442, 5528450, 5528467, 5528521, 5528574, 5528580, 5528679, 5528713, 5528747, 5528764, 5528817, 5528938, 5529003, 5529042, 5529092, 5529094, 5529096, 5529119, 5529258, 5529277, 5530274, 5530366, 5530379, 5530406, 5530407, 5530410, 5530424, 5530438, 5530445, 5530485, 5530549, 5562849; країна Болгарія №№ 2019770855, 2019501070, 2019001232, 2019001233, 2019001363, 2019003317, 2019003318; країна Румунія № 191662; країна Австрія №№ 005180, 005181; країна Греція №№ 1562, 1565; країна Данія № 3574, 3802; країна Іспанія № 713628; країна Італія №№ 458694, 461555; країна Латвія № 112335; країна Литва №№ 277174, 279568, 279598, 279625, 279670; країна Молдова №№ 0550151, 0550234, 0516962, 0520872; країна Нідерланди №№ 13316, 14066; країна Німеччина №№ 3305590, 3305658, 3306294, 3307628, 3307742, 3310321, 3313144, 3404975, 3405329, 3406470, 3406797, 3406934, 3406981, 3407736, 3412132, 3412133, 3412295, 3412792, 3412987, 3413259, 3413261, 3413317, 3413483, 3413511, 3413684, 3413684, 3413686, 3413729, 3413730, 3413832, 3413989, 3516445; країна Бельгія №№ 07200, 07225, 09175, 09443, 09448, 09785, 11804, 11917; країна Республіка Білорусь №№ 9107345, 9107984, 9110690, 9118107; країна Словаччина №№ 3997989, 3998325, 3998512, 3998517, 4009489, 4009747, 4012827, 4013462; країна Словенія №№ 0303230, 0313259, 0313434; країна Угорщина №№ 001551, 010283, 011126, 012566, 013077, 013453, країна Франція №№ 048290, 048898, 049606, 049684, 065287; країна Чехія №№ 580296, 586317, 586800, 586863, 587075, 587684, 587694, 587764, 587835, 587938, 587969, 587972, 588219, 588375, 588376, 588377, 588378, 588379 всього 238 дозволів на 238 арк.;

4.17. заповнені бланки дозволів на міжнародні перевезення за період з 01.08.2019 по 01.08.2019: країна Білорусь №№ 2019770787, 2019770816, 2019770839, 2019770842, країна Румунія №№ 191593, 191623, 191646, 191648, країна Австрія №№ 000367, 000368, 002195, 002196, 005166, 005167, 005192; країна Бельгія №№ 07345, 09180, 09285, 09757, 09801, 10353, 10960, 10993, 11044, 11095, 11179, 11772, 11800, 11834, 11853, 11855; країна Республіка Білорусь №№ 9107925, 9107965, 9107975, 9120696; країна Данія №№ 3573, 3797, 3957, 3973, 4017, 8346; країна Естонія №№ 044307, 044325; країна Іспанія № 714048; країна Італія №№ 468728, 469190; країна Латвія №№ 107153, 107766, 107779, 112330, 112341; країна Литва №№ 005256, 275696, 277101, 277104, 277131, 277193, 277194, 278688, 279580, 279606, 279612, 279628, 279653, 279657, 279673; країна Молдова №№ 0550122, 0550150, 0550164, 0550171, 0550214, 0550215, 0550217, 0550239, 0516910, 0516945, 0516954, 0521778; країна Нідерланди №№ 00143, 06909, 06957, 09461, 11495, 13029; країна Німеччина №№ 3306207, 3306323, 3306348, 3307446, 3307620, 3307631, 3310287, 3310322, 3310333, 3314199, 3404957, 3405350, 3406062, 3406268, 3406397, 3406516, 3406620, 3406805, 3406840, 3406928, 3406930, 3406959, 3406963, 3406966, 3407666, 3407673, 3407740, 3407767, 3409834, 3411071, 3411297, 3411626, 3411860, 3412202, 3412327, 3413003, 3413213, 3413246, 3413369, 3413371, 3413374, 3413376, 3413404, 3413469, 3413478, 3413486, 3413510, 3413515, 3413631, 3515259, 3516748, 3520526, 3520565; країна Польща №№ 5584680, 5585602, 5585743, 5586382, 5586614, 5586823, 5587053, 5587132, 5587160, 5587161, 5587164, 5587272, 5587284, 5587299, 5587313, 5587420, 5587435, 5587435, 5587461, 5587610, 5589102, 5589115, 5615269, 5616592, 5616779, 5617130, 5617159, 5617484, 5617823, 5617925, 5618155, 5618412, 5618711, 5618782, 5618970, 5619023, 5619084, 5619306, 5619386, 5619388, 5619421, 5619427, 5619462, 5619485, 5618522,5619602, 5619613, 5619614, 5619617, 5619619, 5619581, 5619727, 5619795, 5619821, 5619830, 5619895, 5619901, 5621554, 5621640, 5621676, 5622199, 5473859, 5510343, 5510380, 5511282, 5513060, 5513690, 5514879, 5516053, 5516521, 5517184, 5517198, 5517219, 5517221, 5517378, 5517574, 5518133, 5518290, 5518320, 5518481, 5519634, 5520259, 5520430, 5520685, 5520855, 5520856, 5520884, 5521228, 5521411, 5521760, 5522292, 5522352, 5522449, 5522489, 5522593, 5522855, 5522933, 5523444, 5523447, 5523646, 5523701, 5523760, 5523824, 5523862, 5523936, 5523941, 5523946, 5523975, 5523976, 5523977, 5524098, 5524393, 5524397, 5524399, 5524418, 5524462, 5524549, 5524654, 5524747, 5524766, 5524812, 5524944, 5524953, 5525027, 5525108, 5525141, 5525822, 5527833, 5527917, 5527951, 5527987, 5527993, 5528005, 5528012, 5528044, 5528049, 5528092, 5528102, 5528136, 5528160, 5528163, 5528170, 5528285, 5528303, 5528310, 5528317, 5528321, 5528366, 5528384, 5528438, 5528466, 5528643, 5528676, 5528693, 5528808, 5528949, 5528952, 5529153, 5529154, 5530473, 5530476, 5530488, 5530490, 5530491, 5530492, 5530501, 5530502, 5530510, 530543, 5551784, 5551831, 5552951, 5552955; країна Румунія №№ 094441, 094442, 095804; країна Словаччина №№ 3993507, 3997349, 3997994, 3998213, 3998214, 3998223, 3998229, 3998515, 4008311, 4009454, 4009465, 4011004, 4011729, 4012155, 4012180, 4012181, 4012190, 4012828, 4012889, 4013156, 4013173, 4013479; країна Словенія №№ 0308026, 0309807, 0310514; країна Угорщина №№ 000842, 001539, 008775, 009412, 009504, 001472; країна Франція №№ 048899, 049691, 049699, 049750, 049753, 049804; країна Чехія №№ 581735, 582336, 584749, 585055, 585795, 586362, 596801, 587183, 587492, 587606, 587618, 587666, 587667, 587682, 587692, 587742, 587757, 587802, 587831, 588222, 588275, 588519; країна Швеція №№ 000131, 000153, 000288, всього 374 дозволів на 374 арк.;

4.18. заповнені бланки дозволів на міжнародні перевезення за період з 03.08.2019 по 03.08.2019 рік: країна Болгарія № 770849; країна Румунія № 191656; країна Австрія № 5158, № 5159, № 5177; країна Бельгія № 7260, № 9116, № 10100, № 10590, № 11836, № 11859, № 11960; країна Білорусь № 9110217, № 9047875, № 9048208; країна Болгарія № 1229, № 61246; країна Греція № 1557, № 1559; країна Данія № 3975, №8350; країна Естонія №39076; країна Іспанія № 713687, № 713978; країна Італія № 459865, № 460590, № 461334, № 461740; країна Латвія №107781, № 111329; країна Литва № 272194, № 272472, № 277123, № 277830, № 278683, № 279531, № 279658, № 280365; країна Молдова № 547042, № 547198, № 550103, № 550158, № 550216, № 550227, № 506152; країна Нідерланди № 6910, № 7711, № 7982, № 9480, № 12001; країна Німеччина № 3310469, № 3312632, № 3314233, № 3314236, № 3404950, № 3405580, № 3405683, № 3405717, № 3406197, № 3406274, № 3406279, № 3406322, № 3406482, № 3406527, № 3406531, № 3406601, № 3406622, № 3406644, № 3406648, № 3406894, № 3406908, № 3406971, № 3406493, № 3406994, № 3407680, № 3412050, № 3412660, № 3413013, № 3413216, № 3413291, № 3413293, № 3413381, № 3413382, № 3413388, № 3413416, № 3413420, № 3413422, № 3413465, № 3413505, № 3413508, № 3413513, № 3413569, № 3413629, № 3413721, № 3413722, № 3413723, № 3413792, № 3413993, № 3513687, № 3520621, № 352168, № 3521579, № 3522891; країна Польща № 5585614, № 5585746, № 5586277, № 5586699, № 5586948, № 5587123, № 5587156, № 5587157, № 5587158, № 5587296, № 5587297, № 5587304, № 5587306, № 5587310, № 5587323, № 5587404, № 5587440, № 5587474, № 5587649, № 558712, № 5587715, № 5589059, № 5589075, № 5589095, № 5589107, № 5609191, № 5614579, № 5614655, № 5615117, № 5615146, № 5615449, № 5615821, № 5616079, № 5616690, № 5617121, № 5618253, № 5618607, № 5618930, № 5618977, № 5618981, № 5619048, № 5619071, № 5619091, № 5619095, № 5619135, № 5619136, № 5619237, № 5619367, № 5619402, № 5619459, № 5619460, № 5619490, № 5619556, № 5619559, № 5619624, № 5619625, № 5619631, № 5619660, № 5619662, № 5619667, № 5619669, № 5619716, № 5619722, № 5619772, № 5619908, № 5621608, № 5621609, № 5621688, № 5621774, № 5622391, № 5622660, № 5513772, № 5515868, № 5515991, № 5516772, № 5516815, № 5516935, № 5519900, № 5520555, № 5521178, № 5521238, № 5521817, № 5521820, № 5521821, № 5522213, № 5522662, № 5522873, № 5523416, № 5523592, № 5523618, № 5523669, № 5523683, № 5523971, № 5524058, № 5524248, № 5524250, № 5524269, № 5524338, № 5524348, № 5524349, № 5524402, № 5524412, № 5524478, № 5524512, № 5524762, № 5524782, № 5524819, № 5524829, № 5524860, № 5524871, № 5524941, № 5524943, № 5524945, № 5524947, № 5524970, № 5524994, № 5525000, № 5525056, № 5525123, № 5525124, № 5525285, № 5525413, № 5525617, № 5525926, № 5527825, № 5527859, № 5527891, № 5527898, № 5527929, № 5527934, № 5527964, № 5527974, № 5527995, № 5528062, № 5528075, № 5528148, № 5528158, № 5528206, № 5528267, № 5528289, № 5528356, № 5528363, № 5528381, № 5528385, № 5528390, № 5528418, № 5528449, № 5528470, № 5528474, № 5528485, № 5528526, № 5528570, № 5528599, № 5528602, № 5528683, № 5528761, № 5528830, № 5528945, № 5528959, № 5528981, № 5528995, № 5529052, № 5529053, № 5529109, № 5529135, № 5529139, № 5529155, № 5529219, № 5529694, № 5530260, № 5530264, № 5530458, № 5530462, № 5530465, № 5530478, № 5530507, № 5530522, № 5530541, № 5530544, № 5530545, № 5546274, № 5547191, № 5548176; країна Румунія № 93480, № 94459, № 94519; країна Словаччина №3993305, № 3998135, № 3998178, № 3998194, № 4007304, № 4010300, № 4010339, № 4010627, № 4011666, № 4011987, № 4012130, № 4013059, № 4013189, № 4014011; країна Словенія №311784, № 312503, № 313243, № 313607; країна Угорщина №2829, № 11363, № 11470, № 12219, № 13056, № 13653; країна Франція: № 48373, № 49187, № 49276, № 49682, № 49690, № 49715, № 49732, № 49735, № 49748; країна Чехія №575950, № 581696, № 585054, № 585070, № 586630, № 586849, № 587322, № 587354, № 587500, № 587641, № 587680, № 587681, № 587687, № 587689, № 587695, № 587721, № 587884, № 587901, № 588089, № 588372, № 588373, № 588374, № 588384, № 588516, № 588558, № 588998, № 589010, № 612491, № 612856; країна Швеція №158. всього 353 дозволи на 353 арк.;

4.19. заповнені бланки дозволів на міжнародні перевезення за період з 02.08.2019 по 02.08.2019 рік: країна Білорусь № 9004610; країна Болгарія № 2019770847, № 2019770848, № 2019770850; країна Румунія № 19.1654, № 19.1655, № 19.1657; країна Австрія № 005172, № 005173; країна Бельгія № 047 19/07364, № 047 19/07468, № 047 19/09244, № 047 19/09250, № 047 19/09290, № 047 19/09575, № 047 19/09666, № 047 19/09795, № 047 19/11195, № 047 19/11345, № 047 19/11789, № 047 19/11808, № 047 19/11845, № 047 19/11926, країна Білорусь № 9107917, № 9108957, № 9109818; країна Болгарія № 2019002080; країна Іспанія № 713056/2019, № 713242/2019, № 714065/2019; країна Казахстан № 0562613, №0562614; країна Латвія № 112323; країна Литва № 276750, № 277010, №277187, № 279586, № 279594, № 279669; країна Молдова № 0547118, № 0548975, № 0549569, № 0549595, № 0550170, № 0550184, № 0550191, № 0550211, № 0550232, № 0550244, № 0550254, № 0516952; країна Нідерланди № 06915, № 07849, № 07946, № 11805, № 12311, № 13041, № 14075; країна Німеччина № 3306286, № 3306313, № 3306359, № 3307743, № 3310304,№ 3310341,№ 3310422,№ 3312585,№ 3313046,№ 3313446,№ 3314625,№ 3405211,№ 3405602,№ 3405620,№ 3405671,№ 3405731,№ 3405869,№ 3406234,№ 3406480,№ 3406575,№ 3406676,№ 3406775,№ 3406793,№ 3406815,№ 3406901,№ 3406952,№ 3406990,№ 3406995,№ 3407641,№ 3407656,№ 3407659,№ 3407755,№ 3407766,№ 3410562,№ 3411774,№ 3411926,№ 3412328,№ 3412339,№ 3412361,№ 3413064,№ 3413207,№ 3413270,№ 3413310,№ 3413327,№ 3413393,№ 3413402,№ 3413435,№ 3413485,№ 3413490,№ 3413491,№ 3413514,№ 3413547,№ 3413601,№ 3413643,№ 3413934,№ 3516982,№ 3520483,№ 3521617,№ 3521622,№ 3522923; країна Польща № 5580156,№ 5580157,№ 5584697,№ 5584771,№ 5584907,№ 5584910,№ 5586251,№ 5586825,№ 5586836,№ 5587063,№ 5587116,№ 5587134,№ 5587147,№ 5587183,№ 5587271,№ 5587277,№ 5587278,№ 5587312,№ 5587355,№ 5587402,№ 5587438,№ 5587468,№ 5587471,№ 5587562,№ 5587592,№ 5587596,№ 5587609,№ 5587651,№ 5587848,№ 5589085,№ 5609015,№ 5615074,№ 5615104,№ 5615171,№ 5616631,№ 5616702,№ 5617112,№ 5618295,№ 5618473,№ 5618928,№ 5619128,№ 5619194,№ 5619257,№ 5619277,№ 5619279,№ 5619359,№ 5619415,№ 5619477,№ 5619582,№ 5619597,№ 5619611,№ 5619637,№ 5619651,№ 5619680,№ 5619805,№ 5619867,№ 5619884,№ 5619887,№ 5620025,№ 5620233,№ 5621598,№ 5621835,№ 5621930,№ 5622285,№ 5622554,№ 5511540,№ 5512063,№ 5515905,№ 5516365,№ 5518120,№ 5518453,№ 5519478,№ 5519933,№ 5520631,№ 5521058,№ 5521540,№ 5521609,№ 5521880,№ 5522057,№ 5522224,№ 5522258,№ 5522445,№ 5522713,№ 5522720,№ 5522770,№ 5523011,№ 5523295,№ 5523321,№ 5523456,№ 5523551,№ 5523634,№ 5523796,№ 5523800,№ 5523884,№ 5523899,№ 5523952,№ 5523996,№ 5524001,№ 5524032,№ 5524042,№ 5524200,№ 5524444,№ 5524702,№ 5524772,№ 5524824,№ 5524826,№ 5524842,№ 5524960,№ 5525084,№ 5525308,№ 5526212,№ 5527868,№ 5527870,№ 5527871,№ 5527874,№ 5527923,№ 5527936,№ 5527948,№ 5528007,№ 5528014,№ 5528045,№ 5528375,№ 5528420,№ 5528423,№ 5528426,№ 5528427,№ 5528465,№ 5528482,№ 5528484,№ 5528494,№ 5528536,№ 5528587,№ 5528638,№ 5528765,№ 5528855,№ 5528861,№ 5529018,№ 5530278,№ 5530280,№ 5530281,№ 5530351,№ 5530355,№ 5530360,№ 5530361,№ 5530362,№ 5530364,№ 5530367,№ 5530472,№ 5530529,№ 5530531,№ 5530535,№ 5530536,№ 5530632,№ 5543506,№ 5547789; країна Португалія № 0273, країна Росія № 2091875, № 2091876; країна Румунія № 093099; країна Сербія № 000439, № 000508; країна Словаччина № 4037578,№ 3993150,№ 3998123,№ 3998228,№ 3998243,№ 3998332,№ 4009506,№ 4009730,№ 4009738,№ 4010814,№ 4010839,№ 4010898,№ 4012109,№ 4012138,№ 4012145,№ 4012243,№ 4012947,№ 4013061,№ 4013111,№ 4013131,№ 4013572,№ 4013609,№ 4013765,№ 4013858,№ 4036639; країна Туреччина № 686426; країна Туркменістан № 037651, № 037652, № 037496, № 037534, № 037535; країна Угорщина № 000843, № 001537, № 002814, № 013885, № 001780; країна Франція № 047990, № 048835, № 049382, № 049695, № 049722, № 049737, № 049759, № 065331, №065354, № 065943, № 065965; країна Чехія № 580961, № 582868, № 584631, № 584765, № 585390, № 585879, № 586212, № 586228, № 586769, № 586906, № 586971, № 587260, № 587306, № 587382, № 587451, № 587616, № 587661, № 587671, № 587672, № 587690, №588520, № 588575; країна Швеція № 000157, № 000289 всього 350 дозволів на 350 арк.;

4.20. заповнені бланки дозволів на міжнародні перевезення за період з 05.08.2019 по 05.08.2019: країна Білорусія № 9004538, № 9004539, № 9004608, № 9004612, № 9004617; країна Болгарія № 2019770858; країна Румунія № 19.1665; країна Австрія № 000530, № 005090, № 005091, № 005193; країна Азербайджан № 0000032; країна Бельгія № 047 19/07235, № 047 19/08209, № 047 19/09181, № 047 19/09546, № 047 19/10089, № 047 19/11274, №047 19/11831, № 047 19/11837; країна Білорусія № 9107964, № 9107987, № 9109816, № 9110865; країна Грузія №19-020667; країна Данія № 1460, № 3700, № 3809, № 3936, № 8358, № 8359, № 8360, № 8364, № 8383; країна Естонія № 039205; країна Іспанія № 714056/2019, № 714057/2019, № 714130/2019; країна Італія № 2019/459715; країна Латвія № ВА 107220, № ВА 112325, № ВА 112332; країна Литва № 004666, № 279590, № 279613, № 279626, № 279699, № 279730, № 279731, № 280484; країна Молдова № 0550149, № 0550261, № 0507573, № 0507574, № 0509972, № 0520033; країна Нідерланди № 09433, № 12451, № 14021, № 14131; країна Німеччина № 3305956, № 3306015, № 3306075, № 3306278, № 3306315, № 3306327, № 3306334, № 3306335, № 3306337, № 3306346, № 3306362, № 3307637, № 3307639, № 3307982, № 3307987, № 3309339, № 3310385, № 3310855, № 3310875, № 3406369, № 3406503, № 3406719, № 3406782, № 3406917, № 3412184, № 3413262, № 3413274, № 3413324, № 3413337, № 3413340, № 3413341, № 3413345, № 3413348, № 3413378, № 3413453, № 3413461, № 3413577, № 3413579, № 3413586, № 3413662, № 3413675, № 3413676, № 3413736, № 3413864, № 3413890, № 3414061, № 3414204, № 3516288, № 3516472, № 3516474, № 3516636, № 3516741, № 3516909, № 3516911, № 3516938, № 3517000, № 3517089; країна Польща № 5582898, № 5585173, № 5585931, № 5586589, № 5587121, № 5587152, № 5587397, № 5587410, № 5587411, № 5587417, № 5587429, № 5587430, № 5587432, № 5589065, № 5589081, № 5589084, № 5589138, № 5589206, № 5589207, № 5590080, № 5608821, № 5609720, № 5609781, № 5618799, № 5619174, № 5619240, № 5619534, № 5619572, № 5619595, № 5619604, № 5619621, № 5619705, № 5619718, № 5619732, № 5620340, № 5621579, № 5621583, № 5621623, № 5621786, № 5621905, № 5621981, № 5622614, № 5622767, № 5510271, № 5511746, № 5511826, № 5513156, № 5515664, № 5516418, 5516859, №5516860, № 5516862, № 5516946, № 5517518, № 5517555, № 5518479, № 5518490, № 5520734, № 5522705, № 5523323, № 5523581, № 5523719, № 5523785, № 5523816, № 5523819, № 5523906, № 5524410, № 5524413, № 5524537, № 5524655, № 5524657, № 5524662, № 5524663, № 5524664, № 5524666, № 5524673, № 5524676, № 5524740, № 5524779, № 5524781, № 5524840, № 5524841, № 5524855, № 5524931, № 5524988, № 5525025, № 5525410, № 5525415, № 5525487, № 5525489, № 5526360, № 5526506, № 5527792, № 5527794, № 5527834, № 5527918, № 5527919, №5527921, № 5527922, № 5527924, № 5527944, № 5527961, № 5527976, № 5528010, № 5528016, № 5528024, № 5528051, № 5528081, № 5528084, № 5528112, № 5528133, № 5528137, № 5528157, № 5528201, № 5528237, № 5528239, № 5528241, № 5528245, № 5528248, № 5528293, № 5528294, № 5528296, № 5528319, № 5528347, № 5528367, № 5528392, № 5528406, № 5528407, № 5528408, № 5528413, № 5528414, № 5528417, № 5528429, № 5528444, №5528446, № 5528583, № 5528585, № 5528744, № 5528859, № 5528870, № 5528871, № 5528888, № 5528965, № 5528972, № 5529085, № 5529110, № 5530273, № 5530288, № 5530303, № 5530371, № 5530463, № 5530519, № 5530546; країна Португалія № 0272; країна Сербія № 001769; країна Словаччина № 3993512, № 3993581, № 3998220, № 3998347, № 4012326, № 4013698; країна Словенія № 0311727, № 0313924; країна Угорщина № 009924, № 011211, № 013952; країна Франція № 049130, № 049708, № 049716, № 049721, № 049807, № 049877, № 065271, № 065772; країна Чехія №581467, № 581570, № 581630, № 581907, № 582129, № 585058, № 585711, № 585857, № 585955, № 586123, № 586838, № 587281, № 587339, № 587625, № 587712, № 587713, № 587771, № 587788, № 587810, № 587813, № 587834, № 587968, № 588227, № 612839; країна Швеція № 000298. всього 316 дозволів на 316 арк.;

4.21. заповнені бланки дозволів на міжнародні перевезення за період з 06.08.2019 по 06.08.2019: країна Республіка Білорусь № 9004588, № 9004589; країна Республіка Болгарія № 2019770752, № 2019770788, № 2019770846, № 2019770853, № 2019770859, № 2019770863, № 2019770864; країна Румунія № 191454, № 191558, № 191653, № 191660, № 191666, № 191670, № 191671; країна Австрія № 000473, № 000474, № 000489, № 000490, № 005168; країна Бельгія № 09598, № 09657, № 10060, № 11810, № 11883, № 11888, № 11928, № 11961; країна Республіка Білорусь № 9105994, № 9107848, № 9107884, № 9107919, № 9107936, № 9107951, № 9107957, № 9107973, № 9107981, № 9107982, № 9120734, № 9120782, № 9048370; країна Данія № 8331; країна Естонія № 039198; країна Іспанія № 714031; країна Італія № 459639, № 460632, № 461189, № 461190; країна Казахстан № 0562647; країна Латвія № 107203, № 112340; країна Литва № 271236, № 271879, № 276601, № 276602, № 279569, № 279573, № 279618, № 279654, № 279655, № 280444; країна Молдова № 0547537, № 0550121, № 0550157, № 0550160, № 0550183, № 0550267, № 0507548, № 0516914, № 0516932, № 0516964, № 0516996, № 0523326, № 0523363, № 0528100, № 0528581; країна Нідерланди № 06930,№ 14078; країна Німеччина № 3306150, № 3306314, № 3313047, № 3313089, № 3314057, № 3314164, № 3404964, № 3406063, № 3406617, № 3406645, № 3406687, № 3406774, № 3406826, № 3406829, № 3406875, № 3406937, № 3407655, № 3413205, № 3413286, № 3413300, № 3413414, № 3413427, № 3413466, № 3413484, № 3413525, № 3413766, № 3413806, № 3414176, № 3516910, № 3521588; країна Польща № 5576938, № 5584878, № 5587107, № 5587270, № 5587274, № 5587324, № 5587412, № 5587653, № 5588171, № 5589120, № 5589449, № 5617138, № 5619067, № 5619140, № 5619334, № 5619475, № 5619551, № 5619558, № 5619571, № 5619658, № 5619693, № 5619723, № 5619883, № 5619987, № 5620032, № 5621681, № 5621702, № 5621891, № 5622160, № 5622257, № 5510115, № 5510836, № 5511362, № 5514531, № 5516059, № 5516393, № 5517644, № 5517749, № 5518192, № 5522159, № 5522200, № 5522718, № 5522768, № 5522856, № 5523155, № 5523292, № 5523450, № 5523510, № 5523722, № 5523873, № 5524093, № 5524095, № 5524461, № 5524474, № 5524492, № 5524814, № 5524845, № 5524847, № 5524852, № 5524991, № 5525039, № 5525098, № 5525223, № 5525417, № 5525989, № 5526982, № 5527001, № 5527816, № 5527824, № 5527949, № 5527966, № 5527970, № 5528020, № 5528054, № 5528055, № 5528056, № 5528057, № 5528061, № 5528067, № 5528089, № 5528105, № 5528106, № 5528109, № 5528141, № 5528145, № 5528146, № 5528156, № 5528194, № 5528228, № 5528233, № 5528250, № 5528256, № 5528377, № 5528382, № 5528386, № 5528488, № 5528500, № 5528550, № 5528551, № 5528564, № 5528613, № 5528775, № 5528839, № 5528857, № 5528904, № 5528921, № 5528980, № 5528983, № 5529013, № 5529068, № 5529070, № 5529126, № 5529138, № 5529177, № 5529180, № 5529220, № 5529786, № 5530373, № 5530374, № 5530380, № 5530384, № 5530420, № 5530443, № 5530446, № 5530448, № 5530450, № 5530452, № 5530467, № 5530469, № 5530564, № 5530675, № 5530869, № 5545899, № 5552519; країна Російська Федерація № 2092280; країна Словаччина № 3992220, № 3996071, № 3997792, № 3997820, № 3998094, № 3998193, № 3998212, № 3998215, № 3998256, № 3998258, № 3998338, № 3998349, № 4009513, № 4009549, № 4010676, № 4012108, № 4012159, № 4012208, № 4012245, № 4013110, № 4035981; країна Словенія № 0310000, № 0312545, № 0313094, № 0313095; країна Угорщина № 011039, № 012270, № 012889, № 012890, № 014184; країна Узбекистан № 274482; країна Франція № 048616, № 048827, № 048836, № 049607, № 049640, № 049697, № 049712, № 065918; країна Чехія № 581644, № 585932, № 586065, № 586153, № 587054, № 587110, № 587111, № 587331, № 587545, № 587759, № 587777, № 587792, № 587812, № 587823, № 587854, № 587862, № 588088, № 588232, № 588596, всього 302 дозволи на 302 арк.;

4.22. заповнені бланки дозволів на міжнародні перевезення за період з 07.08.2019 по 07.08.2019: країна Білорусія №9004522, №9004564; країна Болгарія №2019770823, №2019770865; Румунія №19.1630, №19.1672; Австрія №000512, №000513, №005100, №005101; країна Бельгія №10721, №10947, №11130, №11850, №11900, №11919, №11977; країна Білорусія №9107905, №9107944, №9107977, №9107989, №9108005, №9118152; країна Болгарія №2019003191; країна Вірменія №00474; країна Грузія №19-024418; країна Данія №1435, №4022, №8341, №8342, №8357; країна Естонія №044321, №044369, країна Іспанія №713296, №713692, №714059, №714072, №714117; країна Латвія №107663, №107762, №107789, №112327, №116140; країна Литва №004645, №004672, №276913, №279464, №279541, №279546, №279593, №279602, №279604, №279611, №279620, №279636; країна Молдова №0547119, №0547301, №0549590, №0550033, №0550152, №0550153, №0550231, №0550240, №0550247, №0550255, №0510114, №0516977, №0516978, №0516994; країна Нідерланди №09305, №09419, №11386, №14017, №16068, №14121, №14138, №14139; країна Німеччина №3310428, №3310429, №3310455, №3311214, №3312160, №3312614, №3313673, №3313746, №3314219, №3314239, №3404952, №3405295, №3405966, №3406077, №3406239, №3406434, №3406542, №3406578, №3406724, №3406880, №3406887, №3407162, №3407652, №3410330, №3410768, №3412251, №3413157, №3413175, №3413329, №3413330, №3413353, №3413358, №3413394, №3413458, №3413554, №3413555, №3413572, №3413607, №3413610, №3413661, №3413663, №3413704, №3413709, №3413735, №3413805, №3413807, №3413854, №3413859, №3413881, №3413889, №3413931, №3413932, №3413939, №3413949, №3413952, №3413956, №3413984, №3414000, №3414085, №3414172, №3520947; країна Польща №5576907, №5579933, №5580135, №5580415, №5584811, №55183, №5586258, №5586685, №5587311, №5587370, №5587371, №5587373, №5587407, №5587408, №5587414, №5587481, №5587639, №5587642, №5587721, №5587924, №5589096, №5615723, №5616310, №5616489, №5616579, №5617123, №5617137, №5619253, №5619444, №5619566, №5619607, №5619610, №5619638, №5619710, №5619881, №5620041, №5620525, №5620572, №5621553, №5621590, №5621592, №5621594, №5621622, №5621701, №5621703, №5621754, №5621758, №5621800, №5621830, №5621831, №5621856, №5621859, №5621861, №5621910, №5621984, №5622014, №5622156, №5622306, №5622683, №5622734, №5492905, №5496743, №5505784, №5511157, №5511526, №5512696, №5515119, №5516886, №5520589, №5522476, №5522587, №5522602, №5522884, №5522991, №5523186, №5523655, №5523698, №5524040, №5524322, №5524606, №5524608, №5524645, №524786, №5524898, №5524956, №5525077, №5525094, №5525095, №5525187, №5525216, №5525221, №5526519, №5526674, №5527861, №5528008, №5528021, №5528033, №5528046, №5528048, №5528068, №5528079, №5528096, №5528134, №5528152, №5528182, №5528187, №5528221, №5528251, №5528253, №5528288, №5528309, №5528387, №5528459, №5528459, №5528485, №5528505, №5528594, №5528635, №5528694, №5528698, №5528705, №5528712, №5528720, №5528731, №5528732, №5528748, №5528754, №5528770, №5528771, №5528774, №5528778, №5528779, №5528793, №5528812, №5528831, №5528833, №5528956, №5528997, №5529032, №5529035, №5529046, №5529101, №5529121, №5529123, №5529132, №5529160, №5529223, №5529233, №5517392, №5517932, №5529250, №5529259, №5529742, №5529746, №5530287, №5530416, №5530499, №55530563, №5530565, №5530858, №5546632, №5557749; країна Росія №2093390; країна Румунія №2019 099905, №2019 094542; країна Словаччина №4037134, №4037532, №3997996, №3998797, №4007302, №4012121, №4013103, №4013885, №4013886, №4013993; країна Туреччина №681077; країна Франція №048475, №048890, №049244, №049630, №049724, №049766, №049788, №050071; країна Чехія №А579424, №А581946, №А584940, №А585321, №А586859, №А587018, №А587053, №А587147, №А587230, №А587303, №А587429, №А587466, №А587470, №А587525, №А587627, №А587664, №А587691, №А587704, №А587711, №А587803, №А587815, №А587818, №А587844, №А587893, №А587906, №А587908, №А587995, №А588382, №А588521, №А588960, №А588991, всього 352 дозволи на 352 арк.;

4.23. заповнені бланки дозволів на міжнародні перевезення за період з 08.08.2019 по 08.08.2019: країна Білорусь № 9004613; № 9004620; № 2019770866; країна Румунія № 19.1673; країна Австрія № 000468; № 000501; № 000518; № 000519; № 005103; № 005200; країна Бельгія № 047 19/07097; № 047 19/08954; № 047 19/09288; № 047 19/09665; № 047 19/11619; № 047 19/11771; № 047 19/11835; № 047 19/11843; № 047 19/11856; № 047 19/11901; № 047 19/11903; № 047 19/11904; № 047 19/11916; № 047 19/11921; № 047 19/11930; № 047 19/11943; № 047 19/11956; № 047 19/11957; № 047 19/11982; країна Білорусь № 9110235; № 9110910; № 9118564; №9120597; країна Бельгія № 2019061248; № 2019061249; № 2019062329; країна Боснія і Герцеговина № 0077; країна Греція № 2299; країна Данія № 3572; № 8356; № 8370; № 8382; країна Естонія А037978; країна Іспанія № 714053/2019; № 714063/2019; країна Латвія № ВА 107000; країна Італія № 2019/459058; № 2019/461443; країна Литва № 278236; № 279539; № 279609; № 278236; № 279678; № 279697; країна Молдова № 0550106; № 0550188; № 0550213; № 0550226; № 0550229; № 0550265; № 0550603; № 0550631; № 0516871; № 0516882; № 0516988; № 0531205; країна Нідерланди № 000502019; № 069992019; № 078122019; № 117252019; № 140032019; № 140182019; № 140202019; № 140642019; № 140702019; № 140822019; № 140902019; № 140972019; № 141062019; № 141072019; № 141352019; країна Німеччина № 3306358; № 3306385; № 3306387; № 3306749; № 3310286; № 3310309; № 3310371; № 3310423; № 3310430; № 3313737; № 3313870; № 3406495; № 3406519; № 3406548; № 3406568; № 3406739; № 3410597; № 3412240; № 3412970; № 3413204; № 3413257; № 3413276; № 3413282; № 3413319; № 3413375; № 3413385; № 33063326; № 3413385; № 3413437; № 3413446; № 3413493; № 3413526; № 3413527; № 3413539; № 3413566; № 3413611; № 3413613; № 3413640; № 3413646; № 3413672; № 3413682; № 3413683; № 3413692; № 3413694; № 3413708; № 3413734; № 33413748; № 3413750; № 3413773; № 3413774; № 3413784; № 3413789; № 3413790; № 3413797; № 3413821; № 3413851; № 3413876; № 3413901; № 3413920; № 3413986; № 3414009; № 3414034; № 3414183; № 3510638; № 3517086; № 3517092; № 3521469; № 3352157; країна Польща № 5583715; № 5583186; № 5585699; № 5585906; № 5586671; № 5587279; № 5587326; № 5587330; № 5587346; № 5587398; № 5587448; № 5587464; № 5587502; № 5587539; № 5587549; № 5587632; № 5588051; № 5589055; № 5589093; № 5589094; № 5589137; № 5589371; № 5615346; № 5615442; № 5616739; № 5617007; № 5618947; № 5618971; № 5618992; № 5619012; № 5619430; № 5619473; № 5619482; № 5619533; № 5619547; № 5619591; № 5619618; № 5619628; № 5619692; № 5619794; № 5619810; № 5619963; № 5620563; № 5620636; № 5621558; № 5621559; № 5621570; № 5621582; № 5621584; № 5621587; № 5621588; № 5621595; № 5621636; № 5621638; № 5621663; № 5621664; № 5621678; № 5621684; № 5621685; № 5621686; № 5621693; № 5621715; № 5621731; № 5621750; № 5621769; № 5621778; № 5621779; № 5621795; № 5621807; № 5621814; № 5621814; № 5621832; № 5621837; № 5621874; № 5621913; № 5621919; № 5621951; № 5621987; № 5622167; № 5622187; № 5622208; № 5622210; № 5493795; № 5506300; № 5516340; № 5517742; № 5521175; № 5521799; № 5522095; № 5523117; № 5523146; № 5523674; № 5523739; № 5523895; № 5523931; № 5524331; № 5524440; № 5524450; № 5524595; № 5525064; № 5525086; № 5525087; № 5525222; № 5525784; № 5526417; № 5526818; № 5527818; № 5527937; № 5528042; № 5528103; № 5528108; № 5528159; № 5528224; № 5528255; № 5528314; № 5528362; № 5528398; № 5528514; № 5528547; № 5528665; № 5528673; № 5528816; № 5528863; № 5528883; № 5528930; № 5528982; № 5528985; № 5529010; № 5529012; № 5529021; № 5529058; № 5529062; № 5529079; № 5529080; № 5529112; № 5529114; № 5583715; № 5529114; № 5529122; № 5529175; № 5529181; № 5529199; № 5529345; № 5529815; № 5529838; № 5529841; № 5529861; № 5529865; № 5530325; № 5530383; № 5530556; № 5530573; № 5530960; № 5531028; країна Румунія № 98209; № 100055; № 94447; № 94463; № 94464; № 94467; країна Сербія № 189506; країна Словаччина № 3993592; № 3998224; № 3998247; № 3998250; № 3998259; № 3998342; № 4008281; № 4008616; № 4008936; № 4009220; № 4009764; № 4010179; № 4010602; № 4011728; № 4012143, №4012185, №4012218, №4012228, №4012230, №4012231, №4012236, №4012240, №4012318, №4012792, №4013648, №4013867, №4013887, №4013904, №4013986; країна Словенія № 0312780, № 0313353; країна Туреччина № 702415; країна Угорщина № 681319 011088, № 681319 012734, № 681319 013181, № 681319 013800 і заява водія ОСОБА_14 про повернення дозволу, країна Фінляндія № 2181719; країна Франція № 049089, № 049233, № 049238, № 049616, № 049711, № 049733, № 049767 і заява водія ОСОБА_15 , № 049794; країна Хорватія № 0000345; країна Чехія № А584736, № А585785, № А585925, № А586728, № А587508, № А587724, № А587749, № А587753, № А587846, № А587852, № А587859, № А587866, № А587872, № А587882, № А587890, № А587911, № А587920, № А587936, № А587937, № А587958, № А588074, № А588164, № А588954, № А588961, № А588989, всього 380 дозволів на 380 арк.;

4.24. заповненні бланки дозволів на міжнародні перевезення за період з 09.08.2019 по 09.08.2019 рік: країна Чеська Республіка № А064612; країна Республіка Болгарія № 2019770854, №2019770861, №2019770862, № 2019770867, № 2019770868; країна Румунія № 19.1661, № 19.1668, № 19.1669, № 19.1674, № 19.1675; країна Республіка Австрія № 000479, № 000480, № 000502, № 000503, № 005112, № 005113, № 005156, № 005157, № 006405, № 006406; країна Бельгія № 047 19/05516, № 047 19/07036, № 047 19/09195, № 047 19/09253, № 047 19/09324, № 047 19/09549, № 047 19/10711, № 047 19/11642, № 047 19/11781, № 047 19/11893, № 047 19/11937, № 047 19/11953; країна Республіка Білорусь № 9107954, № 9107976, № 9110215; країна Республіка Болгарія № 2019001234, № 2019001235, № 2019001236, № 2019003319, № 2019061250, № 2019061251; країна Греція № 1561, № 1665, № 1666; країна Данія № 1174, № 10723, № 3682, № 3988, № 4010, № 4019, № 8353, № 8367, № 8371; країна Іспанія № 713333/2019, № 713653/2019, № 713684/2019, № 714015/2019, № 714032/2019; країна Італія № 2019/458731, № 2019/461890; країна Латвія № ВА 112333, № ВА 112348; країна Литва № 004654, № 272591, № 276600, № 276948, № 277159, № 278492, № 279544, № 279575, № 279605, № 279624, № 279648, № 279682, № 279710, № 279717; країна Республіка Молдова № 0546970, № 0547030, № 0549596, № 0550228, № 0550252, № 0550264, № 0550274, № 0507652, № 0516982, № 0516991; країна Нідерланди № 07654, № 11730, № 14094, № 14096, №14102, № 14103; країна Німеччина № 3305813, № 3305900, № 3306310, № 3310359, № 3310438, № 3312591, № 3312622, № 3313525, № 3314269, № 3401541, № 3405200, № 3405446, № 3405533, № 3406031, № 3406358, № 3406483, № 3406628, № 3406639, № 3406699, № 3406838, № 3406871, № 3406907, № 3406974, № 3407562, № 3412473, № 3413047, № 3413357, № 3413364, № 3413372, № 3413410, № 3413500, № 3413501, № 3413530, № 3413576, № 3413603, № 3413681, № 3413688, № 3413690, № 3413691, № 3413693, № 3413699, № 3413700, № 3413702, № 3413710, № 3413762, № 3413765, № 3413770, № 3413793, № 3413800, № 3413802, № 3413815, № 3413855, № 3413862, № 3413872, № 3413874, № 3414051, № 3414091, № 3508993, № 3516759, № 3520780, № 3522330, № 3522862; країна Республіка Польща № 5577698, № 5586266, № 5586321, № 5587089, № 5587113, № 5587293, № 5587294, № 5587334, № 5587379, № 5587380, № 5587425, № 5587445, № 5587513, № 5587515, № 5587517, № 5587518, № 5587521, № 5587531, № 5587538, № 5587540, № 5587616, № 5587948, № 5589057, № 5588128, № 5588140, № 5589060, № 5589061, № 5589131, № 5589205, № 5589299, № 5590122, № 5614913, № 5615005, № 5615127, № 5616486, № 5617731, № 5619075, № 5619088, № 5619157, № 5619304, № 5619315, № 5619331, № 5619366, № 5619437, № 5619615, № 5619659, № 5619855, № 5620434, № 5620825, № 5620829, № 5620990, № 5621565, № 5621567, № 5621568, № 5621575, № 5621576, № 5621578, № 5621596, № 5621651, № 5621654, № 5621660, № 5621682, № 5621689, № 5621698, № 5621709, № 5621756, 5621766, № 5621773, № 5621811, № 5621821, № 5621915, № 5621958, № 5621964, № 5621969, № 5622006, № 5622017, № 5622026,№ 5622048, № 5622219, № 5622267, № 5622327, № 5622345, № 5622409, № 5622441, № 5622461, № 5622780,№ 5622813, № 5622826, № 5622886, № 5622966, № 5622977, № 5623016, № 5623018, № 5623025, № 5623030, № 5623038, № 5505119, № 5515950, № 5516378, № 5516447, № 5517120, № 5517337, № 5521073, № 5521430, № 5522070, № 5522071, № 5522169, № 5522253, № 5522333, № 5522519, № 5522547, № 5522935, № 5522946, № 5523465, № 5523548, № 5523967, № 5524245, № 5524448, № 5524535, № 5524721, № 5524735, № 5524798, № 5524853, № 5524865, № 5524920, № 5524946, № 5524949, № 5524955, № 5525097, № 5525107, № 5525167, № 5525194, № 5525224, № 5525876, № 5526027, № 5526883, № 5527852, № 5527854, № 5527883, № 5527892, № 5527894, № 5527900, № 5527965, № 5527986, № 5527989, № 5528009, № 5528053, № 5528147, № 5528169, № 5528226, № 5528249, № 5528305, № 5528338, № 5528369, № 5528371, № 5528383, № 5528400, № 5528403, № 5528404, № 5528405, № 5528411, № 5528468, № 5528582, № 5528589, № 5528655, № 5528696, № 5528706, № 5528707, № 5528708, № 5528709, № 5528710, № 5528714, № 5528719, № 5528759, № 5528858, № 5528926, № 5528937, № 5528941, № 5528948, № 5528968, № 5528970, № 5528971, № 5528991, № 5528992, № 5528993, № 5529000, № 5529091, № 5529106, № 5529107, № 5529108, № 5529115, № 5529141, № 5529146, № 5529164, № 5529216, № 5529227, № 5529231, № 5529243, № 5529246, № 5529709, № 5529777, № 5529857, № 5529876, № 5529903, № 5529905, № 5529923, № 5530269, № 5530270, № 5530377, № 5530378, № 5530383, № 5530389, № 5530390, № 5530399, № 5530423, № 5530425, № 5552310; країна Португалія № 0268; країна Румунія № 2019 094445, № 2019 094456, № 2019 094466, № 2019 094469; країна Словаччина № 3998210, № 3998253, № 3998357, № 3998613, № 3998922, № 4009544, № 4009598, № 4012201, № 4013020, № 4013913; країна Словенія № Т0313748; країна Угорщина № 013778; країна Франція № 047996, № 048367, № 049642, № 049706, № 049762, № 049783, № 065391, № 065932, № 065949; країна Чехія № А577926, № А581600, № А585693, № А586875, № А587071, № А587145, № А587272, № А587324, № А587446, № А587448, № А587518, № А587583, № А587638, № А587646, № А587647, № А587648, № А587766, № А587793, № А587832, № А587855, № А587858, № А587883, № А587900, № А587921, № А587929, № А587989, № А587990, № А587993, № А588016, № А588181, № А588366, № А588871, № А588873, № А588877, № А588967, № А589405, всього 443 дозволи на 443 арк.;

4.25. заповнені бланки дозволів на міжнародні перевезення за період з 10.08.2019 по 10.08.2019 рік: країна Білорусь № 9004474, № 9004475, № 9004514, № 9004555, № 9004556; країна Болгарія № 2019770650, № 2019770704, № 2019770723, № 2019770806, № 2019770809, № 2019770843, № 2019770844, № 20190845, № 20190851, № 2019770869; країна Румунія № 19.1510, № 19.1511, № 19.1512, № 19.1529, № 19.1596, № 19.1613, № 19.1616, № 19.1650, № 19.1651, № 19.1652, № 19.1658, № 19.1676; країна Австрія № 005086, № 005196, № 005197; країна Бельгія № 01890 № 2182, № 7188, № 7402, № 8211, № 8937, № 9392, № 9477, № 10712, № 11674, № 11892, № 11941, № 11966, № 11973; країна Білорусь № 9107996, № 9118151; країна Данія № 10281, № 3676, №8365, № 8387, № 8398, № 8400, № 8410; країна Італія № 461391, № 474195; країна Латвія № ВА 106678, № ВА 112334, № ВА 112347, № ВА 112353, № ВА 116133, № 004671; країна Литва № 276575, № 279571, № 279585, № 279589, № 279610, № 279621, № 279651,№ 279680, № 279681, № 279685, № 279687, № 279722, № 279725, № 279737; країна Молдова № 0547102, № 0550237, № 0550253, № 0550258, № 0550596, № 0550624, № 0516967, № 0516976, № 0516989, № 0528120; країна Нідерланди № 07932, № 10243, № 12436, № 14008, № 14077; країна Німеччина № 3304469, № 3306322, № 3306383, № 3306416, № 3306495,№ 3312592, № 3314290, № 3315056, № 3404941, № 3405899, № 3405974, № 3405977, № 3406257, № 3406424, № 3406521, № 3406609, № 3406679, № 3406740, № 3406784, № 3406848, № 3406851, № 3406882, № 3406954, № 3409891, № 3412048, № 3412938, № 3413167, № 3413267, № 3413379, № 3413384, № 3413386, № 3413406, № 3413407, № 3413567, № 3413575, № 3413604, № 3113616, № 3113632, № 3413634, № 3413689, № 3413695, № 3413701, № 3413715, № 3413743, 3413813, № 3413840, № 3413852, № 3413853, № 3413865, № 3413905, № 3413924, № 3413963, № 3414032, № 3414033, № 3414056, № 3414065, № 3414070, № 3513016, № 3520193, № 3520749, № 3522975, країна Польща № 5529088, № 5529194, № 5529210, № 5529212, № 5529213, № 5529236, № 5529256, № 5529291, № 5529702, № 5529713, № 5529716, № 5529719, № 5529721, № 5529728, № 5529768, № 5529798, № 5529805, № 5529810, № 5529830, № 5529842, № 5529844, № 5529846, № 5529871, № 5529874, № 5529897, № 5529917, № 5529921, № 5529941, № 5529993, № 5530022, № 5530025, № 5530026, № 5530259, № 5530263, № 5530309, № 5530372, № 5530418, № 5530439, № 5530457, № 5530466, № 5530474, № 5530498, № 5530503, № 5530561, № 5530562, № 5584746, № 5584916, № 5585591, № 5585862, № 5587288, № 5587399, № 5587424, № 5587450, № 5587637, № 5587748, № 5589128, № 5589136, № 5589144, № 5589938, № 5609224, № 5610370, № 5617110, № 5617732, № 5618603, № 5618882, № 5618972, № 5619057, № 5619130, № 5619203, № 5619271, № 5619312, № 5619343, № 5619418, № 5619540, № 5619622, № 5619627, № 5619629, № 5619649, № 5619650, № 5621062, № 5621566, № 5621571, № 5621577, № 5621589, № 5621601, № 5621631, № 5621707, № 5621732, № 5621740, № 5621751, № 5621753, № 5621759, № 5621797, № 5621802, № 5621818, № 5621873, № 5621882, № 5621914, № 5621949, № 5621950, № 5621966, № 5621975, № 5621986, № 5621994, № 5622005, № 5622045, № 5622126, № 5622133, № 5622204, № 5622254, № 5622374, № 5622380, № 5622456, № 5622457, № 5622472, № 5622511, № 5622711, № 5623166, № 5623215, № 5623402, № 5505323, № 5509451, № 5509471, № 5509543, № 5511877, № 5515336, № 5515344, № 5515838, № 5515854, № 5516622, № 5518218, № 5520481, № 5522909, № 5523325, № 5523553, № 5523999, № 5524005, № 5524011, № 5524228, № 5524324, № 5524386, № 5524564, № 5524636, № 5524647, № 5524675, № 5524706, № 5524769, № 5525012, № 5525013, № 5525014, № 5525411, № 5525648, № 5525746, № 5526064, № 5527901, № 5527926, № 5528026, № 5528039, № 5528052, № 5528058, № 5528059, № 5528091, № 5528100, № 5528120, № 5528144, № 5528290, № 5528334, № 5528440, № 5528455, № 5528458, № 5528461, № 5528486, № 5528559, № 5528726, № 5528742, № 5528746, № 5528753, № 5528785, № 5528820, № 5528835, № 5528909, № 5528913, № 5528978, № 5529026, № 5529027, № 5529028, № 5529029, № 5529066, № 5529082; країна Словаччина № 3993013, № 3997020, № 3998154, № 3998321, № 3998327, № 3998518, № 3998786, № 4012183, № 4012244, № 4012247, № 4012285, № 4035634; країна Угорщина № 012752, № 013118, № 014236; країна Франція № 049731, № 049760, № 049763, № 049784, № 063169, № 065239, № 065267, № 065371; країна Чехія № А586257, № А586313, № А586357, № А586655, № А586999, № А587394, № А587743, № А587816, № А587867, № А587873, № А587874, № А587960, № А587973, № А587985, № А587987, № А587992, № А588058, № А588198, № А588213, № А588395, № А588876, № А612860, № А612863, № А612866; країна Швеція № 000128, всього 391 дозвіл на 391 арк.

4.26. заповнені бланки дозволів на міжнародні перевезення за період з 11.08.2019 по 11.08.2019 рік: країна Білорусь № 9004615, № 9004616; країна Республіка Болгарія № 2019770875; країна Румунія № 19.1682; країна Австрія № 006402; країна Бельгія № 047 19/09537, № 047 19/10933, № 047 19/11669, № 047 19/12003, країна Данія № 8389, країна Іспанія № 714076/2019, країна Молдова № 0550235, № 0550284, № 0516951, № 0516957, № 0516979, № 0517019, № 0519789, № 0523517, № 0528055; країна Нідерланди № 06928, № 07725, № 13555, № 14150; країна Німеччина № 3306303, № 3306471, № 3306507, № 3312211, № 3312213, № 3314738, № 3404992, № 3404995, № 3406141, № 3406443, № 3406688, № 3413149, № 3413260, № 3413752, № 3413915, № 3414019, № 3414021, № 3414052, № 3414058, № 34114306, № 3414334, № 3515674, № 3516605, № 3522989; країна Польща № 5584808, № 5588179, № 5589122, № 5619144, № 5619875, № 5621641, № 5621810, № 5621854, № 5621933, № 5621935, № 5621938, № 5621970, № 5621976, № 5622066, № 5622178, № 5622333, № 5622334, № 5622390, № 5622674, № 5622911, № 5622941, № 5623254, № 5623259, 5623399, № 5623401, № 5514684, № 5516337, № 5518487, № 5519489, № 5520200, № 5520570, № 5520640, № 5520852, № 5523602, № 5523661, № 5524360, № 5524911, № 5526070, № 5527804, № 5527889, № 5527903, № 5527952, № 5527971, № 5527975, № 5528186, № 5528196, № 5528198, № 5528219, № 5528222, № 5528225, № 5528469, № 5528518, № 5528834, № 5528838, № 5528901, № 5528973, № 5529059, № 5529060, № 5529063, № 5529065, № 5529120, № 5529161, № 5529163, № 5529182, № 5529183, № 5529207, № 5529211, № 5529720, № 5529732, № 5529745, № 5529747, № 5529795, № 5529800, № 5529828, № 5529854, № 5529858, № 5529859, № 5529860, № 5529862, № 5529882, № 5529940, № 5529947, № 5530041, № 5530357, № 5530515, № 5530516, № 5546704; країна Республіка Словенія № 3998366, № 3998368, № 4009761, № 4012006, № 4012168, № 4012282, № 4012287, № 4042051; країна Угорщина № 001559, № 002444; країна Франція № 048391, № 049446; країна Чехія № А582229, № А586024, № А587644, № А587809, № А587919, № А587951, № А588026, № А588034, № А588056, № А588069, № А588140, № А589130, всього 160 дозволів на 160 арк.

4.27. заповнені бланки дозволів на міжнародні перевезення за період з 12.08.2019 по 12.08.2019: країна Болгарія №2019770877; країна Румунія № 19.1684; країна Бельгія № 07297, №09301, №11866, №11887, № 12065, № 12089; країна Білорусія № 9107998, №9057956, № 9057957, № 9057958, № 9120754; країна Болгарія № 2019001240; країна Греція № 1563; країна Грузія № 021512; країна Італія № 459101, № 459174, №461354, № 474090; країна Казахстан № 0562874, № 0562875; країна Литва №277059, №280499, № 280837, № 280838; країна Молдова № 0549680, № 0550168, № 0550222, № 0550238; країна Нідерланди № 03268, № 12422, № 12485, № 14022, № 14024, № 14040, № 14046, № 14212, № 14320, № 14234; країна Німеччина № 3306312, № 3306333, № 3306369, №3306378, № 3306398, № 3306548, № 3306579, № 3306588, № 3306590, №3306597, № 3306627, № 3307640, №3307668, № 3307672, № 3307677, № 3307678, № 3307681, № 3307751, № 3315120, № 3407536, № 3413110, № 3413225, № 3413338, № 3413425, № 3413429, № 3413479, 3413534, № 3413801, № 3413973, № 3413973, № 3414002, № 3414042, № 3414046, № 3414188, 3414370, № 3520716, № 3522819, № 3523065; країна Україна № 197174; країна Польща № 5587115, № 5587165, № 5587341, № 5587483, № 5589126, № 5589132, № 5589173, № 5619674, № 5621123, № 5621697, № 5621775, № 5621871, № 5621871, № 5621895, № 5621962, № 5622025, № 5622051, № 5622052, № 5622053, № 5622054, № 5622060, № 5622061, № 5622196, № 5622227, № 5622473, № 5622550, № 5622623, № 5622985, № 5512201, № 5515643, № 5515918, № 5515949, № 5517679, № 5520737, № 5520939, № 5522068, № 5522081, № 5522427, № 5523118, № 5523491, № 5523667, № 5524312, № 5524658, №5524693, № 5524850, №5524983, №5525088, № 5525093, № 5525119, № 5525235, № 5525491, № 5526452, № 5526453, № 5526666, № 5526667, № 5526729, № 5527468, № 5527844, № 5527853. № 5527864, № 5527877, № 5527879, № 5528199, № 5528218, № 5528235, № 5528295, № 5528329, № 5528331, № 5528569, № 5528766, № 5528796, № 5528810, № 5528950, № 5528958, № 5528960, № 5528964, № 5529038, № 5529041, № 5529136, № 5529152, №5529179, 5529238, №5529242, № 5529831, № 5529904, № 5529935, № 5529936, № 5529946, № 5530056, № 5530057, № 5530430, № 5530540; країна Росія № 2092031, № 2092032; країна Румунія № 2019094468; країна Словаччина № 3993611, № 3998359, № 3998361, № 3998511, № 3998711, № 4009530, № 4035654; країна Словенія № 0307418, № 0307696, № 0310888, № 0313263, № 0314218; країна Туркменістан № 037406, №037407; країна Угорщина № 010325, № 011730, № 013082, № 014486, № 002180; країна Франція № 048318, №049218, № 049751; країна Чехія № А581755, № А581857, № А582082, № А 587236, № А587768, № А587798, № А587845, № А587903, № А588015, № А585240, № А588587, № А588588, всього 207 дозволів на 207 арк.

4.28. заповнені бланки дозволів на міжнародні перевезення за період з 13.08.2019 по 13.08.2019 рік: країна Білорусь № 9004626, № 9004627; країна Болгарія № 2019770881, № 2019770882; країна Румунія № 19.1688, № 19.1689; країна Австрія № 000506, № 000507, № 000576, № 006085, № 006086, № 006165; країна Бельгія № 047 19/01292, № 047 19/08674, № 047 19/11759; країна Білорусь № 9106001, № 9107990, № 9107991, № 9108003, № 9109872, № 9057353; країна Данія № 1086, № 1195, № 3987, № 8340; країна Естонія № 044300, № 044316; країна Іспанія № 714124/2019, країна Італія № 2019/458707, № 2019/459535; країна Литва № 276656; країна Молдова № 0547086, № 0550250, № 0550280, № 0516950, № 0517000, № 0523476, № 0527978, № 0528067; країна Нідерланди № 01429, № 06995, № 07737, № 14023, № 14025; країна Німеччина № 3306135, № 3306231, № 3306267, № 3306332, № 3306338, № 3307674, № 3307683, № 3307749, № 3317065, № 3402683, № 3402684, № 3406651, № 3406760, № 3407760, № 3412843, № 3413487, № 3413712, № 3413794, № 3413891, № 3414022, № 3414041, № 3414055, № 3516645, № 3516646, № 3520213; країна Польща № 5585697, № 5587273, № 5587357, № 5587487, № 5587601, № 5589202, № 5617036, № 5619098, № 5619225, № 5621599, № 5621690, № 5621787, № 5621941, № 5621959, № 5621974, № 5622055, № 5622058, № 5622151, № 5622346, № 5488121, № 5507536, № 5510695, № 5515933, № 5516250, № 5519493, № 5522276, № 5522812, № 5523983, № 5524628, № 5524660, № 5524857, № 5524942, № 5524980, № 5525043, № 5525771, № 5526052, № 5527811, № 5527827, № 5527862, № 5527869, № 5527884, № 5527956, № 5528023, № 5528115, № 5528116, № 5528117, № 5528208, № 5528286, № 5528287, № 5528318, № 5528355, № 5528402, № 5528454, № 5528489, № 5528684, № 5528711, № 5528799, № 5528837, № 5528849, № 5528850, № 5528919, № 5528920, № 5528929, № 5528957, № 5528966, № 5528976, № 5529073, № 5529116, № 5529117, № 5529145, № 5529147, № 5529156, № 5529200, № 5529779, № 5529834, № 5529891, № 5530029, № 5530107, № 5530276, № 5530324, № 5530392, № 5530461, № 5530489, № 5530495, № 5530559, № 5531064, № 5531067, № 5540931, № 5546855; країна Словаччина № 3998097, № 3998248, № 3998329, № 3998395, № 4011350, № 4012279, № 4012869, № 4013585, № 4042018, № 4042105; країна Словенія № 0309904, № 0311538; країна Угорщина № 001559, № 001560, № 010908, № 014003, № 014245; країна Франція № 049658, № 049754, № 049801, № 049822, № 063839, № 065705; країна Хорватія № 0000354; країна Чехія № 587141, № 587589, № 587698, № 587940, № 587983, № 588110, всього 188 дозволів на 188 арк.

4.29. заповнені бланки дозволів на міжнародні перевезення за період з 14.08.2019 по 14.08.2019 рік: країна Білорусь № 9004582, 9004583, 9057967, 9248630; країна Болгарія № 2019770883; країна Румунія № 19.1690; країна Австрія № 003063, 003064, 004946, 004947; країна Бельгія № 04719/11873; 04719/11911, 04719/12341; країна Данія № 8396, 8411; країна Іспанія № 713835/2019, № 714081/2019, № 714091/2019; країна Італія № 2019/458734, № 2019/458774, № 2019/461149; країна Латвія № 112358; країна Литва № 271749, № 276768, № 278605, № 279656, № 279723; країна Молдова № 0547077, № 0547132, № 0548949, № 0549606, № 0516889, № 0516933, № 0516934, № 0516949, № 0517020, № 0522735, № 0573821; країна Нідерланди № 12110, № 14014, № 14057, № 14163; країна Німеччина № 3301309, № 3305825, № 3306432, № 3306520, № 3306568, № 3306569, № 3309360, № 3313145, № 3313584, № 3314830, № 3314951, № 3403765, № 3405621, № 3405964, № 3413245, № 3413444, № 3413727, № 3413829, № 3413885, № 3413907, № 3414016, № 3414026, № 3414063, № 3414079, № 3414106, № 3414140, № 3414168, № 3521767; країна Польща № 5584866, № 5585650, № 5588190, № 5588245, № 5589106, № 5589119, № 5589164, № 5589414, № 5589462, № 5615055, № 5616488, № 5619536, № 5619690, № 5620140, № 5620430, № 5621586, № 5621591, № 5621614, № 5621727, № 5621943, № 5621983, № 5621997, № 5622039, № 5622046, № 5622108, № 5622150, № 5622274, № 5622280, № 5622467, № 5622468, № 5622491, № 5622518, № 5622924, № 5622957, № 5623316, № 5486800, № 5511541, № 5511700, № 5515720, № 5516023, № 5516688, № 5518297, № 5519442, № 5521242, № 5521431, № 5522366, № 5522431, № 5522721, № 5524121, № 5524495, № 5524527, № 5524528, № 5524696, № 5524697, № 5524698, № 5524916, № 5525523, № 5525525, № 5525758, № 5526466, № 5527838, № 5527880, № 5527882, № 5527915, № 5527953, № 5527959, № 5527963, № 5527985, № 5527992, № 5528111, № 5528135, № 5528151, № 5528261, № 5528316, № 5528345, № 5528428, № 5528430, № 5528434, № 5528491, № 5528579, № 5528581, № 5528584, № 5528598, № 5528738, № 5528751, № 5528777, № 5528809, № 5528979, № 5528984, № 5529007, № 5529069, № 5529097, № 5529099, № 5529148, № 5529173, № 5529189, № 5529204, № 5529206, № 5529251, № 5529273, № 5529701, № 5529753, № 5529856, № 5529881, № 5529994, № 5529995, № 5530037, № 5530039, № 5530138, № 5530155, № 5530253, № 5530255, № 5530258, № 5530262, № 5530505, № 5530755, № 5551965; країна Португалія № 0266; країна Словаччина № 3993169, № 3993591, № 3998367, № 3998405, № 3998410, № 3999134, № 3999139, № 4008568, № 4011356, № 4012186, № 4012332; країна Словенія № 0312877, № 0312879; країна Угорщина № 012848, № 012850; країна Франція № 048364, № 049773, № 050078, № 050115, № 065966; країна Чехія № 581217, № 581557, № 581671, № 581741, № 581940, № 586160, № 586314, № 587805, № 587814, № 587817, № 587894, № 587997, № 588029, № 588065, 588103, № 588158, № 588187, № 588207, № 588216, всього 227 дозволів на 227 арк.

4.30. заповнені бланки дозволів на міжнародні перевезення за період з 15.08.2019 по 15.08.2019 рік, звіт по повернутим номерним бланкам за період з 15.08.2019 по 15.08.2019 рік на 8 арк.; країна Латвія №412355; №107221; №116158; країна Білорусія №9004634; №9004636; №9107997; №9108004; №9056085; № 9118187; країна Болгарія № 770873; №770890; №2019003076; №2019063069; країна Румунія №191680; №191699; 099590; 094470; 094480; 096078; 097095; 097765; країна Австрія №533; №534; №554; №3111; №3112; країна Бельгія №07224; №07766; №09069; №09457; №11763; №12022; №12031; країна Греція №1947; країна Данія №1106; №8408; №8422; країна Естонія № 39206; країна Іспанія № 713700; №713813; №714022; №714112; країна Італія №416154; країна Литва № 4676; №271543; №271544; №271545; №278509; № 279577; №279663; №279750; №279753; 279760 країна Молдова №0516959; 0516983; 0517007; 0517023; 0517049; 0519758; країна Нідерланди №№07671; 09302; 14041; 14101; 14175; 14182; країна Німеччина №№3306112; 3306328; 3306408; 3306474; 3306514; 3306566; 3306571; 3307680; 3307845; 3310336; 3406320; 3406520; 3406549; 3406769; 3408059; 3413004; 3413264; 3413751; 3413779; 3413780; 3413782; 3414036; 3414127; 3414145; 3414191; 3414326; 3517069; 3520326; 3520714; 3522818; країна Польща №№ 5580217; 5582916; 5586305; 5587040; 5587372; 5587381; 5587382; 5587413; 5589160; 5589208; 5589210; 5589223; 5589264; 5589289; 5589953; 5590178; 5590318; 5609846; 5612381; 5618993; 5619235; 5619831; 5621669; 5621670; 5621674; 5622057; 5622090; 5622113; 5622176; 5622238; 5622340; 5622400; 5622408; 5622421; 5622465; 5622933; 5501906; 5509932; 5510138; 5510898; 5511326; 5516719; 5516749; 5518321; 5521199; 5523453; 5523589; 5523891; 5523893; 5523894; 5524304;5524573; 5524682; 5524690; 5524815; 5524926; 5525070; 5525196; 5527994; 5527996; 5528083; 5528104; 5528110; 5528168; 5528178; 5528238; 5528299; 5528372; 5528433; 5528452; 5528556; 5528557; 5528561; 5528618; 5528626; 5528639; 5528671; 5528699; 5528758; 5528891; 5528895; 5528898; 5528989; 5529023; 5529067; 5529087; 5529142; 5529174; 5529178; 5529268; 5529288; 5529395; 5529396; 5529399; 5529691; 5529718; 5529726; 5529766; 5529769; 5529781; 5529790; 5529791; 5529801; 5519832; 5529833; 5529836; 5529852; 5529863; 5529880; 5529885; 5529888; 5529906; 5529909; 5529949; 5529958; 5529967; 5530014; 5530051; 5530151; 5530160; 5530199; 5530201; 5530206; 5530207; 5530306; 5530308; 5530375; 5530385; 5530387; 5530404; 5530417; 5530431; 5530432; 5530520; 5530521; 5530528; 5531968; країна Португалія №№0235; країна Росія №№2331799; країна Словаччина №№3997779; 3998380; 3998396; 3998422; 4009594; 4010332; 4012106; 4012137; 4012900; 4014308; 4036061; 4042007; 4042165; країна Словенія №№0313362; країна Туреччина №№703617; 704864; 680978; країна Угорщина №№001557; 013191; країна Франція №№048884; 048987; 049092; 049113; 049612; 049623; 050109; 050117; 065775; 065925; країна Чехія №№579865; 580141; 581861; 582055; 587686; 587705; 587714; 587974; 588092; 588157; 588171; 588292; 588324; 588327; 588417; 588528; 588559; 588697; 612693; 612838, всього 283 дозволи на 283 арк.;

4.31. заповнені бланки дозволів на міжнародні перевезення за період 16.08.2019 по 16.08.2019: країна Болгарія № 2019770688; № 2019770686; № 2019770860; № 2019770871; № 2019770872; № 2019770874; № 2019770876; № 2019770878; № 2019770879; № 2019770880; № 2019770887; № 2019770891; № 2019770893; країна Румунія № 191480, № 191594, № 191667, № 191678, № 191679, № 191681, № 191683, № 191686, № 191687, № 191696, № 191700, № 191762; країна Австрія № 001255, № 001256, № 005886, № 005887; країна Бельгія № 05292, № 07405, № 07414, № 12052; країна Білорусь № 9111360, № 9057968, № 9118175, № 2019001252, № 2019001253; країна Греція № 1667; країна Іспанія № 714162, № 714163; країна Італія № 459141; країна Латвія № 107675; країна Литва № 276779, № 276890, № 277387, № 279616, № 2796374; країна Молдова № 0547314, № 0549592, № 0549687, № 0550102, № 0550124, № 0550220, № 0550257, № 0550294, № 0550295, № 0516869, № 0516963, № 0516997, № 0517026, № 0517027, № 0523574; країна Нідерланди № 06695, № 12005, № 14202; країна Німеччина № 3306380, № 3306616, № 3306680, № 3307666, № 3309372, № 3312228, № 3313666, № 3313667, № 3314708, № 3314858, № 3314962, № 3315179, № 3315337, № 3405438, № 3406916, № 3413522, № 3413703, № 3413726, № 3413799, № 3413841, № 3413919, № 3414111, № 3414342; країна Польща № 5587281, № 5587321, № 5588197, № 5588250, № 5588282, № 5589078, № 5589124, № 5589125, № 5589152, № 5589156, № 5589157, № 5589529, № 5589858, № 5614928, № 5619376, № 5620519, № 5620520, № 5620766, № 5621562, № 5621695, № 5621741, № 5622049, № 5622050, № 5622064, № 5622070, № 5622074, № 5622076, № 5622083, № 5622084, № 5622198, № 5622230, № 5622534, № 5622961, № 5622989, № 5623333, № 5623418, № 5521197, № 5522451, № 5523418, № 5523664, № 5523715, № 5523878, № 5524346, № 5524817, № 5525034, № 5525081, № 5525431, № 5525712, № 5526807, № 5527847, № 5528002, № 5528015, № 5528064, № 5528073, № 5528074, № 5528077, № 5528078, № 5528082, № 5528320, № 5528326, № 5528391, № 5528456, № 5528457, № 5528740, № 5528741, № 5528852, № 5528890, № 5529008, № 5529019, № 5529240, № 5529241, № 5529274, № 5529697, № 5529730, № 5529765, № 5529807, № 5529835, № 5529837, № 5529875, № 5529939, № 5530031, № 5530073, № 5530134, № 5530136, № 5530137, № 5530152, № 5530175, № 5530177, № 5530181, № 5530585, № 5530753, № 5531852; країна Румунія № 094491; країна Словаччина № 4037094, № 3997132, № 3998351, № 3998352, № 3999261, № 4008371, № 4010343, № 4010344, № 4012330, № 4012380, № 4013152, № 4014129, № 4030778, № 4034349, країна Словенія № 0310927; країна Угорщина № 000464, № 10386, № 14517, № 3396; країна Франція № 49273, № 49787, № 50267, № 50268, № 65890; країна Чехія № 586131, № 586853, № 587083, № 587438, № 587732, № 587806, № 587975, № 588037, № 588038, № 588039, № 588041, № 588043, № 588044, № 588045, № 588096, № 588098, № 588169, № 588173, № 588174, № 588310, № 588872, № 589196, № 589421, № 589603, країна Швеція № 293, всього 232 дозволи на 232 арк.

4.32. заповненні бланки дозволів на міжнародні перевезення за період з 17.08.2019 по 17.08.2019 рік: країна Білорусь № 9004623, № 9004624; країна Болгарія № 2019770892; країна Румунія № 191761, країна Австрія № 471, № 472, № 496, № 6409, № 6410, № 6413, № 6414, країна Бельгія № 1677, № 5234, № 8336, № 9179, № 9217, № 9246, № 9398, № 9406, № 11166, № 11773, № 11775, № 11940, № 11944, № 12005, № 12043, № 12051, № 12072, № 12081, № 13007, № 13110, № 13115, країна Білорусь № 9107950, № 9118161, № 9119284, країна Болгарія № 2792, країна Данія № 1118, № 1143, № 8366, № 8403, № 8412, країна Естонія № 40206, країна Іспанія № 713979, № 714018, 714071, 7140075, країна Італія № 458949, № 458957, № 543803, країна Латвія № 113579, країна Литва № 277587, № 279627, № 279641, № 279693, № 279696, № 279698, № 279715, № 279721, № 279733, № 279741, № 279742, № 279773, № 279790, № 279799, № 280366, № 280506, країна Молдова № 548141, № 549438, № 550242, № 550243, № 550262, № 550302, № 550304, № 550314, № 507622, № 516948, № 517041, № 528007, країна Нідерланди № 2242, № 9136, № 14092, № 14159, № 14172, № 14194, № 14196, № 14221, № 14254, № 14260, № 14271, країна Німеччина № 33006372, № 3306374, № 3306375, № 3306377, № 3306382, № 3306395, № 3306405, № 3306406, № 3306411, № 3306434, № 3306436, № 3306442, № 3306451, № 3306462, № 3306472, № 3306482, № 33006485, № 3306486, № 3306527, № 3306542, № 3306556, № 3306557, № 3306558, № 3306570, № 3306578, № 3306593, № 3306604, № 3306614, № 3306638, № 3306654, № 3306673, № 3306691, № 3306737, № 3306779, № 3306781, № 3306783, № 3306784, № 3306785, № 3306837, № 3306850, № 3306870, № 3306881, № 3306914, № 3307102, № 3307361, № 3307722, № 3307727, № 3307731, № 3312277, № 3313788, № 3315338, № 3405630, № 3405684, № 3405815, № 3405893, № 3405929, № 3406297, № 3406457, № 3406523, № 3406842, № 3406845, № 3406969, № 3407916, № 3407958, № 3411810, № 3413098, № 3413361, № 3413363, № 3413380, № 3413387, № 3413504, № 3413507, № 3413697, № 3413711, № 3413714, № 3413745, № 3413831, № 3413857, № 3413873, № 3413982, № 3414040, № 3414060, № 3414123, № 3414153, № 3414167, № 3414194, № 3414305, № 3510409, № 3516790, № 3520632, країна Норвегія № 1612, країна Польща № 5580193, № 5580198, № 5584601, № 5587965, № 5587978, № 5588020, № 5589054, № 5589092, № 5589142, № 5589158, № 5589167, № 5589172, № 5589175, № 5589183, № 5589187, № 5589192, № 5589216, № 5589227, № 5589230, № 5589233, № 5589281, № 5589283, № 5589286, № 5589328, № 5589329, № 5589345, № 5589352, № 5589356, № 5589367, № 5589369, № 5589370, № 5589408, № 5589411, № 5589413, № 5589415, № 5589417, № 5589476, № 5589505, № 5589524, № 5589542, № 5589628, № 5589883, № 5589912, № 5589914, № 5589973, № 5590238, № 5590347, № 5590348, № 5590349, № 5595503, № 5609916, № 5614717, № 5615176, № 5616453, № 5618334, № 5619200, № 5619308, № 5619623, № 5619630, № 5621573, № 5621597, № 5621633, № 5621673, № 5621696, № 5621729, № 5621768, № 5621908, № 5621957, № 5621980, № 5622042, № 5622056, № 5622086, № 5622123, № 5622132, № 5622149, № 5622161, № 5622180, № 5622191, № 5622193, № 5622194, № 5622195, № 5622197, № 5622202, № 5622211, № 5622217, № 5622224, № 5622231, № 5622232, № 5622234, № 5622235, № 5622236, № 5622241, № 5622251, № 5622276, № 5622283, № 5622284, № 5622287, № 5622296, № 5622321, № 5622338, № 5622342, № 5622349, № 5622355, № 5622357, № 5622358, № 5622361, № 5622362, № 5622388, № 5622403, № 5622404, № 5622419, № 5622436, № 5622440, № 5622442, № 5622443, № 5622451, № 5622453, № 5622454, № 5622460, № 5622495, № 5622496, № 5622498, № 5622522, № 5622545, № 5622549, № 5622604, № 5622910, № 5622959, № 5623005, № 5623019, № 5623088, № 5623089, № 5623090, № 5623091, № 5623170, № 5509188, № 5511569, № 5517668, № 5518920, № 5519229, № 5520567, № 5521137, № 5521203, № 5521429, № 5522117, № 5522409, № 5522951, № 5523547, № 5523702, № 5523742, № 5523964, № 5523969, № 5524080, № 5524323, № 5524339, № 5524588, № 5524728, № 5524733, № 5524940, № 5524963, № 5525001, № 5527798, № 5527863, № 5527895, № 5527916, № 5527950, № 5528022, № 5528025, № 5528118, № 5528119, № 5528143, № 5528174, № 5528247, № 5528268, № 5528270, № 5528389, № 5528448 № 5528573, № 5528586, № 5528644, № 5528647, № 5528649, № 5528650, № 5528703, № 5528704, № 5528721, № 5528723, № 5528745, № 5528767, № 5528768, № 5528773, № 5528806, № 5528811, № 5528818, № 5528845, № 5528846, № 5528932, № 5528942, № 5528946, № 5529045, № 5529047, № 5529054, № 5529140, № 5529159, № 5529186, № 5529188, № 5529197, № 5529224, № 5529225, № 5529230, № 5529617, № 5529706, № 5529710, № 5529776, № 5529789, № 5529792, № 5529794, № 5529811, № 5529853, № 5529864, № 5529924, № 5529959, № 5529988, № 5530049, № 5530109, № 5530111, № 5530113, № 5530197, № 5530200, № 5530203, № 5530285, № 5530403, № 5530411, № 5530414, № 5530433, № 5530517, № 5530518, № 5530560, № 5530578, № 5530759, № 5530915, № 5531022, № 5552960, країна Португалія № 274, Словаччина № 3998386, № 3998392, № 4006814, № 4012166, № 4012252, № 4012328, № 4012333, № 4012370, № 4012372, країна Словенія № 307779, № 308268, № 308275, № 310041, країна Туреччина № 680843, країна Угорщина № 2885, № 10109, 10116, 150060, країна Фінляндія № 2182007, країна Франція № 49281, № 49285, № 49562, № 49605, № 49614, № 49726, № 49786, № 49790, № 50123, № 50128, № 50141, № 50149, № 64647, країна Чехія № 580776, № 581906, № 582140, № 582306, № 582312, № 584241, № 586367, № 587388, № 587471, № 587758, № 587800, № 587847, № 587902, № 587904, № 587907, № 588027, № 588062, № 588079, № 58887, № 588097, № 588099, № 588100, № 588104, № 588131, № 588139, № 588176, № 588182, № 588183, № 588190, № 588193, № 588287, № 588318, № 588321, № 588338, № 588342, № 588425, № 588426, № 588427, № 588532, № 588533, № 588534, № 588651, № 588744, № 589419, № 589429, № 589456, країна Швеція № 173, всього 531 дозвіл на 531 арк.

4.33. заповнені бланки дозволів на міжнародні перевезення за період з 18.08.2019 по 18.08.2019: країна Болгарія № 20197770894; країна Румунія № 19.1763; країна Бельгія № 047 19/09431, № 047 19/11974, № 047 19/11994, № 047 19/12029, № 047 19/12478, № 047 19/13147; країна Білорусь № 9109812, № 9120750; країна Данія № 3945, № 3994, № 4129, № 8336, № 8375, № 8377, № 8393, № 8421, № 8424, № 8433, № 8435, № 8439, № 8442, № 8446; країна Іспанія № 714142; країна Італія № 2019/461490; країна Латвія № ВА 107224, № ВА 107620, № ВА 107720, № ВА 107752, № ВА 112321, № ВА 112356, № ВА 112370; країна Литва № 276949, № 277072, № 279560, № 279646, № 279718, № 279743, № 2797771, № 280491; країна Молдова № 0547206, № 0550039; країна Нідерланди № 00961, № 07044, № 13561, № 14122, № 14143, № 14181; країна Німеччина № 3306414, № 3306435, № 3306513, № 3306539, № 3306543, № 3306544, № 3306550, № 3306551, № 3306552, № 3306559, № 3306589, № 3306629, № 3306693, № 3306711, № 3306716, № 3306751, № 3306756, № 3306788, № 3306801, № 3306846, № 3306855, № 3306893, № 3310404, № 3311328, № 3311895, № 3313839, № 3314756, № 3317005, № 3405668, № 3406115, № 3406375, № 3406743, № 3406821, № 3407754, № 3412174, № 3412871, № 3413280, № 3413298, № 3413360, № 3413826, № 3413844, № 3413846, № 3413861, № 3413917, № 3413967, № 3413975, № 3413980, № 3414008, № 3414139, № 3414222, № 3522945; країна Польща № 5586060, № 5586579, № 5587594, № 5588028, № 5588178, № 5589180, № 5589190, № 5589199, № 5589228, № 5589236, № 5589267, № 5589293, № 5589315, № 5589319, № 5589323, № 5589351, № 5589373, № 5589379, № 5589420, № 5589423, № 5589441, № 5589516, № 5589537, № 5589711, № 5589852, № 5589860, № 5589861, № 5589899, № 5589940, № 5589941, № 5616611, № 5617073, № 5619206, № 5619568, № 5620807, № 5621724, № 5621743, № 5621745, № 5621763, № 5621812, № 5621881, № 5621897, № 5621903, № 5621917, № 5622021, № 5622023, № 5622075, № 5622104, № 5622242, № 5622253, № 5622286, № 5622332, № 5622398, № 5622399, № 5622433, № 5622437, № 5622438, № 5622447, № 5622448, № 5622450, № 5622455, № 5622474, № 5622488, № 5622501, № 5622508, № 5622789, № 5623169, № 5500556, № 5501879, № 5516475, № 5518729, № 5520569, № 5522052, № 5522657, № 5522763, № 5523067, № 5523068, № 5523354, № 5523478, № 5523633, № 5523823, № 5523940, № 5524326, № 5524439, № 5524441, № 5524816, № 5524848, № 5524971, № 5525150, № 5525852, № 5526456, № 5526594, № 5527866, № 5527906, № 5527945, № 5527997, № 5528130, № 5528132, № 5528180, № 5528181, № 5528231, № 5528232, № 5528234, № 5528263, № 5528275, № 5528291, № 5528472, № 5528475, № 5528503, № 5528548, № 5528562, № 5528609, № 5528715, № 5528769, № 5528772, № 5528790, № 5528813, № 5528851, № 5528866, № 5528867, № 5528925, № 5529004, № 5529009, № 5529098, № 5529129, № 5529133, № 5529134, № 5529150, № 5529475, № 5529653, № 5529820, № 5529821, № 5529845, № 5529889, № 5529894, № 5529977, № 5529983, № 5529985, № 5529996, № 5529997, № 5530006, № 5530008, № 5530009, № 5530015, № 5530078, № 5530084, № 5530204, № 5530209, № 5530213, № 5530291, № 5530292, № 5530305, № 5530370, № 5530402, № 5530405, № 5530436, № 5530481, № 5530482, № 5530483, № 5530484, № 5531847; країна Португалія № 0015; країна Словаччина № 3993471, № 3997910, № 3997962, № 3998393, № 3998397, № 3998399, № 3998406, № 3998513, № 4010264, № 4011825, № 4012014, № 4012142, № 4012363, № 4012366, № 4012367, № 4012368, № 4012391, № 4012394, № 4012428, № 4012445, № 4013569, № 4014194; країна Словенія № 0313399; країна Угорщина № 690319 001489, № 681319 012697, № 681319 012698, № 681319 013240; країна Франція № 049819, № 050092, № 050286; країна Чехія № А581187, № А581702, № А582138, № А582139, № А582184, № А582267, № А583997, № А586644, № СА586879, № А587912, № А588012, № А588013, № А588014, № А588042, № А588101, № А588209, № А588312, № А588329, № А588337, № А588621, № А588665, № А588666, № А588680, № А588692, № 588738, № А588878, № А589490, № А612154, № А612855, всього 322 дозволи на 322 арк.

5.На майновилучене під час обшуку у житловому приміщенні за місцем проживання ОСОБА_16 за адресою: АДРЕСА_3 :

5.1. вісім прозорих файлів для документів у яких міститься документація по ліцензуванню, договори та витяги на 264 арк.;

5.2. мобільний телефон марки «Iphone» Imei: НОМЕР_15 ;

5.3 флеш накопичувач марки «Transcend» ємністю 4 Gb;

5.4. мобільний телефон марки «Huawei» Imei: НОМЕР_16 ;

5.5. системний блок комп`ютера «Asus Vento A8»;

6. На майно вилучене у службових приміщеннях Управління Укртрансбезпеки у Львівській області, за адресою: м.Львів, пр.В.Чорновола,57, 4-ий поверх:

- журнали реєстрації постанов, протоколів - 2 шт.;

- Журнал обліку актів перевірки додержання вимог законодавства про автомобільний транспорт під час виконання перевезень пасажирів і вантажів автомобільним транспортом - 1 шт.;

- Журнал обліку справ про застосування адміністративно-господарських штрафів на автомобільному транспорті в Управлінні Укртрансбезпеки у Львівській області - 2 шт.;

- Папка синього кольору із назвою: «Постанови про притягнення до адміністративної відповідальності» - 1 шт.;

- Папка зеленого кольору із назвою: «Протоколи про адміністративні правопорушення» - 1 шт.;

- Папка фіолетового кольору із назвою: «Щодо протоколу про адміністративне правопорушення» -1 шт.;

- Папки синього кольору із назвою «Протоколи про адміністративні правопорушення» - 2 шт.;

- Папка синього кольору із назвою «Постанови про притягнення до адміністративної відповідальності»;

- Акти проведення перевірок додержання вимог законодавства про автомобільний транспорт під час виконання перевезень пасажирів і вантажів автомобільним транспортом за 2017-2019 роки із постановами про застосування адміністративно-господарського штрафу, приписами щодо усунення порушення законодавства про автомобільний транспорт та іншими документами, які знаходяться у 9-ти файлах;

- Папка прозорого кольору із назвою « ОСОБА_17 466/2486/19;

- Папка зеленого кольору із написом: 1-100 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка зеленого кольору із написом: 150-200 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка фіолетового кольору із написом: 201-300 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка зеленого кольору із написом: 301-400 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка червоного кольору із написом: 401-500 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка фіолетового кольору із написом: 501-600 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка зеленого кольору із написом: 601-700 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка зеленого кольору із написом: 701-800 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка зеленого кольору із написом: 801-900 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка чорного кольору із написом: 901-1000 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка червоного кольору із написом: 1001-1100 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка фіолетового кольору із написом: 1100-1200 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка чорного кольору із написом: 1201-1300 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка синього кольору із написом: 1301-1400 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка червоного кольору із написом: 1401-1500 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка чорного кольору із написом: 2801-2900 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка чорного кольору із написом: 2901-3000 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка чорного кольору із написом: 2101-3200 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка чорного кольору із написом: 3701-3800 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка зеленого кольору із написом: 3801-3900 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка червоного кольору із написом: 3904-4000 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка червоного кольору із написом: 4001-4100 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка синього кольору із написом: 4401-4500 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка жовтого кольору із написом: 4501-4600 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка чорного кольору із написом: 4601-4700 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка вишневого кольору із написом: 1501-1600 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка червоного кольору із написом: 1601-1700 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка червоного кольору із написом: 1701-1800 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка синього кольору із написом: 2601-2700 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка червоного кольору із написом: 2701-2800 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка фіолетового кольору із написом: 4101-4200 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка вишневого кольору із написом: 4201-4300 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка вишневого кольору із написом: 1901-2000 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка чорного кольору із написом: 1801-1900 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка оранжевого кольору із написом: 3001-3100 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка синього кольору із написом: 2001-2100 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка зеленого кольору із написом: 2100-2200 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка фіолетового кольору із написом: 2201-2300 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка чорного кольору із написом: 2301-2400 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка зеленого кольору із написом: 2401-2500 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка зеленого кольору із написом: 2501-2600 Справи рейдових перевірок за 2017 р.»;

- Папка сірого кольору із приписами щодо усунення порушення законодавства про автомобільний транспорт;

- Папка чорного кольору із написом 001-100 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка сірого кольору із написом 101-200 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка синього кольору із написом 201-300 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка зеленого кольору із написом 301-400 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка чорного кольору із написом 401-500 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка синього кольору із написом 501-600 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка зеленого кольору із написом 601-700 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка чорного кольору із написом 701-800 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка синього кольору із написом 801-900 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка червоного кольору із написом 901-1000 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка синього кольору із написом 1001-1100 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка червоного кольору із написом 1101-1200 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка синього кольору із написом 1201-1300 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка чорного кольору із написом 1301-1400 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка оранжевого кольору із написом 1401-1500 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка оранжевого кольору із написом 1501-1600 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка оранжевого кольору із написом 1601-1700 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка чорного кольору із написом 1701-1800 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка синього кольору із написом 1801-1900 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка синього кольору із написом 1901-2000 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка оранжевого кольору із написом 2001-2100 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка червоного кольору із написом 2101-2200 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка чорного кольору із написом 2201-2300 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка оранжевого кольору із написом 2301-2400 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка чорного кольору із написом 2401-2500 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка синього кольору із написом 2501-2600 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка жовтого кольору із написом 2550-2600 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка чорного кольору із написом 2601-2700 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка чорного кольору із написом 2701-2800 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка сірого кольору із написом 2801-2900 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка червоного кольору із написом 2901-3000 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка червоного кольору із написом 3001-3100 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка оранжевого кольору із написом 3101-3200 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка синього кольору із написом 3201-3300 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка синього кольору із написом 3301-3400 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка зеленого кольору із написом 3401-3500 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка оранжевого кольору із написом 3501-3600 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка червоного кольору із написом 3601-3700 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка зеленого кольору із написом 3701-3800 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка синього кольору із написом 3801-3900 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка червоного кольору із написом 3901-4000 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка чорного кольору із написом 4001-4100 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка чорного кольору із написом 4101-4200 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка червоного кольору із написом 4201-4300 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка чорного кольору із написом 4301-4400 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка синього кольору із написом 4401-4500 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка сірого кольору із написом 4501-4600 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка зеленого кольору із написом 4601-4700 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка сірого кольору із написом 4701-4800 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- Папка синього кольору із написом 4801-4900 Справи рейдових перевірок за 2018 рік»;

- 6 синіх папок без надписів, обгорнуті прозорим скотчем, що унеможливлює доступ до документів в серединні цих папок;

- 5 сірих папок без надписів, обгорнуті прозорим скотчем, що унеможливлює доступ до документів в серединні цих папок;

- 2 зелені папки без надписів, обгорнуті прозорим скотчем, що унеможливлює доступ до документів в серединні цих папок;

- 1 папка фіолетового кольору із надписом 14.07-24.07.2012, обгорнута прозорим скетчем, що унеможливлює доступ до документів в серединні цих папок;

- 1 папка із зображенням метеликів без надписів, обгорнута прозорим скотчем, що унеможливлює доступ до документів в серединні цих папок;

- Папка чорного кольору із написом «001-100 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка сірого кольору із написом «101-200 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка синього кольору із написом «201-300 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка чорного кольору із написом «301-400 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка чорного кольору із написом «401-500 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка синього кольору із написом «501-600 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка фіолетового кольору із написом «601-700 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка чорного кольору із написом «701-800 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка оранжевого кольору із написом «801-900 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка чорного кольору із написом «901-1000 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка чорного кольору із написом «1001-1100 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка чорного кольору із написом «1101-1200 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка зеленого кольору із написом «1201-1300 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка чорного кольору із написом «1301-1400 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка чорного кольору із написом «1401-1500 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка чорного кольору із написом «1501-1600 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка фіолетового кольору із написом «1601-1700 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка синього кольору із написом «1701-1800 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка зеленого кольору із написом «1801-1900 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка фіолетового кольору із написом «1901-2000 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка чорного кольору із написом «2001-2100 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка зеленого кольору із написом «2101-2200 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка фіолетового кольору із написом «2201-2300 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка зеленого кольору із написом «2301-2400 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка фіолетового кольору із написом «2401-2500 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка сірого кольору із написом «2501-2600 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка червоного кольору із написом «2601-2700 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка синього кольору із написом «2701-2800 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка червоного кольору із написом «2801-2900 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка чорного кольору із написом «2901-3000 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка фіолетового кольору із написом «3001-3100 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка чорного кольору із написом «3101-3200 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка чорного кольору із написом «3201-3300 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка із зображенням метеликів різних кольорів на ній із написом «3301-3400 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка чорного кольору із написом «3401-3500 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка чорного кольору із написом «3501-3600 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка чорного кольору із написом «3601-3700 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка чорного кольору із написом «3701-3800 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка сірого кольору із написом «3801-3900 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка чорного кольору із написом «3901-4000 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка чорного кольору із написом «4001-4100 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка зеленого кольору із написом «4101-4200 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка сірого кольору із написом «4201-4300 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка синього кольору із написом «4301-4400 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Папка червоного кольору із написом «4401-4500 Справи рейдових перевірок за 2019 рік»;

- Копія договору оренди нерухомого державного майна, що належить до державної власності №181;

- Копії договору про внесення змін до договору оренди нерухомого державного майна, що належить до державної власності від 18.12.2012 №181 (зі змінами) від 31.05.2019 та договору про внесення змін до договору оренди нерухомого державного майна, що належить до державної власності від 18.12.2012 №181 (зі змінами) від 21.06.2019;

- Копія службової записки від 23.07.2019.

- Положення про Управління Укртрансбезпеки у Львівській області, затверджений наказом Державної служби України з безпеки на транспорті від 29.12.2018 №991;

- Посадова інструкція головного спеціаліста (юриста) Управління Укртрансбезпеки у Львівській області, затверджена наказом Державної служби України з безпеки на транспорті від 29.12.2018 №991;

- Посадова інструкція (бухгалтера-кадровика) Управління Укртрансбезпеки у Львівській області, затверджена наказом Державної служби України з безпеки на транспорті від 29.12.2018 №991;

- Положення про відділ державного контролю та нагляду за безпекою на транспорті Управління Укртрансбезпеки у Львівській області, затверджене наказом Державної служби України з безпеки на транспорті від 29.12.2018 №991;

- Посадова інструкція старшого державного інспектора відділу державного контролю та нагляду за безпекою на транспорті Управління Укртрансбезпеки у Львівській області, затверджена наказом Державної служби України з безпеки на транспорті від 29.12.2018 №991;

- Посадова інструкція головного спеціаліста відділу державного контролю та нагляду за безпекою на транспорті Управління Укртрансбезпеки у Львівській області, затверджена наказом Державної служби України з безпеки на транспорті від 29.12.2018 №991;

- Положення про відділ надання адміністративних послуг Управління Укртрансбезпеки у Львівській області, затверджене наказом Державної служби України з безпеки на транспорті від 29.12.2018 №991;

- Посадова інструкція головного спеціаліста відділу надання адміністративних послуг Управління Укртрансбезпеки у Львівській області, затверджена наказом Державної служби України з безпеки на транспорті від 29.12.2018 №991;

- Посадова інструкція старшого державного інспектора відділу надання адміністративних послуг Управління Укртрансбезпеки у Львівській області, затверджена наказом Державної служби України з безпеки на транспорті від 29.12.2018 №991;

- Наказ №991 від 29.12.2018 «Про затвердження положень про Управління Укртрансбезпеки у Львівській області, його структурні підрозділи, посадових інструкцій державних службовців та працівників Управління Укртрансбезпеки у Львівській області»;

7. На майно вилучене під час обшуку у житловому приміщенні за місцем проживання ОСОБА_9 , за адресою: АДРЕСА_1 :

- кругла печатка ТзОВ «МІ-КО ТРЕЙД 42335827»;

- носій пам`яті (флешка) без маркувань синього кольору в металевому корпусі сірого кольору з брилком у вигляді крокодила;

- договір про надання в оренду індивідуального сейфу №26229031930325 від 05.10.2018 на 1 арк.;

- копія довідки № 159-39275/18 від 19.09.2018 про відкриті рахунки ТзОВ «МІ-КО ТРЕЙД» на 1 арк.;

- наказ ТзОВ «МІ-КО ТРЕЙД» № 1 від 27.07.2018 на 1 арк.;

- виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб на ТзОВ «МІ-КО ТРЕЙД» на 1 арк.;

- витяг з реєстру осіб, які здійснюють операції з товарами від 20.03.2019 на 1 арк.;

- договір № 26315960845 від 04.09.2018 банківського рахунку на 1 арк.;

- статут ТзОВ «МІ-КО ТРЕЙД» від 2018 року, прошитий та скріплений печаткою на 14 арк.;

- протокол зборів засновників ТзОВ «МІ-КО ТРЕЙД» від 27.07.2018 на 1 арк.;

- два аркуші із чорновими записами виконаними ручкою чорного кольору;

- блокнот у твердій обкладинці чорного кольору з написом «PL AN YOUR TIME» із чорновими рукописними та цифровими записами, в якому містяться такою вирвані аркуші із записами та банківські квитанції;

- дозвіл про здійснення вантажних перевезень «ZEZWOLENIE»№ 4399790 виконаний на спеціальному бланку із відтиском кутового штампу «Державна служба України з безпеки на транспорті 02.10.2018» на 1 арк., поміщений у файл з двома ксерокопіями цього документу;

- 100 дол. США, серії АВ № 68982722Т, який знаходиться у файлі із вказаним оригіналом та двома копіями документу;

- ІPAD, моделі А1397, серійний номер: DRSHQ4TQDJHF, в чохлі рожевого кольору;

- телефон «Айфон 6s» з сім-карткою оператора мобільного зв`язку «Київстар» з написом: НОМЕР_17 ;

8. На майно вилучене під час обшуку автомобіля марки «LEXUS LX 450», д.н.з. НОМЕР_2 , власником якого є ПП «Євро-транс-захід» та перебуває у користуванні ОСОБА_8 :

8.1. пустий бланк ПП «Євро-транс-захід» ззаду якого наявний відбиток печатки Державної служби України з безпеки на транспорті, лист звернення на двох аркушах підписаний ОСОБА_18 .

9. На майно вилучене під час обшуку автомобіля марки «FORD MONDEO», д.н.з. НОМЕР_1 , яким користується ОСОБА_7 , у ході якого проведено особистий обшук ОСОБА_7 :

9.1. мобільний телефон марки «Samsung philips Є570», номер оператора мобільного зв`язку: НОМЕР_18 , IMEI 1: НОМЕР_19 , IMEI 2: НОМЕР_20 .

Ухвала про арешт майна виконується негайно слідчим, прокурором.

Виконання ухвали покласти на слідчого Другого слідчого відділу слідчого управління Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м.Львові ОСОБА_4 .

На ухвалу слідчого судді може бути подана апеляційна скарга безпосередньо до Львівського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення29.08.2019
Оприлюднено20.02.2023
Номер документу83914371
СудочинствоКримінальне
КатегоріяЗлочини у сфері службової діяльності та професійної діяльності, пов'язаної з наданням публічних послуг Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою

Судовий реєстр по справі —463/7184/19

Ухвала від 12.01.2022

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Грицко Р. Р.

Ухвала від 04.10.2019

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Грицко Р. Р.

Ухвала від 29.08.2019

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Грицко Р. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні