Ухвала
від 15.08.2019 по справі 760/23373/19
СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 760/23373/19

Провадження №1-кс/760/12287/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 серпня 2019 року Солом`янський районний суд м. Києва

Слідчий суддя Солом`янського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі судового засідання ОСОБА_2 , за участю слідчого ОСОБА_3 , розглянувши у судовому засіданні клопотання старшого слідчого з ОВС слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Київській області ОСОБА_3 , погоджене прокурором ОСОБА_4 , про тимчасовий доступ до речей і документів, -

в с т а н о в и в

До Солом`янського районного суду м. Києва надійшло клопотання старшого слідчого з ОВС слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Київській області ОСОБА_3 , погоджене прокурором ОСОБА_5 , про тимчасовий доступ до речей і документів в кримінальному провадженні внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42018110000000354 від 11.10.2018 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України.

На обґрунтування клопотання зазначено наступне.

Слідчим вказано, що досудовим розслідуванням встановлено, що ряд фізичних осіб, серед яких громадянин ОСОБА_6 ( НОМЕР_1 ), перебуваючи на території Київської області в період 2015-2019 років, в порушення вимог положень Податкового кодексу України, здійснюють систематичний продаж нерухомого майна, у тому числі власного, з метою одержання прибутку без відповідної державної реєстрації в якості суб`єктів підприємницької діяльності, шляхом приховування об`єкту оподаткування, внаслідок чого ухилились від сплати податку на доходи фізичних осіб в особливо великому розмірі.

Так, платник податків фізична особа ОСОБА_6 ( НОМЕР_1 ), зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 , протягом 2015-2019 років здійснював систематичну реалізацію власних квартир, нежитлових приміщень та земельних ділянок, таким чином отримав прибуток, про який не звітує до податкових органів та відповідно не сплачує з нього податки.

Згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно за ОСОБА_6 протягом 2015-2019 років, зареєстровано реалізацію квартир, нежитлових приміщень та земельних ділянок у АДРЕСА_2 , АДРЕСА_2 , АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 .

Ставка податку з доходів фізичних осіб у зазначений період становила 18%, однак ОСОБА_6 при перереєстрації права власності у нотаріуса було сплачено 5%. Отже суму несплаченого податку з доходів фізичної особи ОСОБА_6 слід обраховувати у розмірі 13% (18% - 5%).

Таким чином, за переконанням слідчого, орієнтовна сума ненадходження податку з доходів фізичних осіб до державного бюджету України становить понад 24628 тис. грн.

Згідно витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно встановлено, що ОСОБА_6 ( НОМЕР_1 ) здійснював продаж квартир та іншого нерухомого майна, відомості, щодо припинення права власності, які зареєстровані в реєстрі приватним нотаріусом Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_7 , (свідоцтво 9026).

Слідчим зазначено, що документи, які стали підставою для перереєстрації права власності, перебувають у володінні та зберігаються лише у приватного нотаріуса ОСОБА_7 , де нотаріально завірялися, та містять відомості щодо осіб, які реалізовували та купували нерухоме майно, а також про осіб, що мали право представляти інтереси від імені ОСОБА_6 ІПН13348114833, з питань розпорядження нерухомим майном, банківськими рахунками, представлення інтересів, права та обов`язки особи, що видала довіреність та представника, тобто містять відомості, що впливають на визначення розміру завданих державному бюджету збитків у вигляді несплати податків, тобто мають значення для встановлення обставин у кримінальному провадженню та являються джерелом доказів, а тому виклик в судове засідання нотаріуса ОСОБА_7 , призведе до передчасного розголошення відомостей, які безпосередньо стосуються суті кримінального провадження та процесуальних дій, які заплановано провести з метою збирання доказів.

На думку слідчого, довести вищевказані обставини, які передбачається довести за допомогою цих документів, іншим способом не передбачається можливим.

Вилучення оригіналів зазначених у клопотанні документів, надасть можливість використання їх при проведенні слідчих дій в ході досудового розслідування по кримінальному провадженню, а також для ідентифікації осіб, діями яких державному бюджету завдано збитків та необхідне для досягнення мети отримання доступу до документів та виконання вимог ч. 3 ст. 99 КПК України, згідно якої сторона кримінального провадження зобов`язана надати суду оригінал документа. Оригіналом документа є сам документ, а оригіналом електронного документа - його відображення, якому надається таке ж значення, як документу. Окрім цього вищевказані документи, які містять охоронювану законом таємницю, становлять таємницю вчинення нотаріальних дій, тимчасовий доступ до яких, здійснюється лише на підставі ухвали слідчого судді, суду, відповідно до вимог ст.ст. 159, 162 КПК України.

Крім того, слідчим викладене прохання про розгляд даного без виклику представників особи, у володінні якої вони знаходяться зазначені документи.

Суд, на підставі ч. 2 ст. 163 КПК України вважає за можливе провести розгляд даного клопотання без виклику представників особи, у володінні якої знаходиться вказана інформація, за наведених у клопотанні підстав.

Слідчий у судове засідання з`явився, викладене клопотання підтримав та просив його задовольнити.

Заслухавши слідчого, дослідивши матеріали провадження, слідчий суддя за своїм внутрішнім переконанням, яке ґрунтується на всебічному, повному й неупередженому дослідженні всіх обставин, керуючись законом, оцінивши кожний доказ з точки зору належності, допустимості, достовірності, а сукупність зібраних доказів - з точки зору достатності та взаємозв`язку для прийняття відповідного процесуального рішення, приходить до наступних висновків.

Згідно з ч. 1 ст. 131 КПК України заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження.

Пунктом 5 ч. 2 ст. 131 КПК України передбачений такий вид заходів забезпечення кримінального провадження як тимчасовий доступ до речей і документів.

Згідно з ч. 1 ст. 159 КПК України тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, судом, вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Відповідно до ч. 5 ст. 163 КПК України слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження у своєму клопотанні доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи:

1) перебувають або можуть перебувати у володінні відповідної фізичної або юридичної особи;

2) самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні;

3) не становлять собою або не включають речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю.

Згідно зч. 7 ст. 163 КПК України слідчий суддя, суд в ухвалі про надання тимчасового доступу до речей і документів може дати розпорядження про надання можливості вилучення речей і документів, якщо сторона кримінального провадження доведе наявність достатніх підстав вважати, що без такого вилучення існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, або таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів.

Вбачається, що в клопотанні наведені достатні підстави вважати, що інформація, яка міститься в документах, зазначених у клопотанні, має суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, може бути використана як доказ, іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів, неможливо, а тому клопотання підлягає задоволенню.

Наслідки невиконання зазначеної ухвали слідчого судді передбачені ст. 166 КПК України.

Керуючись статтями 131, 132, 159-164, 166, 309, 369-372 КПК України, слідчий суддя,

у х в а л и в:

Клопотання задовольнити.

Надати дозвіл слідчим слідчим СУ ФР ГУ ДФС у Київській області в тому числі: ОСОБА_3 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , ОСОБА_15 та іншим слідчим слідчої групи, оперуповноваженим ОУ ГУ ДФС у Київській області, які будуть діяти виключно за дорученням слідчого, на тимчасовий доступ до оригіналів документів, які містять охоронювану законом таємницю та їх вилучення (тобто можливості ознайомитись з ними та вилучити їх), які перебувають у приватного нотаріуса Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_7 (свідоцтво 9026), документів, що стали підставою для перереєстрації права власності на об`єкти нерухомості, які належали на праві власності ОСОБА_6 ( НОМЕР_1 ), а саме: довіреності, заяви, свідоцтва, договори, угоди, копії паспортів, ідентифікаційних кодів, рішень про реєстрацію, довідок про оцінку вартості нерухомого майна, а саме:

Квартир:

1. АДРЕСА_4 , відомості внесено до реєстру: 18.08.2015 13:03:19, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23744489;

2. АДРЕСА_5 , відомості внесено до реєстру: 05.08.2015 15:47:02, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23428312;

3. АДРЕСА_6 , відомості внесено до реєстру: 25.02.2016 13:34:40, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28441944;

4. АДРЕСА_6 , відомості внесено до реєстру: 07.11.2017 14:22:31, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 37987560;

5. АДРЕСА_7 , відомості внесено до реєстру: 04.08.2016 12:46:24, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 30781673;

6. АДРЕСА_8 , відомості внесено до реєстру: 04.08.2015 14:18:00, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23387592;

7. АДРЕСА_9 , відомості внесено до реєстру: 01.08.2015 11:12:10, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23332269;

8. АДРЕСА_10 , відомості внесено до реєстру: 16.02.2016 13:15:07, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28265508;

9. АДРЕСА_11 , відомості внесено до реєстру: 03.08.2015 17:09:47, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23365215;

10. АДРЕСА_12 , відомості внесено до реєстру: 20.05.2016 15:11:33, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29686916;

11. АДРЕСА_13 , відомості внесено до реєстру: 03.09.2015 13:22:53, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24124503;

12. АДРЕСА_13 , 21.08.2017 12:11:45, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36718427

13. АДРЕСА_14 , 29.07.2015 13:40:46, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23242066

14. АДРЕСА_15 , 05.09.2016 12:44:58, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 31230395

15. АДРЕСА_16 31.07.2015 12:19:34, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23310004

16. АДРЕСА_12 11.11.2016 15:54:18, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32341434

17. АДРЕСА_16 , 08.10.2015 12:50:14, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25140609

18. АДРЕСА_5 26.02.2019 14:59:11, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 45703978

19. АДРЕСА_17 , 02.08.2016 12:01:53, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 30737275

20. АДРЕСА_4 , 23.09.2015 15:38:37, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24687820

21. АДРЕСА_18 , 29.07.2015 16:54:39, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23254946

22. АДРЕСА_19 , 28.08.2015 16:20:15, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23998902

23. АДРЕСА_20 , 03.08.2015 16:59:56, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23364623

24. АДРЕСА_20 , 09.09.2015 11:58:18, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24269335

25. АДРЕСА_19 , 24.07.2015 13:23:08, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23128608

26. АДРЕСА_8 , 20.07.2017 16:38:26, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36239361

27. АДРЕСА_17 , 13.08.2015 14:26:11, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23641939

28. АДРЕСА_21 , 18.03.2016 15:43:12, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28816425

29. АДРЕСА_21 , 01.08.2015 12:52:41, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23334409

30. АДРЕСА_22 , 12.08.2015 17:12:52, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23618347

31. АДРЕСА_23 , 03.02.2016 15:39:23, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28062660

32. АДРЕСА_24 , 27.05.2016 12:14:07, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29784633

33. АДРЕСА_14 , 28.07.2015 12:57:22, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23204176

34. АДРЕСА_25 , 17.11.2016 11:22:33, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32402617

35. АДРЕСА_26 , 29.08.2017 12:31:53, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36805317

36. АДРЕСА_23 , 12.12.2016 11:52:46, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32859401

37. АДРЕСА_22 , 03.09.2015 16:25:10, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24136131

38. АДРЕСА_7 , 20.07.2016 17:10:51, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 30552671

39. АДРЕСА_26 , 09.09.2015 13:58:01, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24276366

40. АДРЕСА_11 , 25.08.2015 12:11:11, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, стор. Київська обл., індексний номер рішення: 23884010

41. АДРЕСА_27 , 16.03.2018 13:23:56, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 40151867

42. АДРЕСА_28 , 13.06.2016 13:49:17, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 30023383

43. АДРЕСА_29 , 02.05.2018 15:41:07, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 40894572

44. АДРЕСА_30 , 30.03.2016 11:20:37, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29009585

45. АДРЕСА_31 , 14.07.2015 13:16:19, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22837811

46. АДРЕСА_32 , 31.01.2017 11:44:27, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 33637967

47. АДРЕСА_33 , 16.07.2015 13:38:43, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22909797

48. АДРЕСА_34 , 11.12.2015 15:47:04, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26994952

49. АДРЕСА_35 , 30.05.2016 15:56:00, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29816049

50. АДРЕСА_36 , 28.10.2015 17:07:39, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25661848

51. АДРЕСА_37 , 04.10.2016 11:54:01, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 31699754

52. АДРЕСА_38 , 21.07.2015 14:14:25, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23022363

53. АДРЕСА_39 , 30.01.2017 11:37:12, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 33618291

54. АДРЕСА_40 , 22.12.2016 16:25:14, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 33105148

55. АДРЕСА_41 , 20.02.2018 13:15:00, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 39767765

56. АДРЕСА_42 , 21.07.2015 12:08:24, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23016309

57. АДРЕСА_43 , 03.12.2015 14:38:33, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26719999

58. АДРЕСА_44 , 04.08.2015 16:51:28, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23398058

59. АДРЕСА_45 , 07.07.2015 17:49:09, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22666818

60. АДРЕСА_46 , 20.05.2016 13:10:41, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29683323

61. АДРЕСА_47 , 21.02.2018 17:36:06, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 39800530

62. АДРЕСА_48 , 24.09.2015 12:26:30, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24715171

63. АДРЕСА_49 , 07.06.2017 16:33:35, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 35561451

64. АДРЕСА_50 , 06.07.2015 11:36:34, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22608648

65. АДРЕСА_51 , 01.07.2015 15:56:25, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22505871

66. АДРЕСА_52 , 06.08.2015 13:24:16, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23457194

67. АДРЕСА_53 , 02.06.2016 12:16:36, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29866875

68. АДРЕСА_54 , 21.07.2015 13:35:10, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23020568

69. АДРЕСА_55 , 19.06.2015 12:30:12, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22221307

70. АДРЕСА_56 , 14.09.2015 16:04:17, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24405716

71. АДРЕСА_6 , 25.11.2015 11:49:59, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26450181

72. АДРЕСА_57 , 01.07.2015 17:23:26, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22511613

73. АДРЕСА_58 , 23.07.2015 12:52:41, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23091339

74. АДРЕСА_59 , 29.07.2015 13:22:55, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23241582

75. АДРЕСА_60 , 19.06.2015 11:23:25, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22216106

76. АДРЕСА_61 , 18.04.2017 17:06:30, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 34824463

77. АДРЕСА_62 , 27.11.2015 15:36:17, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26547954

78. АДРЕСА_63 , 03.08.2015 12:19:07, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23350096

79. АДРЕСА_64 , 26.10.2016 14:29:07, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32054993

80. АДРЕСА_65 , 29.03.2016 13:36:08, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28990550

81. АДРЕСА_66 , 15.05.2015 13:29:09, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21333900

82. АДРЕСА_67 , 19.06.2015 11:36:13, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22217180

83. АДРЕСА_68 , 22.07.2015 12:59:02, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23055663

84. АДРЕСА_69 , 02.06.2015 13:03:39, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21736836

85. АДРЕСА_70 , 19.06.2015 11:46:23, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22217972

86. АДРЕСА_71 , 20.07.2016 15:49:39, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 30550046

87. АДРЕСА_72 , 14.09.2015 16:45:10, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24409893

88. АДРЕСА_73 , 09.06.2015 16:03:16, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21931248

89. АДРЕСА_74 , 04.07.2015 11:45:01, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22591007

90. АДРЕСА_75 , 11.06.2015 11:49:08, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21986841

91. АДРЕСА_76 , 15.05.2015 12:35:00, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21331040

92. АДРЕСА_77 , 03.11.2015 13:09:37, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25802598

93. АДРЕСА_78 , 31.01.2017 12:25:10, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 33639305

94. АДРЕСА_79 , 27.08.2015 11:38:07, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23948401

95. АДРЕСА_80 , 08.06.2015 12:12:47, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21883279

96. АДРЕСА_81 , 20.05.2016 13:20:16, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29683543

97. АДРЕСА_82 , 04.08.2015 16:29:24, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23396541

98. АДРЕСА_83 , 16.06.2015 11:21:03, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22100313

99. АДРЕСА_84 , 16.07.2015 17:48:37, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22926054

100. АДРЕСА_85 , 18.06.2015 11:55:31, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22178262

101. АДРЕСА_86 , 02.04.2018 11:48:38, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 40429947

102. АДРЕСА_87 , 07.09.2016 12:41:35, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 31270075

103. АДРЕСА_14 , 28.07.2015 12:35:34, ОСОБА_16 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , індексний номер рішення: 22850560

104. АДРЕСА_88 , 24.07.2015 12:58:58, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23127656

105. АДРЕСА_89 , 16.03.2017 12:06:35, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 34291084

106. АДРЕСА_90 , 23.02.2016 16:54:31, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28403163

107. АДРЕСА_91 , 07.07.2015 16:48:30, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22663389

108. АДРЕСА_92 , 21.08.2017 12:56:02, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36719931

109. АДРЕСА_93 , 22.05.2015 16:28:12, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21515765

110. АДРЕСА_94 , 09.09.2015 11:52:33, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24269030

111. АДРЕСА_95 , 10.12.2015 16:05:01, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26948677

112. АДРЕСА_96 , 05.12.2016 16:45:05, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32731900

113. АДРЕСА_97 , 10.02.2016 16:36:37, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28172614

114. АДРЕСА_98 , 23.01.2018 12:29:03, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 39312016

115. АДРЕСА_3 , 10.03.2016 17:26:45, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28662977

116. АДРЕСА_99 , 25.05.2015 12:41:19, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21547303

117. АДРЕСА_100 , 12.07.2018 17:29:03, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 42034160

118. АДРЕСА_101 , 05.06.2015 12:25:52, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21841703

119. АДРЕСА_102 , 31.08.2015 11:36:48, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24024570

120. АДРЕСА_103 , 12.04.2017 12:18:33, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 34746796

121. АДРЕСА_104 , 16.11.2017 17:50:41, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 38181656

122. АДРЕСА_105 , 21.01.2016 13:04:28, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27887536

123. АДРЕСА_106 , 26.05.2015 15:42:06, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21594569

124. АДРЕСА_107 , 29.08.2015 11:57:52, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24008974

125. АДРЕСА_108 , 18.05.2018 11:42:13, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 41161421

126. АДРЕСА_109 , 31.07.2015 15:53:07, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23322354

127. АДРЕСА_110 , 21.12.2015 11:52:54, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27302817

128. АДРЕСА_111 , 05.05.2017 13:54:33, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 35064805

129. АДРЕСА_112 , 19.05.2015 18:27:35, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21427380

130. АДРЕСА_113 , 25.07.2016 17:58:08, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 30624049

131. АДРЕСА_114 , 02.06.2015 14:40:25, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21740965

132. АДРЕСА_115 , 05.06.2015 16:33:09, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21856739

133. АДРЕСА_116 , 24.07.2015 14:24:58, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23131954

134. АДРЕСА_117 , 25.06.2015 11:58:15, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22371877

135. АДРЕСА_118 , 18.05.2016 12:18:50, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29642991

136. АДРЕСА_119 , 25.06.2015 11:54:15, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22371167

137. АДРЕСА_120 , 15.05.2015 11:48:49, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21327620

138. АДРЕСА_121 , 05.05.2015 11:06:23, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21081173

139. АДРЕСА_122 , 04.05.2016 13:10:49, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29498233

140. АДРЕСА_123 , 13.11.2015 12:59:19, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26119755

141. АДРЕСА_124 , 28.10.2015 15:52:12, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25655903

142. АДРЕСА_124 , 24.04.2015 11:57:37, ОСОБА_17 , Реєстраційна служба ІНФОРМАЦІЯ_2 , індексний номер рішення: 20906938

143. АДРЕСА_125 , 16.06.2015 16:02:02, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22118688

144. АДРЕСА_126 , 03.09.2015 13:01:41, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24123727

145. АДРЕСА_127 , 14.05.2015 14:51:31, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21302093

146. АДРЕСА_128 , 14.08.2015 12:02:08, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23670108

147. АДРЕСА_129 , 30.01.2017 11:47:28, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 33618646

148. АДРЕСА_130 , 13.11.2015 11:48:23, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26114808

149. АДРЕСА_131 , 13.04.2016 16:43:12, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29238079

150. АДРЕСА_132 , 13.08.2015 13:38:05, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23639958

151. АДРЕСА_133 , 16.06.2015 13:07:40, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22107560

152. АДРЕСА_134 , 01.09.2015 15:59:38, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24068313

153. АДРЕСА_135 , 06.08.2015 13:34:06, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23457609

154. АДРЕСА_136 , 10.03.2016 17:28:38, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28663740

155. АДРЕСА_137 , 24.06.2015 12:13:33, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22335706

156. АДРЕСА_138 , 14.07.2015 16:29:50, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22849584

157. АДРЕСА_138 , 14.07.2015 16:29:50, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22849584

158. АДРЕСА_139 , 24.07.2015 13:09:16, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23128018

159. АДРЕСА_140 , 25.01.2016 18:24:59, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27929658

160. АДРЕСА_141 , 04.09.2015 14:57:43, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24165709

161. АДРЕСА_142 , 14.07.2015 13:47:46, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22838879

162. АДРЕСА_143 , 21.05.2015 17:11:05, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21481322

163. АДРЕСА_144 , 06.08.2015 17:36:17, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23473095

164. АДРЕСА_145 , 11.09.2015 15:56:01, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24359903

165. АДРЕСА_146 , 03.09.2015 15:55:50, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24134195

166. АДРЕСА_147 , 07.07.2015 12:44:05, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22647509

167. АДРЕСА_148 , 12.10.2015 11:49:40, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25209449

168. АДРЕСА_149 , 19.12.2015 12:43:30, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27275520

169. АДРЕСА_150 , 10.11.2015 11:50:20, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25996375

170. АДРЕСА_151 , 24.12.2015 12:14:47, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27457183

171. АДРЕСА_152 , 12.01.2016 20:38:25, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27799311

172. АДРЕСА_152 , 12.01.2016 20:38:25, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27799311

173. АДРЕСА_153 , 29.05.2015 12:48:24, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21695230

174. АДРЕСА_154 , 14.08.2015 12:13:45, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23670887

175. АДРЕСА_155 , 25.10.2016 12:15:31, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32026698

176. АДРЕСА_156 , 16.09.2015 16:03:47, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24483604

177. АДРЕСА_157 , 03.07.2015 12:11:31, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22566130

178. АДРЕСА_158 , 12.12.2016 12:43:41, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32861326

179. АДРЕСА_159 , 03.06.2015 15:01:41, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21776554

180. АДРЕСА_160 , 06.08.2015 16:16:08, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23468100

181. АДРЕСА_161 , 18.06.2015 12:09:10, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22179187

182. АДРЕСА_162 , 17.06.2015 11:31:57, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22139199

183. АДРЕСА_163 , 16.11.2016 11:48:02, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32377475

184. АДРЕСА_164 , 28.09.2015 11:37:36, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24807323

185. АДРЕСА_165 , 16.01.2018 12:01:00, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 39215240

186. АДРЕСА_166 , 15.07.2015 17:04:44, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22887102

187. АДРЕСА_167 , 20.10.2015 12:11:33, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25404392

188. АДРЕСА_168 , 13.04.2016 12:04:50, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29229518

189. АДРЕСА_169 , 18.10.2018 11:42:39, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 43550009

190. АДРЕСА_170 , 15.05.2015 16:58:59, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21346123

191. АДРЕСА_171 , 17.12.2018 13:21:49, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 44651792

192. АДРЕСА_172 , 09.06.2015 11:38:49, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21914316

193. АДРЕСА_173 , 12.06.2017 16:12:55, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 35624942

194. АДРЕСА_174 , 08.12.2016 12:18:03, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32795924

195. АДРЕСА_175 , 11.07.2019 17:31:31, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 47740834

196. АДРЕСА_176 , 06.08.2015 12:52:02, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23455742

197. АДРЕСА_177 , 30.09.2015 11:40:02, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24890724

198. АДРЕСА_178 , 16.12.2015 12:07:36, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27144861

199. АДРЕСА_179 , 31.08.2016 13:24:06, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 31169040

200. АДРЕСА_180 , 27.06.2019 12:23:02, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 47539853

201. АДРЕСА_181 , 16.06.2015 17:08:49, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22123257

202. АДРЕСА_182 , 28.12.2015 12:48:46, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27594370

203. АДРЕСА_183 , 28.11.2018 13:14:04, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 44294534

204. АДРЕСА_184 , 02.12.2015 12:30:34, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26671367

205. АДРЕСА_185 , 20.01.2016 16:15:45, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27878037

206. АДРЕСА_186 , 19.08.2016 12:08:47, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 31018621

207. АДРЕСА_187 , 20.05.2016 11:58:32, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29681286

208. АДРЕСА_188 , 05.09.2017 13:30:47, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36912458

209. АДРЕСА_189 , 21.02.2018 15:44:23, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 39796587

210.1 АДРЕСА_190 , 10.04.2017 16:42:23, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 34711004

211. АДРЕСА_191 , 23.09.2016 12:17:48, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 31538216

212. АДРЕСА_192 , 24.04.2017 13:38:48, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 34904427

213. АДРЕСА_193 , 16.10.2015 12:32:16, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25324744

214. АДРЕСА_194 , 05.04.2016 17:33:34, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29113410

215. АДРЕСА_195 , 22.06.2015 16:29:15, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22279675

216. АДРЕСА_196 , 18.09.2015 13:05:20, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24550394

217. АДРЕСА_197 , 23.04.2015 13:56:57, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20879699

218. АДРЕСА_198 , 14.07.2015 12:33:24, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22835525

219. АДРЕСА_199 , 05.06.2015 13:12:14, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21843935

220. АДРЕСА_200 , 22.01.2016 14:53:22, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27905446

221. АДРЕСА_201 , 01.02.2016 12:53:35, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28017772

222. АДРЕСА_202 , 13.06.2016 13:37:02, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 30023071

223. АДРЕСА_203 , 19.08.2016 11:56:03, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 31018084

224. АДРЕСА_204 , 03.07.2015 11:28:52, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22562943

225. АДРЕСА_205 , 09.08.2016 15:41:29, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 30855419

226. АДРЕСА_206 , 23.10.2015 12:34:51, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25521657

227. АДРЕСА_207 , 20.06.2015 12:05:23, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22246329

228. АДРЕСА_208 , 16.07.2015 16:46:07, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22922376

229. АДРЕСА_209 , 16.07.2015 13:35:57, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22909676

230. АДРЕСА_210 , 17.07.2015 16:08:34, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22955826

231. АДРЕСА_211 , 08.06.2017 16:32:05, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 35585104

232. АДРЕСА_212 , 04.02.2016 16:11:39, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28085294

233. АДРЕСА_213 , 22.06.2016 13:05:44, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 30155750

234. АДРЕСА_214 , 04.08.2015 12:45:06, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23383453

235. АДРЕСА_215 , 14.11.2015 15:01:15, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26149086

236. АДРЕСА_216 , 06.07.2015 11:45:10, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22609215

237. АДРЕСА_217 , 16.04.2015 12:46:25, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20718194

238. АДРЕСА_218 , 07.04.2015 17:57:06, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20568631

239. АДРЕСА_219 , 24.06.2015 16:25:16, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22351443

240. АДРЕСА_220 , 09.06.2015 11:50:47, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21915453

241. АДРЕСА_221 , 01.07.2015 11:34:16, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22490513

242. АДРЕСА_222 , 22.05.2015 16:04:59, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21514450

243. АДРЕСА_223 , 21.09.2016 12:07:08, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 31493240

244. АДРЕСА_224 , 28.04.2016 15:38:05, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29463519

245. АДРЕСА_225 , 05.09.2015 12:49:56, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24182621

246. АДРЕСА_226 , 19.05.2015 11:53:14, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21403936

247. АДРЕСА_227 , 03.07.2015 17:18:56, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22583486

248. АДРЕСА_228 , 24.07.2015 12:23:59, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23125598

249. АДРЕСА_229 , 06.07.2015 16:19:05, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22624670

250. АДРЕСА_230 , 18.12.2015 11:41:13, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27236335

251. АДРЕСА_231 , 04.02.2016 13:22:34, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28078669

252. АДРЕСА_232 , 18.07.2016 16:46:29, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 30509980

253. АДРЕСА_233 , 24.10.2016 15:36:43, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32012085

254. АДРЕСА_234 , 26.12.2016 12:52:44, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 33171826

255. АДРЕСА_235 , 09.03.2016 13:35:05, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28632681

256. АДРЕСА_236 , 29.09.2015 11:45:36, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24847319

257. АДРЕСА_237 , 03.12.2015 16:11:47, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26728009

258. АДРЕСА_238 , 08.09.2015 13:04:33, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24237256

259. АДРЕСА_239 , 22.04.2015 11:35:47, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20833199

260. АДРЕСА_240 , 04.08.2015 17:15:10, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23399514

261. АДРЕСА_241 , 12.11.2015 15:39:06, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26089897

262. АДРЕСА_242 , 26.01.2016 18:56:23, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27946763

263. АДРЕСА_243 , 05.09.2017 12:40:45, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36911089

264. АДРЕСА_244 , 14.08.2015 18:32:01, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23689177

265. АДРЕСА_245 , 17.07.2015 12:13:38, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22942070

266. АДРЕСА_246 , 06.09.2016 15:46:13, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 31255890

267. АДРЕСА_247 , 24.10.2016 15:45:46, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32012399

268. АДРЕСА_248 , 23.07.2015 12:04:58, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23088327

269. АДРЕСА_249 , 24.11.2015 11:24:54, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26407436

270. АДРЕСА_250 , 22.12.2015 16:06:42, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27372097

271. АДРЕСА_251 , 15.07.2015 12:10:21, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22869322

272. АДРЕСА_252 , 01.07.2015 14:39:16, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22500342

273. АДРЕСА_253 , 19.05.2015 11:27:19, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21402031

274. АДРЕСА_254 , 28.07.2015 16:45:35, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23218509

275. АДРЕСА_255 , 03.07.2015 14:50:03, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22575026

276. АДРЕСА_256 , 03.06.2015 12:04:19, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21766726

277. АДРЕСА_257 , 27.06.2018 14:25:51, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 41832251

278. АДРЕСА_21 , 10.03.2015 16:37:49, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19885592

279. АДРЕСА_258 , 16.02.2015 11:55:52, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19363844

280. АДРЕСА_259 , 20.04.2015 19:20:34, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20792844

281. АДРЕСА_260 , 26.02.2015 12:03:49, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19638294

282. АДРЕСА_261 , 09.02.2015 11:37:01, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19184720

283. АДРЕСА_262 , 18.02.2015 11:57:59, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19429425

284. АДРЕСА_263 , 30.03.2015 12:53:00, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20368253

285. АДРЕСА_264 , 05.03.2015 14:40:38, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19818945

286. АДРЕСА_11 , 17.08.2016 11:55:29, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 30975804

287. АДРЕСА_265 , 26.01.2015 13:42:06, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18849807

288. АДРЕСА_266 , 20.01.2015 12:14:17, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18725544

289. АДРЕСА_267 , 23.01.2015 12:14:30, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18811442

290. АДРЕСА_268 , 11.09.2015 16:41:28, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24362832

291. АДРЕСА_269 , 13.11.2018 12:10:54, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 44009332

292. АДРЕСА_270 , 23.11.2017 12:31:47, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 38301241

293. АДРЕСА_271 , 14.08.2015 12:44:33, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23672780

294. АДРЕСА_22 , 13.02.2015 17:32:40, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19335534

295. АДРЕСА_272 , 14.01.2015 12:00:37, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18607922

296. АДРЕСА_273 , 19.09.2016 15:02:29, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 31456130

297. АДРЕСА_274 , 12.10.2015 11:57:55, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25209943

298. АДРЕСА_275 , 28.03.2016 16:01:34, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28973173

299. АДРЕСА_276 , 26.05.2015 12:04:53, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21580434

300. АДРЕСА_277 , 26.11.2015 13:03:52, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26495949

301. АДРЕСА_16 , 27.01.2015 12:51:55, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18877474

302. АДРЕСА_278 , 21.01.2015 17:16:15, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18768043

303. АДРЕСА_19 , 16.01.2015 14:30:46, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18664027

304. АДРЕСА_279 , 13.07.2018 11:45:48, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 42043729

305. АДРЕСА_280 , 05.03.2015 17:12:34, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19829485

306. АДРЕСА_281 , 13.02.2015 12:52:21, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19321083

307. АДРЕСА_20 , 09.02.2015 12:24:41, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19187738

308. АДРЕСА_282 , 27.11.2015 16:49:55, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26553153

309. АДРЕСА_283 , 30.10.2015 11:44:12, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25715602

310. АДРЕСА_284 , 08.05.2018 12:30:21, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 40994734

311. АДРЕСА_8 , 05.02.2015 14:02:00, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19123565

312. АДРЕСА_285 , 20.10.2015 12:27:38, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25405095

313. АДРЕСА_29 , 17.02.2015 12:00:12, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19395538

314. АДРЕСА_7 , 19.01.2016 14:29:02, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27861602

315. АДРЕСА_286 , 22.01.2015 11:49:53, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18780397

316. АДРЕСА_287 , 11.04.2016 14:37:09, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29195092

317. АДРЕСА_288 , 18.06.2015 15:47:33, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22192204

318. АДРЕСА_289 , 30.03.2015 12:48:35, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20368018

319. АДРЕСА_290 , 13.01.2015 13:18:52, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18586558

320. АДРЕСА_291 , 09.12.2015 14:19:50, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26905003

321. АДРЕСА_292 , 15.05.2015 12:12:00, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21329471

322. АДРЕСА_293 , 24.02.2016 13:55:39, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28418747

323. АДРЕСА_287 , 11.04.2016 14:37:09, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29195092

324. АДРЕСА_288 , 18.06.2015 15:47:33, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22192204

325. АДРЕСА_9 , 02.03.2015 12:28:29, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19712520

326. АДРЕСА_289 , 30.03.2015 12:48:35, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20368018

327. АДРЕСА_15 , 27.12.2016 11:54:45, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 33201728

328. АДРЕСА_290 , 13.01.2015 13:18:52, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18586558

329. АДРЕСА_292 , 15.05.2015 12:12:00, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21329471

330. АДРЕСА_294 , 02.03.2015 15:05:26, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19719866

331. АДРЕСА_295 , 14.07.2015 11:41:18, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22831941

332. АДРЕСА_10 , 06.02.2015 12:27:30, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19149063

333. АДРЕСА_296 , 11.02.2015 17:10:01, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19268056

334. АДРЕСА_297 , 05.06.2015 13:35:24, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21844591

335. АДРЕСА_298 , 26.01.2015 13:04:18, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18848669

336. АДРЕСА_299 , 18.01.2016 16:24:01, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27851970

337. АДРЕСА_300 , 29.05.2015 11:58:08, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21692001

338. АДРЕСА_301 , 03.02.2015 11:47:00, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19050661

339. АДРЕСА_302 , 25.09.2015 12:10:09, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24754800

340. АДРЕСА_303 , 28.01.2015 16:11:18, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18921090

341. АДРЕСА_304 , 22.01.2015 12:24:54, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18782477

342. АДРЕСА_305 , 12.01.2015 16:18:54, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18569481

343. АДРЕСА_306 , 21.01.2015 11:55:09, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18752184

344. АДРЕСА_307 , 22.05.2015 17:35:31, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21518428

345. АДРЕСА_308 , 22.01.2015 15:02:09, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18790068

346. АДРЕСА_309 , 19.05.2015 12:45:07, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21407254

347. АДРЕСА_310 , 09.02.2015 17:16:52, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19203033

348. АДРЕСА_311 , 04.12.2015 12:17:48, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26754921

349. АДРЕСА_312 , 22.01.2015 12:14:21, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18781860

350. АДРЕСА_313 , 04.03.2016 11:39:36, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28594328

351. АДРЕСА_314 , 19.02.2015 15:35:38, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19474181

352. АДРЕСА_315 , 21.07.2015 17:11:58, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23034434

353. АДРЕСА_23 , 16.06.2015 11:32:09, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22101163

354. АДРЕСА_316 , 12.12.2017 11:26:55, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 38665559

355. АДРЕСА_317 , 18.02.2015 17:14:24, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19447253

356. АДРЕСА_318 , 16.12.2015 11:37:22, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27142159

357. АДРЕСА_319 , 19.03.2015 11:45:58, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20116057

358. АДРЕСА_320 , 13.01.2015 16:25:29, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18594975

359. АДРЕСА_321 , 28.12.2016 13:18:35, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 33240465

360. АДРЕСА_322 , 25.03.2015 11:38:37, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20258899

361. АДРЕСА_323 , 17.03.2015 11:57:53, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20048060

362. АДРЕСА_324 , 13.02.2015 12:33:14, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19319924

363. АДРЕСА_13 , 29.01.2015 12:56:42, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18943083

364. АДРЕСА_24 , 17.02.2015 13:13:04, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19399566

365. АДРЕСА_325 , 17.01.2018 13:30:54, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 39236221

366. АДРЕСА_26 , 20.11.2017 16:02:51, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 38233722

367. АДРЕСА_326 , 20.09.2017 12:27:51, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 37171005

368. АДРЕСА_327 , 05.10.2015 11:46:54, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25028847

369. АДРЕСА_328 , 10.04.2018 11:54:53, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 40550609

370. АДРЕСА_329 , 16.01.2015 11:58:32, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18657559

371. АДРЕСА_330 , 16.02.2015 12:48:35, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19366692

372. АДРЕСА_331 , 27.02.2015 18:07:47, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19690292

373. АДРЕСА_332 , 18.02.2015 13:09:04, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19433272

374. АДРЕСА_333 , 14.08.2018 12:58:12, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 42528815

375. АДРЕСА_334 , 23.10.2015 14:33:04, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25528405

376. АДРЕСА_335 , 20.10.2015 12:46:53, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25406777

377. АДРЕСА_336 , 08.06.2015 11:47:51, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21881718

378. АДРЕСА_337 , 04.10.2016 12:11:18, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 31700292

379. АДРЕСА_338 , 08.06.2015 11:36:24, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21880965

380. АДРЕСА_339 , 24.05.2017 17:40:20, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 35351898

381. АДРЕСА_340 , 23.01.2015 12:05:22, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18810913

382. АДРЕСА_341 , 11.02.2015 12:43:38, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19252481

383. АДРЕСА_2 , квартира 18305.02.2015 13:50:29, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19123025

384. АДРЕСА_342 , 19.08.2015 12:08:01, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23775484

385. АДРЕСА_343 , 22.01.2015 14:27:12, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18787271

386. АДРЕСА_344 , 18.03.2015 11:56:48, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20083321

387. АДРЕСА_345 , 03.02.2015 15:11:04, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19061578

388. АДРЕСА_346 , 30.01.2015 12:31:34, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18974856

389. АДРЕСА_347 , 14.01.2015 13:04:31, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18610584

390. АДРЕСА_348 , 10.11.2016 12:12:21, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32310593

391. АДРЕСА_2 , квартира 2127.05.2016 13:16:45, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29786395

392. АДРЕСА_349 , 28.10.2015 12:44:42, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25644689

393. АДРЕСА_350 , 03.02.2015 15:50:42, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19063976

394. АДРЕСА_351 , 08.06.2018 13:00:06, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 41511357

395. АДРЕСА_352 , 26.01.2015 13:28:13, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18849328

396. АДРЕСА_353 , 05.04.2018 16:24:25, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 40513281

397. АДРЕСА_354 , 04.12.2015 16:05:47, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26771880

398. АДРЕСА_355 , 31.01.2017 11:33:45, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 33637492

399. АДРЕСА_356 , 23.02.2015 13:39:43, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19539071

400. АДРЕСА_3 , 01.04.2019 13:47:04, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 46241910

401. АДРЕСА_357 , 18.02.2015 14:04:29, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19435377

402. АДРЕСА_358 , 29.03.2016 16:22:34, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28997242

403. АДРЕСА_359 , 10.02.2015 16:11:54, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19231199

404. АДРЕСА_360 , 06.08.2015 16:29:27, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23469080

405. АДРЕСА_361 , 26.02.2015 12:31:33, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19640076

406. АДРЕСА_362 , 21.01.2015 15:44:12, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18763104

407. АДРЕСА_363 , 12.02.2015 11:44:51, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19282772

408. АДРЕСА_364 , 24.02.2015 12:09:21, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19566458

409. АДРЕСА_365 , 01.10.2018 13:17:51, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 43276253

410. АДРЕСА_366 , 09.02.2015 13:12:59, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19189908

411. АДРЕСА_367 , 27.10.2015 11:50:33, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25603013

412. АДРЕСА_368 , 05.04.2016 12:22:43, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29103607

413. АДРЕСА_369 , 19.02.2015 15:01:20, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19471819

414. АДРЕСА_370 , 23.04.2015 13:53:52, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20879544

415. АДРЕСА_371 , 19.02.2015 16:23:46, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19477454

416. АДРЕСА_372 , 08.04.2015 12:43:02, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20582521

417. АДРЕСА_373 , 19.02.2015 16:29:26, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19477840

418. АДРЕСА_374 , 14.12.2015 16:16:14, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27071482

419. АДРЕСА_375 , 09.01.2015 12:25:12, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18547439

420. АДРЕСА_376 , 24.07.2015 12:08:50, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23124660

421. АДРЕСА_377 , 22.03.2019 12:32:09, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 46095157

422. АДРЕСА_378 , 30.11.2015 18:57:29, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26613017

423. АДРЕСА_379 , 10.04.2017 12:20:19, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 34701956

424. АДРЕСА_380 , 20.05.2015 12:11:22, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21441911

425. АДРЕСА_381 , 23.10.2015 11:36:23, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25517324

426. АДРЕСА_382 , 20.08.2015 15:51:21, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23821947

427. АДРЕСА_383 , 26.01.2016 18:23:35, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27946356

428. АДРЕСА_384 , 12.01.2015 15:52:53, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18568683

429. АДРЕСА_385 , 14.11.2017 13:22:08, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення:

430. АДРЕСА_386 , 22.01.2015 15:49:30, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18792980

431. АДРЕСА_387 , 18.02.2016 16:07:55, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28320438

432. АДРЕСА_388 , 02.04.2015 11:27:00, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20460343

433. АДРЕСА_389 , 13.02.2015 12:44:28, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19320618

434. АДРЕСА_390 , 30.01.2015 16:38:14, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18988545

435. АДРЕСА_391 , 22.12.2015 12:01:42, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27352622

436. АДРЕСА_392 , 04.03.2015 16:28:30, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19792158

437. АДРЕСА_393 , 30.01.2015 17:50:16, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18990586

438. АДРЕСА_394 , 29.01.2015 12:26:03, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18941361

439. АДРЕСА_395 , 06.02.2015 11:46:28, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19146536

440. АДРЕСА_396 , 20.01.2015 15:12:41, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18733861

441. АДРЕСА_397 , 28.01.2015 12:56:11, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18909825

442. АДРЕСА_398 , 28.01.2015 11:55:57, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18906352

443. АДРЕСА_399 , 14.06.2018 17:32:02, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 41618067

444. АДРЕСА_400 , 20.02.2015 11:49:43, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19495395

445. АДРЕСА_401 , 20.05.2015 11:59:49, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21441141

446. АДРЕСА_402 , 12.09.2017 11:44:38, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 37023578

447. АДРЕСА_403 , 14.01.2015 12:14:12, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18608515

448. АДРЕСА_404 , 14.01.2016 13:47:16, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27815817

449. АДРЕСА_405 , 26.02.2015 18:31:33, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19659188

450. АДРЕСА_406 , 27.02.2015 17:41:11, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19689855

451. АДРЕСА_407 , 11.02.2015 16:53:32, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19267121

452. АДРЕСА_408 , 26.10.2015 12:25:41, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25571093

453. АДРЕСА_409 , 03.04.2015 16:17:09, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20509071

454. АДРЕСА_410 , 11.02.2015 12:52:25, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19252999

455. АДРЕСА_411 , 04.02.2015 17:33:23, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19103934

456. АДРЕСА_412 , 06.02.2015 12:57:39, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19150780

457. АДРЕСА_413 , 04.02.2015 16:50:05, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19101667

458. АДРЕСА_5 , 04.12.2015 14:36:29, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26764316

459. АДРЕСА_414 , 25.05.2016 09:44:46, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29740442

460. АДРЕСА_415 , 20.10.2015 17:17:57, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25424241

461. АДРЕСА_416 , 02.03.2015 13:02:06, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19714602

462. АДРЕСА_417 , 26.01.2015 14:25:25, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18851628

463. АДРЕСА_418 , 16.12.2016 12:33:10, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32972476

464. АДРЕСА_419 , 15.01.2015 11:55:13, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18631431

465. АДРЕСА_420 , 19.02.2015 16:48:03, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19479053

466. АДРЕСА_421 , 05.02.2015 11:56:54, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19117561

467. АДРЕСА_422 , 12.01.2015 12:19:59, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18560998

468. АДРЕСА_423 , 09.02.2015 15:53:54, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19198224

469. АДРЕСА_424 , 20.01.2015 13:20:15, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18728481

470. АДРЕСА_425 , 12.01.2015 12:40:16, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18561773

471. АДРЕСА_426 , 11.09.2015 12:43:54, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24347672

472. АДРЕСА_427 , 16.02.2015 12:19:23, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19365174

473. АДРЕСА_428 , 20.01.2015 13:32:15, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18728857

474. АДРЕСА_429 , 12.02.2015 12:47:22, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19286667

475. АДРЕСА_430 , 08.04.2015 14:04:34, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20585604

476. АДРЕСА_431 , 27.01.2015 13:26:28, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18878808

477. АДРЕСА_432 , 04.02.2015 17:15:35, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19103086

478. АДРЕСА_433 , 02.03.2015 12:49:05, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19713992

479. АДРЕСА_434 , 03.02.2015 12:06:47, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19051932

480. АДРЕСА_435 , 30.01.2015 14:06:38, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18979283

481. АДРЕСА_436 , 18.02.2015 17:55:09, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19449009

482. АДРЕСА_437 , 24.06.2015 12:09:42, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22335461

483. АДРЕСА_438 , 12.02.2015 17:18:09, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19302502

484. АДРЕСА_439 , 22.05.2015 16:46:48, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21516538

485. АДРЕСА_440 , 16.06.2015 11:42:52, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22102021

486. АДРЕСА_441 , 14.04.2016 11:34:14, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29248359

487. АДРЕСА_442 , 22.01.2015 16:04:54, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18793881

488. АДРЕСА_443 , 17.03.2015 12:52:34, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20051341

489. АДРЕСА_444 , 20.04.2015 13:34:11, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20780122

490. АДРЕСА_445 , 14.09.2015 12:38:57, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24395153

491. АДРЕСА_446 , 07.09.2016 15:38:24, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 31275489

492. АДРЕСА_447 , 17.03.2017 13:08:43, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 34317418

493. АДРЕСА_448 , 02.04.2015 11:44:56, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20461557

494. АДРЕСА_22 , 13.02.2017 11:01:45, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 33826076

495. АДРЕСА_449 , 03.04.2015 15:16:43, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20505568

496. АДРЕСА_450 , 02.03.2015 14:55:12, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19719224

497. АДРЕСА_451 , 22.06.2015 14:39:47, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22272520

498. АДРЕСА_452 , 19.04.2019 11:35:45, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 46556619

499. АДРЕСА_453 , 07.10.2015 11:32:43, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25098372

500. АДРЕСА_19 , 20.01.2016 12:28:33, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27872385

501. АДРЕСА_454 , 16.01.2015 14:50:39, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18665975

502. АДРЕСА_455 , 15.05.2015 14:13:03, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21336019

503. АДРЕСА_456 , 09.11.2016 18:00:53, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32300269

504. АДРЕСА_457 , 03.03.2015 14:04:36, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19748249

505. АДРЕСА_458 , 12.06.2017 14:02:31, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 35620548

506. АДРЕСА_459 , 27.11.2018 11:49:03, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 44265180

507. АДРЕСА_460 , 21.01.2015 16:08:35, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18764600

508. АДРЕСА_461 , 19.01.2015 11:54:00, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18699754

509. АДРЕСА_462 , 30.03.2015 13:47:46, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20370166

510. АДРЕСА_463 , 03.09.2015 13:11:36, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24124108

511. АДРЕСА_464 , 10.03.2015 15:25:01, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19880985

512. АДРЕСА_465 , 16.02.2015 16:04:43, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19376549

513. АДРЕСА_466 , 22.12.2015 11:48:00, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27351289

514. АДРЕСА_467 , 30.01.2015 12:07:20, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18973238

515. АДРЕСА_468 , 26.01.2015 16:29:01, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18858501

516. АДРЕСА_469 , 03.07.2015 11:59:18, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22565313

517. АДРЕСА_470 , 16.02.2015 15:45:59, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19375402

518. АДРЕСА_471 , 27.02.2017 15:28:47, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 34052741

519. АДРЕСА_472 , 05.02.2015 13:15:11, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19121690

520. АДРЕСА_473 , 07.07.2015 12:00:46, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22644526

521. АДРЕСА_474 , 23.10.2015 12:05:06, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25519429

522. АДРЕСА_475 , 18.02.2015 11:41:15, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19428326

523. АДРЕСА_476 , 05.03.2015 11:55:07, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19810195

524. АДРЕСА_477 , 27.01.2015 12:19:33, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18875782

525. АДРЕСА_478 , 04.02.2016 12:38:45, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28077363

526. АДРЕСА_11 , 17.02.2015 12:54:36, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19398716

527. АДРЕСА_479 , 12.03.2015 11:39:57, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19936519

528. АДРЕСА_480 , 18.04.2016 16:15:47, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29303089

529. АДРЕСА_481 , 21.11.2017 12:10:37, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 38248841

530. АДРЕСА_482 , 15.10.2015 12:14:20, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25286360

531. АДРЕСА_483 , 07.11.2016 13:21:48, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32249854

532. АДРЕСА_484 , 12.01.2015 16:38:36, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18570644

533. АДРЕСА_485 , 20.08.2015 16:48:17, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23825986

534. АДРЕСА_486 , 08.02.2016 16:02:34, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28131319

535. АДРЕСА_487 , 22.01.2015 13:21:39, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18785029

536. АДРЕСА_488 , 25.11.2015 16:00:10, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26467774

537. АДРЕСА_489 , 25.04.2016 16:13:17, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29406233

538. АДРЕСА_490 , 26.05.2015 12:18:37, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21581422

539. АДРЕСА_491 , 17.03.2016 11:46:49, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28782022

540. АДРЕСА_492 , 20.11.2018 11:27:01, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 44137480

541. АДРЕСА_493 , 19.01.2015 12:14:03, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18700801

542. АДРЕСА_494 , 20.07.2016 12:32:40, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 30544161

543. АДРЕСА_495 , 17.06.2016 15:54:59, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 30113828

544. АДРЕСА_496 , 13.01.2015 12:23:26, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18584525

545. АДРЕСА_497 , 16.01.2015 16:19:20, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18670759

546. АДРЕСА_498 , 07.09.2017 17:10:14, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36966122

547. АДРЕСА_3 , 07.09.2017 17:10:14, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36966122

548. АДРЕСА_499 , 28.05.2015 11:42:44, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21654378

549. АДРЕСА_500 , 30.01.2015 14:26:12, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18980389

550. АДРЕСА_501 , 22.11.2017 12:13:07, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 38273157

551. АДРЕСА_502 , 10.11.2017 13:11:44, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 38062660

552. АДРЕСА_503 , 09.12.2015 14:03:35, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26903790

553. АДРЕСА_504 , 29.05.2015 12:22:42, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21693587

554. АДРЕСА_505 , 09.01.2015 12:36:21, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18547517

555. АДРЕСА_506 , 26.01.2018 15:57:24, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 39381360

556. АДРЕСА_507 , 03.06.2015 12:32:46, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21768594

557. АДРЕСА_508 , 13.01.2016 17:48:45, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27809781

558. АДРЕСА_509 , 26.03.2015 15:06:37, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20304245

559. АДРЕСА_510 , 07.04.2017 16:40:37, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 34683758

560. АДРЕСА_511 , 03.09.2015 13:14:06, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24124190

561. АДРЕСА_512 , 21.06.2017 16:31:42, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 35797942

562. АДРЕСА_513 , 07.07.2015 12:28:21, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22646463

563. АДРЕСА_514 , 20.04.2015 13:37:49, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20780268

564. АДРЕСА_515 , 16.06.2015 11:55:10, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22102941

565. АДРЕСА_516 , 20.04.2015 19:39:59, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20792981

566. АДРЕСА_517 , 21.09.2016 12:12:45, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 31493425

567. АДРЕСА_518 , 20.04.2015 19:31:00, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20792916

568. АДРЕСА_519 , 30.01.2017 11:03:30, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 33617035

569. АДРЕСА_520 , 28.12.2018 15:13:56, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 44898085

570. АДРЕСА_3 , 09.12.2015 12:37:58, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26898866

571. АДРЕСА_521 , 18.12.2018 10:27:05, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 44670948

572. АДРЕСА_522 , 26.05.2016 11:42:47, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29763029

573. АДРЕСА_523 , 15.01.2016 19:17:41, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27833382

574. АДРЕСА_524 , 11.07.2016 16:45:22, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 30410941

575. АДРЕСА_525 , 16.02.2015 15:49:39, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19375656

576. АДРЕСА_526 , 21.01.2015 15:57:39, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18763873

577. АДРЕСА_527 , 15.12.2016 16:04:00, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32951672

578. АДРЕСА_528 , 11.10.2016 11:57:15, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 31808898

579. АДРЕСА_529 , 07.12.2016 12:26:53, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32771047

580. АДРЕСА_530 , 21.08.2017 16:12:28, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36726183

581. АДРЕСА_531 , 20.10.2015 12:36:13, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25406085

582. АДРЕСА_532 , 23.02.2017 12:14:02, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 33997792

583. АДРЕСА_533 , 19.06.2015 15:59:59, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22234793

584. АДРЕСА_534 , 27.10.2017 12:20:35, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 37803642

585. АДРЕСА_535 , 17.08.2015 16:32:16, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23725383

586. АДРЕСА_536 , 09.11.2015 13:42:39, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25966525

587. АДРЕСА_537 , 09.12.2015 12:14:36, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26897192

588. АДРЕСА_538 , 04.02.2015 15:05:24, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19094784

589. АДРЕСА_539 , 06.04.2015 16:44:45, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20534084

590. АДРЕСА_540 , 25.02.2015 09:57:23, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19592525

591. АДРЕСА_541 , 30.04.2015 13:34:08, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21054126

592. АДРЕСА_542 , 24.06.2015 13:40:08, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22339125

593. АДРЕСА_543 , 16.09.2015 16:36:04, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24485991

594. АДРЕСА_544 , 04.02.2015 16:20:16, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19099770

595. АДРЕСА_545 , 15.04.2015 14:23:29, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20694580

596. АДРЕСА_546 , 29.01.2015 12:11:47, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18940570

597. АДРЕСА_547 , 29.12.2015 13:16:57, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27646155

598. АДРЕСА_548 , 05.12.2016 11:07:19, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32718118

599. АДРЕСА_549 , 17.08.2015 12:06:24, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23711900

600. АДРЕСА_550 , 05.06.2015 15:36:24, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21853061

601. АДРЕСА_551 , 27.05.2016 11:47:40, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29783644

602. АДРЕСА_552 , 13.05.2019 12:35:06, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 46826780

603. АДРЕСА_553 , 02.12.2015 12:47:47, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26672041

604. АДРЕСА_554 , 22.07.2017 12:31:00, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36266906.

нежитлових приміщень:

АДРЕСА_555 , відомості внесено до реєстру:19.02.2019 12:38:43, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 45592397;

АДРЕСА_556 , відомості внесено до реєстру: 05.09.2018 12:21:29, приватний нотаріус ОСОБА_18 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 42850284;

АДРЕСА_557 , відомості внесено до реєстру: 22.10.2018 11:33:27, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 43602034;

АДРЕСА_558 , відомості внесено до реєстру:13.04.2018 15:14:41, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 40623926;

АДРЕСА_559 , відомості внесено до реєстру:11.04.2018 10:55:43, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 40570128;

АДРЕСА_560 , відомості внесено до реєстру: 04.06.2018 16:02:11, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 41422571;

АДРЕСА_561 , відомості внесено до реєстру: 06.04.2018 15:37:45, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 40535531;

АДРЕСА_562 , відомості внесено до реєстру: 20.11.2018 11:10:44, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 44136074;

АДРЕСА_563 , відомості внесено до реєстру: 30.03.2018 16:09:12, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 40412592;

АДРЕСА_564 , відомості внесено до реєстру: 05.04.2018 11:32:30, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 40500421;

АДРЕСА_565 , відомості внесено до реєстру: 04.06.2019 10:48:28, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 47182373;

АДРЕСА_566 , відомості внесено до реєстру: 12.04.2018 14:53:51, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 40600301;

АДРЕСА_567 , відомості внесено до реєстру: 09.07.2018 12:22:54, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 41959298;

АДРЕСА_568 , відомості внесено до реєстру: 11.07.2018 12:56:53, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 42002676;

АДРЕСА_569 , відомості внесено до реєстру: 02.07.2019 14:55:06, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 47585257;

АДРЕСА_570 , відомості внесено до реєстру: 05.04.2018 16:44:14, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 40514033;

АДРЕСА_571 , відомості внесено до реєстру: 03.04.2018 11:16:44, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 40451802;

АДРЕСА_572 , відомості внесено до реєстру: 30.03.2018 14:14:58, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 40407412;

АДРЕСА_573 , відомості внесено до реєстру: 26.10.2016 18:00:39, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32063114;

АДРЕСА_574 , відомості внесено до реєстру: 10.08.2018 12:35:38, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 42484350;

АДРЕСА_575 , відомості внесено до реєстру: 17.08.2017 12:15:07, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36661287;

АДРЕСА_576 , відомості внесено до реєстру: 07.12.2018 10:36:45, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 44471553;

АДРЕСА_577 , відомості внесено до реєстру: 29.08.2017 12:11:45, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36804652;

АДРЕСА_578 , відомості внесено до реєстру: 19.10.2017 16:07:56, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 37653948;

АДРЕСА_579 , відомості внесено до реєстру: 27.02.2019 15:55:56, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 45727319;

АДРЕСА_580 , відомості внесено до реєстру: 31.08.2017 12:52:46, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36847435;

АДРЕСА_581 , відомості внесено до реєстру: 05.09.2017 17:20:09, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36920407;

АДРЕСА_582 , відомості внесено до реєстру: 13.03.2019 12:44:15, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 45928207;

АДРЕСА_583 , відомості внесено до реєстру: 31.08.2017 15:18:58, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36852372;

АДРЕСА_584 , відомості внесено до реєстру: 01.09.2017 12:37:26, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36867349;

АДРЕСА_585 , відомості внесено до реєстру: реєстру: 09.11.2017 13:12:09, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 38036111;

АДРЕСА_586 , відомості внесено до реєстру: 09.07.2018 12:29:06, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 41959479;

АДРЕСА_587 , відомості внесено до реєстру: 31.08.2017 13:06:03, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36847808;

АДРЕСА_588 , відомості внесено до реєстру: 27.12.2017 12:24:07, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 38989195;

АДРЕСА_589 , відомості внесено до реєстру: 21.11.2017 13:28:11, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 38251620;

АДРЕСА_590 , відомості внесено до реєстру: 04.12.2017 16:28:11, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 38509613;

АДРЕСА_28 , відомості внесено до реєстру: 30.01.2018 12:07:36, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 39419014;

АДРЕСА_4 , відомості внесено до реєстру: 28.01.2019 11:18:03, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 45235373;

АДРЕСА_591 , відомості внесено до реєстру: 29.11.2018 10:21:55, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 44312526;

АДРЕСА_592 , відомості внесено до реєстру: 27.11.2018 10:40:39, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 44261850;

АДРЕСА_593 , відомості внесено до реєстру: 06.05.2019 11:22:32, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 46730078;

АДРЕСА_594 , відомості внесено до реєстру: 06.09.2017 16:11:01, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36941209;

АДРЕСА_595 , відомості внесено до реєстру: 13.02.2018 17:23:52, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 39660716;

АДРЕСА_596 , відомості внесено до реєстру: 04.05.2018 16:25:04, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 40941317;

АДРЕСА_597 , відомості внесено до реєстру: 02.11.2017 11:15:36, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 37898840;

АДРЕСА_598 , відомості внесено до реєстру: 23.08.2017 12:58:37, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36762710;

АДРЕСА_599 , відомості внесено до реєстру: 23.08.2017 13:04:57, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36762966;

АДРЕСА_600 , відомості внесено до реєстру: 26.01.2018 15:13:19, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 39379637;

АДРЕСА_601 , відомості внесено до реєстру: 11.07.2019 17:38:04, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 47740996;

АДРЕСА_602 , відомості внесено до реєстру: 30.08.2018 20:02:24, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 42777607;

АДРЕСА_603 , відомості внесено до реєстру: 21.07.2017 14:59:19, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36258191;

АДРЕСА_604 , відомості внесено до реєстру: 20.07.2017 17:36:32, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36241094;

АДРЕСА_605 , відомості внесено до реєстру: 07.09.2017 17:38:17, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36966868;

АДРЕСА_606 , відомості внесено до реєстру: 19.10.2018 11:45:28, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 43572624;

АДРЕСА_607 , відомості внесено до реєстру: 18.10.2018 12:15:22, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 43550621;

АДРЕСА_608 , відомості внесено до реєстру: 29.10.2018 12:00:55, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 43730857;

АДРЕСА_609 , відомості внесено до реєстру: 18.04.2019 14:10:52, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 46539125;

АДРЕСА_610 , відомості внесено до реєстру: 08.08.2018 17:43:06, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 42451881;

АДРЕСА_611 , відомості внесено до реєстру: 28.11.2016 13:47:26, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32589558;

АДРЕСА_612 , відомості внесено до реєстру: 08.08.2018 17:38:01, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 42451781;

АДРЕСА_2 , приміщення 458,458а, відомості внесено до реєстру: 05.04.2016 12:13:46, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29103229;

АДРЕСА_613 , відомості внесено до реєстру: 23.02.2017 12:49:36, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 33998998;

АДРЕСА_614 , відомості внесено до реєстру: 06.08.2019 12:07:35, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 48109934;

АДРЕСА_615 , відомості внесено до реєстру: 30.08.2017 16:54:13, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36834620;

АДРЕСА_2 , група нежитлових приміщень № 457,457а, відомості внесено до реєстру: 04.05.2017 17:03:56, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 35049678;

АДРЕСА_616 , відомості внесено до реєстру: 16.08.2016 15:43:26, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 30962832;

АДРЕСА_617 , відомості внесено до реєстру: 09.12.2016 16:29:52, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32834615;

АДРЕСА_2 , приміщення 429,429а, відомості внесено до реєстру: 03.06.2016 14:49:27, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29892628;

АДРЕСА_618 , відомості внесено до реєстру: 09.12.2016 17:05:54, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32835884;

АДРЕСА_619 , відомості внесено до реєстру: 19.01.2016 14:17:32, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27861347;

АДРЕСА_620 , відомості внесено до реєстру: 25.05.2017 12:09:33, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 35363005;

АДРЕСА_621 , відомості внесено до реєстру: 04.07.2017 11:36:45, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 35968242;

АДРЕСА_622 , відомості внесено до реєстру: 15.08.2018 14:09:09, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 42552433;

АДРЕСА_623 , відомості внесено до реєстру: 23.11.2016 16:26:26, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32512333;

АДРЕСА_624 , відомості внесено до реєстру:14.05.2018 16:41:21, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 41077119;

АДРЕСА_2 , приміщення 371/371а, відомості внесено до реєстру: 21.12.2017 12:55:21, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 38880667;

АДРЕСА_625 , відомості внесено до реєстру: 10.10.2017 12:21:54, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 37493475;

АДРЕСА_626 , відомості внесено до реєстру: 20.02.2017 15:39:26, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 33942321;

АДРЕСА_627 , відомості внесено до реєстру: 04.03.2016 16:09:57, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28603989;

АДРЕСА_628 , відомості внесено до реєстру: 28.11.2017 17:08:08, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 38397082;

АДРЕСА_629 , відомості внесено до реєстру: 03.06.2016 15:26:34, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29893969;

АДРЕСА_630 , відомості внесено до реєстру: 03.06.2016 15:14:25, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29893553;

АДРЕСА_631 , відомості внесено до реєстру: 14.11.2018 12:42:01, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 44035532;

АДРЕСА_632 , відомості внесено до реєстру: 22.06.2016 16:40:20, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 30162678;

АДРЕСА_633 , відомості внесено до реєстру:26.01.2016 17:24:03, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27945109;

АДРЕСА_634 , відомості внесено до реєстру: 03.10.2016 16:58:13, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 31688538;

АДРЕСА_635 , відомості внесено до реєстру: 11.03.2016 17:07:12, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28685069;

АДРЕСА_636 , відомості внесено до реєстру: 27.05.2016 13:03:25, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29786052;

АДРЕСА_637 , відомості внесено до реєстру: 04.03.2016 13:25:58, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28598220;

АДРЕСА_638 , відомості внесено до реєстру: 31.07.2018 12:46:46, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 42313213;

АДРЕСА_639 , відомості внесено до реєстру: 18.03.2016 15:53:39, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28816884;

АДРЕСА_640 , відомості внесено до реєстру: 01.03.2016 13:29:57, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28527603;

АДРЕСА_641 , відомості внесено до реєстру: 16.11.2016 15:44:01, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32386722;

АДРЕСА_642 , відомості внесено до реєстру: 16.11.2016 15:53:16, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32387187;

АДРЕСА_2 , приміщення 340/340а, відомості внесено до реєстру: 25.11.2016 15:53:36, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32562731;

АДРЕСА_643 , відомості внесено до реєстру: 19.06.2017 13:47:01, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 35743847;

АДРЕСА_644 , відомості внесено до реєстру: 16.08.2016 15:53:42, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 30963183;

АДРЕСА_2 , приміщення 341/341а, відомості внесено до реєстру: 03.07.2018 13:46:31, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 41873836;

АДРЕСА_645 , відомості внесено до реєстру: 26.01.2016 18:47:22, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27946656;

АДРЕСА_646 , відомості внесено до реєстру: 03.02.2017 12:59:36, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 33699961;

АДРЕСА_647 , відомості внесено до реєстру: 30.01.2017 12:38:16, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 33620307;

АДРЕСА_648 , відомості внесено до реєстру: 07.03.2018 13:16:51, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 40040623;

АДРЕСА_649 , відомості внесено до реєстру: 16.03.2018 17:45:33, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 40161105;

АДРЕСА_650 , відомості внесено до реєстру: 23.05.2016 12:27:12, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29706988;

АДРЕСА_651 , відомості внесено до реєстру: 21.12.2015 14:46:23, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27314683;

АДРЕСА_652 , відомості внесено до реєстру: 19.06.2017 13:55:22, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 35744123;

АДРЕСА_653 , відомості внесено до реєстру: 21.12.2015 14:53:44, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27315284;

АДРЕСА_654 , відомості внесено до реєстру: 24.11.2015 12:43:20, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26413351;

АДРЕСА_655 , відомості внесено до реєстру: 04.11.2015 17:03:42, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25856959;

АДРЕСА_656 , відомості внесено до реєстру: 19.07.2016 11:07:04, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 30519167;

АДРЕСА_657 , відомості внесено до реєстру: 13.02.2018 17:28:51, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 39660825;

АДРЕСА_658 , відомості внесено до реєстру: 14.03.2016 17:53:03, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28725721;

АДРЕСА_659 , відомості внесено до реєстру: 01.06.2016 17:43:01, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29856712;

АДРЕСА_660 , відомості внесено до реєстру: 10.09.2015 16:18:07, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24323352;

АДРЕСА_661 , відомості внесено до реєстру: 30.05.2017 11:23:13, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 35433884;

АДРЕСА_662 , відомості внесено до реєстру: 08.09.2015 11:35:44, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24231443;

АДРЕСА_663 , відомості внесено до реєстру: 05.09.2015 11:30:10, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24180766;

АДРЕСА_664 , відомості внесено до реєстру: 18.08.2017 16:24:24, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36693403;

АДРЕСА_2 , приміщення 266,266а, 24.02.2015 13:51:46, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19571701;

АДРЕСА_2 , приміщення 263,263а, 22.06.2015 15:59:52, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22278158;

АДРЕСА_2 , приміщення 264,264а, 12.08.2016 16:09:27, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 30919773;

АДРЕСА_2 , приміщення 271,271а, 11.02.2016 14:11:34, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28189632;

АДРЕСА_2 , приміщення 270,270а, 09.09.2016 17:31:32, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 31321005;

АДРЕСА_2 , приміщення 275,275а, 21.10.2016 12:56:37, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 31977768;

АДРЕСА_2 , приміщення 273,273а, 24.04.2018 13:06:11, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 40785012;

АДРЕСА_2 , приміщення 277,277а, 10.03.2016 15:12:26, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28658259;

АДРЕСА_2 , приміщення 276,276а, 11.02.2016 14:55:30, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28191472;

АДРЕСА_2 , приміщення 278,278а, 05.03.2015 17:26:01, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19830148;

АДРЕСА_2 , приміщення 279,279а, 20.12.2018 14:31:06, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 44739057;

АДРЕСА_665 , 04.02.2016 15:52:21, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28084443;

АДРЕСА_666 , 08.09.2015 11:47:03, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24232234;

АДРЕСА_667 , 25.09.2015 16:54:15, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24774434;

АДРЕСА_668 , 07.11.2017 13:18:43, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 37985160;

АДРЕСА_2 , приміщення 21930.04.2015 15:42:51, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21061351

АДРЕСА_669 , 11.06.2015 11:35:33, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21985847

АДРЕСА_670 , 29.05.2015 12:07:44, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21692631

АДРЕСА_671 , 01.07.2015 15:33:24, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22504196

АДРЕСА_672 , 16.02.2015 16:11:11, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19376946

АДРЕСА_673 , 26.01.2015 16:38:46, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18859049

АДРЕСА_674 , 19.12.2016 16:53:27, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 33021099

АДРЕСА_675 , 12.11.2015 15:15:51, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26088045

АДРЕСА_2 , приміщення 228,27.03.2015 13:43:27, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20334025

АДРЕСА_676 , 30.01.2015 11:41:18, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18971526

АДРЕСА_2 , приміщення 22516.01.2015 16:30:14, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18671120

АДРЕСА_677 , 11.02.2015 12:28:08, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19251647

АДРЕСА_678 , 25.11.2015 11:36:09, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26449025

АДРЕСА_679 , 11.09.2015 16:28:42, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24361902

АДРЕСА_680 , 28.08.2015 16:17:59, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23998734

АДРЕСА_681 , 04.11.2015 14:12:54, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25843981

АДРЕСА_682 , 27.01.2015 12:28:21, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18876297

АДРЕСА_683 , 04.02.2015 14:44:21, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19093320

АДРЕСА_684 , 10.03.2016 16:21:58, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28661107

АДРЕСА_685 , 26.01.2016 18:39:05, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27946574

АДРЕСА_10 , 20.01.2015 13:09:55, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18728034

АДРЕСА_15 , 05.12.2017 17:01:20, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 38536611

АДРЕСА_686 , 03.03.2015 14:10:00, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19748531

АДРЕСА_2 , приміщення 17902.09.2015 15:48:01, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24099614

АДРЕСА_687 , 06.07.2018 16:30:47, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 41943346

АДРЕСА_688 , 27.03.2015 14:06:06, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20335206

АДРЕСА_689 , 18.05.2015 16:20:36, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21385770

АДРЕСА_690 , 06.04.2015 16:37:41, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20533643

АДРЕСА_691 , 20.06.2015 11:37:13, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22245645

АДРЕСА_692 , 06.09.2017 15:56:00, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36940582

АДРЕСА_693 , 02.03.2015 12:01:42, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19711472

АДРЕСА_694 , 30.09.2015 11:26:47, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24889505

АДРЕСА_695 , 12.03.2015 11:31:54, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19935860

АДРЕСА_7 , 26.11.2015 11:29:41, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 26489048

АДРЕСА_696 , 04.07.2019 12:28:02, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 47621009

АДРЕСА_697 , 14.01.2015 12:42:19, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18609750

АДРЕСА_698 , 20.03.2015 12:41:26, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20155149

АДРЕСА_699 , 01.09.2015 11:46:31, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24054884

АДРЕСА_700 , 17.08.2015 11:29:00, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 23709749

АДРЕСА_701 , 07.12.2018 12:33:12, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 44476947

АДРЕСА_702 , 05.06.2015 16:41:58, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21857243

АДРЕСА_703 , 05.09.2016 12:51:34, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 31230596

АДРЕСА_704 , 29.01.2015 12:43:05, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18942375

АДРЕСА_705 , 30.01.2015 12:18:09, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18974031

АДРЕСА_20 , 12.03.2015 12:00:57, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19938098

АДРЕСА_706 , 06.03.2015 13:46:05, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19849039

АДРЕСА_707 , 01.09.2015 11:44:31, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 24054783

АДРЕСА_708 , 25.02.2015 09:47:10, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19591884

АДРЕСА_14 , 14.09.2016 16:15:11, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 31387605

АДРЕСА_709 , 26.03.2015 14:35:30, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 20302054

АДРЕСА_29 , 05.05.2016 12:38:07, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29508288

АДРЕСА_710 , 11.02.2015 12:16:20, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19250955

АДРЕСА_711 , 12.01.2015 14:18:41, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18564570

АДРЕСА_712 , 09.02.2015 13:24:14, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19190272

АДРЕСА_713 , 14.01.2015 13:26:27, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 18611194

АДРЕСА_714 , 07.03.2019 16:48:13, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 45868344

АДРЕСА_715 , 04.11.2015 12:09:14, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25836809

АДРЕСА_716 , 11.02.2016 14:03:39, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28189323

АДРЕСА_717 , 26.10.2016 15:01:25, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32056498

АДРЕСА_718 , 26.10.2016 17:46:35, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 32062854

АДРЕСА_719 , 11.02.2016 15:24:17, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28192666

АДРЕСА_720 , 16.11.2017 12:06:24, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 38166634

АДРЕСА_721 , 11.02.2016 14:18:34, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28189880

АДРЕСА_722 , 19.12.2018 15:56:07, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 44714947

АДРЕСА_723 , 28.03.2017 16:56:32, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 34499606

АДРЕСА_724 , 11.05.2017 14:55:08, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 35117744

АДРЕСА_725 , 22.07.2017 12:47:04, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36267112

АДРЕСА_726 , 18.03.2016 13:41:43, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28811433

АДРЕСА_727 , 09.03.2016 14:00:26, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28633370

АДРЕСА_728 , 17.12.2015 14:29:22, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 27201433

АДРЕСА_729 , 18.05.2015 13:08:14, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 21375155

АДРЕСА_730 , 31.03.2016 13:02:52, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29037117

АДРЕСА_731 , 26.09.2017 17:27:19, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 37280212

АДРЕСА_27 , 09.10.2015 11:56:24, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 25166855

АДРЕСА_732 , 22.07.2017 16:38:42, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36268994

АДРЕСА_733 , 06.07.2015 12:59:14, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22613429

АДРЕСА_4 , 06.07.2015 12:46:51, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22612684

АДРЕСА_734 , 30.03.2016 14:44:01, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 29017025

АДРЕСА_735 , 05.02.2015 12:41:37, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 19120114

АДРЕСА_736 , 02.02.2016 12:36:31, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28036390

АДРЕСА_28 , 06.07.2015 12:53:15, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 22613124

АДРЕСА_737 , 22.02.2019 16:44:15, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 45666236

АДРЕСА_738 , 22.07.2017 16:32:12, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 36268963

земельна ділянка:

кадастровий номер: 3222484000:02:002:0146, за адресою: Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Крюківщина, відомості внесено до реєстру: 15.02.2016 19:30:33, приватний нотаріус ОСОБА_7 , Києво-Святошинський районний нотаріальний округ, Київська обл., індексний номер рішення: 28254318;

Ухвала діє протягом одного місяця з дня її постановлення.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя:

СудСолом'янський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення15.08.2019
Оприлюднено20.02.2023
Номер документу83974414
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про тимчасовий доступ до речей і документів

Судовий реєстр по справі —760/23373/19

Ухвала від 15.08.2019

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Педенко А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні