Ухвала
від 02.09.2019 по справі 766/21451/17
ХЕРСОНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №766/21451/17

н/п 1-кс/766/13170/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про тимчасовий доступ до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю

02.09.2019 року м. Херсон

Слідчий суддя Херсонського міського суду Херсонської області ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , розглянувши клопотання старшого слідчого-криміналіста слідчого відділу ГУ СБ України в АР Крим (здислокацією в м.Херсон) ОСОБА_3 , погоджене з прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні заступником начальника управління начальником відділу прокуратури АР Крим ОСОБА_4 , про надання дозволу на тимчасовий доступ до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю,

ВСТАНОВИВ:

Слідчий звернувся до слідчого судді з клопотанням в якому просив: надати дозвіл на тимчасовий доступ та дозволити вилучення (виїмку) завірених копій документів, які перебувають у володінні ДФС за адресою: АДРЕСА_1 , а саме всі наявні відомості щодо місцезнаходження, контактних та установчих даних та іншу наявну в ДФС інформацію стосовно всіх працівників, які на території АР Крим у ІІІ та IV кварталі 2013 року обіймали посади у визначених в клопотанні державних органах та установах (746 юридичних осіб).

Зазначений в п. 1 тимчасовий доступ надати: старшому слідчому-криміналісту СВ Головного управління СБ України в АР Крим (з дислокацією в м.Херсон) ОСОБА_3 та слідчим слідчої групи: начальнику 2 відділення (з дислокацією в м. Київ) ІНФОРМАЦІЯ_1 (з дислокацією в м.Херсон) ОСОБА_5 , слідчому 2 відділення (з дислокацією в м.Київ) ІНФОРМАЦІЯ_1 (з дислокацією в м.Херсон) ОСОБА_6 , старшому слідчому ІНФОРМАЦІЯ_2 (з дислокацією в м.Херсон) ОСОБА_7 , старшому слідчому в ОВС ІНФОРМАЦІЯ_2 (з дислокацією в м.Херсон) ОСОБА_8 , старшому слідчому ІНФОРМАЦІЯ_2 (здислокацією в м. Херсон) ОСОБА_9 та старшому слідчому ІНФОРМАЦІЯ_2 (з дислокацією в м.Херсон) ОСОБА_10 .

Клопотання вмотивоване тим, що слідчим відділом Головного управління на підставі постанови заступника Генерального прокурора України про визначення підслідності від 24.05.2017, проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №42015010000000098 від 26.05.2015 за ознаками вчинення злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111, ч.ч.1, 2, 3 ст. 110, ч. 1 ст. 353 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що громадяни України, які займали посади в органах державної влади і місцевого самоврядування України на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя до тимчасової окупації півострова Крим та перейшли працювати у відповідні новостворені органи окупаційної влади РФ на території АР Крим, перейшли на бік ворога (РФ) в умовах збройного конфлікту, а також з березня 2014 року по даний час надають сприяння іноземній державі РФ, іноземним організаціям та їх представникам в особі незаконно утворених органів влади РФ на території півострова Крим, в проведенні підривної діяльності проти України шляхом проведення та підтримки політики окупаційного режиму, діють на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній, інформаційній безпеці України.

З метою отримання анкетних, контактних, характеризуючих та інших даних державних службовців, які займали посади в органах державної влади і місцевого самоврядування України на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя до тимчасової окупації півострова Крим та перейшли працювати у відповідні новостворені органи окупаційної влади РФ на території АР Крим, 30.05.2019 за вихідним №76/14/91-745 ІНФОРМАЦІЯ_1 (здислокацією в м.Херсон) в порядку ст.ст. 40, 93 КПК України направлено запит до ІНФОРМАЦІЯ_3 (далі ДФС) щодо місцезнаходження, контактних та установчих даних та іншої наявної в ДФС інформації стосовно всіх працівників, які на території АР Крим у ІІІ та IV кварталі 2013 року обіймали посади у визначених в клопотанні державних органах та установах (746 юридичних осіб).

Згідно відповіді, яка надійшла з ДФС (вихідний №13083/5/99-99-08-02-02-16 від 05.07.2019, за нашим вхідним № 14/90-826 від 16.07.2019), запитувані дані відносяться до інформації з обмеженим доступом та можуть бути надані органу досудового розслідування лише в порядку Глави 15 «Тимчасовий доступ до речей і документів» КПК України.

Враховуючи, що отримати вищевказані відомості в інший спосіб не виявляється за можливе, оскільки вони зберігаються виключно у ДФС, в органу досудового розслідування виникає необхідність звернутися з клопотанням до слідчого судді, з метою отримання тимчасового доступу до вищезазначених документів, можливістю ознайомитись із ними та зробити їх копії.

У результаті надання доступу до вказаних документів та можливості зробити з них копії можуть бути отримані докази, які як самостійно, так і в сукупності з іншими доказами можуть мати суттєве значення для з`ясування всіх обставин скоєного кримінального правопорушення.

Враховуючи викладене слідчий вважає необхідним отримати дозвіл на тимчасовий доступ до зазначених документів, які містять охоронювану законом таємницю, із можливістю ознайомитися з ними, зробити їх копії та вилучити (здійснити виїмку) дані копій.

Слідчий в судове засідання не з`явився, про час і місце розгляду справи повідомлявся у встановленому законом порядку. При цьому, подав письмову заяву, в який просив розглянути клопотання за його відсутності та без виклику представника володільця документів.

Представник ДФСв судове засідання не викликався на підставі ч. 2 ст. 163 КПК України. Згідно положень ч.4 ст. 107 КПК України фіксування розгляду за допомогою технічних засобів кримінального провадження не здійснювалось.

Вивчивши матеріали клопотання, слідчий суддя приходить до висновку, що клопотання є обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню з огляду на таке.

Згідно зп.2,3ч.3та ч.4 ст. 132 КПК України, застосування заходів забезпечення кримінального провадження не допускається, якщо слідчий, прокурор не доведе, що:

потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи особи, про який ідеться в клопотанні слідчого, прокурора;

може бути виконане завдання, для виконання якого слідчий, прокурор звертається із клопотанням.

Для оцінки потреб досудового розслідування слідчий суддя або суд зобов`язаний врахувати можливість без застосованого заходу забезпечення кримінального провадження отримати речі і документи, які можуть бути використані під час судового розгляду для встановлення обставин у кримінальному провадженні.

Згідно ст. 159 КПК України тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Тимчасовий доступ до речей і документів здійснюється на підставі ухвали слідчого судді, суду.

Згідно приписів ч.1 ст. 160 КПК України сторони кримінального провадження мають право звернутися до слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження із клопотанням про тимчасовий доступ до речей і документів, за винятком зазначених устатті 161цього Кодексу. Слідчий має право звернутися із зазначеним клопотанням за погодженням з прокурором.

Відповідно до п.8 ч.1 ст. 162 КПК України до охоронюваної законом таємниці, яка міститься в речах і документах, належать персональні дані особи, що знаходяться у її особистому володінні або в базі персональних даних, яка знаходиться у володільця персональних даних.

Згідно з п. 2,3 ч. 3 та ч. 4 ст. 132 КПК України, застосування заходів забезпечення кримінального провадження не допускається, якщо слідчий, прокурор не доведе, що:

потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи особи, про який ідеться в клопотанні слідчого, прокурора;

може бути виконане завдання, для виконання якого слідчий, прокурор звертається із клопотанням.

Для оцінки потреб досудового розслідування слідчий суддя або суд зобов`язаний врахувати можливість без застосованого заходу забезпечення кримінального провадження отримати речі і документи, які можуть бути використані під час судового розгляду для встановлення обставин у кримінальному провадженні.

Відповідно до ч. 5-7 ст. 163 КПК України, слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження у своєму клопотанні доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи:

1) перебувають або можуть перебувати у володінні відповідної фізичної або юридичної особи;

2) самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні;

3) не становлять собою або не включають речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю.

Слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, якщо сторона кримінального провадження, крім обставин, передбачених частиною п`ятою цієї статті, доведе можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

Доступ особи до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, здійснюється в порядку, визначеному законом. Доступ до речей і документів, що містять відомості, які становлять державну таємницю, не може надаватися особі, що не має до неї допуску відповідно до вимог закону.

Слідчим суддею встановлено, що слідчим відділом Головного управління на підставі постанови заступника Генерального прокурора України про визначення підслідності від 24.05.2017, проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №42015010000000098 від 26.05.2015 за ознаками вчинення злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111, ч.ч.1, 2, 3 ст. 110, ч. 1 ст. 353 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що громадяни України, які займали посади в органах державної влади і місцевого самоврядування України на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя до тимчасової окупації півострова Крим та перейшли працювати у відповідні новостворені органи окупаційної влади РФ на території АР Крим, перейшли на бік ворога (РФ) в умовах збройного конфлікту, а також з березня 2014 року по даний час надають сприяння іноземній державі РФ, іноземним організаціям та їх представникам в особі незаконно утворених органів влади РФ на території півострова Крим, в проведенні підривної діяльності проти України шляхом проведення та підтримки політики окупаційного режиму, діють на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній, інформаційній безпеці України.

З метою отримання анкетних, контактних, характеризуючих та інших даних державних службовців, які займали посади в органах державної влади і місцевого самоврядування України на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя до тимчасової окупації півострова Крим та перейшли працювати у відповідні новостворені органи окупаційної влади РФ на території АР Крим, 30.05.2019 за вихідним №76/14/91-745 ІНФОРМАЦІЯ_1 (здислокацією в м.Херсон) в порядку ст.ст. 40, 93 КПК України направлено запит до ІНФОРМАЦІЯ_3 (далі ДФС) щодо місцезнаходження, контактних та установчих даних та іншої наявної в ДФС інформації стосовно всіх працівників, які на території АР Крим у ІІІ та IV кварталі 2013 року обіймали посади у визначених в клопотанні державних органах та установах (746 юридичних осіб).

Згідно відповіді, яка надійшла з ДФС (вихідний №13083/5/99-99-08-02-02-16 від 05.07.2019, за нашим вхідним № 14/90-826 від 16.07.2019), запитувані дані відносяться до інформації з обмеженим доступом та можуть бути надані органу досудового розслідування лише в порядку Глави 15 «Тимчасовий доступ до речей і документів» КПК України.

Враховуючи, що отримати вищевказані відомості в інший спосіб не виявляється за можливе, оскільки вони зберігаються виключно у ДФС, в органу досудового розслідування виникає необхідність звернутися з клопотанням до слідчого судді, з метою отримання тимчасового доступу до вищезазначених документів, можливістю ознайомитись із ними та зробити їх копії.

У результаті надання доступу до вказаних документів та можливості зробити з них копії можуть бути отримані докази, які як самостійно, так і в сукупності з іншими доказами можуть мати суттєве значення для з`ясування всіх обставин скоєного кримінального правопорушення.

Враховуючи викладене слідчий суддя вважає необхідним надати дозвіл на тимчасовий доступ до зазначених документів, які містять охоронювану законом таємницю, із можливістю ознайомитися з ними, зробити їх копії та вилучити (здійснити виїмку) дані копій.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. ст. 131, 132, 159-166, 369-372, 395 КПК України, слідчий суддя

у х в а л и в :

Клопотання задовольнити.

Надати дозвіл старшому слідчому-криміналісту СВ Головного управління СБ України в АР Крим (з дислокацією в м.Херсон) ОСОБА_3 та слідчим слідчої групи: начальнику 2 відділення (з дислокацією в м. Київ) слідчого відділу Головного управління СБ України в АР Крим (з дислокацією в м.Херсон) ОСОБА_5 , слідчому 2 відділення (з дислокацією в м.Київ) слідчого відділу Головного управління СБ України в АР Крим (з дислокацією в м.Херсон) ОСОБА_6 , старшому слідчому 1 відділення СВ Головного управління СБ України в АР Крим (з дислокацією в м.Херсон) ОСОБА_7 , старшому слідчому в ОВС 1 відділення СВ Головного управління СБ України в АР Крим (з дислокацією в м.Херсон) ОСОБА_8 , старшому слідчому 1 відділення СВ Головного управління СБ України в АР Крим (здислокацією в м. Херсон) ОСОБА_9 та старшому слідчому 1відділення СВ Головного управління СБ України в АР Крим (з дислокацією в м.Херсон) ОСОБА_10 на тимчасовий доступ до документів, які містять охоронювану законом таємницю та знаходяться у володінні ДФС за адресою: АДРЕСА_1 , із можливістю ознайомитися з ними, зробити їх копії та вилучити (здійснити виїмку) дані копій, а саме всі наявні відомості щодо місцезнаходження, контактних та установчих даних та іншу наявну в ДФС інформацію стосовно всіх працівників, які обіймали посади в наступних державних органах та установах (746 юридичних осіб) на території АР Крим у ІІІ та IV кварталі 2013 року:

1) ІНФОРМАЦІЯ_4 (ЄДРПОУ НОМЕР_1 );

2)РЕСПУБЛІКАНСЬКИЙ НАРКОЛОГІЧНИЙ ІНФОРМАЦІЯ_5 (ЄДРПОУ НОМЕР_2 );

3) ІНФОРМАЦІЯ_6 (ЄДРПОУ НОМЕР_3 );

4) ІНФОРМАЦІЯ_7 (ЄДРПОУ НОМЕР_4 );

5) ІНФОРМАЦІЯ_8 (ЄДРПОУ НОМЕР_5 );

6) ІНФОРМАЦІЯ_9 (ЄДРПОУ НОМЕР_6 );

7) ІНФОРМАЦІЯ_10 (ЄДРПОУ НОМЕР_7 );

8) ІНФОРМАЦІЯ_11 (ЄДРПОУ НОМЕР_8 );

9)КОНТРОЛЬНО- ІНФОРМАЦІЯ_12 (ЄДРПОУ НОМЕР_9 );

10) ІНФОРМАЦІЯ_13 (ЄДРПОУ НОМЕР_10 );

11) ІНФОРМАЦІЯ_14 (ЄДРПОУ НОМЕР_11 );

12)ДЕРЖАВНА ОРГАНІЗАЦІЯ (УСТАНОВА, ЗАКЛАД) ІНФОРМАЦІЯ_15 (ЄДРПОУ НОМЕР_12 );

13) ІНФОРМАЦІЯ_16 (ЄДРПОУ НОМЕР_13 );

14)НАВЧАЛЬНО- ІНФОРМАЦІЯ_17 (ЄДРПОУ НОМЕР_14 );

15)КЕРЧЕНСЬКИЙ СЛІДЧИЙ ІНФОРМАЦІЯ_18 (ЄДРПОУ НОМЕР_15 );

16)БАЛАКЛАВСЬКИЙ РАЙОННИЙ В МІСТІ СЕВАСТОПОЛІ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ`Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ (ЄДРПОУ НОМЕР_16 );

17) ІНФОРМАЦІЯ_19 ) (ЄДРПОУ НОМЕР_17 );

18) ІНФОРМАЦІЯ_20 ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ`Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ (ЄДРПОУ НОМЕР_18 );

19)ГАГАРІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ У М. СЕВАСТОПОЛІ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ`Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ (ЄДРПОУ НОМЕР_19 );

20) ІНФОРМАЦІЯ_21 (ЄДРПОУ НОМЕР_20 );

21) ІНФОРМАЦІЯ_22 (ЄДРПОУ НОМЕР_21 );

22)СІМФЕРОПОЛЬСЬКИЙ СЛІДЧИЙ ІНФОРМАЦІЯ_18 (ЄДРПОУ08563853);

23)АВАРІЙНО-РЯТУВАЛЬНИЙ ЗАГІН СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ У МІСТІ СЕВАСТОПОЛІ (ЄДРПОУ НОМЕР_22 );

24)НАХІМОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ В М.СЕВАСТОПОЛІ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ`Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ (ЄДРПОУ НОМЕР_23 );

25)ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ З КОНТРОЛЮ ЗА ВИКОРИСТАННЯМ І ОХОРОНОЮ ЗЕМЕЛЬ У МІСТІ СЕВАСТОПОЛІ (ЄДРПОУ НОМЕР_24 );

26) ІНФОРМАЦІЯ_23 (ЄДРПОУ НОМЕР_25 );

27) ІНФОРМАЦІЯ_24 (ЄДРПОУ НОМЕР_26 );

28)ПРЕДСТАВНИЦТВО ІНФОРМАЦІЯ_16 (ЄДРПОУ НОМЕР_27 );

29) ІНФОРМАЦІЯ_25 (ЄДРПОУ НОМЕР_28 );

30) ІНФОРМАЦІЯ_26 (ЄДРПОУ НОМЕР_29 );

31)УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОГО КАЗНАЧЕЙСТВА УКРАЇНИ ОСОБА_11 (ЄДРПОУ НОМЕР_30 );

32) ІНФОРМАЦІЯ_27 (ЄДРПОУ НОМЕР_31 );

33)РЕГІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ ІНВАЛІДІВ У М.СЕВАСТОПОЛІ (ЄДРПОУ НОМЕР_32 );

34)РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ З ПИТАНЬ АДМІНІСТРУВАННЯ АКЦИЗНОГО ЗБОРУ І КОНТРОЛЮ ЗА ВИРОБНИЦТВОМ ТА ОБІГОМ ПІДАКЦИЗНИХ ТОВАРІВ ДЕРЖАВНОЇ ПОДАТКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ ОСОБА_12 (ЄДРПОУ НОМЕР_33 );

35) ІНФОРМАЦІЯ_28 (ЄДРПОУ НОМЕР_29 );

36) ІНФОРМАЦІЯ_29 (ЄДРПОУ НОМЕР_34 );

37) ІНФОРМАЦІЯ_30 (ЄДРПОУ НОМЕР_35 );

38) ІНФОРМАЦІЯ_31 (ЄДРПОУ НОМЕР_36 );

39)ІНСПЕКЦІЯ З ПИТАНЬ ІНФОРМАЦІЯ_32 (ЄДРПОУ НОМЕР_37 );

40)УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ`ЯЗКУ ТА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ УКРАЇНИ У МІСТІ СЕВАСТОПОЛІ (ЄДРПОУ НОМЕР_38 );

41) ІНФОРМАЦІЯ_33 (ЄДРПОУ НОМЕР_39 );

42) ІНФОРМАЦІЯ_34 (ЄДРПОУ НОМЕР_40 );

43)ПРЕДСТАВНИЦТВО ІНФОРМАЦІЯ_35 (ЄДРПОУ НОМЕР_41 );

44) ІНФОРМАЦІЯ_36 (ЄДРПОУ НОМЕР_42 );

45) ІНФОРМАЦІЯ_37 (ЄДРПОУ НОМЕР_43 );

46) ІНФОРМАЦІЯ_38 (ЄДРПОУ НОМЕР_44 );

47) ІНФОРМАЦІЯ_39 (ЄДРПОУ НОМЕР_45 );

48) ІНФОРМАЦІЯ_40 (ЄДРПОУ НОМЕР_46 );

49) ІНФОРМАЦІЯ_41 (ЄДРПОУ НОМЕР_47 );

50) ІНФОРМАЦІЯ_42 (ЄДРПОУ НОМЕР_48 );

51) ІНФОРМАЦІЯ_43 (ЄДРПОУ НОМЕР_49 );

52)ДЕРЖАВНА ОРГАНІЗАЦІЯ (УСТАНОВА, ЗАКЛАД) ІНФОРМАЦІЯ_44 (ЄДРПОУ НОМЕР_50 );

53) ІНФОРМАЦІЯ_45 (ЄДРПОУ НОМЕР_51 );

54) ІНФОРМАЦІЯ_46 (ЄДРПОУ НОМЕР_52 );

55) ІНФОРМАЦІЯ_47 (ЄДРПОУ НОМЕР_53 );

56) ІНФОРМАЦІЯ_48 (ЄДРПОУ НОМЕР_54 );

57) ІНФОРМАЦІЯ_49 (ЄДРПОУ НОМЕР_55 );

58) ІНФОРМАЦІЯ_50 (ЄДРПОУ НОМЕР_56 );

59) ІНФОРМАЦІЯ_51 (ЄДРПОУ НОМЕР_57 );

60)ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ПРО ШЛЮБ ІНФОРМАЦІЯ_52 (ЄДРПОУ НОМЕР_58 );

61) ІНФОРМАЦІЯ_53 (ЄДРПОУ26028154);

62)ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ РЕЄСТРАЦІЙНОЇ СЛУЖБИ КРАСНОПЕРЕКОПСЬКОГО МІСЬКРАЙОННОГО УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ (ЄДРПОУ33182820);

63)ВІДДІЛЕННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ ВІД НЕЩАСНИХ ВИПАДКІВ НА ВИРОБНИЦТВІ ТА ПРОФЕСІЙНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ УКРАЇНИ У МІСТІ ЯЛТА АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ24408875);

64)ДЖАНКОЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ26539311);

65)24 ІНФОРМАЦІЯ_54 (ЄДРПОУ38731242);

66)27 ДЕРЖАВНА ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНА ЧАСТИНА ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ (ЄДРПОУ38695110);

67)31 ДЕРЖАВНА ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНА ЧАСТИНА ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ (ЄДРПОУ38828488);

68)33 ДЕРЖАВНА ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНА ЧАСТИНА ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ (ЄДРПОУ38163514);

69)БАХЧИСАРАЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ02897158);

70)ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА ІНСПЕКЦІЯ У КРАСНОГВАРДІЙСЬКОМУ РАЙОНІ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ23191882);

71)НИЖНЬОГІРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ02897218);

72)ВІДДІЛ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ КРАСНОПЕРЕКОПСЬКОГО УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ (ЄДРПОУ26027611);

73) ІНФОРМАЦІЯ_55 (ЄДРПОУ08783740);

74)ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ САКСЬКОГО МІСЬКРАЙОННОГО УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ33187944);

75) ІНФОРМАЦІЯ_56 (ЄДРПОУ24550082);

76)ЗАЛІЗНИЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М. СІМФЕРОПОЛЯ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ02897129);

77)УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОГО ДЕПАРТАМЕНТУ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ВИКОНАННЯ ПОКАРАНЬ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ / УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПЕНІТЕНЦІАРНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ ТА М.СЕВАСТОПОЛІ (ЄДРПОУ08563837);

78)ДЕРЖАВНИЙ НОТАРІАЛЬНИЙ АРХІВ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ (ЄДРПОУ26485644);

79)ДЕРЖАВНА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНА ІНСПЕКЦІЯ В АР КРИМ (ЄДРПОУ36478388);

80)КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ02897170);

81)КЕРЧЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ02132332);

82)ПЕРВОМАЙСЬКА ДЕРЖАВНА НОТАРІАЛЬНА КОНТОРА АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ02899163);

83)ЧОРНОМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ02897276);

84) ІНФОРМАЦІЯ_57 (ЄДРПОУ НОМЕР_59 );

85) ІНФОРМАЦІЯ_58 (ЄДРПОУ02897261);

86)УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В ЛЕНІНСЬКОМУ РАЙОНІ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ22259945);

87)РЕСПУБЛІКАНСЬКИЙ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ ЦЕНТР З НАДАННЯ БЕЗОПЛАТНОЇ ВТОРИННОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ (ЄДРПОУ38317751);

88) ІНФОРМАЦІЯ_59 (ЄДРПОУ24025447);

89)УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В КРАСНОГВАРДІЙСЬКОМУ РАЙОНІ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ22300381);

90)ТРЕТЯ ІНФОРМАЦІЯ_60 (ЄДРПОУ26586010);

91) ІНФОРМАЦІЯ_61 (ЄДРПОУ02897141);

92) ІНФОРМАЦІЯ_62 (ЄДРПОУ НОМЕР_60 );

93)ДЕРЖАВНА УСТАНОВА " ІНФОРМАЦІЯ_63 " (ЄДРПОУ НОМЕР_61 );

94) ІНФОРМАЦІЯ_64 (ЄДРПОУ НОМЕР_62 );

95) ІНФОРМАЦІЯ_65 (ЄДРПОУ26028131);

96)АВАРІЙНО-РЯТУВАЛЬНИЙ ЗАГІН СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ІНФОРМАЦІЯ_66 (ЄДРПОУ НОМЕР_63 );

97) ІНФОРМАЦІЯ_67 (ЄДРПОУ НОМЕР_64 );

98)КРИМСЬКА РЕСПУБЛІКАНСЬКА УСТАНОВА " ІНФОРМАЦІЯ_68 РЕСПУБЛІКАНСЬКОГО КОМІТЕТУ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ У СПРАВАХ МІЖНАЦІОНАЛЬНИХ ВІДНОСИН І ДЕПОРТОВАНИХ ГРОМАДЯН" (ЄДРПОУ НОМЕР_65 );

99)7 ІНФОРМАЦІЯ_54 (ЄДРПОУ38828411);

100)34 ІНФОРМАЦІЯ_54 (ЄДРПОУ38710332);

101)КРАСНОПЕРЕКОПСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ26538659);

102)КРАСНОПЕРЕКОПСЬКЕ МІСЬКРАЙОННЕ УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ33182789);

103)БІЛОГІРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ02897164);

104)ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ02897201);

105)ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА ІНСПЕКЦІЯ В НИЖНЬОГІРСЬКОМУ РАЙОНІ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ34080010);

106)РОЗДОЛЬНЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ02897224);

107)ПРЕДСТАВНИЦТВО ІНФОРМАЦІЯ_69 (ЄДРПОУ НОМЕР_66 );

108)УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В САКСЬКОМУ РАЙОНІ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ22300346);

109) ІНФОРМАЦІЯ_70 (ЄДРПОУ НОМЕР_67 );

110) ІНФОРМАЦІЯ_71 (ЄДРПОУ НОМЕР_68 );

111) ІНФОРМАЦІЯ_72 (ЄДРПОУ26331378);

112) ІНФОРМАЦІЯ_73 (ЄДРПОУ НОМЕР_69 );

113) ІНФОРМАЦІЯ_74 (ЄДРПОУ НОМЕР_70 );

114) ІНФОРМАЦІЯ_75 (ЄДРПОУ НОМЕР_71 );

115)КЕРЧЕНСЬКИЙ СЛІДЧИЙ ІНФОРМАЦІЯ_18 (ЄДРПОУ НОМЕР_15 );

116) ІНФОРМАЦІЯ_76 (ЄДРПОУ НОМЕР_72 );

117) ІНФОРМАЦІЯ_77 (ЄДРПОУ02899252);

118) ІНФОРМАЦІЯ_78 (ЄДРПОУ НОМЕР_73 );

119) ІНФОРМАЦІЯ_79 (ЄДРПОУ НОМЕР_74 );

120) ІНФОРМАЦІЯ_80 (ЄДРПОУ НОМЕР_75 );

121)4 ІНФОРМАЦІЯ_81 (ЄДРПОУ НОМЕР_76 );

122)29 ІНФОРМАЦІЯ_54 (ЄДРПОУ38093290);

123)РЕСПУБЛІКАНСЬКИЙ КОМІТЕТ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ ПО ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСАХ (ЄДРПОУ00048076);

124) ІНФОРМАЦІЯ_16 (ЄДРПОУ20677058);

125) ІНФОРМАЦІЯ_82 (ЄДРПОУ01185680);

126) ІНФОРМАЦІЯ_83 (ЄДРПОУ34193629);

127)ВІДДІЛ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ КРАСНОПЕРЕКОПСЬКОГО МІСЬКОГО УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ (ЄДРПОУ26027628);

128) ІНФОРМАЦІЯ_84 (ЄДРПОУ24408705);

129) ІНФОРМАЦІЯ_85 (ЄДРПОУ33655639);

130)РЕСПУБЛІКАНСЬКИЙ ІНФОРМАЦІЯ_86 (ЄДРПОУ26085910);

131) ІНФОРМАЦІЯ_87 (ЄДРПОУ26072439);

132) ІНФОРМАЦІЯ_88 (ЄДРПОУ23443349);

133)ДЕРЖАВНА ХЛІБНА ІНСПЕКЦІЯ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ00958192);

134) ІНФОРМАЦІЯ_89 (ЄДРПОУ НОМЕР_77 );

135) ІНФОРМАЦІЯ_90 (ЄДРПОУ26586049);

136)МІНІСТЕРСТВО ПРОМИСЛОВОСТІ, ТРАНСПОРТУ ТА ЗВ`ЯЗКУ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ26225860);

137) ІНФОРМАЦІЯ_91 (ЄДРПОУ00732163);

138) ІНФОРМАЦІЯ_92 (ЄДРПОУ НОМЕР_78 );

139) ІНФОРМАЦІЯ_93 (ЄДРПОУ02144370);

140)СУДАЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ05482050);

141) ІНФОРМАЦІЯ_94 (ЄДРПОУ НОМЕР_79 );

142)ДЕРЖАВНИЙ ЗАКЛАД "СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ (СПЕЦІАЛЬНИЙ) САНАТОРІЙ " ІНФОРМАЦІЯ_95 (ЄДРПОУ НОМЕР_80 );

143)ДЕРЖАВНА ОРГАНІЗАЦІЯ (УСТАНОВА, ЗАКЛАД) ІНФОРМАЦІЯ_96 (ЄДРПОУ НОМЕР_81 );

144) ІНФОРМАЦІЯ_97 (ЄДРПОУ25987102);

145)8 ІНФОРМАЦІЯ_54 (ЄДРПОУ38752209);

146)ДЕРЖАВНА ОРГАНІЗАЦІЯ (УСТАНОВА, ЗАКЛАД) ІНФОРМАЦІЯ_98 (ЄДРПОУ38444607);

147)СІМФЕРОПОЛЬСЬКЕ МІСЬКЕ УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ33267359);

148) ІНФОРМАЦІЯ_99 (ЄДРПОУ25870357);

149) ІНФОРМАЦІЯ_100 (ЄДРПОУ25870363);

150)ПРЕДСТАВНИЦТВО ІНФОРМАЦІЯ_101 (ЄДРПОУ НОМЕР_82 );

151) ІНФОРМАЦІЯ_102 (ЄДРПОУ26028148);

152) ІНФОРМАЦІЯ_103 (ЄДРПОУ26027640);

153) ІНФОРМАЦІЯ_104 (ЄДРПОУ00013712);

154) ІНФОРМАЦІЯ_105 (ЄДРПОУ НОМЕР_83 );

155) ІНФОРМАЦІЯ_106 (ЄДРПОУ НОМЕР_84 );

156)ЄВПАТОРІЙСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ02897098);

157) ІНФОРМАЦІЯ_107 (ЄДРПОУ НОМЕР_85 );

158) ІНФОРМАЦІЯ_108 (ЄДРПОУ26538642);

159) ІНФОРМАЦІЯ_109 (ЄДРПОУ НОМЕР_86 );

160) ІНФОРМАЦІЯ_110 (ЄДРПОУ НОМЕР_87 );

161) ІНФОРМАЦІЯ_111 (ЄДРПОУ НОМЕР_88 );

162) ІНФОРМАЦІЯ_112 (ЄДРПОУ НОМЕР_89 );

163) ІНФОРМАЦІЯ_113 (ЄДРПОУ НОМЕР_90 );

164) ІНФОРМАЦІЯ_114 (ЄДРПОУ26027634);

165) ІНФОРМАЦІЯ_115 (ЄДРПОУ22274933);

166) ІНФОРМАЦІЯ_116 (ЄДРПОУ26027686);

167) ІНФОРМАЦІЯ_117 (ЄДРПОУ25987119);

168)РЕГІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ ІНВАЛІДІВ У АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ (ЄДРПОУ26102519);

169)18 ІНФОРМАЦІЯ_54 (ЄДРПОУ38240640);

170)32 ДЕРЖАВНА ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНА ЧАСТИНА ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ (ЄДРПОУ38909540);

171)14 ДЕРЖАВНА ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНА ЧАСТИНА ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ (ЄДРПОУ38793031);

172)ВІДДІЛЕННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ ВІД НЕЩАСНИХ ВИПАДКІВ НА ВИРОБНИЦТВІ ТА ПРОФЕСІЙНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ УКРАЇНИ У М.САКИ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ24408881);

173)ВІДДІЛЕННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ ВІД НЕЩАСНИХ ВИПАДКІВ НА ВИРОБНИЦТВІ ТА ІНФОРМАЦІЯ_118 (ЄДРПОУ24408906);

174) ІНФОРМАЦІЯ_119 (ЄДРПОУ24407568);

175) ІНФОРМАЦІЯ_120 (ЄДРПОУ22300352);

176)ЗАЛІЗНИЧНЕ ІНФОРМАЦІЯ_121 (ЄДРПОУ НОМЕР_91 );

177) ІНФОРМАЦІЯ_122 , ІНФОРМАЦІЯ_123 (ЄДРПОУ НОМЕР_92 );

178)КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. СІМФЕРОПОЛЯ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ02897106);

179) ІНФОРМАЦІЯ_124 (ЄДРПОУ24492338);

180) ІНФОРМАЦІЯ_125 (ЄДРПОУ НОМЕР_93 );

181) ІНФОРМАЦІЯ_126 (ЄДРПОУ НОМЕР_94 );

182) ІНФОРМАЦІЯ_127 (ЄДРПОУ НОМЕР_95 );

183) ІНФОРМАЦІЯ_128 (ЄДРПОУ НОМЕР_96 );

184) ІНФОРМАЦІЯ_129 (ЄДРПОУ НОМЕР_97 );

185) ІНФОРМАЦІЯ_130 (ЄДРПОУ НОМЕР_98 );

186)ВІДДІЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЯ_131 (ЄДРПОУ НОМЕР_99 );

187) ІНФОРМАЦІЯ_132 (ЄДРПОУ НОМЕР_100 );

188) ІНФОРМАЦІЯ_133 (ЄДРПОУ НОМЕР_101 );

189) ІНФОРМАЦІЯ_134 (ЄДРПОУ НОМЕР_102 );

190) ІНФОРМАЦІЯ_135 (ЄДРПОУ НОМЕР_103 );

191) ІНФОРМАЦІЯ_136 (ЄДРПОУ НОМЕР_104 );

192) ІНФОРМАЦІЯ_137 (ЄДРПОУ НОМЕР_105 );

193) ІНФОРМАЦІЯ_138 (ЄДРПОУ НОМЕР_106 );

194)3 ІНФОРМАЦІЯ_81 (ЄДРПОУ НОМЕР_107 );

195)30 ІНФОРМАЦІЯ_54 (ЄДРПОУ37996915);

196)35 ІНФОРМАЦІЯ_54 (ЄДРПОУ38616175);

197)ВІДДІЛЕННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ ВІД НЕЩАСНИХ ВИПАДКІВ НА ВИРОБНИЦТВІ ТА ПРОФЕСІЙНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ УКРАЇНИ У М.ДЖАНКОЙ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ25872043);

198) ІНФОРМАЦІЯ_139 (ЄДРПОУ33187918);

199)РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ ДЕРЖАВНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ФІНАНСОВОЇ УСТАНОВИ " ІНФОРМАЦІЯ_140 " (ЄДРПОУ НОМЕР_108 );

200)СОВЄТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ НОМЕР_109 );

201) ІНФОРМАЦІЯ_141 (ЄДРПОУ34657244);

202) ІНФОРМАЦІЯ_142 (ЄДРПОУ26027700);

203)ФЕОДОСІЙСЬКЕ МІСЬКЕ ІНФОРМАЦІЯ_143 (ЄДРПОУ НОМЕР_110 );

204) ІНФОРМАЦІЯ_144 (ЄДРПОУ НОМЕР_111 );

205) ІНФОРМАЦІЯ_145 (ЄДРПОУ НОМЕР_112 );

206) ІНФОРМАЦІЯ_146 (ЄДРПОУ НОМЕР_113 );

207)УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В ПЕРВОМАЙСЬКОМУ РАЙОНІ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ НОМЕР_114 );

208) ІНФОРМАЦІЯ_147 (ЄДРПОУ33525010);

209) ІНФОРМАЦІЯ_148 (ЄДРПОУ НОМЕР_115 );

210) ІНФОРМАЦІЯ_149 (ЄДРПОУ НОМЕР_116 );

211) ІНФОРМАЦІЯ_150 (ЄДРПОУ НОМЕР_117 );

212) ІНФОРМАЦІЯ_151 (ЄДРПОУ НОМЕР_118 );

213) ІНФОРМАЦІЯ_152 (ЄДРПОУ НОМЕР_119 );

214) ІНФОРМАЦІЯ_153 (ЄДРПОУ НОМЕР_120 );

215) ІНФОРМАЦІЯ_154 (ЄДРПОУ НОМЕР_121 );

216) ІНФОРМАЦІЯ_155 ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ НОМЕР_122 );

217) ІНФОРМАЦІЯ_156 (ЄДРПОУ НОМЕР_123 );

218) ІНФОРМАЦІЯ_157 (ЄДРПОУ НОМЕР_124 );

219) ІНФОРМАЦІЯ_158 (ЄДРПОУ25987071);

220)ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ РЕЄСТРАЦІЙНОЇ СЛУЖБИ ДЖАНКОЙСЬКОГО МІСЬКРАЙОННОГО УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ (ЄДРПОУ33166259);

221)ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ РЕЄСТРАЦІЙНОЇ СЛУЖБИ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОННОГО УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ (ЄДРПОУ23450036);

222) ІНФОРМАЦІЯ_159 (ЄДРПОУ35002368);

223)2 ІНФОРМАЦІЯ_81 (ЄДРПОУ38219027);

224)5 ДЕРЖАВНИЙ ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНИЙ ЗАГІН ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ (ЄДРПОУ38224660);

225)28 ДЕРЖАВНА ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНА ЧАСТИНА ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ (ЄДРПОУ38283506);

226)ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ (ЄДРПОУ22275298);

227) ІНФОРМАЦІЯ_160 (ЄДРПОУ34515972);

228)ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА ІНФОРМАЦІЯ_161 (ЄДРПОУ33912056);

229)АЛУШТИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ02897046);

230) ІНФОРМАЦІЯ_162 (ЄДРПОУ25870726);

231) ІНФОРМАЦІЯ_163 (ЄДРПОУ24399679);

232)РЕГІОНАЛЬНИЙ ІНФОРМАЦІОННО- ІНФОРМАЦІЯ_164 (ЄДРПОУ НОМЕР_125 );

233) ІНФОРМАЦІЯ_165 (ЄДРПОУ24549860);

234) ІНФОРМАЦІЯ_166 (ЄДРПОУ33131692);

235)АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКІ КРИМ (ЄДРПОУ05383075);

236)КРАСНОГВАРДІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ02897193);

237)ВІДДІЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЯ_167 (ЄДРПОУ24410487);

238) ІНФОРМАЦІЯ_168 (ЄДРПОУ НОМЕР_126 );

239) ІНФОРМАЦІЯ_169 (ЄДРПОУ НОМЕР_127 );

240) ІНФОРМАЦІЯ_170 (ЄДРПОУ НОМЕР_128 );

241)АРМЯНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ НОМЕР_129 );

242)ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ПРО ШЛЮБ ІНФОРМАЦІЯ_171 (ЄДРПОУ НОМЕР_130 );

243)ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ПРО НАРОДЖЕННЯ РЕЄСТРАЦІЙНОЇ ІНФОРМАЦІЯ_172 (ЄДРПОУ26027674);

244) ІНФОРМАЦІЯ_173 (ЄДРПОУ25987094);

245)1 ДЕРЖАВНИЙ ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНИЙ ЗАГІН ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ (ЄДРПОУ38207158);

246)26 ДЕРЖАВНА ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНА ЧАСТИНА ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ (ЄДРПОУ38252766);

247)21 ДЕРЖАВНА ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНА ЧАСТИНА ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ (ЄДРПОУ38850052);

248)ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ РЕЄСТРАЦІЙНОЇ СЛУЖБИ КРАСНОГВАРДІЙСЬКОГО РАЙОННОГО УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ (ЄДРПОУ26028177);

249)ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ РЕЄСТРАЦІЙНОЇ СЛУЖБИ РОЗДОЛЬНЕНСЬКОГО РАЙОННОГО УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ (ЄДРПОУ22257550);

250)РЕГІОНАЛЬНА ДЕРЖАВНА ЛАБОРАТОРІЯ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ (ЄДРПОУ00700559);

251)ВІДДІЛЕННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ ВІД НЕЩАСНИХ ВИПАДКІВ НА ВИРОБНИЦТВІ ТА ПРОФЕСІЙНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ УКРАЇНИ У МІСТІ КРАСНОПЕРЕКОПСЬК АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ25871486);

252)ДЕРЖАВНА ТЕЛЕРАДІОМОВНА КОМПАНІЯ " ІНФОРМАЦІЯ_1 " (ЄДРПОУ НОМЕР_131 );

253)ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА ІНФОРМАЦІЯ_174 (ЄДРПОУ НОМЕР_132 );

254) ІНФОРМАЦІЯ_175 (ЄДРПОУ НОМЕР_133 );

255)ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА ІНФОРМАЦІЯ_176 (ЄДРПОУ НОМЕР_134 );

256) ІНФОРМАЦІЯ_177 (ЄДРПОУ НОМЕР_135 );

257)КОМІТЕТ ПО ВОДОГОСПОДАРСЬКОМУ БУДІВНИЦТВУ ТА ЗРОШУВАНОМУ ЗЕМЛЕРОБСТВУ РАДИ МІНІСТРІВ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ33713428);

258)КОМІТЕТ З ЛІСОВОГО І МИСЛИВСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА РАДИ МІНІСТРІВ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ33713790);

259)УПРАВЛІННЯ СПРАВАМИ РАДИ МІНІСТРІВ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ00048018);

260) ІНФОРМАЦІЯ_178 (ЄДРПОУ24408154);

261) ІНФОРМАЦІЯ_179 (ЄДРПОУ22275393);

262)ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА ІНФОРМАЦІЯ_180 (ЄДРПОУ НОМЕР_136 );

263) ІНФОРМАЦІЯ_181 (ЄДРПОУ НОМЕР_137 );

264)МІНІСТЕРСТВО ПРАЦІ ТА ІНФОРМАЦІЯ_182 (ЄДРПОУ00013675);

265) ІНФОРМАЦІЯ_183 (ЄДРПОУ НОМЕР_138 );

266)КОМІТЕТ З ІНФОРМАЦІЇ РАДИ МІНІСТРІВ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ33773010);

267) ІНФОРМАЦІЯ_184 (ЄДРПОУ05492775);

268) ІНФОРМАЦІЯ_185 (ЄДРПОУ00732134);

269)ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА ІНФОРМАЦІЯ_186 (ЄДРПОУ33334592);

270) ІНФОРМАЦІЯ_187 (ЄДРПОУ04055558);

271)ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА ІНФОРМАЦІЯ_188 (ЄДРПОУ33876055);

272) ІНФОРМАЦІЯ_189 (ЄДРПОУ НОМЕР_139 );

273) ІНФОРМАЦІЯ_190 (ЄДРПОУ НОМЕР_140 );

274) ІНФОРМАЦІЯ_191 (ЄДРПОУ НОМЕР_141 );

275) ІНФОРМАЦІЯ_192 (ЄДРПОУ НОМЕР_142 );

276) ІНФОРМАЦІЯ_193 (ЄДРПОУ НОМЕР_143 );

277) ІНФОРМАЦІЯ_194 (ЄДРПОУ НОМЕР_144 );

278) ІНФОРМАЦІЯ_195 (ЄДРПОУ НОМЕР_145 );

279) ІНФОРМАЦІЯ_196 (ЄДРПОУ НОМЕР_146 );

280)ВІДДІЛ У СПРАВАХ СІМ`Ї, МОЛОДІ ТА ІНФОРМАЦІЯ_197 (ЄДРПОУ26226308);

281) ІНФОРМАЦІЯ_198 (ЄДРПОУ НОМЕР_147 );

282) ІНФОРМАЦІЯ_199 (ЄДРПОУ НОМЕР_148 );

283) ІНФОРМАЦІЯ_200 (ЄДРПОУ НОМЕР_149 );

284) ІНФОРМАЦІЯ_201 (ЄДРПОУ НОМЕР_150 );

285) ІНФОРМАЦІЯ_202 (ЄДРПОУ 33326293);

286) ІНФОРМАЦІЯ_203 (ЄДРПОУ 00047987);

287) ІНФОРМАЦІЯ_204 (ЄДРПОУ 00047906);

288)ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА ІНФОРМАЦІЯ_205 (ЄДРПОУ 33848908);

289)ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА ІНФОРМАЦІЯ_206 (ЄДРПОУ НОМЕР_151 );

290)ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ПО НАГЛЯДУ ЗА ТЕХНИЧНИМ СТАНОМ МАШИН І ОБЛАДНАННЯ ПРИ РАДІ МІНІСТРІВ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ00013089);

291) ІНФОРМАЦІЯ_207 (ЄДРПОУ00047929);

292)УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ДЖАНКОЙСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ (ЄДРПОУ03193873);

293) ІНФОРМАЦІЯ_208 (ЄДРПОУ24407640);

294)ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА ІНФОРМАЦІЯ_209 (ЄДРПОУ33624328);

295)ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА ІНФОРМАЦІЯ_210 (ЄДРПОУ33802800);

296)ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА ІНФОРМАЦІЯ_211 (ЄДРПОУ НОМЕР_152 );

297) ІНФОРМАЦІЯ_212 (ЄДРПОУ НОМЕР_153 );

298) ІНФОРМАЦІЯ_213 , ІНФОРМАЦІЯ_214 (ЄДРПОУ НОМЕР_154 );

299) ІНФОРМАЦІЯ_215 (ЄДРПОУ НОМЕР_155 );

300) ІНФОРМАЦІЯ_216 (ЄДРПОУ НОМЕР_156 );

301) ІНФОРМАЦІЯ_217 (ЄДРПОУ НОМЕР_157 );

302) ІНФОРМАЦІЯ_218 (ЄДРПОУ00047970);

303) ІНФОРМАЦІЯ_219 (ЄДРПОУ НОМЕР_158 );

304)МІНІСТЕРСТВО У СПРАВАХ СІМ`Ї ТА МОЛОДІ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ33656208);

305)КОМІТЕТ У СПРАВАХ МІЖНАЦІОНАЛЬНИХ ВІДНОСИН І ДЕПОРТОВАНИХ ГРОМАДЯН РАДИ МІНІСТРІВ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ33713695);

306)РЕСПУБЛІКАНСЬКА ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ЗАКУПІВЕЛЬ ТА ЯКОСТІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ ПРИ РАДІ МІНІСТРІВ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ22274927);

307)ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ КАПІТАЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА ПРИ РАДІ МІНІСТРІВ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ26226434);

308) ІНФОРМАЦІЯ_220 (ЄДРПОУ04055541);

309) ІНФОРМАЦІЯ_221 (ЄДРПОУ33271136);

310) ІНФОРМАЦІЯ_222 (ЄДРПОУ03193896);

311) ІНФОРМАЦІЯ_223 (ЄДРПОУ33326309);

312)РЕСПУБЛІКАНСЬКИЙ КОМІТЕТ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ З ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА (ЄДРПОУ33713831);

313)ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА ІНФОРМАЦІЯ_224 (ЄДРПОУ НОМЕР_159 );

314) ІНФОРМАЦІЯ_225 (ЄДРПОУ26226339);

315)ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА ІНФОРМАЦІЯ_226 (ЄДРПОУ33849519);

316)ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА ІНФОРМАЦІЯ_227 (ЄДРПОУ33852029);

317) ІНФОРМАЦІЯ_228 (ЄДРПОУ НОМЕР_160 );

318)ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА ІНФОРМАЦІЯ_229 (ЄДРПОУ НОМЕР_161 );

319)КОМІТЕТ З ОХОРОНИ КУЛЬТУРНОЇ СПАДЩИНИ РАДИ МІНІСТРІВ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ НОМЕР_162 );

320) ІНФОРМАЦІЯ_230 (ЄДРПОУ03494497);

321)ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА ІНФОРМАЦІЯ_231 (ЄДРПОУ33917960);

322)УПРАВЛІННЯ (ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ) ІНФОРМАЦІЯ_232 (ЄДРПОУ НОМЕР_163 );

323)ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА ІНФОРМАЦІЯ_233 (ЄДРПОУ НОМЕР_164 );

324) ІНФОРМАЦІЯ_234 (ЄДРПОУ НОМЕР_165 );

325) ІНФОРМАЦІЯ_235 (ЄДРПОУ23191635);

326)ПРЕДСТАВНИЦТВО ІНФОРМАЦІЯ_236 (ЄДРПОУ НОМЕР_166 );

327) ІНФОРМАЦІЯ_237 (ЄДРПОУ НОМЕР_167 );

328) ІНФОРМАЦІЯ_238 (ЄДРПОУ НОМЕР_168 );

329) ІНФОРМАЦІЯ_239 (ЄДРПОУ33656166);

330) ІНФОРМАЦІЯ_240 (ЄДРПОУ НОМЕР_169 );

331)КОМІТЕТ ПО ФІЗИЧНІЙ КУЛЬТУРІ ТА СПОРТУ РАДИ МІНІСТРІВ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ33713686);

332)ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА ІНФОРМАЦІЯ_241 (ЄДРПОУ НОМЕР_170 );

333) ІНФОРМАЦІЯ_242 (ЄДРПОУ НОМЕР_171 );

334) ІНФОРМАЦІЯ_243 (ЄДРПОУ НОМЕР_172 );

335) ІНФОРМАЦІЯ_244 (ЄДРПОУ НОМЕР_173 );

336)СЛУЖБА У СПРАВАХ ІНФОРМАЦІЯ_245 (ЄДРПОУ НОМЕР_174 );

337) ІНФОРМАЦІЯ_246 (ЄДРПОУ 34787710);

338) ІНФОРМАЦІЯ_247 (ЄДРПОУ НОМЕР_175 );

339) ІНФОРМАЦІЯ_248 (ЄДРПОУ НОМЕР_176 );

340) ІНФОРМАЦІЯ_249 (ЄДРПОУ НОМЕР_177 );

341) ІНФОРМАЦІЯ_250 (ЄДРПОУ НОМЕР_178 );

342)ПРЕДСТАВНИЦТВО ІНФОРМАЦІЯ_251 (ЄДРПОУ НОМЕР_179 );

343)РЕСПУБЛІКАНСЬКИЙ ІНФОРМАЦІЯ_252 (ЄДРПОУ НОМЕР_180 );

344) ІНФОРМАЦІЯ_253 (ЄДРПОУ НОМЕР_181 );

345)ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ НОМЕР_182 );

346) ІНФОРМАЦІЯ_254 (ЄДРПОУ НОМЕР_183 );

347) ІНФОРМАЦІЯ_255 (ЄДРПОУ НОМЕР_184 );

348) ІНФОРМАЦІЯ_256 (ЄДРПОУ НОМЕР_185 );

349) ІНФОРМАЦІЯ_257 (ЄДРПОУ НОМЕР_186 );

350) ІНФОРМАЦІЯ_124 (ЄДРПОУ НОМЕР_187 );

351)РЕСПУБЛІКАНСЬКИЙ ІНФОРМАЦІЯ_258 (ЄДРПОУ НОМЕР_188 );

352) ІНФОРМАЦІЯ_259 (ЄДРПОУ НОМЕР_189 );

353) ІНФОРМАЦІЯ_260 (ЄДРПОУ НОМЕР_190 );

354) ІНФОРМАЦІЯ_261 (ЄДРПОУ37590738);

355) ІНФОРМАЦІЯ_262 (ЄДРПОУ37273586);

356) ІНФОРМАЦІЯ_263 (ЄДРПОУ37966016);

357) ІНФОРМАЦІЯ_264 (ЄДРПОУ НОМЕР_191 );

358) ІНФОРМАЦІЯ_265 (ЄДРПОУ НОМЕР_192 );

359) ІНФОРМАЦІЯ_266 (ЄДРПОУ НОМЕР_193 );

360) ІНФОРМАЦІЯ_267 (ЄДРПОУ НОМЕР_194 );

361) ІНФОРМАЦІЯ_268 (ЄДРПОУ НОМЕР_195 );

362)УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА ІНФОРМАЦІЯ_269 (ЄДРПОУ02144418);

363) ІНФОРМАЦІЯ_270 (ЄДРПОУ25123689);

364) ІНФОРМАЦІЯ_271 (ЄДРПОУ НОМЕР_196 );

365) ІНФОРМАЦІЯ_272 (ЄДРПОУ33180053);

366)ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА ІНФОРМАЦІЯ_273 (ЄДРПОУ33756718);

367) ІНФОРМАЦІЯ_274 (ЄДРПОУ34958861);

368)КОМІТЕТ У СПРАВАХ РЕЛІГІЙ ПРИ РАДІ МІНІСТРІВ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ00010607);

369)МІНІСТЕРСТВО БУДІВЕЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ І АРХІТЕКТУРИ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ34636156);

370) ІНФОРМАЦІЯ_192 (ЄДРПОУ35053779);

371) ІНФОРМАЦІЯ_275 (ЄДРПОУ НОМЕР_197 );

372) ІНФОРМАЦІЯ_276 (ЄДРПОУ НОМЕР_198 );

373) ІНФОРМАЦІЯ_277 (ЄДРПОУ НОМЕР_199 );

374) ІНФОРМАЦІЯ_278 (ЄДРПОУ НОМЕР_200 );

375) ІНФОРМАЦІЯ_279 (ЄДРПОУ НОМЕР_201 );

376) ІНФОРМАЦІЯ_280 , ІНФОРМАЦІЯ_214 (ЄДРПОУ НОМЕР_202 );

377) ІНФОРМАЦІЯ_281 (ЄДРПОУ НОМЕР_203 );

378) ІНФОРМАЦІЯ_282 (ЄДРПОУ НОМЕР_204 );

379) ІНФОРМАЦІЯ_283 (ЄДРПОУ НОМЕР_205 );

380) ІНФОРМАЦІЯ_284 (ЄДРПОУ НОМЕР_206 );

381) ІНФОРМАЦІЯ_285 (ЄДРПОУ НОМЕР_207 );

382) ІНФОРМАЦІЯ_286 (ЄДРПОУ НОМЕР_208 );

383) ІНФОРМАЦІЯ_287 (ЄДРПОУ НОМЕР_209 );

384) ІНФОРМАЦІЯ_288 (ЄДРПОУ НОМЕР_210 );

385) ІНФОРМАЦІЯ_289 (ЄДРПОУ НОМЕР_211 );

386) ІНФОРМАЦІЯ_290 (ЄДРПОУ НОМЕР_212 );

387) ІНФОРМАЦІЯ_291 (ЄДРПОУ НОМЕР_213 );

388) ІНФОРМАЦІЯ_292 (ЄДРПОУ НОМЕР_214 );

389) ІНФОРМАЦІЯ_293 (ЄДРПОУ НОМЕР_215 );

390) ІНФОРМАЦІЯ_294 (ЄДРПОУ НОМЕР_216 );

391) ІНФОРМАЦІЯ_295 (ЄДРПОУ НОМЕР_217 );

392) ІНФОРМАЦІЯ_296 (ЄДРПОУ24499145);

393)СУДАЦЬКЕ МІСЬКЕ ІНФОРМАЦІЯ_297 (ЄДРПОУ НОМЕР_218 );

394) ІНФОРМАЦІЯ_298 (ЄДРПОУ26273942);

395)МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ НОМЕР_219 );

396) ІНФОРМАЦІЯ_299 (ЄДРПОУ НОМЕР_220 );

397) ІНФОРМАЦІЯ_300 (ЄДРПОУ НОМЕР_221 );

398) ІНФОРМАЦІЯ_301 (ЄДРПОУ НОМЕР_222 );

399) ІНФОРМАЦІЯ_302 (ЄДРПОУ НОМЕР_223 );

400) ІНФОРМАЦІЯ_303 (ЄДРПОУ НОМЕР_224 );

401) ІНФОРМАЦІЯ_304 (ЄДРПОУ37081593);

402) ІНФОРМАЦІЯ_305 (ЄДРПОУ37427842);

403)ПОСТІЙНЕ ПРЕДСТАВНИЦТВО АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ У СТОЛИЦІ УКРАЇНИ ІНФОРМАЦІЯ_306 (ЄДРПОУ НОМЕР_225 );

404) ІНФОРМАЦІЯ_307 (ЄДРПОУ НОМЕР_226 );

405) ІНФОРМАЦІЯ_308 (ЄДРПОУ НОМЕР_227 );

406) ІНФОРМАЦІЯ_309 (ЄДРПОУ37897587);

407) ІНФОРМАЦІЯ_310 (ЄДРПОУ37562192);

408) ІНФОРМАЦІЯ_311 (ЄДРПОУ НОМЕР_228 );

409) ІНФОРМАЦІЯ_312 (ЄДРПОУ НОМЕР_229 );

410) ІНФОРМАЦІЯ_313 (ЄДРПОУ НОМЕР_230 );

411) ІНФОРМАЦІЯ_18 (ЄДРПОУ НОМЕР_231 );

412) ІНФОРМАЦІЯ_314 (ЄДРПОУ38067784);

413) ІНФОРМАЦІЯ_315 (ЄДРПОУ НОМЕР_232 );

414) ІНФОРМАЦІЯ_316 (ЄДРПОУ НОМЕР_233 );

415) ІНФОРМАЦІЯ_317 (ЄДРПОУ НОМЕР_234 );

416) ІНФОРМАЦІЯ_318 (ЄДРПОУ НОМЕР_235 );

417) ІНФОРМАЦІЯ_319 (ЄДРПОУ НОМЕР_236 );

418) ІНФОРМАЦІЯ_320 (ЄДРПОУ НОМЕР_237 );

419)ФЕОДОСІЙСЬКА ІНФОРМАЦІЯ_321 (ЄДРПОУ НОМЕР_238 );

420) ІНФОРМАЦІЯ_322 (ЄДРПОУ НОМЕР_239 );

421) ІНФОРМАЦІЯ_323 (ЄДРПОУ НОМЕР_240 );

422) ІНФОРМАЦІЯ_324 (ЄДРПОУ38584966);

423) ІНФОРМАЦІЯ_325 (ЄДРПОУ НОМЕР_241 );

424) ІНФОРМАЦІЯ_326 (ЄДРПОУ35014588);

425) ІНФОРМАЦІЯ_327 (ЄДРПОУ26367436);

426)ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА ІНФОРМАЦІЯ_328 (ЄДРПОУ33679450);

427) ІНФОРМАЦІЯ_329 (ЄДРПОУ34864480);

428) ІНФОРМАЦІЯ_330 (ЄДРПОУ34193571);

429) ІНФОРМАЦІЯ_331 (ЄДРПОУ33271103);

430) ІНФОРМАЦІЯ_37 (ЄДРПОУ34810325);

431)ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА ІНФОРМАЦІЯ_332 (ЄДРПОУ НОМЕР_242 );

432) ІНФОРМАЦІЯ_333 (ЄДРПОУ НОМЕР_243 );

433) ІНФОРМАЦІЯ_334 (ЄДРПОУ НОМЕР_244 );

434) ІНФОРМАЦІЯ_335 (ЄДРПОУ НОМЕР_245 );

435) ІНФОРМАЦІЯ_336 (ЄДРПОУ НОМЕР_246 );

436) ІНФОРМАЦІЯ_337 (ЄДРПОУ НОМЕР_247 );

437) ІНФОРМАЦІЯ_338 (ЄДРПОУ НОМЕР_248 );

438) ІНФОРМАЦІЯ_339 (ЄДРПОУ НОМЕР_249 );

439) ІНФОРМАЦІЯ_340 (ЄДРПОУ НОМЕР_250 );

440) ІНФОРМАЦІЯ_341 (ЄДРПОУ НОМЕР_251 );

441) ІНФОРМАЦІЯ_342 , ІНФОРМАЦІЯ_343 (ЄДРПОУ НОМЕР_252 );

442) ІНФОРМАЦІЯ_344 (ЄДРПОУ НОМЕР_253 );

443) ІНФОРМАЦІЯ_345 (ЄДРПОУ НОМЕР_254 );

444) ІНФОРМАЦІЯ_346 (ЄДРПОУ НОМЕР_255 );

445) ІНФОРМАЦІЯ_347 (ЄДРПОУ НОМЕР_256 );

446) ІНФОРМАЦІЯ_348 (ЄДРПОУ НОМЕР_257 );

447) ІНФОРМАЦІЯ_349 (ЄДРПОУ НОМЕР_258 );

448) ІНФОРМАЦІЯ_350 (ЄДРПОУ НОМЕР_259 );

449) ІНФОРМАЦІЯ_351 (ЄДРПОУ НОМЕР_260 );

450) ІНФОРМАЦІЯ_352 (ЄДРПОУ НОМЕР_261 );

451) ІНФОРМАЦІЯ_353 , ВИКОРИСТАННЯ ВОДНИХ ЖИВИХ РЕСУРСІВ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ (ЄДРПОУ35094841);

452) ІНФОРМАЦІЯ_354 (ЄДРПОУ34842823);

453) ІНФОРМАЦІЯ_162 (ЄДРПОУ НОМЕР_262 );

454)ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ЗОВНІШНІХ ЗВ`ЯЗКІВ ТА МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА РАДИ МІНІСТРІВ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ26224613);

455)ДОПОМІЖНА СЛУЖБА РАДИ МІНІСТРІВ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ26225765);

456) ІНФОРМАЦІЯ_355 (ЄДРПОУ35229048);

457) ІНФОРМАЦІЯ_356 (ЄДРПОУ23451202);

458) ІНФОРМАЦІЯ_357 (ЄДРПОУ25698384);

459) ІНФОРМАЦІЯ_358 (ЄДРПОУ НОМЕР_263 );

460) ІНФОРМАЦІЯ_359 (ЄДРПОУ НОМЕР_264 );

461) ІНФОРМАЦІЯ_360 (ЄДРПОУ НОМЕР_265 );

462) ІНФОРМАЦІЯ_361 (ЄДРПОУ НОМЕР_266 );

463) ІНФОРМАЦІЯ_362 (ЄДРПОУ НОМЕР_267 );

464) ІНФОРМАЦІЯ_363 (ЄДРПОУ НОМЕР_268 );

465) ІНФОРМАЦІЯ_89 (ЄДРПОУ НОМЕР_269 );

466) ІНФОРМАЦІЯ_364 (ЄДРПОУ НОМЕР_270 );

467) ІНФОРМАЦІЯ_365 (ЄДРПОУ НОМЕР_271 );

468) ІНФОРМАЦІЯ_366 (ЄДРПОУ НОМЕР_272 );

469) ІНФОРМАЦІЯ_367 (ЄДРПОУ НОМЕР_273 );

470) ІНФОРМАЦІЯ_368 (ЄДРПОУ НОМЕР_274 );

471) ІНФОРМАЦІЯ_369 (ЄДРПОУ НОМЕР_275 );

472)25 ІНФОРМАЦІЯ_54 (ЄДРПОУ38584950);

473) ІНФОРМАЦІЯ_370 (ЄДРПОУ22257610);

474) ІНФОРМАЦІЯ_371 (ЄДРПОУ35040969);

475) ІНФОРМАЦІЯ_372 (ЄДРПОУ25986462);

476) ІНФОРМАЦІЯ_373 (ЄДРПОУ04055529);

477) ІНФОРМАЦІЯ_374 (ЄДРПОУ04055535);

478) ІНФОРМАЦІЯ_375 (ЄДРПОУ НОМЕР_276 );

479)ДЖАНКОЙСЬКИЙ МІСЬКИЙ ВІДДІЛ (З ОБСЛУГОВУВАННЯ МІСТА ДЖАНКОЯ І ДЖАНКОЙСЬКОГО РАЙОНУ) ІНФОРМАЦІЯ_376 (ЄДРПОУ НОМЕР_277 );

480)ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА ІНФОРМАЦІЯ_377 (ЄДРПОУ НОМЕР_278 );

481) ІНФОРМАЦІЯ_378 (ЄДРПОУ НОМЕР_279 );

482) ІНФОРМАЦІЯ_379 (ЄДРПОУ38051224);

483) ІНФОРМАЦІЯ_380 (ЄДРПОУ НОМЕР_280 );

484) ІНФОРМАЦІЯ_381 (ЄДРПОУ НОМЕР_281 );

485) ІНФОРМАЦІЯ_382 (ЄДРПОУ НОМЕР_282 );

486) ІНФОРМАЦІЯ_383 (ЄДРПОУ НОМЕР_283 );

487) ІНФОРМАЦІЯ_384 (ЄДРПОУ НОМЕР_284 );

488) ІНФОРМАЦІЯ_385 (ЄДРПОУ НОМЕР_285 );

489) ІНФОРМАЦІЯ_386 (ЄДРПОУ НОМЕР_286 );

490) ІНФОРМАЦІЯ_387 (ЄДРПОУ НОМЕР_287 );

491)ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА ІНФОРМАЦІЯ_388 (ЄДРПОУ НОМЕР_288 );

492) ІНФОРМАЦІЯ_389 (ЄДРПОУ НОМЕР_289 );

493) ІНФОРМАЦІЯ_390 (ЄДРПОУ НОМЕР_290 );

494) ІНФОРМАЦІЯ_391 (ЄДРПОУ НОМЕР_291 );

495) ІНФОРМАЦІЯ_392 (ЄДРПОУ26179640);

496) ІНФОРМАЦІЯ_393 (ЄДРПОУ00732157);

497) ІНФОРМАЦІЯ_394 (ЄДРПОУ34383483);

498) ІНФОРМАЦІЯ_395 (ЄДРПОУ34671211);

499) ІНФОРМАЦІЯ_396 (ЄДРПОУ35014787);

500) ІНФОРМАЦІЯ_397 (ЄДРПОУ35041213);

501)ФОНД МАЙНА АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ00036860);

502)МІНІСТЕРСТВО ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ34636161);

503) ІНФОРМАЦІЯ_201 (ЄДРПОУ35052796);

504) ІНФОРМАЦІЯ_216 (ЄДРПОУ35052822);

505) ІНФОРМАЦІЯ_398 (ЄДРПОУ НОМЕР_292 );

506) ІНФОРМАЦІЯ_399 (ЄДРПОУ НОМЕР_293 );

507)ВІДДІЛ ДЕРЖКОМЗЕМУ У ІНФОРМАЦІЯ_400 (ЄДРПОУ НОМЕР_294 );

508) ІНФОРМАЦІЯ_401 (ЄДРПОУ НОМЕР_295 );

509) ІНФОРМАЦІЯ_402 (ЄДРПОУ НОМЕР_296 );

510) ІНФОРМАЦІЯ_403 (ЄДРПОУ НОМЕР_297 );

511) ІНФОРМАЦІЯ_404 (ЄДРПОУ НОМЕР_298 );

512) ІНФОРМАЦІЯ_405 (ЄДРПОУ НОМЕР_299 );

513) ІНФОРМАЦІЯ_406 (ЄДРПОУ НОМЕР_300 );

514) ІНФОРМАЦІЯ_407 (ЄДРПОУ НОМЕР_301 );

515) ІНФОРМАЦІЯ_408 (ЄДРПОУ НОМЕР_302 );

516) ІНФОРМАЦІЯ_409 (ЄДРПОУ НОМЕР_303 );

517) ІНФОРМАЦІЯ_410 (ЄДРПОУ НОМЕР_304 );

518) ІНФОРМАЦІЯ_411 (ЄДРПОУ НОМЕР_305 );

519) ІНФОРМАЦІЯ_412 (ЄДРПОУ НОМЕР_306 );

520) ІНФОРМАЦІЯ_413 (ЄДРПОУ НОМЕР_307 );

521) ІНФОРМАЦІЯ_414 (ЄДРПОУ НОМЕР_308 );

522) ІНФОРМАЦІЯ_415 (ЄДРПОУ26028183);

523)РОЗДОЛЬНЕНСЬКА ІНФОРМАЦІЯ_416 (ЄДРПОУ04055512);

524) ІНФОРМАЦІЯ_417 , ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ (ЄДРПОУ02144424);

525) ІНФОРМАЦІЯ_418 (ЄДРПОУ34989177);

526) ІНФОРМАЦІЯ_221 (ЄДРПОУ34752117);

527) ІНФОРМАЦІЯ_237 (ЄДРПОУ34969386);

528) ІНФОРМАЦІЯ_419 (ЄДРПОУ24400276);

529) ІНФОРМАЦІЯ_420 (ЄДРПОУ04055831);

530) ІНФОРМАЦІЯ_421 (ЄДРПОУ20738044);

531) ІНФОРМАЦІЯ_422 (ЄДРПОУ НОМЕР_309 );

532)СЛУЖБА У СПРАВАХ ІНФОРМАЦІЯ_423 (ЄДРПОУ24406480);

533)ФЕОДОСІЙСЬКЕ МІСЬКЕ ІНФОРМАЦІЯ_297 (ЄДРПОУ НОМЕР_310 );

534) ІНФОРМАЦІЯ_424 (ЄДРПОУ НОМЕР_311 );

535)ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ НОМЕР_312 );

536)УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ`ЯЗКУ ТА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ УКРАЇНИ В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ (ЄДРПОУ34797797);

537) ІНФОРМАЦІЯ_425 (ЄДРПОУ НОМЕР_313 );

538) ІНФОРМАЦІЯ_426 (ЄДРПОУ НОМЕР_314 );

539) ІНФОРМАЦІЯ_427 (ЄДРПОУ37978388);

540) ІНФОРМАЦІЯ_428 (ЄДРПОУ НОМЕР_315 );

541) ІНФОРМАЦІЯ_429 (ЄДРПОУ НОМЕР_316 );

542) ІНФОРМАЦІЯ_430 (ЄДРПОУ НОМЕР_317 );

543) ІНФОРМАЦІЯ_431 (ЄДРПОУ НОМЕР_318 );

544) ІНФОРМАЦІЯ_432 (ЄДРПОУ НОМЕР_319 );

545) ІНФОРМАЦІЯ_433 (ЄДРПОУ НОМЕР_320 );

546) ІНФОРМАЦІЯ_434 (ЄДРПОУ НОМЕР_321 );

547) ІНФОРМАЦІЯ_435 (ЄДРПОУ НОМЕР_322 );

548)СУСАНІНСЬКА ІНФОРМАЦІЯ_436 (ЄДРПОУ04369340);

549) ІНФОРМАЦІЯ_437 (ЄДРПОУ НОМЕР_323 );

550) ІНФОРМАЦІЯ_438 (ЄДРПОУ26331195);

551) ІНФОРМАЦІЯ_439 (ЄДРПОУ03304338);

552) ІНФОРМАЦІЯ_440 (ЄДРПОУ04525863);

553) ІНФОРМАЦІЯ_441 (ЄДРПОУ26366543);

554) ІНФОРМАЦІЯ_442 (ЄДРПОУ04368174);

555) ІНФОРМАЦІЯ_443 (ЄДРПОУ НОМЕР_324 );

556) ІНФОРМАЦІЯ_444 (ЄДРПОУ26331355);

557) ІНФОРМАЦІЯ_445 (ЄДРПОУ37438016);

558) ІНФОРМАЦІЯ_446 (ЄДРПОУ37014401);

559) ІНФОРМАЦІЯ_447 (ЄДРПОУ37014417);

560) ІНФОРМАЦІЯ_448 (ЄДРПОУ04368725);

561) ІНФОРМАЦІЯ_449 (ЄДРПОУ37437583);

562) ІНФОРМАЦІЯ_450 (ЄДРПОУ37463739);

563) ІНФОРМАЦІЯ_451 (ЄДРПОУ37349403);

564) ІНФОРМАЦІЯ_452 (ЄДРПОУ33176340);

565) ІНФОРМАЦІЯ_453 (ЄДРПОУ25136249);

566) ІНФОРМАЦІЯ_454 (ЄДРПОУ04369357);

567) ІНФОРМАЦІЯ_455 (ЄДРПОУ33990527);

568)КРАЙНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА САКСЬКОГО РАЙОНУ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ04368100);

569) ІНФОРМАЦІЯ_456 (ЄДРПОУ26366495);

570) ІНФОРМАЦІЯ_457 (ЄДРПОУ25129976);

571) ІНФОРМАЦІЯ_458 (ЄДРПОУ04368139);

572) ІНФОРМАЦІЯ_459 (ЄДРПОУ36679275);

573) ІНФОРМАЦІЯ_460 (ЄДРПОУ04368180);

574) ІНФОРМАЦІЯ_461 (ЄДРПОУ37423612);

575) ІНФОРМАЦІЯ_462 (ЄДРПОУ37423654);

576) ІНФОРМАЦІЯ_463 (ЄДРПОУ37437997);

577)ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ РУЧ`ЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ РОЗДОЛЬНЕНСЬКОГО РАЙОНУ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ37438000);

578) ІНФОРМАЦІЯ_464 (ЄДРПОУ37437541);

579) ІНФОРМАЦІЯ_465 (ЄДРПОУ37437557);

580) ІНФОРМАЦІЯ_466 (ЄДРПОУ37127318);

581) ІНФОРМАЦІЯ_467 (ЄДРПОУ37465935);

582) ІНФОРМАЦІЯ_468 (ЄДРПОУ37466389);

583) ІНФОРМАЦІЯ_469 (ЄДРПОУ37127496);

584) ІНФОРМАЦІЯ_470 (ЄДРПОУ03304290);

585) ІНФОРМАЦІЯ_471 (ЄДРПОУ04369274);

586) ІНФОРМАЦІЯ_472 (ЄДРПОУ05581131);

587) ІНФОРМАЦІЯ_473 (ЄДРПОУ34091829);

588) ІНФОРМАЦІЯ_474 (ЄДРПОУ26331384);

589) ІНФОРМАЦІЯ_475 (ЄДРПОУ25147750);

590)АРХІВНИЙ ВІДДІЛ ДЖАНКОЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ34303413);

591) ІНФОРМАЦІЯ_476 (ЄДРПОУ02144246);

592) ІНФОРМАЦІЯ_477 (ЄДРПОУ04369334);

593) ІНФОРМАЦІЯ_478 (ЄДРПОУ04369328);

594) ІНФОРМАЦІЯ_479 (ЄДРПОУ04368062);

595) ІНФОРМАЦІЯ_480 (ЄДРПОУ36477839);

596) ІНФОРМАЦІЯ_481 (ЄДРПОУ37423607);

597) ІНФОРМАЦІЯ_482 (ЄДРПОУ37127517);

598) ІНФОРМАЦІЯ_483 (ЄДРПОУ04368151);

599) ІНФОРМАЦІЯ_484 (ЄДРПОУ37127606);

600) ІНФОРМАЦІЯ_485 (ЄДРПОУ37229254);

601) ІНФОРМАЦІЯ_486 (ЄДРПОУ37273502);

602) ІНФОРМАЦІЯ_487 (ЄДРПОУ37373263);

603) ІНФОРМАЦІЯ_488 (ЄДРПОУ37438037);

604) ІНФОРМАЦІЯ_489 (ЄДРПОУ37438021);

605) ІНФОРМАЦІЯ_490 (ЄДРПОУ37014422);

606) ІНФОРМАЦІЯ_491 (ЄДРПОУ37437536);

607) ІНФОРМАЦІЯ_492 (ЄДРПОУ37014438);

608) ІНФОРМАЦІЯ_493 (ЄДРПОУ25140162);

609) ІНФОРМАЦІЯ_494 (ЄДРПОУ26367287);

610) ІНФОРМАЦІЯ_495 (ЄДРПОУ04369268);

611)СИЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА САКСЬКОГО РАЙОНУ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ26331183);

612)ЗЕРНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА САКСЬКОГО РАЙОНУ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ05581125);

613)СУВОРОВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА САКСЬКОГО РАЙОНУ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ04368197);

614)ОРІХІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА САКСЬКОГО РАЙОНУ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ26331220);

615)ВІДДІЛ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ГРОМАДЯНСЬКОГО СТАНУ ДЖАНКОЙСЬКОГО МІСЬКОГО УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ26027692);

616) ІНФОРМАЦІЯ_496 (ЄДРПОУ04368085);

617) ІНФОРМАЦІЯ_497 (ЄДРПОУ37132160);

618) ІНФОРМАЦІЯ_498 (ЄДРПОУ37127480);

619) ІНФОРМАЦІЯ_499 (ЄДРПОУ37373310);

620) ІНФОРМАЦІЯ_500 (ЄДРПОУ37229233);

621) ІНФОРМАЦІЯ_501 (ЄДРПОУ37229249);

622) ІНФОРМАЦІЯ_502 (ЄДРПОУ37014380);

623) ІНФОРМАЦІЯ_503 (ЄДРПОУ37014396);

624) ІНФОРМАЦІЯ_504 (ЄДРПОУ37437520);

625) ІНФОРМАЦІЯ_505 (ЄДРПОУ37014443);

626) ІНФОРМАЦІЯ_506 (ЄДРПОУ37014459);

627) ІНФОРМАЦІЯ_507 (ЄДРПОУ37014464);

628) ІНФОРМАЦІЯ_508 (ЄДРПОУ37127915);

629) ІНФОРМАЦІЯ_509 (ЄДРПОУ НОМЕР_325 );

630) ІНФОРМАЦІЯ_510 (ЄДРПОУ04368719);

631) ІНФОРМАЦІЯ_511 (ЄДРПОУ04368978);

632)КАЛІНІНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ04369297);

633) ІНФОРМАЦІЯ_512 (ЄДРПОУ33990532);

634) ІНФОРМАЦІЯ_513 (ЄДРПОУ26366266);

635)ВИНОГРАДІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА САКСЬКОГО РАЙОНУ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ04368045);

636)КОЛЬЦОВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА САКСЬКОГО РАЙОНУ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ04368091);

637)ДОБРУШИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА САКСЬКОГО РАЙОНУ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ26331208);

638) ІНФОРМАЦІЯ_514 (ЄДРПОУ34496494);

639)ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ СТАХАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ04368895);

640) ІНФОРМАЦІЯ_515 (ЄДРПОУ03304404);

641) ІНФОРМАЦІЯ_516 (ЄДРПОУ04369311);

642) ІНФОРМАЦІЯ_517 (ЄДРПОУ04369363);

643) ІНФОРМАЦІЯ_518 (ЄДРПОУ35949135);

644) ІНФОРМАЦІЯ_519 (ЄДРПОУ37127365);

645) ІНФОРМАЦІЯ_520 (ЄДРПОУ37373242);

646) ІНФОРМАЦІЯ_521 (ЄДРПОУ37437850);

647) ІНФОРМАЦІЯ_522 (ЄДРПОУ03304309);

648) ІНФОРМАЦІЯ_523 (ЄДРПОУ26366253);

649)ОХОТНИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА САКСЬКОГО РАЙОНУ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ26331214);

650)ВЕРЕСАЄВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА САКСЬКОГО РАЙОНУ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ04368033);

651)ГЕРОЙСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА САКСЬКОГО РАЙОНУ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ26331131);

652)СТОВПІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА САКСЬКОГО РАЙОНУ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ03304442);

653)ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ АЛУШТИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ04055736);

654) ІНФОРМАЦІЯ_524 (ЄДРПОУ26366388);

655) ІНФОРМАЦІЯ_525 (ЄДРПОУ03304462);

656) ІНФОРМАЦІЯ_526 (ЄДРПОУ37132176);

657) ІНФОРМАЦІЯ_527 (ЄДРПОУ37132181);

658) ІНФОРМАЦІЯ_528 (ЄДРПОУ37423628);

659) ІНФОРМАЦІЯ_529 (ЄДРПОУ37423675);

660) ІНФОРМАЦІЯ_530 (ЄДРПОУ37229266);

661) ІНФОРМАЦІЯ_531 (ЄДРПОУ37014375);

662) ІНФОРМАЦІЯ_532 (ЄДРПОУ37437981);

663) ІНФОРМАЦІЯ_533 (ЄДРПОУ37437562);

664) ІНФОРМАЦІЯ_534 (ЄДРПОУ04368607);

665) ІНФОРМАЦІЯ_535 (ЄДРПОУ26331154);

666) ІНФОРМАЦІЯ_536 (ЄДРПОУ26331326);

667) ІНФОРМАЦІЯ_537 (ЄДРПОУ24505749);

668)ФРУНЗЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА САКСЬКОГО РАЙОНУ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ04368211);

669)ЛІСНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА САКСЬКОГО РАЙОНУ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ04368122);

670)УЮТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА САКСЬКОГО РАЙОНУ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ04368205);

671) ІНФОРМАЦІЯ_538 (ЄДРПОУ04368116);

672)

ІНФОРМАЦІЯ_539 (ЄДРПОУ36679186);

674) ІНФОРМАЦІЯ_540 (ЄДРПОУ37336263);

675) ІНФОРМАЦІЯ_541 (ЄДРПОУ37132197);

676) ІНФОРМАЦІЯ_542 (ЄДРПОУ37273476);

677) ІНФОРМАЦІЯ_543 (ЄДРПОУ37373305);

678) ІНФОРМАЦІЯ_544 (ЄДРПОУ37229228);

679) ІНФОРМАЦІЯ_545 (ЄДРПОУ37127370);

680) ІНФОРМАЦІЯ_546 (ЄДРПОУ04369280);

681) ІНФОРМАЦІЯ_547 (ЄДРПОУ34091855);

682) ІНФОРМАЦІЯ_548 (ЄДРПОУ26331148);

683) ІНФОРМАЦІЯ_549 (ЄДРПОУ26331303);

684)ІВАНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА САКСЬКОГО РАЙОНУ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ26331177);

685)ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ЧЕРНОВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ (ЄДРПОУ26366425);

686) ІНФОРМАЦІЯ_550 (ЄДРПОУ04368079);

687) ІНФОРМАЦІЯ_551 (ЄДРПОУ26537559);

688) ІНФОРМАЦІЯ_552 (ЄДРПОУ04368168);

689) ІНФОРМАЦІЯ_553 (ЄДРПОУ04368145);

690) ІНФОРМАЦІЯ_554 (ЄДРПОУ37127391);

691) ІНФОРМАЦІЯ_555 (ЄДРПОУ37132155);

692) ІНФОРМАЦІЯ_556 (ЄДРПОУ37423633);

693) ІНФОРМАЦІЯ_557 (ЄДРПОУ37423649);

694) ІНФОРМАЦІЯ_558 (ЄДРПОУ37373258);

695) ІНФОРМАЦІЯ_559 (ЄДРПОУ37127578);

696) ІНФОРМАЦІЯ_560 (ЄДРПОУ37437515);

697) ІНФОРМАЦІЯ_561 (ЄДРПОУ37840504);

698) ІНФОРМАЦІЯ_562 (ЄДРПОУ НОМЕР_326 );

699) ІНФОРМАЦІЯ_563 (ЄДРПОУ НОМЕР_327 );

700) ІНФОРМАЦІЯ_564 (ЄДРПОУ НОМЕР_328 );

701)ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ З КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ В МІСТІ СЕВАСТОПОЛІ (ЄДРПОУ НОМЕР_329 );

702) ІНФОРМАЦІЯ_565 (ЄДРПОУ НОМЕР_329 );

703) ІНФОРМАЦІЯ_566 (ЄДРПОУ НОМЕР_330 );

704)ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОГО КАЗНАЧЕЙСТВА УКРАЇНИ У М. СЕВАСТОПОЛІ (ЄДРПОУ НОМЕР_30 );

705) ІНФОРМАЦІЯ_567 (ЄДРПОУ НОМЕР_331 );

706) ІНФОРМАЦІЯ_568 (ЄДРПОУ НОМЕР_332 );

707) ІНФОРМАЦІЯ_569 (ЄДРПОУ НОМЕР_333 );

708) ІНФОРМАЦІЯ_570 (ЄДРПОУ НОМЕР_334 );

709) ІНФОРМАЦІЯ_571 (ЄДРПОУ НОМЕР_335 );

710) ІНФОРМАЦІЯ_572 (ЄДРПОУ НОМЕР_336 );

711) ІНФОРМАЦІЯ_573 (ЄДРПОУ НОМЕР_337 );

712) ІНФОРМАЦІЯ_574 (ЄДРПОУ НОМЕР_338 );

713) ІНФОРМАЦІЯ_575 (ЄДРПОУ НОМЕР_339 );

714) ІНФОРМАЦІЯ_576 (ЄДРПОУ НОМЕР_340 );

715) ІНФОРМАЦІЯ_577 (ЄДРПОУ НОМЕР_341 );

716) ІНФОРМАЦІЯ_578 (ЄДРПОУ НОМЕР_342 );

717) ІНФОРМАЦІЯ_579 (ЄДРПОУ НОМЕР_343 );

718)УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ У М. СЕВАСТОПОЛІ (ЄДРПОУ НОМЕР_344 );

719) ІНФОРМАЦІЯ_580 (ЄДРПОУ НОМЕР_345 );

720) ІНФОРМАЦІЯ_581 (ЄДРПОУ НОМЕР_346 );

721) ІНФОРМАЦІЯ_582 (ЄДРПОУ НОМЕР_347 );

722) ІНФОРМАЦІЯ_583 (ЄДРПОУ НОМЕР_348 );

723) ІНФОРМАЦІЯ_11 (ЄДРПОУ НОМЕР_349 );

724) ІНФОРМАЦІЯ_584 (ЄДРПОУ НОМЕР_350 );

725) ІНФОРМАЦІЯ_585 (ЄДРПОУ НОМЕР_351 );

726) ІНФОРМАЦІЯ_586 (ЄДРПОУ НОМЕР_352 );

727) ІНФОРМАЦІЯ_587 (ЄДРПОУ НОМЕР_353 );

728) ІНФОРМАЦІЯ_588 ОСОБА_12 (ЄДРПОУ НОМЕР_354 );

729) ІНФОРМАЦІЯ_589 (ЄДРПОУ НОМЕР_355 );

730) ІНФОРМАЦІЯ_590 (ЄДРПОУ НОМЕР_356 );

731) ІНФОРМАЦІЯ_591 (ЄДРПОУ НОМЕР_357 );

732)ПРЕДСТАВНИЦТВО ІНФОРМАЦІЯ_592 (ЄДРПОУ НОМЕР_358 );

733) ІНФОРМАЦІЯ_593 (ЄДРПОУ НОМЕР_359 );

734) ІНФОРМАЦІЯ_594 (ЄДРПОУ НОМЕР_360 );

735) ІНФОРМАЦІЯ_595 (ЄДРПОУ НОМЕР_361 );

736) ІНФОРМАЦІЯ_596 (ЄДРПОУ НОМЕР_362 );

737) ІНФОРМАЦІЯ_597 (ЄДРПОУ НОМЕР_363 );

738) ІНФОРМАЦІЯ_598 (ЄДРПОУ НОМЕР_364 );

739) ІНФОРМАЦІЯ_599 (ЄДРПОУ НОМЕР_365 );

740) ІНФОРМАЦІЯ_600 (ЄДРПОУ НОМЕР_366 );

741) ІНФОРМАЦІЯ_601 , ІНФОРМАЦІЯ_602 ОСОБА_12 (ЄДРПОУ НОМЕР_367 );

742) ІНФОРМАЦІЯ_603 (ЄДРПОУ НОМЕР_368 );

743) ІНФОРМАЦІЯ_604 (ЄДРПОУ НОМЕР_369 );

744) ІНФОРМАЦІЯ_605 (ЄДРПОУ НОМЕР_370 );

745) ІНФОРМАЦІЯ_606 (ЄДРПОУ НОМЕР_371 );

746)ГАГАРІНСЬКА РАЙОННА В М.СЕВАСТОПОЛІ РАДА (ЄДРПОУ НОМЕР_372 ).

Встановити строк дії ухвали до 02.10.2019 року.

Попередити відповідальну особу про наслідки невиконання ухвали слідчого судді передбачені ст. 166 КПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддяОСОБА_1

СудХерсонський міський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення02.09.2019
Оприлюднено12.06.2023
Номер документу84002484
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про тимчасовий доступ до речей і документів

Судовий реєстр по справі —766/21451/17

Ухвала від 26.11.2020

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Гонтар Д. О.

Ухвала від 26.11.2020

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Гонтар Д. О.

Ухвала від 26.11.2020

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Гонтар Д. О.

Ухвала від 10.12.2019

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Радченко Г. А.

Ухвала від 10.12.2019

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Радченко Г. А.

Ухвала від 05.12.2019

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Радченко Г. А.

Ухвала від 05.12.2019

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Радченко Г. А.

Ухвала від 02.09.2019

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Радченко Г. А.

Ухвала від 23.08.2019

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Радченко Г. А.

Ухвала від 16.10.2018

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Радченко Г. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні