Ухвала
від 03.09.2019 по справі 127/20864/19
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 127/20864/19

Провадження 2/127/2922/19

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

03 вересня 2019 року Вінницький міський суд Вінницької області

в складі головуючого судді Сичука М.М.,

за участю секретаря судового засідання Коровай А.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Вінниці цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Вінницької міської ради, за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, приватного підприємства Бокуд про визнання права власності на комору,-

ВСТАНОВИВ:

Представник позивача ОСОБА_1 надав суду заяву про залучення до участі в справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, ОСББ Москаленка-67 .

Відповідно ч. 1 ст. 53 ЦПК України реті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

При цьому суд бере до уваги, що згідно п. 4 ч. 3 ст. 376 ЦПК України , порушення норм процесуального права є обов`язковою підставою для скасування судового рішення суду першої інстанції та ухвалення нового судового рішення, якщо суд прийняв судове рішення про права, свободи, інтереси та (або) обов`язки осіб, що не були залучені до участі у справі.

Згідно ч. 5 ст. 53 ЦПК України про залучення третіх осіб до участі у справі суд постановляє ухвалу.

Тому для всебічного та об`єктивного розгляду вищезазначеної справи суд вважає за необхідне залучити до участі у розгляді справи в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, ОСББ Москаленка-67 , так як рішення у справі може вплинути на права або обов`язки новоствореного ОСББ Москаленка-67 , як управителя будинку.

На підставі викладено та керуючись ст. 53 ЦПК України , суд,-

УХВАЛИВ:

Залучити в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Вінницької міської ради, за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, приватного підприємства Бокуд про визнання права власності на комору в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку Москаленка-67 .

Викликати учасників справи в судове засідання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

СудВінницький міський суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення03.09.2019
Оприлюднено05.09.2019
Номер документу84016814
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —127/20864/19

Рішення від 13.11.2019

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Сичук М. М.

Рішення від 13.11.2019

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Сичук М. М.

Ухвала від 03.09.2019

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Сичук М. М.

Ухвала від 05.08.2019

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Сичук М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні