Рішення
від 05.09.2019 по справі 126/803/19
БЕРШАДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

іменем України

(вступна та резолютивна частина)

Справа № 126/803/19

Провадження № 2/126/607/2019

"05" вересня 2019 р. м. Бершадь

Бершадський районний суд Вінницької області

в складі головуючого судді Хмель Р. В.

секретар Дончик О. А.,

за участі позивача ОСОБА_1

представника позивача адвоката Костюк Г. М.

представника відповідача Комунального некомерційного підприємства "Бершадський центр первинної медико-санітарної допомоги" адвоката Янчука О.В.

представника відповідача комунальної установи дошкільного навчального закладу №3 "Малятко" Луцюк Л.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні Бершадського районного суду Вінницької області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 в інтересах малолітнього ОСОБА_2 до Комунального некомерційного підприємства "Бершадський центр первинної медико-санітарної допомоги" та Комунальної установи Дошкільного навчального закладу № 3 "Малятко" Бершадської міської ради про захист права на загальну середню освіту, шляхом визнання дій протиправними та зобов`язати вчинити дії, -

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 213-215 ЦПК України, суд-

УХВАЛИВ :

Позов ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , жителька АДРЕСА_1 ) в інтересах малолітнього ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_2 , жителя АДРЕСА_1 ) до Комунального некомерційного підприємства "Бершадський центр первинної медико-санітарної допомоги" ( код ЄДРПОУ 36834023, вул.Будкевича, 2 м. Бершадь Вінницької області) та Комунальної установи Дошкільного навчального закладу № 3 "Малятко" Бершадської міської ради (код ЄДРПОУ 26176363, вул. Будкевича, 7а, м. Бершадь Вінницької області) про захист права на загальну середню освіту, шляхом визнання дій протиправними та зобов`язати вчинити дії - задовольнити частково.

Зобов`язати Комунальне некомерційне підприємство Бершадський центр первинної медико-санітарної допомоги провести засідання лікарсько-консультаційної комісії для вирішення питання можливості відвідування навчального закладу ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , відповідно до п.4 Розділу II Примірного положення про підготовку дітей на педіатричній дільниці до відвідування дошкільного та шкільного загальноосвітнього навчального закладу з видачею належним чином оформленого рішення лікарсько-консультаційної комісії.

В решті вимог - відмовити.

Апеляційна скарга на рішення суду подається безпосередньо до суду апеляційної інстанції протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

Відповідно до п. 15.5 перехідних положень ЦПК України, до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а матеріали справ витребовуються та надсилаються судами за правилами, що діяли до набрання чинності цією редакцією Кодексу. У разі порушення порядку подання апеляційної чи касаційної скарги відповідний суд повертає таку скаргу без розгляду.

Суддя Р. В. Хмель

СудБершадський районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення05.09.2019
Оприлюднено08.09.2019
Номер документу84065324
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —126/803/19

Рішення від 05.09.2019

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Хмель Р. В.

Рішення від 05.09.2019

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Хмель Р. В.

Ухвала від 20.06.2019

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Хмель Р. В.

Ухвала від 20.05.2019

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Хмель Р. В.

Ухвала від 09.04.2019

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Хмель Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні