Ухвала
від 10.09.2019 по справі 520/7624/18
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ОДЕСИ

Справа № 520/7624/18

Провадження № 1-кс/947/11698/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

10.09.2019 року

Слідчий суддя Київського районного суду м. Одеси ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю прокурора ОСОБА_3 , розглянувши в судовому засіданні в м. Одесі клопотання старшого слідчого СВ Київського ВП в м. Одесі ГУНП в Одеській області ОСОБА_4 , яке погоджено прокурором відділу прокуратури Одеської області ОСОБА_3 , про зміну відповідального зберігача та оперативного управління речових доказів та про передачу речових доказів в управління в рамках кримінального провадження №12014160020000076 від 24.02.2014 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.364, ч.5 ст.191, ч.1 ст.366, ч.2, ч.3 ст.212, ч.2 ст.205, ч.3 ст.209, ч.3, ч.4 ст.358, ч.1 ст.255 КК України та за підозрою ОСОБА_5 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.255, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.3 ст.212, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.1 ст.366, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.1 ст.364, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.2 ст.205, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.3 ст.358, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.4 ст.358, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.3 ст.209 КК України,

ВСТАНОВИВ:

На розгляд слідчого судді Київського районного суду м. Одеси надійшло вищезазначене клопотання сторони обвинувачення про зміну відповідального зберігача та оперативного управління речових доказів та про передачу речових доказів в управління в рамках кримінального провадження №12014160020000076 від 24.02.2014 року.

Клопотання мотивоване тим, що слідчим відділом Київського ВП в м. Одесі ГУ НП в Одеській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні

№ 12014160020000076 від 24.02.2014 за підозрою ОСОБА_5 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.255, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.3 ст.212, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.1 ст.366, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.1 ст.364, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.2 ст.205, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.3 ст.358, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.4 ст.358, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.3 ст.209 КК України. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному проваджені здійснюється прокуратурою Одеської області.

Під час досудового розслідування встановлено, що ОСОБА_5 приблизно у 2011 році за попередньою змовою з іншими особами, досудове розслідування стосовно яких проводиться у іншому кримінальному провадженні, створено злочинну організацію з метою вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, зокрема умисного ухилення від сплати податків, зборів (обов`язкових платежів), що входять в систему оподаткування, введених у встановленому законом порядку, фіктивного підприємництва, організації підроблення службовими особами первинних фінансово-господарських документів, використання завідомо підроблених документів, легалізації (відмиванні) доходів, одержаних злочинним шляхом, в особливо великому розмірі.

Суть діяльності злочинної організації полягала у створенні та реєстрації ряду фіктивних суб`єктів підприємницької діяльності (юридичних осіб резидентів та нерезидентів) з метою прикриття незаконної діяльності, пов`язаної із ввезенням на територію України та розповсюдженням нафтопродуктів, відкриттям митних складів на нафтобазах, розташованих у різних областях України, для розміщення на них нафтопродуктів та їх митного оформлення, документальним оформленням фіктивного вивезення нафтопродуктів за територію України, реалізацією нафтопродуктів підприємствам - нафтотрейдерам (резидентам України), організацією підроблення первинних фінансово-господарських документів щодо здійснення продажів нафтопродуктів; зарахуванням, списанням та переведенням безготівкових коштів, які надійшли на банківські рахунки фіктивних підприємств, подальшої легалізації (відмивання) доходів, отриманих злочинним шляхом, координацією та сприянням незаконній діяльності службовими особами Державної митної служби України.

Метою злочинної організації ОСОБА_5 було отримання незаконного збагачення за рахунок коштів, не сплачених до державного бюджету у вигляді обов`язкових податків, зборів та платежів, які мали б бути сплачені у випадку випуску у вільний обіг на митній території України імпортованих нафтопродуктів.

Взявши на себе функцію загального керівництва злочинною організацією, ОСОБА_5 залучив до участі в ній як співорганізаторів довірених осіб із свого найближчого оточення, які мали відповідну кваліфікацію, а також достатній досвід роботи у сфері нафтопереробки, перевалки нафтопродуктів та їх оптової реалізації, а також осіб з достатнім досвідом управління суб`єктами господарювання, діяльність яких, зокрема, пов`язана із здійсненням будь-яких операцій із нафтопродуктами.

За замислом ОСОБА_5 , осередки зазначеної злочинної організації повинні були діяти у різних регіонах держави, виконуючи відведені їм функції щодо ввезення на митну територію України від імені створених його злочинним угрупуванням офшорних компаній та фіктивних підприємств нафтопродуктів під виглядом їх транзиту з подальшим розміщенням зазначених нафтопродуктів на митних складах, розташованих у різних областях України, реалізацією вказаних не розмитнених нафтопродуктів із цих митних складів вітчизняним оптовим покупцям, без сплати до державного бюджету відповідних податків, зборів і платежів та оформлення при цьому фіктивних документів щодо вивозу нафтопродуктів за межі митної території України.

Маючи значний фінансовий капітал, отриманий від незаконної діяльності вказаних суб`єктів господарської діяльності та вплив на державні органи влади, а саме Державну митну службу України та інші служби, ОСОБА_5 у 2011році приступив до виконання задуманого плану вчинення злочинних дій.

Для успішної реалізації злочинного умислу ОСОБА_5 та інші члени злочинної організації вступили у попередню змову з невстановленими службовими особами Державної митної служби України, які зловживаючи своїм службовим становищем, всупереч інтересам служби, діючи в їх інтересах, навмисно створили їм умови для ввезення та незаконного розповсюдження нафтопродуктів без сплати зборів, податків та платежів.

З метою реалізації розробленого плану злочинної діяльності, ОСОБА_5 організував створення та придбання низки суб`єктів господарської діяльності, як вітчизняних, а саме: ТОВ «Зовнітрансгаз», ТОВ«Цикловаст», ПП «Фірма «Армада-Плюс», ТОВ «ГазУкраїна-2020», ТОВ«Торговий дім «ВЕТЕК», а також інші невстановлені суб`єкти підприємницької діяльності, так і підприємств-нерезидентів, в тому числі й офшорних - «KSANDRO ENTERPRISE» (Британські Віргінські Острови), «FREMINGHAM INVESTMEN CORP» (Республіка Панама), «SOPREMA TRADING LTD» (Британські Віргінські Острови), «PROSPERITY DEVELOPMENT S.A.» (Республіка Панама) та інші невстановлені.

Для надання злочинній діяльності легального вигляду та створення позитивного іміджу в суспільстві, ОСОБА_5 вирішив об`єднати фіктивні підприємства єдиними брендами - групами компаній, спочатку - у 2011 році, «ГазУкраїна-2009», а пізніше, у лютому 2013 року - «Східно-Європейська паливно-енергетична компанія» («СЄПЕК»). З цією метою зареєстровані відповідні однойменні материнські підприємства у формі товариств з обмеженою відповідальністю.

З використанням останніх, а також фіктивних суб`єктів господарської діяльності резидентів та підконтрольних офшорних компаній - нерезидентів, на територію України ввозились нафтопродукти в митному режимі «транзит» та в подальшому на підставі підроблених документів нібито вивозились за межі митної території України на адресу вищевказаних підконтрольних офшорних компаній.

Крім того, за вказівкою ОСОБА_5 у період з січня 2012 року по лютий 2014 року члени злочинної групи підшукали та взяли в оренду від імені

ТОВ «Зовнітрансгаз», ТОВ «Цикловаст», ПП «Фірма «Армада-Плюс» бази зберігання нафтопродуктів, якими вони фактично керували, та які вони використовували для незаконної реалізації нафтопродуктів.

Також, членами злочинної організації у 2013 році придбано Одеський нафтопереробний завод з метою прикриття фіктивної переробки і реекспорту нафтопродуктів за контрактами з компаніями-нерезидентами, які в дійсності реалізовувались на території України без сплати обов`язкових платежів (зборів).

Водночас, з метою документального забезпечення фіктивного вивезення нафтопродуктів за межі митної території України, 22.11.2011 ОСОБА_5 для забезпечення реалізації злочинної схеми з ухилення від сплати податків придбано цілісний майновий комплекс по наливу, схову та зливу зрідженого вуглеводородного газу у Ренійському морському торговельному порту який використовувався членами злочинної організації виключно для документального оформлення фіктивного вивезення нафтопродуктів та завершення митних режимів транзит та переробка, шляхом складання завідомо підроблених документів про їх вивезення за межі митної території України.

Членами злочинної організації підшукано та орендовано від імені підприємств-резидентів ТОВ «Зовнітрансгаз», ТОВ «Цикловаст» та інших підконтрольних підприємств бази зберігання нафтопродуктів, якими вони фактично керували.

Спочатку діяльності злочинної схеми компанія «PROSPERITY DEVELOPMENT S.A.» морськими суднами ввозила на територію України в митному режимі «транзит» нафтопродукти з Румунії та Болгарії через АР Крим (Феодосія), які залізничним транспортом доставлялись до нафтобаз, розташованих по майже всій території України, з метою подальшої незаконної їх реалізації в реальний сектор економіки. Документально ж нафтопродукти нібито вивозились до Румунії через термінал по наливу, схову та зливу зрідженого вуглеводородного газу у Ренійському морському торговельному порту.

У подальшому, на початку 2013 році, з метою маскування ввезення великих обсягів не розмитнених нафтопродуктів та їх подальшу незаконну реалізацію на території України, організаторами злочинної організації, придбано Одеський нафтопереробний завод.

На Одеському НПЗ документально оформлювалось ввезення нафтопродуктів, які належать підконтрольним злочинній організації офшорним компаніям «KSANDRO ENTERPRISE», «FREMINGHAM INVESTMEN CORP» в митному режимі «переробка» для їх начебто переробки та подальшого вивезення (реекспорту) за кордон, які в дійсності, без фактичної переробки, реалізовувались без належної процедури розмитнення від імені підконтрольних злочинній організації підприємств резидентів (ТОВ «ТД «ВЕТЕК», ТОВ «Газ Україна 2020» та інших).

У листопаді 2013 року підконтрольне ОСОБА_5 ТОВ «Всеукраїнський промисловий союз», учасниками якої є ТОВ «ОСТРО» та компанія нерезидент ВесторгіяХолдінгз ЛТД (Кіпр), придбала активи у вигляді Херсонського нафтоперевалочного комплексу, який складається з нафтогавані, за адресою: м. Херсон, вул. Нафтогавань, б/н та нафтобази за адресою: м. Херсон, вул. Чайковського, 236, де здійснювалось розвантаження нафтопродуктів, які надходили водним транспортом (вантажними суднами, танкерами), їх зберігання та завантаження до автомобільних та залізничних цистерн для подальшої реалізації на території України без сплати митних зборів, податків та платежів.

При цьому, ОСОБА_5 та інші співучасники, з метою прикриття своєї протиправної діяльності щодо реалізації нерозмитнених нафтопродуктів, організували виготовлення невстановленими особами первинних бухгалтерських та фінансово-господарських офіційних документів в які вносились недостовірні відомості, а саме: договорів, угод, контрактів, додаткових угод, актів прийому передачі, актів виконаних робіт, податкових накладних, товарно-транспортних накладних тощо, до яких внесено завідомо неправдиві відомості про те, що ТОВ «ГазУкраїна-2020» здійснювало поставки нафтопродуктів на адресу підприємств - нафтотрейдерів, хоча в дійсності дане підприємство не ввозило, не оформляло та не володіло жодними паливно-мастильними матеріалами та було створено виключно з метою прикриття незаконної діяльності.

Також, з цією ж метою ОСОБА_5 , ОСОБА_6 (засуджено вироком Суворовського районного суду м. Одеси від 30.08.2017 за ч. 1 ст. 255, ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 28, ч. 3 ст. 212, ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 28, ч. 1 ст. 366, ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 28, ч. 1 ст. 364 КК України), ОСОБА_7 (засуджено вироком Ренійського районного суду Одеської області від 05.04.2017 за ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 364-1, ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366, ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 212 КК України), ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 (засуджені вироком Київського районного суду м. Одеси від 30.10.2017 за ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 28, ч. 1 ст. 364, ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 28, ч. 1 ст. 366, ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст.28, ч. 3 ст. 212, ч. 1 ст. 255 КК України) та інші співучасники, організували виготовлення товарно-транспортних накладних, до яких внесені завідомо неправдиві відомості про переміщення нафтопродуктів, які знаходяться в митному режимі «митний склад», з територій нафтобаз ТОВ «Зовнітрансгаз», ПП «Фірма «Армада Плюс», ТОВ «Цикловаст» за межі території України в митному режимі «транзит» та «реекспорт» через порт Рені, хоча згідно інформації ДП «Укрзалізниця» ці нафтопродукти перевезені по території України та розміщені на нафтобазах підприємств нафтотрейдерів, які їх придбали у ТОВ «ГазУкраїна-2020» без розмитнення та сплати належних податків, зборів та платежів.

З метою удосконалення вже діючої злочинної схеми, у листопаді 2013 року підконтрольне ОСОБА_5 ТОВ «Всеукраїнський промисловий союз», учасниками якої є ТОВ «Остро» та компанія нерезидент ВесторгіяХолдінгз ЛТД (Кіпр), придбало активи у вигляді Херсонського нафтоперевалочного комплексу, який складається з нафтогавані, за адресою: м. Херсон, вул. Нафтогавань, б/н та нафтобази за адресою: м. Херсон, вул. Чайковського, 236.

Встановлено, що майже одразу після придбання Херсонський нафтоперевалочний комплекс, за адресами: м. Херсон, вул. Нафтогавань, б/н та м. Херсон, вул. Чайковського, 236, 18 листопада 2013 року передано в оренду ТОВ «Нафтоспецтранс» (код ЄДРПОУ 38913269, єдиний засновник РОССО БІЗНЕС ГРУПП ЛТД Британські Віргінські Острови).

Херсонський нафтоперевалочний комплекс використовувався підконтрольними ОСОБА_5 компаніями-нерезидентами FREMINGHAM INVESTMENT CORP., KSANDRO ENTERPRISE Ltd для ввезення на територію України нафтопродуктів водним транспортом (вантажними суднами, танкерами), а також для їх зберігання та завантаження на залізничний транспорт для подальшої транспортування, зокрема до Одеського нафтопереробного заводу для подальшої переробки.

Відповідно до залізничних накладних, відправлення нафтопродуктів з Херсонського нафтоперевалочного комплексу, за договором між компаній-нерезидентів FREMINGHAM INVESTMENT CORP., KSANDRO ENTERPRISE Ltd та Одеським нафтопереробним заводом, здійснювалось від ТОВ «Нафтоспецтранс».

Тобто, Херсонський нафтоперевалочний комплекс фактично використовувався підконтрольними ОСОБА_5 підприємствами нерезидентами для ввезення нафтопродуктів морським транспортом.

У подальшому, у лютому 2014 року, ОСОБА_5 планував використовувати Херсонський нафтоперевалочний комплекс також для документального оформлення фіктивного завершення митного режиму «переробка» ввезених на територію України нафтопродуктів.

Так, у лютому 2014 року учасниками злочинної організації оформлено від Одеського нафтопереробного заводу відправку нафтопродуктів автомобільним транспортом до Херсонського нафтоперевалочного комплексу начебто для їх вивезення за межі митної території України на адресу компаній-нерезидентів FREMINGHAM INVESTMENT CORP., KSANDRO ENTERPRISE Ltd. Проте, у зв`язку викриттям злочинної схеми, співробітниками митниці зафіксовано фактичну не доставку нафтопродуктів, які повинні були транспортовані до Херсонського нафтоперевалочного комплексу.

В результаті вказаних злочинних дій членами злочинної організації, створеної ОСОБА_5 та іншими учасниками злочинної організації, за період з 07.12.2012 по 28.02.2014 спричинено Державі України збитки у виді не сплати митних платежів на суму 2620276531,15 грн.

В ході досудового розслідування у кримінальному провадженні № 12014160020000076 від 24.02.2014 ухвалами Печерського районного суду м. Києва від 16.04.2014 по справам № 757/9434/14-к, № 757/9431/14-к накладено арешт на все нерухоме майно нафтобази, яка розташована за адресою: м. Херсон, вул. Нафтогавань, б/н, та м. Херсон, вул. Чайковського, 236, та належить ТОВ «Всеукраїнський промисловий союз» (код ЄДРПОУ 32827075).

Ухвалою слідчого судді Приморського районного суду м.Одеси від 30.09.2014 по справі № 522/15746/13-к у кримінальному провадженні №12014160020000076 від 24.02.2014 надано дозвіл на передачу належного ТОВ «Всеукраїнський промисловий союз» (код ЄДРПОУ 32827075, юридична адреса: м. Київ, вул. Кіквідзе, 13) Херсонського нафтоперевалочного комплексу, який складається з нафтогавані за адресою: м. Херсон,

вул. Нафтогавань, б/н та нафтобази за адресою: м. Херсон, вул. Чайковського, 236, на які накладений арешт, на відповідальне зберігання та оперативне управління у відповідності до чинного законодавства України, - держадміністрації в особі Державного підприємства «Підприємство із забезпечення нафтопродуктами» (код ЄДРПОУ 03482347, адреса: м. Київ, вул. Артема, 60-А, кім. 712-713). Зобов`язано службових осіб Херсонського нафтоперевалочного комплексу передати вищевказаний комплекс, а Державному підприємству «Підприємство із забезпечення нафтопродуктами» прийняти його зі складанням відповідних актів прийому-передачі на відповідальне зберігання та оперативне управління у відповідності до чинного законодавства України, проводити відповідні необхідні заходи та роботи з метою підтримання майна в належному технологічному стані.

На теперішній час виникла необхідність у зміні відповідального зберігача речових доказів з Державного підприємства «Підприємство із забезпечення нафтопродуктами» (код ЄДРПОУ 03482347, адреса: м. Київ, вул. Артема, 60-А, кім. 712-713) на Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів та передачі від Державного підприємства «Підприємство із забезпечення нафтопродуктами» (код ЄДРПОУ 03482347) належного ТОВ «Всеукраїнський промисловий союз» (код ЄДРПОУ 32827075, юридична адреса: м. Київ, вул. Кіквідзе, 13) Херсонського нафтоперевалочного комплексу, який складається з нафтогавані за адресою: м. Херсон, вул. Нафтогавань, б/н та нафтобази за адресою: м. Херсон, вул. Чайковського, 236, на які накладений арешт, в управління у відповідності до чинного законодавства України - до Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, в зв`язку з чим слідчий за погодженням з прокурором звертається до слідчого судді з вказаним клопотанням.

Прокурор в судовому засіданні вимоги поданого клопотання підтримав у повному обсязі.

Представники Державного підприємства «Підприємство із забезпечення нафтопродуктами» (код ЄДРПОУ 03482347) та Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (код ЄДРПОУ 41037901), будучи належним чином повідомленими про дату та час судового засідання, в судове засідання не з`явилися.

Вивчивши клопотання та долучені в його обґрунтування матеріали, вислухавши думку прокурора, який подане клопотання підтримав у повному обсязі та просив задовольнити, слідчий суддя приходить до наступного переконання.

Встановлено, що слідчим відділом Київського ВП в м. Одесі ГУ НП в Одеській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 12014160020000076 від 24.02.2014 за підозрою ОСОБА_5 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 255, ч. 3 ст. 27, ч. 4 ст. 28, ч. 3 ст. 212, ч. 3 ст. 27, ч. 4 ст. 28, ч. 1 ст. 366, ч. 3 ст. 27, ч. 4 ст. 28, ч. 1 ст. 364, ч. 3 ст. 27, ч. 4 ст. 28, ч. 2 ст. 205, ч. 3 ст. 27, ч. 4 ст. 28, ч. 3 ст. 358, ч. 3 ст. 27, ч. 4 ст. 28, ч. 4 ст. 358, ч. 3 ст. 27, ч. 4 ст. 28, ч. 3 ст. 209 КК України.

В рамках вказаного кримінального провадження, ухвалами Печерського районного суду м. Києва від 16.04.2014 по справам № 757/9434/14-к, № 757/9431/14-к накладено арешт на все нерухоме майно нафтобази, яка розташована за адресою: м. Херсон, вул. Нафтогавань, б/н, та м. Херсон, вул. Чайковського, 236, та належить ТОВ «Всеукраїнський промисловий союз» (код ЄДРПОУ 32827075).

Ухвалою слідчого судді Приморського районного суду м. Одеси від 30.09.2014 по справі № 522/15746/13-к у кримінальному провадженні №12014160020000076 від 24.02.2014 надано дозвіл на передачу належного ТОВ «Всеукраїнський промисловий союз» (код ЄДРПОУ 32827075, юридична адреса: м. Київ, вул. Кіквідзе, 13) Херсонського нафтоперевалочного комплексу, який складається з нафтогавані за адресою: м. Херсон,

вул. Нафтогавань, б/н та нафтобази за адресою: м. Херсон, вул. Чайковського, 236, на які накладений арешт, на відповідальне зберігання та оперативне управління у відповідності до чинного законодавства України, - держадміністрації в особі Державного підприємства «Підприємство із забезпечення нафтопродуктами» (код ЄДРПОУ 03482347, адреса: м. Київ, вул. Артема, 60-А, кім. 712-713). Зобов`язано службових осіб Херсонського нафтоперевалочного комплексу передати вищевказаний комплекс, а Державному підприємству «Підприємство із забезпечення нафтопродуктами» прийняти його зі складанням відповідних актів прийому-передачі на відповідальне зберігання та оперативне управління у відповідності до чинного законодавства України, проводити відповідні необхідні заходи та роботи з метою підтримання майна в належному технологічному стані.

Ухвалою слідчого судді Приморського районного суду м. Одеси від 15.12.2014 по справі № 522/24132/14-к у кримінальному провадженні №12014160020000076 від 24.02.2014 накласти арешт на наступне рухоме майно Херсонського нафтоперевалочного комплексу, належного TOB "Всеукраїнський промисловий союз", яке знаходиться за адресою: м. Херсон, вул. Нафтогавань,б/н та м.Херсон, вул. Чайковського, 236:

Майно цеху № 1 (Нафтобаза)

Адмінбудівля: перший поверх

Кабінет № 1:

1.Стіл офісний кутовий комп`ютерний темно-коричневого кольору, 73x360x60 - 1шт., тумба на три шухляди на роликах, 50x45x50 - 1 шт.

1.Тумба на дві стулки темно-коричнева з овальною кришкою на роликах, 70x82x40 - 1шт.

2.Стілець офісний із шкіро - замінника, корпус металевий - 2 шт.

3.Стілець офісний комп`ютерний корпус металевий, оббивка з тканини -1 шт.

4.Шафа-стінка з п`яти розбірних секцій:

1.Відкриті три полички темно-коричневого кольору, 231x40x40 - 2 шт.

2. Одно дверний гардероб, 231x60x40 - 1 шт.

3. Одно дверне відділення на п`ять поличок, 231x60x40 - 1 шт.

4. Одно дверні скляну дві полиці, 110x60x40 - 1 шт.

5. Одно дверні дві полиці 121x60x40 - 1 шт.

Кабінет № 2:

1. Стіл письмовий однотумбовий на три шухляди, які відсутні темно-коричневого кольору, 73x141x71-1 шт.

1. Крісло офісне м`яке із шкіро замінника корпус пластико - металевий на роликах - 1шт.

2. Стілець офісний м`який, корпус металевий, оббивка із тканини - 2 шт.

3. Тумбочка темно-коричневого кольору з двома шухлядами, 65x82x42 - 1 шт.

4. Пенал-гардероб, 200x55x41 - 1 шт.

Кабінет № 3:

Стіл письмовий однотумбовий на три шухляди, які відсутні темно-коричневого кольору, бувший у вжитку, 73x141x71 - 1 шт.

1. Стіл письмовий однотумбовий з чотирма шухлядами темно-коричневого кольору, бувший у вжитку, 73x121x66 - 1 шт.

2. Шафа металева одно дверна із внутрішнім замком, 140x64x40 - 1 шт.

3. Стілець офісний із шкіро замінника м`який, корпус металевий - 2 шт.

4. Стілець офісний комп`ютерний із шкіро - замінника м`який, корпус металево - пластиковий, на роликах - 1 шт.

5. Шафа-стінка з трьох секцій коричневого кольору:

Шафа-гардероб двох дверна, 231x110x38 - 1 шт.

Чотирьох стулкова, розділена по стулках, верхні стулки під склом з чотирма полицями, 231x100x38 - 1 шт.

Одностулкова з чотирма полицями та кутовими відкритими полицями 231x88x38 - 1 шт.

Кабінет № 6:

Стіл письмовий жовтого кольору, бувший у вжитку, 75x190x95 - 2 шт.

1. Стіл письмовий однотумбовий жовтого кольору на три шухляди, які відсутні, бувший у вжитку, 72x110x71 - 1 шт.

1. Тумбочка темно-коричневого кольору одностулкова з полицею, бувша у вжитку, 71x62x36 - 1 шт.

2. Тумбочка жовтого кольору одностулкова, бувша у вжитку, 60x45x63 - 1 шт.

3. Вбудована шафа із ДВП обклеєна папером на вісім стулок, 243x223x45 - 1шт.

4. Шафа книжкова світло-жовтого кольору, яка складається з двох частин, бувша у вжитку, 173x89x36 - 1шт. у нижньому відділенні дві стулки, 53x89x59 - 1шт.

5. Стілець офісний корпус металевий оббивка з тканини - 5 шт.

6. Стілець дерев`яний, оббивка з тканини, бувший у вжитку, - 1 шт.

7. Крісло офісне м`яке із шкіро - замінника корпус пластико - металевий на роликах - 2 шт.

8. Лава відкидна на 4 місця, корпус металевий, оббивка з тканини з елементами шкіро - 1 шт.

9. Обігрівач «ТЕРМІЯ» - 1 шт.

10. Кондиціонер СоорегHunter СН 509 LKR - 1 шт.

11. Люстра позолочена з трьома відкритими плафонами - 2 шт.

12. Люстра позолочена з трьома плафонами у вигляді тюльпана - 2 шт.

13. Кулер LV- LWB- 1-5X41 - 1 шт.

Кабінет № 7:

5. Стіл письмовий однотумбовий з полицею під кришкою жовтого кольору з трьома шухлядами, бувший у вжитку, 74x113x60 - 1 шт.

1.Тумбочка темно-жовтого кольору з двома шухлядами, що закривається на ключ, 65x82x42 - 1 шт.

2. Металева шафа коричневого кольору одно дверна із внутрішнім замком 71x35x35 - 1 шт.

3. Тумбочка темно-коричневого кольору з чотирма шухлядами, бувша у вжитку, 58x39x56 - 1 шт.

4. Шафа книжкова чотирьох дверна, темно-жовтого кольору, бувша у вжитку, 200x82x41 - 1шт.

5.Пенал-гардероб, бувший у вжитку, 200x55x41 - 1 шт.

6.Шафа двох дверна під ключ з п`ятьма поличками, бувша у вжитку, 195x72x36 - 1шт.

7.Шафа медична білого кольору, каркас металевий, стінки полиці скляні, 162x80x41 - 1 шт.

8.Столик медичний пересувний на роликах, каркас металевий, полиці скляні, 94х63х55х- 1 шт.

9.Кушетка металева верх із шкіро замінника, 65x210x78 - 1 шт.

10.Холодильник «НОРД» однокамерний ДХ428-7-010 - 1 шт.

11.Кондиціонер «БК1500» - 1 шт.

12.Умивальник з тумбою білого кольору із двостулковою тумбою, 85x45x27 - 1 шт.

13.Дзеркало з поличкою, 60x40

14.Люстра чорного кольору на три плафони - 1 шт.

15.Люстра білого кольору на три плафони - 1 шт.

16.Стілець офісний корпус металевий, оббивка з тканини - 2 шт.

17.Стілець офісний комп`ютерний, корпус металево - пластиковий на роликах, оббивка з тканини - 1 шт.

Кабінет № 9:

1. Стіл коричневого кольору, бувший у вжитку, 75x138x75 - 4 шт.

1. Стіл письмовий двотумбовий, із стулками на ніжках світло-коричневого кольору, бувший у вжитку, 75x150x70 - 1 шт.

2. Стіл письмовий однотумбовий деформований (шухляди відсутні) темно-жовтого кольору, бувший у вжитку, 74x110x62 - 1 шт.

3. Стіл-парта, металевий каркас посилений перемичками під кришкою поличка на дві секції, світло-жовтого кольору, 76x120x56 - 1 шт.

4. Тумбочка темно-коричневого кольору, бувша у вжитку, 52x39x56 - 1 шт.

5. Тумбочка темно-коричневого кольору одностулкова з полицею, бувша у вжитку, 58x56x46 - 1 шт.

6. Шафа-пенал одно дверна, темно-коричневого кольору, бувша у вжитку, 182x60x42 - 1 шт.

7. Шафа книжкова чотирьох дверна з верхніми скляними стулками, світло-жовтого кольору, бувша у вжитку, 172x85x39 - 1шт.

8. Стілець дерев`яний, оббивка з тканини, бувший у вжитку, - 6 шт.

9. Лава відкидна на 4 місця, корпус металевий з оббивкою з тканини, з елементами із шкіро замінника - 1 шт.

10. Вішалка металева, бувша у вжитку - 1 шт.

11. Мікрохвильова піч «DEWOKOR-6L1BW» - 1 шт.

12. Дзеркало хвилястої форми, 70x48 - 1 шт.

Кабінет № 10/1:

1.Стіл комп`ютерний темно-коричневого кольору однотумбовий, овальний, з трьома шухлядами та висувною полицею, 75x184x72 - 1шт.

1. Стіл комп`ютерний темно-коричневого кольору однотумбовий, овальний, з трьома шухлядами та висувною полицею 76x200x72 - 1шт., до нього тумба на роликах 59x51x50 - 1 шт.

2. Стілець офісний із шкіро замінника, корпус металевий - 2 шт.

3. Крісло офісне із шкіро замінника, корпус пластико - металевий, на роликах - 1 шт.

4. Люстра білого кольору на п`ять відкритих плафонів - 1 шт.

5. Люстра дискова чорного кольору на три плафони - 1 шт.

6. Дзеркало квадратне, бувше у вжитку, 110x48 - 1 шт.

7. Шафа трьох секційний темно-коричневого кольору, бувша у вжитку - 1 шт.

Кабінет № 10 /2:

1. Стіл офісний темно-коричневого кольору овальної форми, 76x180x90 - 1 шт. до нього приставна тумбочка на роликах з трьома шухлядами, 62x40x50 - 1 шт.

1. Стіл приставний темно-коричневого кольору на металевих ніжках зафіксований за офісний стіл - 1 шт.

2. Тумбочка кутова двостулкова темно-коричневого кольору на роликах 80x51x51 - 1 шт.

3. Тумбочка двох стулкова з полицею, 76x101x50 - 1 шт.

4. Стілець офісний, корпус металевий, оббивка з тканини - 4 шт.

5. Кондиціонер «LGG12LHTN4E5»

6. Люстра чорного кольору куполоподібна на п`ять відкритих плафонів - 2 шт.

7. Шафа трьох секційна темно-коричневого кольору - 1 шт.

Пост охорони:

Стіл кутовий комп`ютерний з поличкою, 75x102x70

1. Стілець офісний комп`ютерний, корпус металево - пластиковий без роликів, оббивка з тканини - 1 шт.

Хол:

1. Шафа металева білого кольору двох дверна з внутрішнім замком, 140x50x50 - 1 шт.

1. Шафа металева кавового кольору одно дверна, з внутрішнім замком, 110x70x40 - 1 шт.

2. Стіл письмовий однотумбовий коричневого кольору з трьома шухлядами (одна шухляда відсутня), бувший у вжитку, 74x105x63 - 1 шт.

3. Стіл письмовий однотумбовий коричневого кольору з трьома шухлядами (шухляди відсутні), кришка столу деформована, бувший у вжитку 73x140x63 - 1 шт.

4. Лава відкидна на 4 місця, корпус металевий, оббивка з тканини з елементами шкіро замінника - 4 шт.

Кабінет №20 приймальня:

8. Стіл офісний, 77x195x85 - 1 шт. до нього тумбочка приставна під принтер і системний блок, 64x57x55 - 1шт., тумбочка на 4 шухляди з порожнім отвором, 77x147x60, поличка з двома скляними стулками, навісна закрита, 36x146x34 - 1 шт.

1. Шафа, 224x90x56- 1шт.

2. Приставна тумбочка на 3 шухляди, з порожнім отвором, 77x141x54 - 1шт.

3. Підвісна двостулкова полиця, 40x140x33 - 1 шт.

4. Підвісна двостулкова полиця, 50x140x51 - 1шт.

5. Шафа-гардероб двостулкова, 224x71x56 - 1шт.

6. Пенал одностулковий, 224x142x32 - 1шт.

7. Кулер «LV-LWB-1-5X41» - 1 шт

8. Кондиціонер «Неоклима NS09LНХ» - 1шт.

9. Стілець офісний із шкіро замінника, корпус металевий, оббивка із тканини - 1шт.

10. Крісло офісне із шкіро замінника, корпус деревяно - металевий на роликах, бувше у вжитку - 1 шт.

Каб 20/1:

1. Стіл офісний, темно-коричневого кольору, 75x220x101 - 1шт. до нього приставні тумбочки на роликах, 53x46x50 - 2шт.

1. Тумбочка на 2 шухляди, 59x79x38 - 1шт

2. Стіл приставний, на металевих ніжках 64x174x100- 1 шт.

3. Шафа трьохсекційна - 1шт.

4. Сейф металевий темно-сірого кольору з внутрішнім замком, 117x50x50 - 1шт.

5. Подрібнювач паперу «501 xPAPAR SNREDDER» - 1шт .

6. Кондиціонер «CooperHunter CN 507 LKR» - 1 шт.

7. Стілець офісний із шкіро - замінника, корпус металевий - 5шт.

8. Крісло офісне із шкіро - замінника, корпус деревино - металевий на роликах, бувший у вжитку - 1 шт.

9. Люстра позолочена на 5-ть плафонів -1шт.

Каб 20/2:

1. Стіл офісний світло - коричневого кольору, 75x170x120 - 2шт.

1. Стіл офісний комп`ютерний двох тумбовий, світло - коричневого кольору, 76x201x100 - 1шт.

2. Стіл приставний світло-коричневого кольору, 75x100x80 - 1шт

3. Тумба приставна світло - коричневого кольору, 63x150x50 - 1шт

4. Тумба приставна світло - коричневого кольору, 75x90x40 - 2шт

5. Тумба навісна світло - коричневого кольору, 32x157x40 -1шт

6. Шафа- купе двох дверна, світло - коричневого кольору, 201x187x38 -1шт.

7. Кондиціонер «Неоклима NS12LHX» - 1шт.

8. Люстра скляна квадратної форми на 4 лампи - 4шт.

9. Стілець офісний каркас металевий, шкіро - замінник - 13 шт.

10. Крісло офісне із шкіро - замінника, корпус дерево - металевий на роликах - 1 шт.

11. Стіл кухонний, пісочного та світло - коричневого кольору, 86x181x69 - 1шт.

12. Полиця навісна пісочного та світло - коричневого кольору, 72x180x32 - 1шт.

13. Шафа під сейф, 120x60x60 - 1шт.

14. Сейф металевий сірого кольору із внутрішнім замком, 117x50x50 - 1шт.

15. Кондиціонер «Неоклима NS12LHX» - 1шт.

16. Бойлер «Горіння» модель GT150/B9 - 1шт.

17. Дзеркало квадратне з підсвіткою, 60x60 - 1шт.

Каб 24:

1. Стіл офісний корпус чорного кольору, стільниця жовтого кольору, 75x150x74 - 1шт.

1. Стіл приставний корпус чорного кольору, стільниця жовтого кольору, бувший у вживанні, 75x120x74 - 1шт.

2. Тумбочка чорного кольору на 3 шухляди, на роликах, 55x42x56 - 1шт.

3. Тумбочка світло- коричневого кольору на чотири шухляди, 64x41x64 - 1шт.

4. Тумбочка темно- коричневого кольору, бувша у вживанні, 58x40x44 - 1шт.

5. Шафа двох дверна, бувша у вживанні, 194x72x58 - 1шт.

6. Полиці приставні книжні відкриті чорного кольору, 193x30x36 - 2шт.

7. Шафа книжкова двох дверна на 3 шухляди, 213x80x36 - 1шт.

8. Кондиціонер «Неоклима NS12AUN» - 1шт.

9. Стілець офісний корпус металевий, оббивка з тканини - 4шт.

10. Крісло офісне із шкіро замінника, корпус дерево- металевий на роликах, бувше у вживанні - 1 шт.

11. Люстра чорного кольору на п`ять плафонів - 1 шт.

Каб № 22:

1. Стіл жовтого кольору, бувший у вживанні, 75x80x60 - 2шт.

1. Мікрохвильова піч «ZELMER 29Z020» - 1шт.

2. Холодильник «Електролюкс» двокамерний ER 3170В - 1шт.

3. Холодильник «NORD DH 428-7-010» однокамерний - 1шт.

4. Люстра білого кольору, на 3 плафони - 2шт.

Каб 22/1:

11. Стіл комп`ютерний, темно коричневого кольору, 74x200x80 - 1шт.

1. Тумба приставна темно - коричневого кольору приставна на 3 шухляди, 63x46x52 - 1шт.

2. Тумба темно - коричневого кольору, 74x121x42 - 1шт.

3. Тумбочка темно - коричневого кольору на роликах, 65x81x60 - 1шт.

4. Стіл темно - коричневого кольору одно тумбовий, з чотирма шухлядами, 73x120x65 - 1шт.

5. Шафа- стінка темно - коричневого кольору, 230x60x38 - 2шт.; книжкова шафа чотирьох дверна, 230x50x38 - Зшт.

6. Стілець офісний корпус металевий, оббивка з тканини - 1шт.

7. Крісло із шкірозамінника, на роликах - 2шт.

8. Люстра куполоподібна на 5 плафонів - 2шт.

9. Кондиціонер «Неоклима NS09AVN» - 1шт.

Каб 22/2:

1. Стіл офісний темно- коричневого кольору з чорними вставками, 78x200x95 - 1 шт. до нього тумбочка приставна на 3 шухляди, 61x50x47 - 1шт.

1. Стіл приставний, бувший у вживанні, 69x120x50 - 1шт.

2. Сейф коричневого кольору із внутрішнім замком, 75x45x45 - 1шт.

3. Тумбочка коричневого кольору, бувша у вживанні, 58x56x44 - 1шт.

4. Шафа- стінка темно - коричневого кольору з чорними вставками, 186x60x42 - 1 шт. шафа чотирьох дверна, 186x90x42 - 2шт.

5. Подрібнювач паперу «501xPAPAR SNREDDER» - 1шт.

6. Кондиціонер «Неоклима NS 12AUN» - 1шт.

7. Стілець офісний корпус металевий із шкірозамінника - 4шт.

8. Крісло офісне із шкірозамінника на роликах - 1шт.

9. Люстра куполоподібна на 5 відкритих плафонів - 2шт.

Каб 23:

18. Стіл чорного кольору, стільниця жовтого кольору, 75x150x74 - 1шт.

1. Тумбочка приставна на роликах, на 3 шухляди, бувша у вживанні, 53x42x56 - 1шт.

2. Стіл приставний комп`ютерний, з висувною поличкою під клавіатуру, корпус чорного кольору, стільниця жовтого кольору, 75x79x59 - 1шт.

3. Тумбочка світло - жовтого кольору, бувша у вживанні, 59x45x63 - Зшт.

4. Шафа- гардероб, корпус чорного кольору, двері жовтого кольору, 195x72x58 - 1шт.

5. Шафа «секретер» корпус чорного кольору, двері жовтого кольору, розділений 193x80x36 - 1шт.

6. Кондиціонер «Неоклима NS 12AUN» - 1шт.

7. Стільці офісні каркас металевий, оббивка з тканини 3шт.

8. Крісло офісне із шкірозамінника, зі зламаним механізмом, на роликах - 1шт.

9. Шафа металева двох дверна із внутрішніми замками, 151x60x48 - 1шт.

10. Люстра коричневого кольору з п`яти плафонами, плафони круглі відкриті - 1шт.

11. Дзеркало овальне, 75x46 - 1шт.

Каб №25:

1. Стіл офісний закруглений темно - коричневого кольору 76x180x90 - 1шт.

1. Стіл офісний темно - коричневого кольору, 72x120x74 - 1шт.

2. Стіл комп`ютерний, корпус чорного кольору, стільниця жовтого кольору з висувною полицею під клавіатуру, бувший у вживанні, 75x79x59 - 1шт.

3. Тумбочка коричневого кольору на 4 шухляди, бувша у вживанні, 58x39x56 - 1шт.

4. Тумбочка світло - жовтого кольору на роликах, бувша у вживанні, 55x42x54 - 1шт.

5. Тумбочка темно - червоного кольору чотирьох дверна, бувша у вживанні, 77x161x42 - 1шт.

6. Тумбочка жовтого кольору, бувша у вживанні, 58x44x58 - 1шт.

7. Книжкова шафа темно - коричневого кольору, бувша у вживанні, 20x60x50 - 1шт.

8. Стілець офісний, із шкірозамінника, каркас металевий - 1шт.

9. Стілець офісний каркас металевий, оббивка з тканини - 1шт.

10. Крісло офісне із шкірозамінника, каркас пластико - металевий на роликах - 2шт.

11. Люстра золотистого кольору на 5 плафонів, у формі тюльпана - 2шт.

12. Кондиціонер «Неоклима NS12АUN» - 1шт.

13. Обігрівач «Термія» - 1шт.

14. Стіл одно тумбовий, бувший у вживанні, шухляди відсутні, 75x105x60 - 1шт.

15. Шафа - гардероб двох дверна темно - червоного кольору, бувша у вживанні, 219x82x42 - 1шт.

16. Шафа книжна, чотирьох дверна, бувша у вживанні, 219x82x41 - 1шт.

17. Шафа металева, темно сірого кольору, замок навісний і внутрішній, 83x50x38 - 1шт.

18. Холодильник «Донбас-9» неробочий - 1 шт.

19. Бра на два плафони із закритими колбами - 2шт.

20. Дзеркало кругле , діаметр 52 см. - 1шт.

21. Стілець дерев`яний, оббивка з тканини, бувший у вживанні - 1шт.

Актовий зал №26:

1. Лава відкидна на 4 місця, корпус металевий, оббивка з тканини з елементами шкіро -замінника - 32 шт.

1. Лава відкидна на 6 місць, корпус металевий оббивка з тканини з елементами шкіро -замінника - 3 шт.

2. Шафа металева двох дверна з внутрішнім замком, 130x50x40 - 1шт.

3. Шафа металева двох дверна з внутрішнім замком, 140x50x50 - 1шт.

4. Тумба (трибуна) коричневого кольору, 130x103x78 - 1 шт.

Адмінбудівля: третій поверх

Кабінет №34:

12. Стіл комп`ютерний світло-коричневого кольору з підставкою для монітора 75x150x75 -1шт.

1. Стіл письмовий однотумбовий з трьома шухлядами світло-коричневого кольору 75x105x60 -1шт.

2. Стіл письмовий однотумбовий з трьома шухлядами темно-коричневого кольору 75x105x60 -1шт.

3. Шафа двох дверна світло-коричневого кольору 184x89x59 - 1шт.

4. Шафа книжкова чотирьох дверна, що була у вжитку 174x84x35 - 1шт.

5. Тумбочка темно-коричнева, з чотирма шухлядами 60x42x55 - 1 шт.

6. Металева шафа з внутрішнім і навісним замками 85x50x38 - 1 шт.

7. Крісло офісне із шкірозамінника - 1 шт.

8. Стілець офісний - 1 шт.

9. Мікрохвильова піч DELFADMO - 171 М - 1шт.

10. Електрообігрівач «Термія» - 1шт.

11. Люстра жовтого кольору - 2шт

Кабінет №39/1:

1. Стіл письмовий темно-коричневого кольору двох тумбовий з трьома шухлядами, бувший у вжитку, 75x150x70, - 1 шт.

1. Стіл письмовий жовтого кольору однотумбовий з трьома шухлядами, бувший у вжитку 75x105x60 - 1 шт.

2. Шафа книжкова чотирьох дверна темно-жовтого кольору, бувша у вжитку 174x84x35 - 1шт.

3. Металева шафа двох дверна з внутрішнім замком 130x50x40 - 1 шт.

4. Металева шафа одно дверна, темно-сірого кольору з внутрішнім і навісним замками 82x60x38 - 1 шт.

5. Тумбочка світло-коричневого кольору, бувша у вжитку 72x48x40 - 1 шт.

6. Тумбочка біла з чотирма шухлядами, бувша у вжитку 52x39x57 - 1 шт.

7. Стілець офісний - 2 шт.

8. Крісло офісне, бувше у вжитку - 2 шт.

9. Електрообігрівач «Термія» - 1шт.

10. Люстра жовтого кольору на три плафони - 1шт.

Кабінет № 39 /2:

1. Стіл письмовий однотумбовий з трьома шухлядами темно-коричневого кольору, бувший у вжитку, 75x110x65 - 2 шт.

1. Стіл письмовий з двома шухлядами світло-коричневого кольору, бувший у вжитку, 76x106x58 - 1 шт. з приставною тумбою з чотирма шухлядами, бувший у вжитку, 53x42x55 - 1шт.

2. Шафа книжкова чотирьох дверна, бувша у вжитку, темно-коричневого кольору, 172x85x40 -2 шт.

3. Шафа двох дверна темно-коричневого кольору, бувша у вжитку, 165x110x39 - 1 шт.

4. Металева шафа двох дверна, з внутрішнім замком, 130x50x40 - 1 шт.

5. Електрообігрівач «Термія» - 1шт.

6. Стілець офісний, корпус металевий - 3 шт.

7. Крісло офісне металеве, бувше у вжитку, - 1 шт.

8. Стілець комп`ютерний металево - пластиковий, бувший у вжитку - 1 шт.

9. Люстра жовтого кольору п`яти рожкова - 1шт.

Кабінет № 33:

1. Стіл письмовий темно-коричневого кольору, бувший у вжитку, 75x139x75 - 1шт.

1. Стіл приставний темно-жовтого кольору, 75x74x74 - 1шт.

2. Стіл комп`ютерний темно-коричневого кольору з чорним відтінком з кришкою, що регулюється по висоті, 75x180x70 - 1шт. до нього тумбочка на роликах такого ж кольору під системний блок, 68x100x48 - 1шт.

3. Тумбочка темно-коричневого кольору з чотирма шухлядами, бувша у вжитку, 60x42x55 - 1 шт.

4. Гардероб двох дверний світло-коричневого кольору на дві вішалки, бувший у вжитку, 220x111x45 - 1шт.

5. Шафа книжна світло-коричневого кольору двох дверна, бувша у вжитку, 220x58x45 - 2 шт.

6. Шафа книжкова шести дверна корпус чорного кольору, бувша у вжитку, 193x80x36 - 2 шт.

7. Стілець офісний - 3 шт.

8. Стілець офісний з шкіро замінника - 1 шт.

9. Подрібнювач паперу «501 х PAPAR SNREDDER - 2шт.

10. Електрообігрівач «Термія» - 1шт.

Кабінет № 36:

14. Стіл письмовий однотумбовий з трьома шухлядами жовтого кольору, бувший у вжитку, 75x105x60- 1 шт.

1. Стіл письмовий двотумбовий з трьома шухлядами жовтого кольору, бувший у вжитку, 72x141x70-2 шт.

2. Стіл - парта частково деформований з металевими ніжками, 75x120x56 - 1 шт.

3. Шафа книжкова чотирьох дверна, бувша у вжитку, 174x84x35 - 1шт.

4. Кутова книжкова полиця приставна темно-жовтого кольору, 120x36x33 - 1шт.

5. Тумбочка коричневого кольору, бувша у вжитку, 72x62x37 - 1шт.

6. Тумбочка жовтого кольору, бувша у вжитку, 60x45x63 -1шт.

7. Стілець офісний корпус металевий - 3 шт.

8. Стілець м`який, корпус дерев`яний - 1 шт.

9. Крісло офісне, бувше у вжитку, -1 шт.

10. Вбудована шафа із ДВП, десяти дверна, кофейного кольору, 295x328x43 - 1шт.

11. Люстра чорного кольору з трьома плафонами - 2шт.

Кабінет №31:

18. Стіл письмовий жовтого кольору, бувший у вжитку, 74x141x70 - 1 шт.

1. Стіл письмовий двотумбовий, з трьома шухлядами в кожній тумбі, темно - жовтого кольору, бувший у вжитку, 72x141x70 - 1 шт.

2. Стіл письмовий однотумбовий з трьома шухлядами темно-жовтого кольору, бувший у вжитку, 75x105x60 - 1 шт.

3. Тумбочка світло - жовтого кольору, бувша у вжитку, 60x45x63 -1шт.

4. Тумбочка темно-жовтого кольору на роликах, бувша у вжитку, 59x45x58 -1шт.

5. Шафа книжкова світло - жовтого кольору, чотирьох дверна, бувша у вжитку, 183x99x42 - 1шт.

6. Гардероб темно-коричневого кольору двох дверний, бувший у вжитку, 200x111x43 - 1шт.

7. Стілець офісний, корпус металевий - 4 шт.

8. Крісло офісне із шкірозамінника - 1шт.

9. Люстра коричневого кольору на три плафони - 2 шт.

Кабінет № 35:

6. Стіл письмовий двох тумбовий, з трьома шухлядами темно - жовтого кольору, бувший у вжитку, 72x141x70 - 1 шт.

1. Стіл письмовий однотумбовий з двома шухлядами (шухляди відсутні) жовтого кольору, бувший у вжитку, 75x105x60 - 1 шт.

2. Тумбочка світло - жовтого кольору, бувша у вжитку, 60x45x63 - 2 шт.

3. Шафа книжкова темно-коричневого кольору, бувша у вжитку, 107x89x37 - 1шт., 75x89x58-1шт.

4. Вбудована шафа із ДСП світло-жовтого кольору на чотирнадцять дверей 296x307x69 - 1шт. Всередині шафи знаходиться металева шафа коричневого кольору двох дверна з внутрішніми замками 130x60x40 - 1 шт.

5. Люстра коричневого кольору на три малі плафони - 2 шт.

6. Крісло офісне, бувше у вжитку, - 1 шт.

7. Стілець дерев`яний із шкіро замінника, посилений металевими пластинами - 1шт.

8. Кондиціонер БК - 2000 - 1 шт., у неробочому стані.

Кабінет № 37:

1. Стіл темно-коричневого кольору розсувний, бувший у вжитку, 75x120x80 - 3шт.

1. Стіл письмовий однотумбовий темно-жовтого кольору, бувший у вжитку, 73x110x70 - 1 шт.

2. Стіл письмовий однотумбовий з трьома шухлядами, колір коричневий, бувший у вжитку, 74x140x63 - 1 шт.

3. Тумбочка темно-коричневого кольору з полицею, бувша у вжитку, 58x56x44 - 1 шт.

4. Тумбочка світло-жовтого кольору бувша у вжитку, 58x56x44 - 1 шт.

5. Металева шафа темно-сірого кольору одно дверна, з внутрішнім і навісним замком 82x51x38-1 шт.

6. Металева шафа темно-червоного кольору одно дверна з внутрішнім замком 70x36x36- 1 шт.

7. Шафа книжкова світло-жовтого кольору, бувша у вжитку, 173x89x36 - 1шт.; шафа, бувша у вжитку, 53x89x59 - 1шт.

8. Шафа книжна коричневого кольору чотирьох дверна, бувша у вжитку, 168x100x39 1шт.

9. Шафа книжкова коричневого кольору шести секційна, бувша у вжитку, 130x87x30 - 3 шт., 70x87x54 - 3 шт., 200x48x33 - 1 шт.

10. Шафа вбудована із ДВП, кавового кольору, фанера темно-коричневого кольору, шістнадцять стулок, 296x551x60 - 1шт.

11. Стілець дерев`яний, сидіння із тканини, бувший у вжитку - 9 шт.

12. Крісло офісне металеве обідка з тканини, бувше у вжитку, - 1 шт.

13. Люстра із дзеркальним диском на три лампи із прикрасою у вигляді звисаючих гранованих куль - 4шт.

14. Кондиціонер БК 2000

15. Дзеркало 115x50

Кабінет № 30:

1. Стіл офісний із закругленими краями із ДВП, 81x360x12 - 1 шт.

1. Стіл офісний кутовий із закругленими краями із ДВП, бувший у вжитку, до нього- комп`ютерний стіл з відділенням під системний блок, 78x290x80 приставний столик 78x170x57 по - 1шт.

2. Кондиціонер SAMSUNG AQ 18A1RE - 1 шт.

3. Подрібнювач паперу 501xPAPARSNREDDER - 1шт.

4. Вішалка металева посріблена з елементами дерева - 1 шт.

5. Стілець офісний, корпус металевий, оббивка з тканини - 19 шт.

6. Крісло офісне м`яке із шкіро - замінника корпус дерев`яний, б/у - 1 шт.

Майно цеху № - 2 (Нафтогавань):

Побутове приміщення:

1.Диван м`який, розкладний коричневого кольору, 1900x1300 хІООО) - 1 шт.;

2. Стіл:

А) кутовий, коричневого кольору, 70x70x75 - 2 шт.;

Б) комп`ютерний, 60x80x75 - 1 шт.;

В)письмовий, з трьома ящиками, 110x70x75 - 1 шт.;

Г) обідній, 120x70x75 - 2 шт.;

3. Холодильник «SNAIGE» двокамерний, білого кольору, 56x56x146- 1 шт.;

4. Мікрохвильова піч «Elenberg», 30x45x25- 1 шт.;

5. Електрочайник «Shivak» - 1 шт.;

6. Кухонна стінка, 200x60x85 - 1 шт.;

7. Бойлер:

А) «Термекс», 70 л,- 1шт;

Б) «FAGOR» 150 л- 2 шт;

8. Шафа для одягу металева 2-х дверна, 180x60x50-22 шт.;

9. Табурет круглої форми- 10 шт.;

10. Пральна машина «Indesit5 кг», 60x50x80- 1 шт.;

11. Злектрокотел «АЧ N 394»- 1 шт.;

12. Умивальник керамічний - 1 шт.

Адміністративна будівля:

1. Телевізор « DAEWOO SerialNO. GT 71 ECO 121»- 1 шт.;

2. Тумба під телевізор світло- коричневого кольору, 80x60x50- 1 шт.;

3. Диван кутовий м`який коричневого кольору, 160x180x100- 1 шт.;

4. Стіл письмовий :

А) темно - коричневого кольору, 140x70x75 - 2 шт.;

Б) темно-коричневого кольору, комп`ютерний, напівкруглий з трьома ящиками, 80x190x70- 1 шт ;

В) коричневого кольору з двома ящиками, 170x60x80- 1 шт. ;

5. Крісло із шкірозамінника на алюмінієвих ніжках - 3 шт.;

6. Шафа офісна :

А) трьох дверна з дзеркалом, чотирма ящиками і кутовою приставкою, 240x180x40-1 шт.;

Б) трьох дверна із склом, двома ящиками, з кутовою приставкою, 240x180x40- 1шт;

7. Тумбочка:

А) темно-коричневого кольору, на два ящики, 60x60x45- 1 шт.;

Б) темно-коричневого кольору, на 3 ящики, 45x40x55- 2 шт.;

8.Кондиціонер «LG N 106 TKFS08491»-1 шт.;

9. Стілець чорний на металевих ніжках-1 шт.;

10. Годинник настінний кварцевий-1 шт.;

11. Табурет темно - коричневого кольору, 33x33x45- 7 шт.;

12. Електрокулер з. N 110001830L- 1 шт.;

13. Мікрохвильова піч «Elenberg», 30x45x25- 1 шт.;

14. Електрочайник з. N CR 1716 - 1 шт.;

15. Кавоварка з. N 41012- 1 шт.;

16. Стіл кухонний, 159x85x75-1 шт.;

17. Кухонна стінка на 13 ящиків, 2400x85x60- 1 шт.;

18. Електричний котел AЧ з. N 1548- 1 шт.;

19. Шафа світло-коричневого кольору з дзеркалом, 1000x1800x40- 1 шт.;

20. Дзеркало напівкругле, 40x55 - 1 шт.;

21. Жалюзі, 120x190 вертикальні, блакитного кольору - 5 шт.;

22. Полиці скляні, 60x24 - 4 шт.;

23. Умивальник керамічний кутовий, 35x35 -1шт.

Дизель-генераторна:

2. Прес гідравлічний «Hydr2uLic pliers»- 1 шт.;

2. Електродриль «DBA3 810 IMPACT DRILL»- 1 шт.;

3. Електрофен «Makita HG 5012-1600W»- 1 шт.;

4. Віброметр «SMART SEBSOR AR 63 В»- 1 шт.;

5. Мегаометр «M1101 1987г. N47229»- 1 шт.;

6. Шліфувальна машинка кутова «WX QUICK 24-230»- 1 шт.;

7. Електродриль ударний «Bosch РВН 2800RE»- 1 шт.;

8. Шуроповерт «Metabo ВС 12 Nicol»- 1 шт.;

9. Вентилятор електричний «2 ДМШ 1000 N80604, ЗФ - 380 V»- 2 шт.;

10. Електродвигун (4ВР 63А4 У2 № 3394479, № 3042 - 11/300, 15Квт-1450 про/ пот (комресор), 11Квт-1100 о);

11. Обігрівач електричний «Каховка 2Квт»- 3 шт.;

12. Перенесення пускове - 1шт. (3x1, 5);

13. Перенесення пускове - 1 шт.(3х1.5);

14. Дизель генератор - (ДГУ- 400 № 6707-437, ИНВ № 184 Рік 1967).

Склад:

1. Пила циркулярна ( ИНВ.396)- 1 шт.;

2. Шланг Ду-150-6метров- 1 шт.;

3. Пенокамера, 70x60x60- 2 шт.;

4. Електро. миття «kerher» - 1 шт.( К6.550);

6. Водяна помпа( FP 306);

7. Кущоріз бензиновий - 4 шт.( Husgvarna);

8. Насос електричний - 1 шт.( N0069);

9. Лічильник рідкого палива б/н - 2 шт.;

10. Компресор повітряний б/н - 1 шт.( пересувний);

11. Насос пересувний( НМ- 100 3шт, СВН- 30 2шт);

12. Бойлер-1 шт(Термекс 70 л);

13. Унітаз нижня частина - 2 шт.;

14. Душова кабінка(80х80) - 1шт.( YM- 151);

15. Дихальний клапан - 4 шт.( СМДК 50);

16. Засувка Ду-250- 2 шт;

17. Насос глибинний - 1 шт.;

18. Насос «Pedrollo» - 1 шт.;

19. Зварювальний апарат ВД - 306 М1 - 1 шт.;

20. Зварювальний апарат ZX7- 200 - 1шт.;

21. Шліфувальна машинка кутова MakitaGA9020S- 1шт.;

22. Лебідка зав. №880 -1шт.;

23. Лебідка ланцюгова Gutman 3000 кг - 1шт.;

24. Лебідка ланцюгова GT1402 2000 кг -1шт.

Слюсарні майстерні:

1. Верстат заточной - 2 шт. ( на 2 круги);

2. Свердлувальний верстат - 1 шт.( ВЕРТИКАЛ-ВЕРСТАТ ім. ФРУНЗЕ-ТОКАР);

3. Токарний верстат - 2 шт. ( МОДЕЛЬ ТВ4-завод № 1615, 1975 рік);

4. Фланцероздвигач- 1 шт.( гідравлічний);

5. Машинка шліфувальна кутова- 1 шт. ;

6. Електродриль б/н - 1 шт.;

7. Лещата- 2 шт.;

8. Набір ключів універсальний - 1 шт.;

9. Молоток 600 грам - 2 шт.;

10. Молот 3 кг,- 2 шт.;

11. Ножівка- 2 шт.;

12. Лебідка ланцюгова б/н - 2 шт.;

13. Балон кисневий - 3 шт.;

14. Балон пропан - 1 шт.;

15. Зварювальний апарат isp- 2500 profi- 1 шт.;

16. Газовий ключ - 2 шт.;

17. Штангенциркуль - 1 шт.;

18. Зарядний пристрій - 1 шт.( Oleca Class 400 Bosten);

19. Машинка шліфувальна кутова - 1 шт.( MetadoMVTWX 22-230);

20. Холодильник двокамерний, бувший у вжитку - 1 шт.;

21. Сейф металевий для інструменту 140-80-60 см - 1 шт.;

22. Шафа металева для інструменту 120-180-50 см - 1 шт.(4-х стулковий) ;

23. Свердлувальний верстат- ( 2М117) - 1 шт.;

24. Бензопила GL 4500 М - 1 шт.;

Операторна:

1. Холодильник 1 шт( Zanussi2-х камерний, білого кольору);

2. Стіл 7 шт.:

А) письмовий(110x70x75, чорного кольору) - 3 шт.;

Б) письмовий,(чорного кольору, 3 ящики, 110x60x80) - 1 шт.;

В) кухонний.(2 ящики, 130x45x75) - 1 шт.;

3. Тумба під телевізор - 1 шт.( чорного кольору 70x70x60);

4. Стілець дерев`яний - 10 шт.;

5. Телевізор - 1 шт.( Фотон 61ТЦ-409 ДГ-1);

6. Мікрохвильова піч - 1 шт.( Elenberg);

7. Чайник електричний - 1 шт.( Scarlet);

8. Електробігрівач- 6 шт.:

A) Flamingo(60x40)- 5 шт.;

Б) Масляний (60x40)- 1 шт.;

9. Сейф - металевий 2 шт.:

А) 2-х секційний, 60x60x150;

Б)40x70x110;

10. Шафа для одягу металева - 15 шт.( 35x35x160);

11. Вентилятор електричний - 1 шт.( Delux);

12. Годинник кварцевий- 1 шт.;

13. Лавка дерев`яна 4 шт.(50х180x40);

14. Бойлер електричний - 1 шт.( Rovno80 л);

15. Господарський ящик металевий - 1 шт.( 4-х секційний 130x180x40);

16. Електронний термометр - 2 шт.( № 8766, № 8616);

17. Умивальник керамічний(50х30) - 1шт.

Лабораторія:

1. Стіл металевий - 10 шт. Инв. № 83194001 - № 83194010

2. Стіл письмовий - 1шт. Инв. № 83194011

3. Стіл обідній - 1шт. Инв. № 83194012

4. Тумба дерев`яна - 1шт. Инв. № 83194013

5. Шафа для одягу - 5шт. Инв. № 83194014 - № 83194018

6. Шафа для документації - 1шт. Инв. № 83194020

7. Стільці м`які - 7шт. Инв. № 83194021 - № 83194028

8. Поличка декоративна дерев`яна - 1шт. Инв. № 83194029

9. Дзеркало овальне - 1шт. Инв. № 83194030

10. Диван м`який розкладний - 1шт. Инв. № 83194031

11. Умивальник з неіржавіючого металу з дерев`яною тумбою - 2шт. Инв. №83194032- № 83194033

12. Умивальник керамічний «Перлина» - 1шт. Инв. № 83194034

13. Лампа настільна «DL074» - 2шт. Инв. № 83194035 - № 83194036

14. Бойлер «TERMOHAN» - 1шт. Инв. № 83194038

15. Витяг- Зшт. Инв. № 83194039 - № 83194041

16. Кондиціонер «COOPER HUNTER» - 1шт. Инв. № 83194042

17. Електропіч «SNOL 67/350» - 1шт. Инв. № 83194173

18. Ваги технічні «AD500» - 1шт. Инв. № 83194113

19. Ваги аналітичні «ADVENTURER» PRO«» - 1шт. Инв. № 83194114

20. Електропіч «SNOL 24/200» - 1 шт. Инв. № 83194174

21. Апарат «АКОВ» LN250 - 1 шт. Инв. № 83194123

22. Прилад «ПВНЭ» - 1шт.

23. Аппарат «АРНС-1М» - 1шт. Инв. № 83194107

24. Циркуляційний термостат «JULABOF 12 - ED» - 1шт. Инв. № 83194163

25. Термометри лабораторні «ТЛ-4» - 3 шт.

26. Ареометр лабораторний АНТ-1 №60726(би/п) 770-830 кг/м

27. Ареометр лабораторний АНТ-1 №25804(би/п) 830-980 кг/м

28. Ареометр лабораторний АН №00768(би/п) 800-830 кг/м

29. Ареометр лабораторний АН №11751(би/п) 800-830 кг/м

30. Ареометр лабораторний АНТ-1 №09624(би/п) 710-770 кг/м

31. Ареометр лабораторний АНТ-1 №21555(би/п) 770-830 кг/м

32. Ареометр лабораторний АНТ-1 №08553(би/п) 830-890 кг/м

33. Ареометр лабораторний АНТ-1 №21626(п/пр) 890-950 кг/м

34. Ареометр лабораторний АНТ-1 №04210(п/пр) 890-950 кг/м

35. Ареометр лабораторний АНТ-1 №31255(п/пр) 830-890 кг/м

36. Термометр лабораторний ТН1-1 №309-9 0-100-70

37. Термометр лабораторний ТЛ4

38. Ареометр лабораторний АНТ-1 №86(би/п) 770-830 кг/м

39. Ареометр лабораторний АН №96940(би/п) 740-770 кг/м

40. Ареометр лабораторний АН №76432(би/п) 830-860 кг/м придатний до 01.12г.

41. Ареометр лабораторний АН №96940(би/п) 740-770 кг/м

42. Пробовідбірник - 3шт

43. Гідрометрія - психрометричний «ВИТ-2» - 1шт.

44. Ареометр лабораторний АН №18629/п 830-860 кг/м придатний до 02.16г

45. Ареометр лабораторний АН №18641/п 830-860 кг/м придатний до 02.16г.

46. Ареометр лабораторний АНТ-1 №25751/п 830-890 кг/м придатний до 02.16г.

47. Ареометр лабораторний АНТ-1 №42050/п 830-890 кг/м придатний до 02.16г.

48. Ареометр лабораторний АНТ-1 №47502/п 830-890 кг/м придатний до 02.16г.

49. Ареометр лабораторний АНТ-1 №25755/п 830-890 кг/м придатний до 02.16г.

50. Ареометр лабораторний АНТ-1 №20077/п 830-890 кг/м придатний до 02.16г.

51. Ареометр лабораторний АНТ-1 №55576/п 830-890 кг/м придатний до 02.16г.

52. Ареометр лабораторний АНТ-1 №288245/п 830-890 кг/м придатний до 02.16г.

53. Ареометр лабораторний АНТ-1 №94/п 830-890 кг/м придатний до 02.15г.

54. Ареометр лабораторний АНТ-1 №93894/п 770-830 кг/м придатний до 02.15г.

55. Ареометр лабораторний АНТ-1 №93892/п 770-830 кг/м придатний до 02.15г.

56. Ареометр лабораторний АНТ-1 №99850/п 710-770 кг/м придатний до 02.15г.

57. Ареометр лабораторний АНТ-1 №99732/п 710-770 кг/м придатний до 02.15г.

58. Ареометр лабораторний АНТ-1 №99806/п 710-770 кг/м придатний до 02.15г. 59.Ареометр лабораторний АНТ-1 №99926/п 710-770 кг/м придатний до 02.15г.

60. Дестилятор -1 шт.

Вагова:

1. Холодильник «Кристал»( 120x50x60) - 1шт.

2. Принтер «КЕНОН 1Р 2700». - 1шт.

3. Табурет дерев`яний 25x25 см - 1шт.

4. Стіл кухонний коричневого кольору, 55x75x80 см. - 1шт.

5. Обігрівач настінний «Термія» - 1шт.

6. Шафа двох дверна з дзеркалом 90x40x220см. - 1шт.

7. Тумба приставна з висувними ящиками, 45x35x40см. - 2шт.

8. Обігрівач «Термостар» - 1шт.

9. Стіл приставний, 130x40x80см. - 1шт.

10. Стіл напівкруглий комп`ютерний (110x50x80) - 1шт.

11. Стілець металевий з м`яким сидінням - 1шт.

12. Стілець офісний на коліщатках - 1шт.

13. Кондиціонер «Сатурн» - 1шт.

Біокомплекс:

1. Насос асинхронний 4АМА100 L2УЗ - 2шт.

2. Насос асинхронний VELAТіро ІММ 80А4 - 2шт.

3. Насос асинхронний VELA Тіро ІММ7184 - 2шт.

4. Електрощит- 2шт.

5. Розширювальний бачок - 2шт.

6. Двигун асинхронний 4АМ80В6УЗ - 4шт.

7. Ємність пластмассова-1500л. - 4шт.

8. Ємність пластмассова-100л. - 1шт.

9. Двигун асинхронний АИР90 L6УЗ - 2шт.

10. Ємність металева-800-1000л. - 2шт.

11. Ємність металева -500л. - 2шт.

12. Насос би\u1085? - 2шт.

13. Ємність пластмассова-3000л. - 4шт.

14. Ємність пластмассова-10000л. - 3шт.

15. Ємність металева -1500л. - 1шт.

16. Двигун асинхронний АИР80В4УЗ - 2шт.

17. Двигун асинхронний би\u1085? - 2шт.

18. Двигун вентилятора - 1шт.

Приміщення для роботи власників палива :

1. Стіл письмовий коричневого кольору (145x65x75) - 2шт.

2. Стіл білого кольору на дві тумбочки( 130x45x75) - 1шт.

3. Стілець дерев`яний, бувший у вжитку 3 шт.

4. Стілець офісний на металевих ніжках - 1шт.

5. Шафа білого кольору (90x165x37) - 1шт.

6. Шафа для одягу білого кольору (90x180x56) - 1шт.

7. Тумба білого кольору (90x75x56) - 1шт.

8. Електрочайник TEFAL - 1шт.

9. Кондиціонер SATURN STANDART - 1шт.

Майно цех № 1:

Лабораторія:

Стіл одно тумбовий на 3 шухляди, коричневого кольору, бувший у вживанні, 75x105x60 - 1шт.

Полиця підвісна темно - коричневого кольору, на 3 секції, кут закруглений 36x105x26 - 1шт.

Стіл лабораторний металевий сірого кольору, з 6 ящиками, 88x160x70 - 1шт.

Стіл лабораторний металевий двох стулковий сірого кольору, 88x100x70 - 1шт.

Стіл лабораторний металевий на 4 шухляди сірого кольору, 88x100x70 - 1шт.

Стіл лабораторний металевий одно тумбовий на два шухляди, 88x100x70 - 1шт.

Стіл лабораторний металевий на 5 шухляд і 2 стулки, сірого кольору, 88x150x70 - 1шт.

Стіл лабораторний металевий на одну шухляду, 88x100x70 - 1шт.

Стіл лабораторний металевий на два шухляду, 88x100x70 - 1шт.

Холодильник двокамерний «ПОВІКА DSА250- 10» - 1шт.

Циркуляційний термостат для визначення щільності «JULABOF12ED» - 1шт.

Шафа витяжна «Ezermester» металева із склом, 235x150x77 - 1шт.

Крісло- диван, оббивка з тканини, 90x110x93 - 1шт.

Стілець, каркас металево - пластиковий, оббивка - з тканини - 2шт.

Шафа -гардероб двох дверна з внутрішнім замком на металевих ніжках, коричневого кольору, бувша у вживанні, 230x80x62 - 1шт.

Дзеркало овальне, 60x50 - 1шт.

Електро- водонагрівач «ThermorVM50 N4E» - 1шт.

Вішалка металево-пластикова, коричневого кольору - 1 шт.

Умивальник металевий з двостулковою тумбою, коричневого кольору, 85x80x60 - 2шт.

Операторна:

1. Електроводонагрівач «Еко-3» - 1шт.

2. Стіл двох тумбовий на 6 шухляд, темно жовтого кольору, бувший у вживанні, 75x145x65 - 1шт.

3. Шафа двох дверна на ніжках, верх під склом, 1 скло відсутнє, бувша у вживанні, 168x120x40 - 1шт.

4. Стілець дерев`яний з оббивкою з тканини, бувший у вживанні - 5шт.

5. Шафа металева двох дверна для одягу, 170x65x30 - 1шт.

6. Шафа металева трьох дверна для одягу 175x120x50 3 шт.

7. Шафа металева двох дверна для одягу, 182x78x67 3 шт.

8. Шафа металева двох дверна з двома внутрішніми замками, білого кольору, 180x75x50 - 1шт.

9. Шафа одно дверна жовтого кольору, бувша у вживанні, 183x60x42 - 1шт.

10. Стіл письмовий одно - тумбовий, на 3 шухляди, темно - коричневого кольору, бувший у вживанні, 73x110x66 - 1шт.

11. Книжкова шафа чотирьох дверна темно - жовтого кольору, верхні дві стулки під склом, бувша у вживанні, 183x100x42 - 1шт.

12. Стіл письмовий одно - тумбовий коричневого кольору, бувший у вживанні, 75x154x63 - 1шт.

13. Стіл офісний, жовтого кольору, бувший у вживанні, 73x101x71 - 1шт.

14. Стіл столовий, бувший у вживанні, 77x150x77 - 1шт.

15. Лавка відкидна на 4 місця каркас металевий, оббивка з тканини з елементами шкірозамінника -2шт.

16. Диван м`який розкладний, каркас металевий, оббивка з тканини, 40x195x120 - 1шт.

Майно цеху №- 1 (Нафтобаза)

Слюсарний цех:

1. УИТ - 85 1997г, призначений для визначення октанового числа, не робочий, об`єм займаного місця 2м3 - 1 шт.

2. Стіл одно тумбовий, відсутні шухляди, бувший у вживанні, 74x105x63 - 1шт.

3. Стіл слюсарний металевий на 4 стулки, 84x223x68 - 1шт.

4. Шафа металева для одягу на дві стулки, сірого кольору, 180x79x68 - 9шт.

5. Стелаж, каркас металевий, куточок на 4 полиці, 204x305x77 - 1шт.

6. Шафа металева двох дверна, замок внутрішній, 130x50x50- 1шт.

7. Стіл одно тумбовий, жовтого кольору, бувший у вживанні, 75x105x60 - 1шт.

8. Стілець дерев`яний, оббивка з тканини, бувший у вживанні, - 1шт.

9. Крісло на роликах із шкірозамінника - 1шт.

10. Бойлер «Фероллі, модель SG 30VE 1,5» - 1шт.

11. Дзеркало прямокутне, 60x42 - 1шт.

12. Пральна машина «ПОВІКА, модель WKN51011M» - 1шт.

13. Шафа з ДВП для одягу двох дверна, 201x90x52 - 19шт.

14. Крамниці посилені, на трьох ніжках, бувші у вжитку, 42x151x36 - 5шт.

15. Бойлер «Атлантик VМ 100 D400- 1 100литров» - 3 шт.

16. Дзеркало з поличкою, бувше у вживанні, 62x60 - 2шт.

17. Стіл одно тумбовий з 3 шухлядами, жовтого кольору, бувший у вживанні, 73x111x71 - 1шт.

18. Тумба темно - жовтого кольору, бувша у вживанні, 60x45x63 - 1шт.

19. Книжкова полиця бувша у вживанні, 78x86x38 - 1шт.

20. Шафа металева одно дверна із внутрішнім замком темно- сірого кольору, 107x70x40 - 1шт.

21. Лава відкидна, корпус металевий, оббивка з тканини з елементами шкіро- замінника на 4 місця - 4шт.

22. Стіл офісний одно тумбовий, на 3 шухляди коричневого кольору, бувший у вживанні, 75x105x60 - 1шт.

23. Стіл однотумбовий коричневого кольору, бувший у вживанні, 74x103x56 - 1шт.

24. Шафа книжна на дві стулки, під скло на ніжках, бувша у вживанні, 179x101x33 - 1 шт.

25. Шафа металева двостулкова, замок внутрішній 130x50x40 - 1шт.

26. Стілець дерев`яний з оббивкою з тканини, бувший у вживанні, - 2шт.

27. Крісло офісне на роликах із шкірозамінника, бувше у вживанні, - 1шт.

28. Зварювальний апарат ВДУ 505, 82x65x70 - 1шт.

29. Шафа металева двох стулкова з замком внутрішнім, 130x50x40 - 1шт.

30. Стіл зварювальний металевий 88x150x100 - 1шт.

31. Холодильник «Атлант» двокамерний М2836 - 1шт.

32. Стіл столовий дерев`яний лакований, 75x274x74 - 1шт.

33. Крамниця дерев`яна лакована, 45x274x27 - 2шт.

34. Стіл офісний темно- коричневого кольору, бувший у вживанні, 73x111x71- 1шт.

35. Стіл офісний двох тумбовий по 3 шухляди темно -коричневого кольору , шухляди відсутні, бувший у вживанні, 74x154x60 - 1шт.

36. Стілець дерев`яний, оббивка з тканини, бувший у вживанні, - 2шт.

37. Крісло на роликах, корпус металевий, оббивка з тканини - 1шт.

38. Шафа чотирьох дверна, верхні стулки під скло відсутні, жовтого кольору, 173x84x34 - 1шт.

39. Стелаж металевий з куточка, на 3 полиці, 170x135x69 - 1шт.

40. Стіл письмовий одно тумбовий на три шухляди, жовтого кольору, бувший у вживанні, 75x105x60 - 1шт.

41. Мікрохвильова піч «ZELMER мод ZMW3002X» - 1шт.

42. Стіл слюсарний металевий на 4 стулки, 78x222x67 - 2шт.

43. Стіл слюсарний металевий з шухлядою і дверцями, 89x126x76 - 1шт.

44. Шафа металева одно дверна для інструментів, 117x62x61 - 1шт.

45. Шафа металева, 172x60x39 - 1шт.

46. Стіл слюсарний металевий чотирьох стулковий, 82x222x69 - 1шт.

47. Шафа металева двох стулкова, з внутрішнім замком, темно - коричневого кольору, 130x48x38 - 1шт.

48. Тумбочка одно стулкова жовтого кольору, бувша у вживанні, 60x45x63 - 1шт.

49. Шафа металева зеленого кольору, двостулкова з навісним замком на ніжках, 171x68x30 - 1 шт.

50. Стілець дерев`яний, оббивка з тканини, бувший у вживанні - 1шт.

51. Шафа металева трьох стулкова для одягу, 175x120x50 - 2шт.

52. Стелаж металевий з куточка на 3 полиці, 180x600x62 - 1шт.

53. Шафа металева двох стулкова для інструментів, 191x127x60 - 1шт.

54. Шафа металева одно стулкова з навісним замком для інструментів, 126x50x50 - 1шт.

55. Тумба металева двох стулкова із зовнішнім замком, 77x112x56 - 1шт.

56. Шафа металева трьох стулкова із зовнішнім замком, 155x102x52 - 1шт.

57. Верстат фрезерний горизонтальний мод 675П 1983р. випуску - 1шт.

58. Верстат свердлувальний Мод 2Г125 1983р. випуску - 1шт.

59. Пила електромеханічна по металу з використанням раптового полотна (в неробочому стані) - 1 шт.

60. Верстат шліфувальний 1985р. випуску( в неробочому стані) - 1 шт.

61. Верстат фрезерний вертикальний 6Н12П 1958р. випуску - 1шт.

62. Наждак заточний на 2 камені - 1шт.

63. Розточувальною верстат для гальмівних барабанів Тип ТО161 S 1990р. випуску( в неробочому стані) - 1 шт.

64. Верстат свердлувальний Мод 7М112 - 1шт.

65. Верстат токарний Мод 1675 №ЕТР2296 - 1 шт.

Оргтехніка:

І. Монітори.

Адміністративне приміщення:

«Samsung 19" E1920NR №CB19H9FZ203929N

«LS19MY №MY 19H9FS727542H

923NW №MJ 19H9CQ717482D

«Samsung 17» 721N №MJ17HMCPC09420A

721 N №MJ17HMCPC09890E

797DF №LE 17HSBX641741K

«Aser 19" V193HQV №ETLKEOD0171350774A8502 , №ETLL60C0060512828E40F3

№13503053985

«ViewSonic 19" VS13642 №S89121362213

VS13642 №S89121362217

«Philips 192E№AU4A1108018862

«Philips 16" 166V №UK1 Al 137001494

«Asus 19" VW193 №A4LMTF056170

VH192 №A3LMIZ025620

«LG 19" W1943C №202NDCR29451

W1943SE №088NDKDOD989

E1960S №112INCN77859

L1942 №011NDHB3C873

W1943 № 107TPUU2F454

W1943 №107TPNY2F599

W1943 №107TPBF2J525

«Benq 22" RL224ОH №ETPCB00975SLO

LG 22" W2246T №009MAWLF4457

W2243S № 1FAFB007344

«ІІуаmа 22" № 1100391711108

«Hanns.G 18" НН181 №941BF3XY03448

1. Цех №2:

«Samsung 19" (б/н) - 1 шт.

«LG 19 " (б/н) - 2 шт.

«LG 19" 1942SE №011NDSK3C878

№011NDJX66412

W1943 №107TPJP2J476

«LG 17" L1753S №712NDQA4W252

«Benq 20" GL2050-B №ET86C07857SL0

«Philips 16" 166V №UK1 Al137000102

Всього: 36 шт.

1.Системні блоки персональних комп`ютерів:

5. Адмін. приміщення - 19 шт.

1.КПП- 1 шт.

2.Слюсарне приміщення - 2 шт.

3.Адмін приміщення цеху №2 - 1 шт.

4.Вагова цеху №2 - 1 шт.

5.КПП цеху №2 - 3 шт.

6.Естакада автоналиву цех №2 - 1 шт.

Всього: 28 шт.

2. Принтери.

Цех №1:

10.«Utax LP3130» (a/i) -9 шт.

I. «Utax CD 1028» (б/н) - 3 шт.

II. «Utax LCP3726» (кольоровий) (б/н) 1шт.

III. «Canon IP2700» (кольоровий) (б/н) 1шт.

IV. «Canon L10571E» №CS7508N

V. «Canon MF3228» №MJW61381

VI. «Canon MF4150» №JVN41721

VII. «Canon PC-D320» №EZZ05740

VIII. «Canon MP230» (б/н) - 1 шт.

1. « HP Lazer jet 1020» №CNC2803938

11.«HPDeskjet 1663» №CN9CPCC1M1

12.«Xerox 3119» №BMA384409150

№BMA384409137

№BMA386565100

№BMA384409138

13.«Xerox C118» (великий) №40220010121

14.«Samsung SCX3205» №Z5IGBFEB209119L

15.«Samsung CLP-500» (б/н) 1 шт.

Цех № 2:

13. «Utax LP3130» (б/н) - 2 шт.

1.«Xerox РЕ114» №3429502232

2.«Canon MF 4750» №NWP13344

3.«Canon IP2700» (б/н) - 1 шт.

Всього: 33 шт.

3.Клавіатури- 28 шт.

4.Мишки- 35 шт.

5.Факси:

12. Адмін приміщення:

«Panasonic KX-FT982» №1FAFB007344

№8HBWA007674

№ 1FAFB007405

№0FAWA025705

№8JAWA014258

№OHBWA030751

«KX-FT984» №OFAWAO 16120

№OHAWAO 18284

«KX-FT78» №2HBFA003832

«KXFLM663» №1JBWC017226

«KX-F680» №8DAHC010139

1. Цех №2:

«Panasonic KX-FT31» №9GCHA027555

Всього: 12 шт.

6.Ноутбуки:

12. Адмін приміщення:

«Fujitsu 15" АН531 №518111-01R1Y02858

«Asus 15" X58L №94NOAS 130828161

1. Цех №2:

«HP 650 15" (б/н) - 1 шт.

Всього: 3 шт.

7.Колонки комп`ютерні:

«Genius» - 9 компл.

Всього: 9 компл.

8.Системи безперебійного живлення:

2.Адмін . приміщенні: BNT-1000AP (б/н) - 4 шт. РСМ(б/н) - 3 шт.

1. Цех №2: BNT-1000AP (б/н) - 4 шт. РСМ(б/н) - 1 шт.

Всього: 12 шт.

9.Телефони:

«Panasonic KX-TG6511UA» №ОHAQAО11859

KX-TS2356UA №OLAKB 013227

№OLAKB009590

№OLAKB013243

KX-T2388 №01CHA066354

KX-TS2570 №81AKC009098

Всього: 6 шт.

10.Реєстратори відео спостереження:

11.Адмін приміщення:

DVR 16-2 шт.

DVR 8 - 1 шт.

1.Цех №2:

DVR 16-2 шт.

DVR 8 - 1 шт.

Демонтований DVR 16-1 шт. (Усього: 7 шт.)

11.Відеокамери.

10. Нафтобаза (цех №1) - 35 шт.

1.Нафтогавань (цех №2) - 35 шт.

2.Демонтовані з посту охорони - 3 шт.

Всього: 73 шт.

12.Мережеве обладнання.

Роутери.

«TPLINK741ND» №2141696002398

№2141696002373

№2141696002393

№13988215994

Адаптер.

TPLINKTL-WN721N №2141037004844

Світчі:

D-LINKDES-1008а № R3UQ1DB011177

№ R3UQ1DB011166

№ R3UQ1DB011186

№ R3UQ1DB011170

№ R3UQ1DB011163

№ R3UQ1DB011167

№ R3UQ1DB011169

№ R3UQ1DB011165

13.Система контролю і керування доступом «БИЗАНТ 5»

5. Адмінприміщення 1 турнікет.

1.КПП цеху №1-1 турнікет.

2.КПП цеху №2 - 1 турнікет.

Всього: 3 шт.

ГАРАЖ

Диспетчерська

Стіл комп`ютерний №301-302 - 2 шт.

Крісло офісне № 303-304 2 шт.

Стілець м`який № 305-306 - 2 шт.

Стінка меблева № 307 - 1 шт.

Сейф № 308 - 1 шт.

Речова вішалка № 309 - 1 шт.

Електроконвектор №310 - 1шт.

Кондиціонер БК 1800 № 311 - 1 шт.

Крісло відкидне №312 - 1шт.

Причіп легковий(Без документів) № 313 - 1 шт.

Побутова кімната:

Шафа №314 - 1шт.

Диван №315-316 -2 шт.

Стіл кутовий № 317 - 1 шт.

Стілець №318-319 - 2 шт.

Лава № 320 - 1 шт.

Електроконвектор №321 - 1шт.

Вентилятор № 322 - 1 шт.

Їдальня:

Холодильник № 333 - 1 шт.

Кухонний куточок № 334 - 1 шт.

Шафа № 335 - 1 шт.

Мікрохвильова піч № 336 - 1 шт.

Електрочайник № 337-338 - 2 шт.

Електрокавоварка № 339 - 1 шт.

Електроконвектор № 340 - 1 шт.

Бокс №2:

Металева шафа №341 - 1шт.

Бокс №4:

Стаціонарний компрессор № 342 - 1 шт.

Свердлувальний станів № 343 1 - шт.

Наждачний верстат № 344 - 1 шт.

Электра водонагрівач № 345 - 1 шт.

Зарядний пристрій(CLASS 400Е) № 346 - 1 шт.

Керхер № 347 - 1 шт.

Ящик інструментальний № 348 - 1 шт.

Ящик речовий № 349 - 1 шт.

Гідропрес (KZNSPHW-10A) № 350 - 1 шт.

Електроконвектор № 351 - 1 шт.

Крісло відкидне № 352 - 1 шт.

Бокс №7:

Компресор пересувний № 353-1 шт.

Стіл № 354-355 - 2 шт.

Шафа речова № 356-357 - 2 шт.

Тумба № 358 - 1 шт.

Бокс №8:

Електротельфер № 359- 1 шт.

Шафа речова № 360 1 шт.

Бокс №10:

Мірник зразковий(1000См/куб) № 361 - 1 шт.

Мірник зразковий(500См/куб) № 362-363 2 шт.

Стіл № 364-365 2 шт.

Крісло № 366-367 2 шт.

Рухомий склад (автотранспорт):

ВАЗ 21063 ВТ6937ВВ 1992 р/в ХТА210610Р2901566 Бежевий

ВАЗ 21053 ВТ6938ВВ 1999 р/в ХТА210530Х1821174 Зелений

ГАЗ 2217 ВТ6934ВВ 2004 р/в 22170040016238 Синій

ГАЗ 2411 ВТ6960ВВ 1991 р/в 337597М1393687 Сірий

ГАЗ 53 ВТ6962ВВ 1986 р/в 1027012 Синій

ГАЗ 53 ВТ6953ВВ 1989 р/в ТТН531200X1183917 Зелений

ГАЗ 5201 ВТ6941ВВ 1984 р/в 0659439 Бежевий

ГАЗ 3307 ВТ6936ВВ 1993 р/в ХТН330730Р1579425 Синій

ГАЗ-САЗ3507 ВТ6951ВВ 1988 р/в ХТН531400 11117781 Синій

ЗИЛ ММЗ ВТ6961ВВ 1988 р/в 2733570 Синій

ЗИЛ 130 ВТ6952ВВ 1984 р/в 2257099 Червоний

ЗИЛ 431412 НОМЕР_1 1991 р/в М3096165 Червоний

Автонавантажувач б/н 1985 р/в Жовтий

Трактор ЮМЗ-6 б\н Синій,

та надано дозвіл на передачу належного ТОВ «Всеукраїнський промисловий союз» (код ЄДПОУ 32827075, юридична адреса: м. Київ, вул. Кіквідзе, 13) рухомого майна Херсонського нафтоперевалочного комплексу, який складається з нафтогавані за адресою: м. Херсон, вул. Нафтогавань, б/н та нафтобази за адресою: м. Херсон, вул. Чайковського, 236, на які накладений арешт, на відповідальне зберігання у відповідності до чинного законодавства України держадміністрації в особі Державного підприємства «Підприємство із забезпечення нафтопродуктами» (код ЄДРПОУ 03482347, адреса: м. Київ, вул. Артема, 60-А, кім. 712-713). Зобов`язано службових осіб Херсонського нафтоперевалочного комплексу передати вищевказане майно, а Державному підприємству «Підприємство із забезпечення нафтопродуктами» прийняти його зі складанням відповідних актів прийому-передачі на відповідальне зберігання у відповідності до чинного законодавства України, проводити відповідні необхідні заходи та роботи з метою підтримання майна в належному технологічному стані.

Разом з цим, ухвалою Київського районного суду м.Одеси від 26.07.2019 у справі № 520/9403/19 змінено відповідального зберігача належного ТОВ «Всеукраїнський промисловий союз» (код ЄДПОУ 32827075, юридична адреса: м. Київ, вул. Кіквідзе, 13) Херсонського нафтоперевалочного комплексу, який складається з нафтогавані, за адресою: м. Херсон, вул. Нафтогавань, б/н та нафтобази за адресою: м. Херсон, вул. Чайковського, 236, з Державного підприємства «Підприємство із забезпечення нафтопродуктами» (код ЄДРПОУ 03482347) на Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (код ЄДРПОУ 41037901) для подальшого управління арештованим майном у відповідності до вимог Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів» та Положення про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Згідно ст.98КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

На підставі ст. 98 КПК України слідчим постановою від 16.02.2017 визнано Херсонський нафтоперевалочний комплекс, який складається з нафтогавані, за адресою: АДРЕСА_1 та нафтобази за адресою: м. Херсон, вул. Чайковського, 236, речовим доказом у даному кримінальному провадженні, як знаряддя вчинення злочину та як об`єкт, який містить відомості, що можуть бути використані як доказ обставин, які встановлюються під час кримінального провадження.

Згідно ч.1 ст.170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна.

Як визначено в ст.ст. 2, 131, 170, 173 КПК України, завданням арешту є не лише унеможливлення його відчуження, але запобігання можливості його псування зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення. Для дієвості такого заходу, як арешт майна у кримінальному провадженні, дане майно під час перебування його в арешті повинно зберегти той самий вигляд і стан, який в нього існував до накладення арешту, а якщо дане майно використовується для здійснення господарської діяльності, така його якість та можливість повинна зберегтись на час дії арешту.

Відповідно до абз. 7 ч. 6 ст.100КПК України речові докази вартістю понад 200 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, якщо це можливо без шкоди для кримінального провадження, передаються за письмовою згодою власника, а в разі її відсутності - за рішенням слідчого судді Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, для здійснення заходів з управління ними з метою забезпечення їх збереження або збереження їхньої економічної вартості, а речові докази, зазначені в абзаці першому цієї частини, такої самої вартості - для їх реалізації з урахуванням особливостей, визначених законом.

Відповідно до ст. 2 Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів» (далі Закон) від 10.11.2015, Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (далі - Національне агентство), є центральним органом виконавчої влади зі спеціальним статусом, що забезпечує формування та реалізацію державної політики у сфері виявлення та розшуку активів, на які може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, та/або з управління активами, на які накладено арешт або які конфісковано у кримінальному провадженні.

Національне агентство, відповідно до статті 21 Закону, може передати арештоване майно в управління суб`єкту господарювання за договором, що укладається відповідно до глави 70 Цивільного кодексу України.

Згідно з Законом головна мета діяльності Національного агентства за напрямком управління майном - забезпечувати (генерувати) надходження до Державного бюджету України, а не видатки з нього.

Пунктом 4 ч. 1 ст. 1 Закону визначено, що управління активами - це діяльність із володіння, користування та/або розпорядження активами, тобто забезпечення збереження активів, на які накладено арешт у кримінальному провадженні, та їх економічної вартості або реалізація таких активів чи передача їх в управління відповідно до цього Закону, а також реалізація активів, конфіскованих у кримінальному провадженні.

Слідчий суддя вважає обґрунтованими доводи сторони обвинувачення в частині того, що національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів створене Законом України від 10 листопада2015 року № 772-VIII, в зв`язку з чим станом на 2014рік передача належного ТОВ «Всеукраїнський промисловий союз» (код ЄДРПОУ 32827075, юридична адреса: м. Київ, вул. Кіквідзе, 13) рухомого майна Херсонського нафтоперевалочного комплексу за адресою: м. Херсон, вул. Нафтогавань, б/н та нафтобази за адресою: м. Херсон, вул. Чайковського, 236, на відповідальне зберігання здійснювалось не спеціально створеному Центральному органу виконавчої влади зі спеціальним статусом, що забезпечує формування та реалізацію державної політики у сфері виявлення та розшуку активів, на які може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, та/або з управління активами, на які накладено арешт або які конфісковано у кримінальному провадженні, а Державному підприємству «Підприємство із забезпечення нафтопродуктами» (код ЄДРПОУ 03482347).

Згідно ст. 19 Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів»: 1. Національне агентство здійснює управління активами, на які накладено арешт у кримінальному провадженні, у тому числі як захід забезпечення позову - лише щодо позову, пред`явленого в інтересах держави, із встановленням заборони розпоряджатися та/або користуватися такими активами, сума або вартість яких дорівнює або перевищує 200 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня відповідного року. Зазначені активи приймаються в управління на підставі ухвали слідчого судді, суду чи згоди власника активів, копії яких надсилаються Національному агентству не пізніше наступного робочого дня після їх винесення (надання) з відповідним зверненням прокурора. 2. У разі прийняття в управління активів, які чи права на які та їх обтяження підлягають державній реєстрації, Національне агентство надсилає того самого дня інформацію про накладення арешту на активи органам, що ведуть державні реєстри таких активів, прав на них або їх обтяжень. У разі прийняття в управління цінних паперів інформація також надсилається відповідним учасникам депозитарної системи України.

Відповідно до ч. 1 ст.21вказаного Закону управління рухомим та нерухомим майном, цінними паперами, майновими та іншими правами здійснюється Національним агентством шляхом реалізації відповідних активів або передачі їх в управління.

Відповідно до підпункту 14 пункту 4 Положення про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, затверджене постановою КМУ № 613 від 11.07.2018 Агентство відповідно до покладених на нього завдань здійснює заходи, пов`язані з фактичним прийняттям активів в управління за зверненням прокурора або слідчого за вказівкою прокурора, приймає від прокурора активи згідно з актами приймання-передачі, передає за договором управління активи управителеві в управління згідно з актами приймання-передачі. Активами, що передаються в управління, Агентство не управляє самостійно, натомість, має залучати до такого управління професійних менеджерів за ринкову винагороду. Таким чином, реалізація функції Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів управління арештованим майном по суті є управління арештованим майном на простих, прозорих засадах: розумних доходів, розумних витрат і розумного прибутку.

Законом України «Про Державний бюджет України на 2019 рік» встановлено, що мінімальна заробітна плата у місячному розмірі з 01 січня 2019 року становить 4173 гривні.

Таким чином, відповідно до вимог ст. 19 Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів», вартість активів, що передаються Національному агентству має перевищувати 200 розмірів мінімальної заробітної плати, тобто, починаючи з 01 січня 2019 року 834600гривень.

На адресу прокуратури області надійшов лист №6184/6.1-25-19/6 від 27.08.2019 Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, згідно якого на виконання ухвали Київського районного суду м.Одеси від 26.07.2019 у справі № 520/9403/19 відповідно до протоколу Тендерного комітету АРМА від 16.08.2019 переможцем конкурсу у відборі осіб, які можуть надавати послуги з управління арештованим майном переданим АРМА ухвалою, визначено ТОВ «ВЕСТВАЙТ ТРЕЙД» ЄДРПОУ 42551795, з яким 23.08.2019 укладено відповідний договір управління майном (активами), щодо наявного права управління нерухомим майном між Управителем та Установником управління-АРМА, ЄДРПОУ 41037901.

З метою ефективного збереження та збільшення активів, на теперішній час виникла необхідність у передачі рухомого майна Херсонського нафтоперевалочного комплексу, за адресою: м. Херсон, вул. Нафтогавань, б/н та нафтобази за адресою: м. Херсон, вул. Чайковського, 236, на яке накладено арешт ухвалою слідчого судді Приморського районного суду м. Одеси від 15.12.2014 по справі № 522/24132/14-к у кримінальному провадженні №12014160020000076 від 24.02.2014 ТОВ «ВЕСТВАЙТ ТРЕЙД» ЄДРПОУ 42551795.

Враховуючи викладене, відповідно до приписів ч. 6 ст. 100 КПК України, ст. ст. 19, 21 Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів», листа №6184/6.1-25-19/6 від 27.08.2019 Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочиніврухоме майно Херсонського нафтоперевалочного комплексу, за адресою: м. Херсон, вул. Нафтогавань, б/н та нафтобази за адресою: м. Херсон, вул. Чайковського, 236, на яке накладено арешт ухвалою слідчого судді Приморського районного суду м. Одеси від 15.12.2014 по справі № 522/24132/14-к у кримінальному провадженні №12014160020000076 від 24.02.2014 підлягає переданню на відповідальне зберігання ТОВ «ВЕСТВАЙТ ТРЕЙД» ЄДРПОУ 42551795.

Передача зазначеного майна в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів є об`єктивною необхідністю з метою виключення прямого або опосередкованого впливу та посягання на арештоване майно, виключення ймовірності користування майном, а також можливого отримання державою прибутку від залучення управителя активами.

Незастосування заходів щодо передачі вказаного майна в управління Національному агентству значно утруднить або зробить неможливим досягнення завдань кримінального провадження. Так, у випадку винесення обвинувального вироку у даному кримінальному провадженні можуть бути створені перешкоди у застосуванні заходів кримінально-правового характеру, конфіскації майна, відшкодуванні шкоди тощо.

Слідчий суддя вважає обґрунтованими доводи сторони обвинувачення в частині того, що передача зазначеного майна в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (код ЄДРПОУ 41037901) належного ТОВ «Всеукраїнський промисловий союз» (код ЄДРПОУ 32827075, юридична адреса: м. Київ, вул. Кіквідзе, 13) рухомого майна Херсонського нафтоперевалочного комплексу, за адресою: м. Херсон, вул. Нафтогавань, б/н та нафтобази за адресою: м. Херсон, вул. Чайковського, 236, на яке накладено арешт ухвалою слідчого судді Приморського районного суду м. Одеси від 15.12.2014 по справі № 522/24132/14-к у кримінальному провадженні №12014160020000076 від 24.02.2014, на відповідальне зберігання у відповідності до чинного законодавства України - до Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (код ЄДРПОУ 41037901). Зокрема, у випадку винесення обвинувального вироку у даному кримінальному провадженні можуть бути створені перешкоди у застосуванні заходів кримінально-правового характеру, конфіскації майна, відшкодування шкоди, завданої внаслідок вчинення кримінальних правопорушень тощо.

Таким чином, враховуючи вищевикладене у сукупності, слідчий суддя приходить до переконання, що подане стороною обвинувачення клопотання є обґрунтованим, належним чином вмотивованим, таким, яке в повній мірі відповідає вимогам Кримінального процесуального кодексу України та містить відповідні підстави для його задоволення.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 7, 100,170-173,309 КПК України, слідчий суддя,-

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання клопотання старшого слідчого СВ Київського ВП в м. Одесі ГУНП в Одеській області ОСОБА_4 , яке погоджено прокурором відділу прокуратури Одеської області ОСОБА_3 , про зміну відповідального зберігача та оперативного управління речових доказів та про передачу речових доказів в управління в рамках кримінального провадження №12014160020000076 від 24.02.2014 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.364, ч.5 ст.191, ч.1 ст.366, ч.2, ч.3 ст.212, ч.2 ст.205, ч.3 ст.209, ч.3, ч.4 ст.358, ч.1 ст.255 КК України та за підозрою ОСОБА_5 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.255, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.3 ст.212, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.1 ст.366, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.1 ст.364, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.2 ст.205, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.3 ст.358, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.4 ст.358, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.3 ст.209 КК України задовольнити.

Змінити відповідального зберігача належного ТОВ «Всеукраїнський промисловий союз» (код ЄДПОУ 32827075, юридична адреса: м. Київ, вул. Кіквідзе, 13) рухомого майна Херсонського нафтоперевалочного комплексу, за адресою: м. Херсон, вул. Нафтогавань, б/н та нафтобази за адресою: м. Херсон, вул. Чайковського, 236, на яке накладено арешт ухвалою слідчого судді Приморського районного суду м. Одеси від 15.12.2014 по справі № 522/24132/14-к у кримінальному провадженні №12014160020000076 від 24.02.2014, а саме:

Майно цеху № 1 (Нафтобаза)

Адмінбудівля: перший поверх

Кабінет № 1:

1.Стіл офісний кутовий комп`ютерний темно-коричневого кольору, 73x360x60 - 1шт., тумба на три шухляди на роликах, 50x45x50 - 1 шт.

1.Тумба на дві стулки темно-коричнева з овальною кришкою на роликах, 70x82x40 - 1шт.

2.Стілець офісний із шкіро - замінника, корпус металевий - 2 шт.

3.Стілець офісний комп`ютерний корпус металевий, оббивка з тканини -1 шт.

4.Шафа-стінка з п`яти розбірних секцій:

1.Відкриті три полички темно-коричневого кольору, 231x40x40 - 2 шт.

2. Одно дверний гардероб, 231x60x40 - 1 шт.

3. Одно дверне відділення на п`ять поличок, 231x60x40 - 1 шт.

4. Одно дверні скляну дві полиці, 110x60x40 - 1 шт.

5. Одно дверні дві полиці 121x60x40 - 1 шт.

Кабінет № 2:

1. Стіл письмовий однотумбовий на три шухляди, які відсутні темно-коричневого кольору, 73x141x71-1 шт.

1. Крісло офісне м`яке із шкіро замінника корпус пластико - металевий на роликах - 1шт.

2. Стілець офісний м`який, корпус металевий, оббивка із тканини - 2 шт.

3. Тумбочка темно-коричневого кольору з двома шухлядами, 65x82x42 - 1 шт.

4. Пенал-гардероб, 200x55x41 - 1 шт.

Кабінет № 3:

Стіл письмовий однотумбовий на три шухляди, які відсутні темно-коричневого кольору, бувший у вжитку, 73x141x71 - 1 шт.

1. Стіл письмовий однотумбовий з чотирма шухлядами темно-коричневого кольору, бувший у вжитку, 73x121x66 - 1 шт.

2. Шафа металева одно дверна із внутрішнім замком, 140x64x40 - 1 шт.

3. Стілець офісний із шкіро замінника м`який, корпус металевий - 2 шт.

4. Стілець офісний комп`ютерний із шкіро - замінника м`який, корпус металево - пластиковий, на роликах - 1 шт.

5. Шафа-стінка з трьох секцій коричневого кольору:

Шафа-гардероб двох дверна, 231x110x38 - 1 шт.

Чотирьох стулкова, розділена по стулках, верхні стулки під склом з чотирма полицями, 231x100x38 - 1 шт.

Одностулкова з чотирма полицями та кутовими відкритими полицями 231x88x38 - 1 шт.

Кабінет № 6:

Стіл письмовий жовтого кольору, бувший у вжитку, 75x190x95 - 2 шт.

1. Стіл письмовий однотумбовий жовтого кольору на три шухляди, які відсутні, бувший у вжитку, 72x110x71 - 1 шт.

1. Тумбочка темно-коричневого кольору одностулкова з полицею, бувша у вжитку, 71x62x36 - 1 шт.

2. Тумбочка жовтого кольору одностулкова, бувша у вжитку, 60x45x63 - 1 шт.

3. Вбудована шафа із ДВП обклеєна папером на вісім стулок, 243x223x45 - 1шт.

4. Шафа книжкова світло-жовтого кольору, яка складається з двох частин, бувша у вжитку, 173x89x36 - 1шт. у нижньому відділенні дві стулки, 53x89x59 - 1шт.

5. Стілець офісний корпус металевий оббивка з тканини - 5 шт.

6. Стілець дерев`яний, оббивка з тканини, бувший у вжитку, - 1 шт.

7. Крісло офісне м`яке із шкіро - замінника корпус пластико - металевий на роликах - 2 шт.

8. Лава відкидна на 4 місця, корпус металевий, оббивка з тканини з елементами шкіро - 1 шт.

9. Обігрівач «ТЕРМІЯ» - 1 шт.

10. Кондиціонер СоорегHunter СН 509 LKR - 1 шт.

11. Люстра позолочена з трьома відкритими плафонами - 2 шт.

12. Люстра позолочена з трьома плафонами у вигляді тюльпана - 2 шт.

13. Кулер LV- LWB- 1-5X41 - 1 шт.

Кабінет № 7:

5. Стіл письмовий однотумбовий з полицею під кришкою жовтого кольору з трьома шухлядами, бувший у вжитку, 74x113x60 - 1 шт.

1.Тумбочка темно-жовтого кольору з двома шухлядами, що закривається на ключ, 65x82x42 - 1 шт.

2. Металева шафа коричневого кольору одно дверна із внутрішнім замком 71x35x35 - 1 шт.

3. Тумбочка темно-коричневого кольору з чотирма шухлядами, бувша у вжитку, 58x39x56 - 1 шт.

4. Шафа книжкова чотирьох дверна, темно-жовтого кольору, бувша у вжитку, 200x82x41 - 1шт.

5.Пенал-гардероб, бувший у вжитку, 200x55x41 - 1 шт.

6.Шафа двох дверна під ключ з п`ятьма поличками, бувша у вжитку, 195x72x36 - 1шт.

7.Шафа медична білого кольору, каркас металевий, стінки полиці скляні, 162x80x41 - 1 шт.

8.Столик медичний пересувний на роликах, каркас металевий, полиці скляні, 94х63х55х- 1 шт.

9.Кушетка металева верх із шкіро замінника, 65x210x78 - 1 шт.

10.Холодильник «НОРД» однокамерний ДХ428-7-010 - 1 шт.

11.Кондиціонер «БК1500» - 1 шт.

12.Умивальник з тумбою білого кольору із двостулковою тумбою, 85x45x27 - 1 шт.

13.Дзеркало з поличкою, 60x40

14.Люстра чорного кольору на три плафони - 1 шт.

15.Люстра білого кольору на три плафони - 1 шт.

16.Стілець офісний корпус металевий, оббивка з тканини - 2 шт.

17.Стілець офісний комп`ютерний, корпус металево - пластиковий на роликах, оббивка з тканини - 1 шт.

Кабінет № 9:

1. Стіл коричневого кольору, бувший у вжитку, 75x138x75 - 4 шт.

1. Стіл письмовий двотумбовий, із стулками на ніжках світло-коричневого кольору, бувший у вжитку, 75x150x70 - 1 шт.

2. Стіл письмовий однотумбовий деформований (шухляди відсутні) темно-жовтого кольору, бувший у вжитку, 74x110x62 - 1 шт.

3. Стіл-парта, металевий каркас посилений перемичками під кришкою поличка на дві секції, світло-жовтого кольору, 76x120x56 - 1 шт.

4. Тумбочка темно-коричневого кольору, бувша у вжитку, 52x39x56 - 1 шт.

5. Тумбочка темно-коричневого кольору одностулкова з полицею, бувша у вжитку, 58x56x46 - 1 шт.

6. Шафа-пенал одно дверна, темно-коричневого кольору, бувша у вжитку, 182x60x42 - 1 шт.

7. Шафа книжкова чотирьох дверна з верхніми скляними стулками, світло-жовтого кольору, бувша у вжитку, 172x85x39 - 1шт.

8. Стілець дерев`яний, оббивка з тканини, бувший у вжитку, - 6 шт.

9. Лава відкидна на 4 місця, корпус металевий з оббивкою з тканини, з елементами із шкіро замінника - 1 шт.

10. Вішалка металева, бувша у вжитку - 1 шт.

11. Мікрохвильова піч «DEWOKOR-6L1BW» - 1 шт.

12. Дзеркало хвилястої форми, 70x48 - 1 шт.

Кабінет № 10/1:

1.Стіл комп`ютерний темно-коричневого кольору однотумбовий, овальний, з трьома шухлядами та висувною полицею, 75x184x72 - 1шт.

1. Стіл комп`ютерний темно-коричневого кольору однотумбовий, овальний, з трьома шухлядами та висувною полицею 76x200x72 - 1шт., до нього тумба на роликах 59x51x50 - 1 шт.

2. Стілець офісний із шкіро замінника, корпус металевий - 2 шт.

3. Крісло офісне із шкіро замінника, корпус пластико - металевий, на роликах - 1 шт.

4. Люстра білого кольору на п`ять відкритих плафонів - 1 шт.

5. Люстра дискова чорного кольору на три плафони - 1 шт.

6. Дзеркало квадратне, бувше у вжитку, 110x48 - 1 шт.

7. Шафа трьох секційний темно-коричневого кольору, бувша у вжитку - 1 шт.

Кабінет № 10 /2:

1. Стіл офісний темно-коричневого кольору овальної форми, 76x180x90 - 1 шт. до нього приставна тумбочка на роликах з трьома шухлядами, 62x40x50 - 1 шт.

1. Стіл приставний темно-коричневого кольору на металевих ніжках зафіксований за офісний стіл - 1 шт.

2. Тумбочка кутова двостулкова темно-коричневого кольору на роликах 80x51x51 - 1 шт.

3. Тумбочка двох стулкова з полицею, 76x101x50 - 1 шт.

4. Стілець офісний, корпус металевий, оббивка з тканини - 4 шт.

5. Кондиціонер «LGG12LHTN4E5»

6. Люстра чорного кольору куполоподібна на п`ять відкритих плафонів - 2 шт.

7. Шафа трьох секційна темно-коричневого кольору - 1 шт.

Пост охорони:

Стіл кутовий комп`ютерний з поличкою, 75x102x70

1. Стілець офісний комп`ютерний, корпус металево - пластиковий без роликів, оббивка з тканини - 1 шт.

Хол:

1. Шафа металева білого кольору двох дверна з внутрішнім замком, 140x50x50 - 1 шт.

1. Шафа металева кавового кольору одно дверна, з внутрішнім замком, 110x70x40 - 1 шт.

2. Стіл письмовий однотумбовий коричневого кольору з трьома шухлядами (одна шухляда відсутня), бувший у вжитку, 74x105x63 - 1 шт.

3. Стіл письмовий однотумбовий коричневого кольору з трьома шухлядами (шухляди відсутні), кришка столу деформована, бувший у вжитку 73x140x63 - 1 шт.

4. Лава відкидна на 4 місця, корпус металевий, оббивка з тканини з елементами шкіро замінника - 4 шт.

Кабінет №20 приймальня:

8. Стіл офісний, 77x195x85 - 1 шт. до нього тумбочка приставна під принтер і системний блок, 64x57x55 - 1шт., тумбочка на 4 шухляди з порожнім отвором, 77x147x60, поличка з двома скляними стулками, навісна закрита, 36x146x34 - 1 шт.

1. Шафа, 224x90x56- 1шт.

2. Приставна тумбочка на 3 шухляди, з порожнім отвором, 77x141x54 - 1шт.

3. Підвісна двостулкова полиця, 40x140x33 - 1 шт.

4. Підвісна двостулкова полиця, 50x140x51 - 1шт.

5. Шафа-гардероб двостулкова, 224x71x56 - 1шт.

6. Пенал одностулковий, 224x142x32 - 1шт.

7. Кулер «LV-LWB-1-5X41» - 1 шт

8. Кондиціонер «Неоклима NS09LНХ» - 1шт.

9. Стілець офісний із шкіро замінника, корпус металевий, оббивка із тканини - 1шт.

10. Крісло офісне із шкіро замінника, корпус деревяно - металевий на роликах, бувше у вжитку - 1 шт.

Каб 20/1:

1. Стіл офісний, темно-коричневого кольору, 75x220x101 - 1шт. до нього приставні тумбочки на роликах, 53x46x50 - 2шт.

1. Тумбочка на 2 шухляди, 59x79x38 - 1шт

2. Стіл приставний, на металевих ніжках 64x174x100- 1 шт.

3. Шафа трьохсекційна - 1шт.

4. Сейф металевий темно-сірого кольору з внутрішнім замком, 117x50x50 - 1шт.

5. Подрібнювач паперу «501 xPAPAR SNREDDER» - 1шт .

6. Кондиціонер «CooperHunter CN 507 LKR» - 1 шт.

7. Стілець офісний із шкіро - замінника, корпус металевий - 5шт.

8. Крісло офісне із шкіро - замінника, корпус деревино - металевий на роликах, бувший у вжитку - 1 шт.

9. Люстра позолочена на 5-ть плафонів -1шт.

Каб 20/2:

1. Стіл офісний світло - коричневого кольору, 75x170x120 - 2шт.

1. Стіл офісний комп`ютерний двох тумбовий, світло - коричневого кольору, 76x201x100 - 1шт.

2. Стіл приставний світло-коричневого кольору, 75x100x80 - 1шт

3. Тумба приставна світло - коричневого кольору, 63x150x50 - 1шт

4. Тумба приставна світло - коричневого кольору, 75x90x40 - 2шт

5. Тумба навісна світло - коричневого кольору, 32x157x40 -1шт

6. Шафа- купе двох дверна, світло - коричневого кольору, 201x187x38 -1шт.

7. Кондиціонер «Неоклима NS12LHX» - 1шт.

8. Люстра скляна квадратної форми на 4 лампи - 4шт.

9. Стілець офісний каркас металевий, шкіро - замінник - 13 шт.

10. Крісло офісне із шкіро - замінника, корпус дерево - металевий на роликах - 1 шт.

11. Стіл кухонний, пісочного та світло - коричневого кольору, 86x181x69 - 1шт.

12. Полиця навісна пісочного та світло - коричневого кольору, 72x180x32 - 1шт.

13. Шафа під сейф, 120x60x60 - 1шт.

14. Сейф металевий сірого кольору із внутрішнім замком, 117x50x50 - 1шт.

15. Кондиціонер «Неоклима NS12LHX» - 1шт.

16. Бойлер «Горіння» модель GT150/B9 - 1шт.

17. Дзеркало квадратне з підсвіткою, 60x60 - 1шт.

Каб 24:

1. Стіл офісний корпус чорного кольору, стільниця жовтого кольору, 75x150x74 - 1шт.

1. Стіл приставний корпус чорного кольору, стільниця жовтого кольору, бувший у вживанні, 75x120x74 - 1шт.

2. Тумбочка чорного кольору на 3 шухляди, на роликах, 55x42x56 - 1шт.

3. Тумбочка світло- коричневого кольору на чотири шухляди, 64x41x64 - 1шт.

4. Тумбочка темно- коричневого кольору, бувша у вживанні, 58x40x44 - 1шт.

5. Шафа двох дверна, бувша у вживанні, 194x72x58 - 1шт.

6. Полиці приставні книжні відкриті чорного кольору, 193x30x36 - 2шт.

7. Шафа книжкова двох дверна на 3 шухляди, 213x80x36 - 1шт.

8. Кондиціонер «Неоклима NS12AUN» - 1шт.

9. Стілець офісний корпус металевий, оббивка з тканини - 4шт.

10. Крісло офісне із шкіро замінника, корпус дерево- металевий на роликах, бувше у вживанні - 1 шт.

11. Люстра чорного кольору на п`ять плафонів - 1 шт.

Каб № 22:

1. Стіл жовтого кольору, бувший у вживанні, 75x80x60 - 2шт.

1. Мікрохвильова піч «ZELMER 29Z020» - 1шт.

2. Холодильник «Електролюкс» двокамерний ER 3170В - 1шт.

3. Холодильник «NORD DH 428-7-010» однокамерний - 1шт.

4. Люстра білого кольору, на 3 плафони - 2шт.

Каб 22/1:

11. Стіл комп`ютерний, темно коричневого кольору, 74x200x80 - 1шт.

1. Тумба приставна темно - коричневого кольору приставна на 3 шухляди, 63x46x52 - 1шт.

2. Тумба темно - коричневого кольору, 74x121x42 - 1шт.

3. Тумбочка темно - коричневого кольору на роликах, 65x81x60 - 1шт.

4. Стіл темно - коричневого кольору одно тумбовий, з чотирма шухлядами, 73x120x65 - 1шт.

5. Шафа- стінка темно - коричневого кольору, 230x60x38 - 2шт.; книжкова шафа чотирьох дверна, 230x50x38 - Зшт.

6. Стілець офісний корпус металевий, оббивка з тканини - 1шт.

7. Крісло із шкірозамінника, на роликах - 2шт.

8. Люстра куполоподібна на 5 плафонів - 2шт.

9. Кондиціонер «Неоклима NS09AVN» - 1шт.

Каб 22/2:

1. Стіл офісний темно- коричневого кольору з чорними вставками, 78x200x95 - 1 шт. до нього тумбочка приставна на 3 шухляди, 61x50x47 - 1шт.

1. Стіл приставний, бувший у вживанні, 69x120x50 - 1шт.

2. Сейф коричневого кольору із внутрішнім замком, 75x45x45 - 1шт.

3. Тумбочка коричневого кольору, бувша у вживанні, 58x56x44 - 1шт.

4. Шафа- стінка темно - коричневого кольору з чорними вставками, 186x60x42 - 1 шт. шафа чотирьох дверна, 186x90x42 - 2шт.

5. Подрібнювач паперу «501xPAPAR SNREDDER» - 1шт.

6. Кондиціонер «Неоклима NS 12AUN» - 1шт.

7. Стілець офісний корпус металевий із шкірозамінника - 4шт.

8. Крісло офісне із шкірозамінника на роликах - 1шт.

9. Люстра куполоподібна на 5 відкритих плафонів - 2шт.

Каб 23:

18. Стіл чорного кольору, стільниця жовтого кольору, 75x150x74 - 1шт.

1. Тумбочка приставна на роликах, на 3 шухляди, бувша у вживанні, 53x42x56 - 1шт.

2. Стіл приставний комп`ютерний, з висувною поличкою під клавіатуру, корпус чорного кольору, стільниця жовтого кольору, 75x79x59 - 1шт.

3. Тумбочка світло - жовтого кольору, бувша у вживанні, 59x45x63 - Зшт.

4. Шафа- гардероб, корпус чорного кольору, двері жовтого кольору, 195x72x58 - 1шт.

5. Шафа «секретер» корпус чорного кольору, двері жовтого кольору, розділений 193x80x36 - 1шт.

6. Кондиціонер «Неоклима NS 12AUN» - 1шт.

7. Стільці офісні каркас металевий, оббивка з тканини 3шт.

8. Крісло офісне із шкірозамінника, зі зламаним механізмом, на роликах - 1шт.

9. Шафа металева двох дверна із внутрішніми замками, 151x60x48 - 1шт.

10. Люстра коричневого кольору з п`яти плафонами, плафони круглі відкриті - 1шт.

11. Дзеркало овальне, 75x46 - 1шт.

Каб №25:

1. Стіл офісний закруглений темно - коричневого кольору 76x180x90 - 1шт.

1. Стіл офісний темно - коричневого кольору, 72x120x74 - 1шт.

2. Стіл комп`ютерний, корпус чорного кольору, стільниця жовтого кольору з висувною полицею під клавіатуру, бувший у вживанні, 75x79x59 - 1шт.

3. Тумбочка коричневого кольору на 4 шухляди, бувша у вживанні, 58x39x56 - 1шт.

4. Тумбочка світло - жовтого кольору на роликах, бувша у вживанні, 55x42x54 - 1шт.

5. Тумбочка темно - червоного кольору чотирьох дверна, бувша у вживанні, 77x161x42 - 1шт.

6. Тумбочка жовтого кольору, бувша у вживанні, 58x44x58 - 1шт.

7. Книжкова шафа темно - коричневого кольору, бувша у вживанні, 20x60x50 - 1шт.

8. Стілець офісний, із шкірозамінника, каркас металевий - 1шт.

9. Стілець офісний каркас металевий, оббивка з тканини - 1шт.

10. Крісло офісне із шкірозамінника, каркас пластико - металевий на роликах - 2шт.

11. Люстра золотистого кольору на 5 плафонів, у формі тюльпана - 2шт.

12. Кондиціонер «Неоклима NS12АUN» - 1шт.

13. Обігрівач «Термія» - 1шт.

14. Стіл одно тумбовий, бувший у вживанні, шухляди відсутні, 75x105x60 - 1шт.

15. Шафа - гардероб двох дверна темно - червоного кольору, бувша у вживанні, 219x82x42 - 1шт.

16. Шафа книжна, чотирьох дверна, бувша у вживанні, 219x82x41 - 1шт.

17. Шафа металева, темно сірого кольору, замок навісний і внутрішній, 83x50x38 - 1шт.

18. Холодильник «Донбас-9» неробочий - 1 шт.

19. Бра на два плафони із закритими колбами - 2шт.

20. Дзеркало кругле , діаметр 52 см. - 1шт.

21. Стілець дерев`яний, оббивка з тканини, бувший у вживанні - 1шт.

Актовий зал №26:

1. Лава відкидна на 4 місця, корпус металевий, оббивка з тканини з елементами шкіро -замінника - 32 шт.

1. Лава відкидна на 6 місць, корпус металевий оббивка з тканини з елементами шкіро -замінника - 3 шт.

2. Шафа металева двох дверна з внутрішнім замком, 130x50x40 - 1шт.

3. Шафа металева двох дверна з внутрішнім замком, 140x50x50 - 1шт.

4. Тумба (трибуна) коричневого кольору, 130x103x78 - 1 шт.

Адмінбудівля: третій поверх

Кабінет №34:

12. Стіл комп`ютерний світло-коричневого кольору з підставкою для монітора 75x150x75 -1шт.

1. Стіл письмовий однотумбовий з трьома шухлядами світло-коричневого кольору 75x105x60 -1шт.

2. Стіл письмовий однотумбовий з трьома шухлядами темно-коричневого кольору 75x105x60 -1шт.

3. Шафа двох дверна світло-коричневого кольору 184x89x59 - 1шт.

4. Шафа книжкова чотирьох дверна, що була у вжитку 174x84x35 - 1шт.

5. Тумбочка темно-коричнева, з чотирма шухлядами 60x42x55 - 1 шт.

6. Металева шафа з внутрішнім і навісним замками 85x50x38 - 1 шт.

7. Крісло офісне із шкірозамінника - 1 шт.

8. Стілець офісний - 1 шт.

9. Мікрохвильова піч DELFADMO - 171 М - 1шт.

10. Електрообігрівач «Термія» - 1шт.

11. Люстра жовтого кольору - 2шт

Кабінет №39/1:

1. Стіл письмовий темно-коричневого кольору двох тумбовий з трьома шухлядами, бувший у вжитку, 75x150x70, - 1 шт.

1. Стіл письмовий жовтого кольору однотумбовий з трьома шухлядами, бувший у вжитку 75x105x60 - 1 шт.

2. Шафа книжкова чотирьох дверна темно-жовтого кольору, бувша у вжитку 174x84x35 - 1шт.

3. Металева шафа двох дверна з внутрішнім замком 130x50x40 - 1 шт.

4. Металева шафа одно дверна, темно-сірого кольору з внутрішнім і навісним замками 82x60x38 - 1 шт.

5. Тумбочка світло-коричневого кольору, бувша у вжитку 72x48x40 - 1 шт.

6. Тумбочка біла з чотирма шухлядами, бувша у вжитку 52x39x57 - 1 шт.

7. Стілець офісний - 2 шт.

8. Крісло офісне, бувше у вжитку - 2 шт.

9. Електрообігрівач «Термія» - 1шт.

10. Люстра жовтого кольору на три плафони - 1шт.

Кабінет № 39 /2:

1. Стіл письмовий однотумбовий з трьома шухлядами темно-коричневого кольору, бувший у вжитку, 75x110x65 - 2 шт.

1. Стіл письмовий з двома шухлядами світло-коричневого кольору, бувший у вжитку, 76x106x58 - 1 шт. з приставною тумбою з чотирма шухлядами, бувший у вжитку, 53x42x55 - 1шт.

2. Шафа книжкова чотирьох дверна, бувша у вжитку, темно-коричневого кольору, 172x85x40 -2 шт.

3. Шафа двох дверна темно-коричневого кольору, бувша у вжитку, 165x110x39 - 1 шт.

4. Металева шафа двох дверна, з внутрішнім замком, 130x50x40 - 1 шт.

5. Електрообігрівач «Термія» - 1шт.

6. Стілець офісний, корпус металевий - 3 шт.

7. Крісло офісне металеве, бувше у вжитку, - 1 шт.

8. Стілець комп`ютерний металево - пластиковий, бувший у вжитку - 1 шт.

9. Люстра жовтого кольору п`яти рожкова - 1шт.

Кабінет № 33:

1. Стіл письмовий темно-коричневого кольору, бувший у вжитку, 75x139x75 - 1шт.

1. Стіл приставний темно-жовтого кольору, 75x74x74 - 1шт.

2. Стіл комп`ютерний темно-коричневого кольору з чорним відтінком з кришкою, що регулюється по висоті, 75x180x70 - 1шт. до нього тумбочка на роликах такого ж кольору під системний блок, 68x100x48 - 1шт.

3. Тумбочка темно-коричневого кольору з чотирма шухлядами, бувша у вжитку, 60x42x55 - 1 шт.

4. Гардероб двох дверний світло-коричневого кольору на дві вішалки, бувший у вжитку, 220x111x45 - 1шт.

5. Шафа книжна світло-коричневого кольору двох дверна, бувша у вжитку, 220x58x45 - 2 шт.

6. Шафа книжкова шести дверна корпус чорного кольору, бувша у вжитку, 193x80x36 - 2 шт.

7. Стілець офісний - 3 шт.

8. Стілець офісний з шкіро замінника - 1 шт.

9. Подрібнювач паперу «501 х PAPAR SNREDDER - 2шт.

10. Електрообігрівач «Термія» - 1шт.

Кабінет № 36:

14. Стіл письмовий однотумбовий з трьома шухлядами жовтого кольору, бувший у вжитку, 75x105x60- 1 шт.

1. Стіл письмовий двотумбовий з трьома шухлядами жовтого кольору, бувший у вжитку, 72x141x70-2 шт.

2. Стіл - парта частково деформований з металевими ніжками, 75x120x56 - 1 шт.

3. Шафа книжкова чотирьох дверна, бувша у вжитку, 174x84x35 - 1шт.

4. Кутова книжкова полиця приставна темно-жовтого кольору, 120x36x33 - 1шт.

5. Тумбочка коричневого кольору, бувша у вжитку, 72x62x37 - 1шт.

6. Тумбочка жовтого кольору, бувша у вжитку, 60x45x63 -1шт.

7. Стілець офісний корпус металевий - 3 шт.

8. Стілець м`який, корпус дерев`яний - 1 шт.

9. Крісло офісне, бувше у вжитку, -1 шт.

10. Вбудована шафа із ДВП, десяти дверна, кофейного кольору, 295x328x43 - 1шт.

11. Люстра чорного кольору з трьома плафонами - 2шт.

Кабінет №31:

18. Стіл письмовий жовтого кольору, бувший у вжитку, 74x141x70 - 1 шт.

1. Стіл письмовий двотумбовий, з трьома шухлядами в кожній тумбі, темно - жовтого кольору, бувший у вжитку, 72x141x70 - 1 шт.

2. Стіл письмовий однотумбовий з трьома шухлядами темно-жовтого кольору, бувший у вжитку, 75x105x60 - 1 шт.

3. Тумбочка світло - жовтого кольору, бувша у вжитку, 60x45x63 -1шт.

4. Тумбочка темно-жовтого кольору на роликах, бувша у вжитку, 59x45x58 -1шт.

5. Шафа книжкова світло - жовтого кольору, чотирьох дверна, бувша у вжитку, 183x99x42 - 1шт.

6. Гардероб темно-коричневого кольору двох дверний, бувший у вжитку, 200x111x43 - 1шт.

7. Стілець офісний, корпус металевий - 4 шт.

8. Крісло офісне із шкірозамінника - 1шт.

9. Люстра коричневого кольору на три плафони - 2 шт.

Кабінет № 35:

6. Стіл письмовий двох тумбовий, з трьома шухлядами темно - жовтого кольору, бувший у вжитку, 72x141x70 - 1 шт.

1. Стіл письмовий однотумбовий з двома шухлядами (шухляди відсутні) жовтого кольору, бувший у вжитку, 75x105x60 - 1 шт.

2. Тумбочка світло - жовтого кольору, бувша у вжитку, 60x45x63 - 2 шт.

3. Шафа книжкова темно-коричневого кольору, бувша у вжитку, 107x89x37 - 1шт., 75x89x58-1шт.

4. Вбудована шафа із ДСП світло-жовтого кольору на чотирнадцять дверей 296x307x69 - 1шт. Всередині шафи знаходиться металева шафа коричневого кольору двох дверна з внутрішніми замками 130x60x40 - 1 шт.

5. Люстра коричневого кольору на три малі плафони - 2 шт.

6. Крісло офісне, бувше у вжитку, - 1 шт.

7. Стілець дерев`яний із шкіро замінника, посилений металевими пластинами - 1шт.

8. Кондиціонер БК - 2000 - 1 шт., у неробочому стані.

Кабінет № 37:

1. Стіл темно-коричневого кольору розсувний, бувший у вжитку, 75x120x80 - 3шт.

1. Стіл письмовий однотумбовий темно-жовтого кольору, бувший у вжитку, 73x110x70 - 1 шт.

2. Стіл письмовий однотумбовий з трьома шухлядами, колір коричневий, бувший у вжитку, 74x140x63 - 1 шт.

3. Тумбочка темно-коричневого кольору з полицею, бувша у вжитку, 58x56x44 - 1 шт.

4. Тумбочка світло-жовтого кольору бувша у вжитку, 58x56x44 - 1 шт.

5. Металева шафа темно-сірого кольору одно дверна, з внутрішнім і навісним замком 82x51x38-1 шт.

6. Металева шафа темно-червоного кольору одно дверна з внутрішнім замком 70x36x36- 1 шт.

7. Шафа книжкова світло-жовтого кольору, бувша у вжитку, 173x89x36 - 1шт.; шафа, бувша у вжитку, 53x89x59 - 1шт.

8. Шафа книжна коричневого кольору чотирьох дверна, бувша у вжитку, 168x100x39 1шт.

9. Шафа книжкова коричневого кольору шести секційна, бувша у вжитку, 130x87x30 - 3 шт., 70x87x54 - 3 шт., 200x48x33 - 1 шт.

10. Шафа вбудована із ДВП, кавового кольору, фанера темно-коричневого кольору, шістнадцять стулок, 296x551x60 - 1шт.

11. Стілець дерев`яний, сидіння із тканини, бувший у вжитку - 9 шт.

12. Крісло офісне металеве обідка з тканини, бувше у вжитку, - 1 шт.

13. Люстра із дзеркальним диском на три лампи із прикрасою у вигляді звисаючих гранованих куль - 4шт.

14. Кондиціонер БК 2000

15. Дзеркало 115x50

Кабінет № 30:

1. Стіл офісний із закругленими краями із ДВП, 81x360x12 - 1 шт.

1. Стіл офісний кутовий із закругленими краями із ДВП, бувший у вжитку, до нього- комп`ютерний стіл з відділенням під системний блок, 78x290x80 приставний столик 78x170x57 по - 1шт.

2. Кондиціонер SAMSUNG AQ 18A1RE - 1 шт.

3. Подрібнювач паперу 501xPAPARSNREDDER - 1шт.

4. Вішалка металева посріблена з елементами дерева - 1 шт.

5. Стілець офісний, корпус металевий, оббивка з тканини - 19 шт.

6. Крісло офісне м`яке із шкіро - замінника корпус дерев`яний, б/у - 1 шт.

Майно цеху № - 2 (Нафтогавань):

Побутове приміщення:

1.Диван м`який, розкладний коричневого кольору, 1900x1300 хІООО) - 1 шт.;

2. Стіл:

А) кутовий, коричневого кольору, 70x70x75 - 2 шт.;

Б) комп`ютерний, 60x80x75 - 1 шт.;

В)письмовий, з трьома ящиками, 110x70x75 - 1 шт.;

Г) обідній, 120x70x75 - 2 шт.;

3. Холодильник «SNAIGE» двокамерний, білого кольору, 56x56x146- 1 шт.;

4. Мікрохвильова піч «Elenberg», 30x45x25- 1 шт.;

5. Електрочайник «Shivak» - 1 шт.;

6. Кухонна стінка, 200x60x85 - 1 шт.;

7. Бойлер:

А) «Термекс», 70 л,- 1шт;

Б) «FAGOR» 150 л- 2 шт;

8. Шафа для одягу металева 2-х дверна, 180x60x50-22 шт.;

9. Табурет круглої форми- 10 шт.;

10. Пральна машина «Indesit5 кг», 60x50x80- 1 шт.;

11. Злектрокотел «АЧ N 394»- 1 шт.;

12. Умивальник керамічний - 1 шт.

Адміністративна будівля:

1. Телевізор « DAEWOO SerialNO. GT 71 ECO 121»- 1 шт.;

2. Тумба під телевізор світло- коричневого кольору, 80x60x50- 1 шт.;

3. Диван кутовий м`який коричневого кольору, 160x180x100- 1 шт.;

4. Стіл письмовий :

А) темно - коричневого кольору, 140x70x75 - 2 шт.;

Б) темно-коричневого кольору, комп`ютерний, напівкруглий з трьома ящиками, 80x190x70- 1 шт ;

В) коричневого кольору з двома ящиками, 170x60x80- 1 шт. ;

5. Крісло із шкірозамінника на алюмінієвих ніжках - 3 шт.;

6. Шафа офісна :

А) трьох дверна з дзеркалом, чотирма ящиками і кутовою приставкою, 240x180x40-1 шт.;

Б) трьох дверна із склом, двома ящиками, з кутовою приставкою, 240x180x40- 1шт;

7. Тумбочка:

А) темно-коричневого кольору, на два ящики, 60x60x45- 1 шт.;

Б) темно-коричневого кольору, на 3 ящики, 45x40x55- 2 шт.;

8.Кондиціонер «LG N 106 TKFS08491»-1 шт.;

9. Стілець чорний на металевих ніжках-1 шт.;

10. Годинник настінний кварцевий-1 шт.;

11. Табурет темно - коричневого кольору, 33x33x45- 7 шт.;

12. Електрокулер з. N 110001830L- 1 шт.;

13. Мікрохвильова піч «Elenberg», 30x45x25- 1 шт.;

14. Електрочайник з. N CR 1716 - 1 шт.;

15. Кавоварка з. N 41012- 1 шт.;

16. Стіл кухонний, 159x85x75-1 шт.;

17. Кухонна стінка на 13 ящиків, 2400x85x60- 1 шт.;

18. Електричний котел AЧ з. N 1548- 1 шт.;

19. Шафа світло-коричневого кольору з дзеркалом, 1000x1800x40- 1 шт.;

20. Дзеркало напівкругле, 40x55 - 1 шт.;

21. Жалюзі, 120x190 вертикальні, блакитного кольору - 5 шт.;

22. Полиці скляні, 60x24 - 4 шт.;

23. Умивальник керамічний кутовий, 35x35 -1шт.

Дизель-генераторна:

2. Прес гідравлічний «Hydr2uLic pliers»- 1 шт.;

2. Електродриль «DBA3 810 IMPACT DRILL»- 1 шт.;

3. Електрофен «Makita HG 5012-1600W»- 1 шт.;

4. Віброметр «SMART SEBSOR AR 63 В»- 1 шт.;

5. Мегаометр «M1101 1987г. N47229»- 1 шт.;

6. Шліфувальна машинка кутова «WX QUICK 24-230»- 1 шт.;

7. Електродриль ударний «Bosch РВН 2800RE»- 1 шт.;

8. Шуроповерт «Metabo ВС 12 Nicol»- 1 шт.;

9. Вентилятор електричний «2 ДМШ 1000 N80604, ЗФ - 380 V»- 2 шт.;

10. Електродвигун (4ВР 63А4 У2 № 3394479, № 3042 - 11/300, 15Квт-1450 про/ пот (комресор), 11Квт-1100 о);

11. Обігрівач електричний «Каховка 2Квт»- 3 шт.;

12. Перенесення пускове - 1шт. (3x1, 5);

13. Перенесення пускове - 1 шт.(3х1.5);

14. Дизель генератор - (ДГУ- 400 № 6707-437, ИНВ № 184 Рік 1967).

Склад:

1. Пила циркулярна ( ИНВ.396)- 1 шт.;

2. Шланг Ду-150-6метров- 1 шт.;

3. Пенокамера, 70x60x60- 2 шт.;

4. Електро. миття «kerher» - 1 шт.( К6.550);

6. Водяна помпа( FP 306);

7. Кущоріз бензиновий - 4 шт.( Husgvarna);

8. Насос електричний - 1 шт.( N0069);

9. Лічильник рідкого палива б/н - 2 шт.;

10. Компресор повітряний б/н - 1 шт.( пересувний);

11. Насос пересувний( НМ- 100 3шт, СВН- 30 2шт);

12. Бойлер-1 шт(Термекс 70 л);

13. Унітаз нижня частина - 2 шт.;

14. Душова кабінка(80х80) - 1шт.( YM- 151);

15. Дихальний клапан - 4 шт.( СМДК 50);

16. Засувка Ду-250- 2 шт;

17. Насос глибинний - 1 шт.;

18. Насос «Pedrollo» - 1 шт.;

19. Зварювальний апарат ВД - 306 М1 - 1 шт.;

20. Зварювальний апарат ZX7- 200 - 1шт.;

21. Шліфувальна машинка кутова MakitaGA9020S- 1шт.;

22. Лебідка зав. №880 -1шт.;

23. Лебідка ланцюгова Gutman 3000 кг - 1шт.;

24. Лебідка ланцюгова GT1402 2000 кг -1шт.

Слюсарні майстерні:

1. Верстат заточной - 2 шт. ( на 2 круги);

2. Свердлувальний верстат - 1 шт.( ВЕРТИКАЛ-ВЕРСТАТ ім. ФРУНЗЕ-ТОКАР);

3. Токарний верстат - 2 шт. ( МОДЕЛЬ ТВ4-завод № 1615, 1975 рік);

4. Фланцероздвигач- 1 шт.( гідравлічний);

5. Машинка шліфувальна кутова- 1 шт. ;

6. Електродриль б/н - 1 шт.;

7. Лещата- 2 шт.;

8. Набір ключів універсальний - 1 шт.;

9. Молоток 600 грам - 2 шт.;

10. Молот 3 кг,- 2 шт.;

11. Ножівка- 2 шт.;

12. Лебідка ланцюгова б/н - 2 шт.;

13. Балон кисневий - 3 шт.;

14. Балон пропан - 1 шт.;

15. Зварювальний апарат isp- 2500 profi- 1 шт.;

16. Газовий ключ - 2 шт.;

17. Штангенциркуль - 1 шт.;

18. Зарядний пристрій - 1 шт.( Oleca Class 400 Bosten);

19. Машинка шліфувальна кутова - 1 шт.( MetadoMVTWX 22-230);

20. Холодильник двокамерний, бувший у вжитку - 1 шт.;

21. Сейф металевий для інструменту 140-80-60 см - 1 шт.;

22. Шафа металева для інструменту 120-180-50 см - 1 шт.(4-х стулковий) ;

23. Свердлувальний верстат- ( 2М117) - 1 шт.;

24. Бензопила GL 4500 М - 1 шт.;

Операторна:

1. Холодильник 1 шт( Zanussi2-х камерний, білого кольору);

2. Стіл 7 шт.:

А) письмовий(110x70x75, чорного кольору) - 3 шт.;

Б) письмовий,(чорного кольору, 3 ящики, 110x60x80) - 1 шт.;

В) кухонний.(2 ящики, 130x45x75) - 1 шт.;

3. Тумба під телевізор - 1 шт.( чорного кольору 70x70x60);

4. Стілець дерев`яний - 10 шт.;

5. Телевізор - 1 шт.( Фотон 61ТЦ-409 ДГ-1);

6. Мікрохвильова піч - 1 шт.( Elenberg);

7. Чайник електричний - 1 шт.( Scarlet);

8. Електробігрівач- 6 шт.:

A) Flamingo(60x40)- 5 шт.;

Б) Масляний (60x40)- 1 шт.;

9. Сейф - металевий 2 шт.:

А) 2-х секційний, 60x60x150;

Б)40x70x110;

10. Шафа для одягу металева - 15 шт.( 35x35x160);

11. Вентилятор електричний - 1 шт.( Delux);

12. Годинник кварцевий- 1 шт.;

13. Лавка дерев`яна 4 шт.(50х180x40);

14. Бойлер електричний - 1 шт.( Rovno80 л);

15. Господарський ящик металевий - 1 шт.( 4-х секційний 130x180x40);

16. Електронний термометр - 2 шт.( № 8766, № 8616);

17. Умивальник керамічний(50х30) - 1шт.

Лабораторія:

1. Стіл металевий - 10 шт. Инв. № 83194001 - № 83194010

2. Стіл письмовий - 1шт. Инв. № 83194011

3. Стіл обідній - 1шт. Инв. № 83194012

4. Тумба дерев`яна - 1шт. Инв. № 83194013

5. Шафа для одягу - 5шт. Инв. № 83194014 - № 83194018

6. Шафа для документації - 1шт. Инв. № 83194020

7. Стільці м`які - 7шт. Инв. № 83194021 - № 83194028

8. Поличка декоративна дерев`яна - 1шт. Инв. № 83194029

9. Дзеркало овальне - 1шт. Инв. № 83194030

10. Диван м`який розкладний - 1шт. Инв. № 83194031

11. Умивальник з неіржавіючого металу з дерев`яною тумбою - 2шт. Инв. №83194032- № 83194033

12. Умивальник керамічний «Перлина» - 1шт. Инв. № 83194034

13. Лампа настільна «DL074» - 2шт. Инв. № 83194035 - № 83194036

14. Бойлер «TERMOHAN» - 1шт. Инв. № 83194038

15. Витяг- Зшт. Инв. № 83194039 - № 83194041

16. Кондиціонер «COOPER HUNTER» - 1шт. Инв. № 83194042

17. Електропіч «SNOL 67/350» - 1шт. Инв. № 83194173

18. Ваги технічні «AD500» - 1шт. Инв. № 83194113

19. Ваги аналітичні «ADVENTURER» PRO«» - 1шт. Инв. № 83194114

20. Електропіч «SNOL 24/200» - 1 шт. Инв. № 83194174

21. Апарат «АКОВ» LN250 - 1 шт. Инв. № 83194123

22. Прилад «ПВНЭ» - 1шт.

23. Аппарат «АРНС-1М» - 1шт. Инв. № 83194107

24. Циркуляційний термостат «JULABOF 12 - ED» - 1шт. Инв. № 83194163

25. Термометри лабораторні «ТЛ-4» - 3 шт.

26. Ареометр лабораторний АНТ-1 №60726(би/п) 770-830 кг/м

27. Ареометр лабораторний АНТ-1 №25804(би/п) 830-980 кг/м

28. Ареометр лабораторний АН №00768(би/п) 800-830 кг/м

29. Ареометр лабораторний АН №11751(би/п) 800-830 кг/м

30. Ареометр лабораторний АНТ-1 №09624(би/п) 710-770 кг/м

31. Ареометр лабораторний АНТ-1 №21555(би/п) 770-830 кг/м

32. Ареометр лабораторний АНТ-1 №08553(би/п) 830-890 кг/м

33. Ареометр лабораторний АНТ-1 №21626(п/пр) 890-950 кг/м

34. Ареометр лабораторний АНТ-1 №04210(п/пр) 890-950 кг/м

35. Ареометр лабораторний АНТ-1 №31255(п/пр) 830-890 кг/м

36. Термометр лабораторний ТН1-1 №309-9 0-100-70

37. Термометр лабораторний ТЛ4

38. Ареометр лабораторний АНТ-1 №86(би/п) 770-830 кг/м

39. Ареометр лабораторний АН №96940(би/п) 740-770 кг/м

40. Ареометр лабораторний АН №76432(би/п) 830-860 кг/м придатний до 01.12г.

41. Ареометр лабораторний АН №96940(би/п) 740-770 кг/м

42. Пробовідбірник - 3шт

43. Гідрометрія - психрометричний «ВИТ-2» - 1шт.

44. Ареометр лабораторний АН №18629/п 830-860 кг/м придатний до 02.16г

45. Ареометр лабораторний АН №18641/п 830-860 кг/м придатний до 02.16г.

46. Ареометр лабораторний АНТ-1 №25751/п 830-890 кг/м придатний до 02.16г.

47. Ареометр лабораторний АНТ-1 №42050/п 830-890 кг/м придатний до 02.16г.

48. Ареометр лабораторний АНТ-1 №47502/п 830-890 кг/м придатний до 02.16г.

49. Ареометр лабораторний АНТ-1 №25755/п 830-890 кг/м придатний до 02.16г.

50. Ареометр лабораторний АНТ-1 №20077/п 830-890 кг/м придатний до 02.16г.

51. Ареометр лабораторний АНТ-1 №55576/п 830-890 кг/м придатний до 02.16г.

52. Ареометр лабораторний АНТ-1 №288245/п 830-890 кг/м придатний до 02.16г.

53. Ареометр лабораторний АНТ-1 №94/п 830-890 кг/м придатний до 02.15г.

54. Ареометр лабораторний АНТ-1 №93894/п 770-830 кг/м придатний до 02.15г.

55. Ареометр лабораторний АНТ-1 №93892/п 770-830 кг/м придатний до 02.15г.

56. Ареометр лабораторний АНТ-1 №99850/п 710-770 кг/м придатний до 02.15г.

57. Ареометр лабораторний АНТ-1 №99732/п 710-770 кг/м придатний до 02.15г.

58. Ареометр лабораторний АНТ-1 №99806/п 710-770 кг/м придатний до 02.15г. 59.Ареометр лабораторний АНТ-1 №99926/п 710-770 кг/м придатний до 02.15г.

60. Дестилятор -1 шт.

Вагова:

1. Холодильник «Кристал»( 120x50x60) - 1шт.

2. Принтер «КЕНОН 1Р 2700». - 1шт.

3. Табурет дерев`яний 25x25 см - 1шт.

4. Стіл кухонний коричневого кольору, 55x75x80 см. - 1шт.

5. Обігрівач настінний «Термія» - 1шт.

6. Шафа двох дверна з дзеркалом 90x40x220см. - 1шт.

7. Тумба приставна з висувними ящиками, 45x35x40см. - 2шт.

8. Обігрівач «Термостар» - 1шт.

9. Стіл приставний, 130x40x80см. - 1шт.

10. Стіл напівкруглий комп`ютерний (110x50x80) - 1шт.

11. Стілець металевий з м`яким сидінням - 1шт.

12. Стілець офісний на коліщатках - 1шт.

13. Кондиціонер «Сатурн» - 1шт.

Біокомплекс:

1. Насос асинхронний 4АМА100 L2УЗ - 2шт.

2. Насос асинхронний VELAТіро ІММ 80А4 - 2шт.

3. Насос асинхронний VELA Тіро ІММ7184 - 2шт.

4. Електрощит- 2шт.

5. Розширювальний бачок - 2шт.

6. Двигун асинхронний 4АМ80В6УЗ - 4шт.

7. Ємність пластмассова-1500л. - 4шт.

8. Ємність пластмассова-100л. - 1шт.

9. Двигун асинхронний АИР90 L6УЗ - 2шт.

10. Ємність металева-800-1000л. - 2шт.

11. Ємність металева -500л. - 2шт.

12. Насос би\u1085? - 2шт.

13. Ємність пластмассова-3000л. - 4шт.

14. Ємність пластмассова-10000л. - 3шт.

15. Ємність металева -1500л. - 1шт.

16. Двигун асинхронний АИР80В4УЗ - 2шт.

17. Двигун асинхронний би\u1085? - 2шт.

18. Двигун вентилятора - 1шт.

Приміщення для роботи власників палива :

1. Стіл письмовий коричневого кольору (145x65x75) - 2шт.

2. Стіл білого кольору на дві тумбочки( 130x45x75) - 1шт.

3. Стілець дерев`яний, бувший у вжитку 3 шт.

4. Стілець офісний на металевих ніжках - 1шт.

5. Шафа білого кольору (90x165x37) - 1шт.

6. Шафа для одягу білого кольору (90x180x56) - 1шт.

7. Тумба білого кольору (90x75x56) - 1шт.

8. Електрочайник TEFAL - 1шт.

9. Кондиціонер SATURN STANDART - 1шт.

Майно цех № 1:

Лабораторія:

Стіл одно тумбовий на 3 шухляди, коричневого кольору, бувший у вживанні, 75x105x60 - 1шт.

Полиця підвісна темно - коричневого кольору, на 3 секції, кут закруглений 36x105x26 - 1шт.

Стіл лабораторний металевий сірого кольору, з 6 ящиками, 88x160x70 - 1шт.

Стіл лабораторний металевий двох стулковий сірого кольору, 88x100x70 - 1шт.

Стіл лабораторний металевий на 4 шухляди сірого кольору, 88x100x70 - 1шт.

Стіл лабораторний металевий одно тумбовий на два шухляди, 88x100x70 - 1шт.

Стіл лабораторний металевий на 5 шухляд і 2 стулки, сірого кольору, 88x150x70 - 1шт.

Стіл лабораторний металевий на одну шухляду, 88x100x70 - 1шт.

Стіл лабораторний металевий на два шухляду, 88x100x70 - 1шт.

Холодильник двокамерний «ПОВІКА DSА250- 10» - 1шт.

Циркуляційний термостат для визначення щільності «JULABOF12ED» - 1шт.

Шафа витяжна «Ezermester» металева із склом, 235x150x77 - 1шт.

Крісло- диван, оббивка з тканини, 90x110x93 - 1шт.

Стілець, каркас металево - пластиковий, оббивка - з тканини - 2шт.

Шафа -гардероб двох дверна з внутрішнім замком на металевих ніжках, коричневого кольору, бувша у вживанні, 230x80x62 - 1шт.

Дзеркало овальне, 60x50 - 1шт.

Електро- водонагрівач «ThermorVM50 N4E» - 1шт.

Вішалка металево-пластикова, коричневого кольору - 1 шт.

Умивальник металевий з двостулковою тумбою, коричневого кольору, 85x80x60 - 2шт.

Операторна:

1. Електроводонагрівач «Еко-3» - 1шт.

2. Стіл двох тумбовий на 6 шухляд, темно жовтого кольору, бувший у вживанні, 75x145x65 - 1шт.

3. Шафа двох дверна на ніжках, верх під склом, 1 скло відсутнє, бувша у вживанні, 168x120x40 - 1шт.

4. Стілець дерев`яний з оббивкою з тканини, бувший у вживанні - 5шт.

5. Шафа металева двох дверна для одягу, 170x65x30 - 1шт.

6. Шафа металева трьох дверна для одягу 175x120x50 3 шт.

7. Шафа металева двох дверна для одягу, 182x78x67 3 шт.

8. Шафа металева двох дверна з двома внутрішніми замками, білого кольору, 180x75x50 - 1шт.

9. Шафа одно дверна жовтого кольору, бувша у вживанні, 183x60x42 - 1шт.

10. Стіл письмовий одно - тумбовий, на 3 шухляди, темно - коричневого кольору, бувший у вживанні, 73x110x66 - 1шт.

11. Книжкова шафа чотирьох дверна темно - жовтого кольору, верхні дві стулки під склом, бувша у вживанні, 183x100x42 - 1шт.

12. Стіл письмовий одно - тумбовий коричневого кольору, бувший у вживанні, 75x154x63 - 1шт.

13. Стіл офісний, жовтого кольору, бувший у вживанні, 73x101x71 - 1шт.

14. Стіл столовий, бувший у вживанні, 77x150x77 - 1шт.

15. Лавка відкидна на 4 місця каркас металевий, оббивка з тканини з елементами шкірозамінника -2шт.

16. Диван м`який розкладний, каркас металевий, оббивка з тканини, 40x195x120 - 1шт.

Майно цеху №- 1 (Нафтобаза)

Слюсарний цех:

1. УИТ - 85 1997г, призначений для визначення октанового числа, не робочий, об`єм займаного місця 2м3 - 1 шт.

2. Стіл одно тумбовий, відсутні шухляди, бувший у вживанні, 74x105x63 - 1шт.

3. Стіл слюсарний металевий на 4 стулки, 84x223x68 - 1шт.

4. Шафа металева для одягу на дві стулки, сірого кольору, 180x79x68 - 9шт.

5. Стелаж, каркас металевий, куточок на 4 полиці, 204x305x77 - 1шт.

6. Шафа металева двох дверна, замок внутрішній, 130x50x50- 1шт.

7. Стіл одно тумбовий, жовтого кольору, бувший у вживанні, 75x105x60 - 1шт.

8. Стілець дерев`яний, оббивка з тканини, бувший у вживанні, - 1шт.

9. Крісло на роликах із шкірозамінника - 1шт.

10. Бойлер «Фероллі, модель SG 30VE 1,5» - 1шт.

11. Дзеркало прямокутне, 60x42 - 1шт.

12. Пральна машина «ПОВІКА, модель WKN51011M» - 1шт.

13. Шафа з ДВП для одягу двох дверна, 201x90x52 - 19шт.

14. Крамниці посилені, на трьох ніжках, бувші у вжитку, 42x151x36 - 5шт.

15. Бойлер «Атлантик VМ 100 D400- 1 100литров» - 3 шт.

16. Дзеркало з поличкою, бувше у вживанні, 62x60 - 2шт.

17. Стіл одно тумбовий з 3 шухлядами, жовтого кольору, бувший у вживанні, 73x111x71 - 1шт.

18. Тумба темно - жовтого кольору, бувша у вживанні, 60x45x63 - 1шт.

19. Книжкова полиця бувша у вживанні, 78x86x38 - 1шт.

20. Шафа металева одно дверна із внутрішнім замком темно- сірого кольору, 107x70x40 - 1шт.

21. Лава відкидна, корпус металевий, оббивка з тканини з елементами шкіро- замінника на 4 місця - 4шт.

22. Стіл офісний одно тумбовий, на 3 шухляди коричневого кольору, бувший у вживанні, 75x105x60 - 1шт.

23. Стіл однотумбовий коричневого кольору, бувший у вживанні, 74x103x56 - 1шт.

24. Шафа книжна на дві стулки, під скло на ніжках, бувша у вживанні, 179x101x33 - 1 шт.

25. Шафа металева двостулкова, замок внутрішній 130x50x40 - 1шт.

26. Стілець дерев`яний з оббивкою з тканини, бувший у вживанні, - 2шт.

27. Крісло офісне на роликах із шкірозамінника, бувше у вживанні, - 1шт.

28. Зварювальний апарат ВДУ 505, 82x65x70 - 1шт.

29. Шафа металева двох стулкова з замком внутрішнім, 130x50x40 - 1шт.

30. Стіл зварювальний металевий 88x150x100 - 1шт.

31. Холодильник «Атлант» двокамерний М2836 - 1шт.

32. Стіл столовий дерев`яний лакований, 75x274x74 - 1шт.

33. Крамниця дерев`яна лакована, 45x274x27 - 2шт.

34. Стіл офісний темно- коричневого кольору, бувший у вживанні, 73x111x71- 1шт.

35. Стіл офісний двох тумбовий по 3 шухляди темно -коричневого кольору , шухляди відсутні, бувший у вживанні, 74x154x60 - 1шт.

36. Стілець дерев`яний, оббивка з тканини, бувший у вживанні, - 2шт.

37. Крісло на роликах, корпус металевий, оббивка з тканини - 1шт.

38. Шафа чотирьох дверна, верхні стулки під скло відсутні, жовтого кольору, 173x84x34 - 1шт.

39. Стелаж металевий з куточка, на 3 полиці, 170x135x69 - 1шт.

40. Стіл письмовий одно тумбовий на три шухляди, жовтого кольору, бувший у вживанні, 75x105x60 - 1шт.

41. Мікрохвильова піч «ZELMER мод ZMW3002X» - 1шт.

42. Стіл слюсарний металевий на 4 стулки, 78x222x67 - 2шт.

43. Стіл слюсарний металевий з шухлядою і дверцями, 89x126x76 - 1шт.

44. Шафа металева одно дверна для інструментів, 117x62x61 - 1шт.

45. Шафа металева, 172x60x39 - 1шт.

46. Стіл слюсарний металевий чотирьох стулковий, 82x222x69 - 1шт.

47. Шафа металева двох стулкова, з внутрішнім замком, темно - коричневого кольору, 130x48x38 - 1шт.

48. Тумбочка одно стулкова жовтого кольору, бувша у вживанні, 60x45x63 - 1шт.

49. Шафа металева зеленого кольору, двостулкова з навісним замком на ніжках, 171x68x30 - 1 шт.

50. Стілець дерев`яний, оббивка з тканини, бувший у вживанні - 1шт.

51. Шафа металева трьох стулкова для одягу, 175x120x50 - 2шт.

52. Стелаж металевий з куточка на 3 полиці, 180x600x62 - 1шт.

53. Шафа металева двох стулкова для інструментів, 191x127x60 - 1шт.

54. Шафа металева одно стулкова з навісним замком для інструментів, 126x50x50 - 1шт.

55. Тумба металева двох стулкова із зовнішнім замком, 77x112x56 - 1шт.

56. Шафа металева трьох стулкова із зовнішнім замком, 155x102x52 - 1шт.

57. Верстат фрезерний горизонтальний мод 675П 1983р. випуску - 1шт.

58. Верстат свердлувальний Мод 2Г125 1983р. випуску - 1шт.

59. Пила електромеханічна по металу з використанням раптового полотна (в неробочому стані) - 1 шт.

60. Верстат шліфувальний 1985р. випуску( в неробочому стані) - 1 шт.

61. Верстат фрезерний вертикальний 6Н12П 1958р. випуску - 1шт.

62. Наждак заточний на 2 камені - 1шт.

63. Розточувальною верстат для гальмівних барабанів Тип ТО161 S 1990р. випуску( в неробочому стані) - 1 шт.

64. Верстат свердлувальний Мод 7М112 - 1шт.

65. Верстат токарний Мод 1675 №ЕТР2296 - 1 шт.

Оргтехніка:

І. Монітори.

Адміністративне приміщення:

«Samsung 19" E1920NR №CB19H9FZ203929N

«LS19MY №MY 19H9FS727542H

923NW №MJ 19H9CQ717482D

«Samsung 17» 721N №MJ17HMCPC09420A

721 N №MJ17HMCPC09890E

797DF №LE 17HSBX641741K

«Aser 19" V193HQV №ETLKEOD0171350774A8502 , №ETLL60C0060512828E40F3

№13503053985

«ViewSonic 19" VS13642 №S89121362213

VS13642 №S89121362217

«Philips 192E№AU4A1108018862

«Philips 16" 166V №UK1 Al 137001494

«Asus 19" VW193 №A4LMTF056170

VH192 №A3LMIZ025620

«LG 19" W1943C №202NDCR29451

W1943SE №088NDKDOD989

E1960S №112INCN77859

L1942 №011NDHB3C873

W1943 № 107TPUU2F454

W1943 №107TPNY2F599

W1943 №107TPBF2J525

«Benq 22" RL224ОH №ETPCB00975SLO

LG 22" W2246T №009MAWLF4457

W2243S № 1FAFB007344

«ІІуаmа 22" № 1100391711108

«Hanns.G 18" НН181 №941BF3XY03448

1. Цех №2:

«Samsung 19" (б/н) - 1 шт.

«LG 19 " (б/н) - 2 шт.

«LG 19" 1942SE №011NDSK3C878

№011NDJX66412

W1943 №107TPJP2J476

«LG 17" L1753S №712NDQA4W252

«Benq 20" GL2050-B №ET86C07857SL0

«Philips 16" 166V №UK1 Al137000102

Всього: 36 шт.

1.Системні блоки персональних комп`ютерів:

5. Адмін. приміщення - 19 шт.

1.КПП- 1 шт.

2.Слюсарне приміщення - 2 шт.

3.Адмін приміщення цеху №2 - 1 шт.

4.Вагова цеху №2 - 1 шт.

5.КПП цеху №2 - 3 шт.

6.Естакада автоналиву цех №2 - 1 шт.

Всього: 28 шт.

2. Принтери.

Цех №1:

10.«Utax LP3130» (a/i) -9 шт.

I. «Utax CD 1028» (б/н) - 3 шт.

II. «Utax LCP3726» (кольоровий) (б/н) 1шт.

III. «Canon IP2700» (кольоровий) (б/н) 1шт.

IV. «Canon L10571E» №CS7508N

V. «Canon MF3228» №MJW61381

VI. «Canon MF4150» №JVN41721

VII. «Canon PC-D320» №EZZ05740

VIII. «Canon MP230» (б/н) - 1 шт.

1. « HP Lazer jet 1020» №CNC2803938

11.«HPDeskjet 1663» №CN9CPCC1M1

12.«Xerox 3119» №BMA384409150

№BMA384409137

№BMA386565100

№BMA384409138

13.«Xerox C118» (великий) №40220010121

14.«Samsung SCX3205» №Z5IGBFEB209119L

15.«Samsung CLP-500» (б/н) 1 шт.

Цех № 2:

13. «Utax LP3130» (б/н) - 2 шт.

1.«Xerox РЕ114» №3429502232

2.«Canon MF 4750» №NWP13344

3.«Canon IP2700» (б/н) - 1 шт.

Всього: 33 шт.

3.Клавіатури- 28 шт.

4.Мишки- 35 шт.

5.Факси:

12. Адмін приміщення:

«Panasonic KX-FT982» №1FAFB007344

№8HBWA007674

№ 1FAFB007405

№0FAWA025705

№8JAWA014258

№OHBWA030751

«KX-FT984» №OFAWAO 16120

№OHAWAO 18284

«KX-FT78» №2HBFA003832

«KXFLM663» №1JBWC017226

«KX-F680» №8DAHC010139

1. Цех №2:

«Panasonic KX-FT31» №9GCHA027555

Всього: 12 шт.

6.Ноутбуки:

12. Адмін приміщення:

«Fujitsu 15" АН531 №518111-01R1Y02858

«Asus 15" X58L №94NOAS 130828161

1. Цех №2:

«HP 650 15" (б/н) - 1 шт.

Всього: 3 шт.

7.Колонки комп`ютерні:

«Genius» - 9 компл.

Всього: 9 компл.

8.Системи безперебійного живлення:

2.Адмін . приміщенні: BNT-1000AP (б/н) - 4 шт. РСМ(б/н) - 3 шт.

1. Цех №2: BNT-1000AP (б/н) - 4 шт. РСМ(б/н) - 1 шт.

Всього: 12 шт.

9.Телефони:

«Panasonic KX-TG6511UA» №ОHAQAО11859

KX-TS2356UA №OLAKB 013227

№OLAKB009590

№OLAKB013243

KX-T2388 №01CHA066354

KX-TS2570 №81AKC009098

Всього: 6 шт.

10.Реєстратори відео спостереження:

11.Адмін приміщення:

DVR 16-2 шт.

DVR 8 - 1 шт.

1.Цех №2:

DVR 16-2 шт.

DVR 8 - 1 шт.

Демонтований DVR 16-1 шт. (Усього: 7 шт.)

11.Відеокамери.

10. Нафтобаза (цех №1) - 35 шт.

1.Нафтогавань (цех №2) - 35 шт.

2.Демонтовані з посту охорони - 3 шт.

Всього: 73 шт.

12.Мережеве обладнання.

Роутери.

«TPLINK741ND» №2141696002398

№2141696002373

№2141696002393

№13988215994

Адаптер.

TPLINKTL-WN721N №2141037004844

Світчі:

D-LINKDES-1008а № R3UQ1DB011177

№ R3UQ1DB011166

№ R3UQ1DB011186

№ R3UQ1DB011170

№ R3UQ1DB011163

№ R3UQ1DB011167

№ R3UQ1DB011169

№ R3UQ1DB011165

13.Система контролю і керування доступом «БИЗАНТ 5»

5. Адмінприміщення 1 турнікет.

1.КПП цеху №1-1 турнікет.

2.КПП цеху №2 - 1 турнікет.

Всього: 3 шт.

ГАРАЖ

Диспетчерська

Стіл комп`ютерний №301-302 - 2 шт.

Крісло офісне № 303-304 2 шт.

Стілець м`який № 305-306 - 2 шт.

Стінка меблева № 307 - 1 шт.

Сейф № 308 - 1 шт.

Речова вішалка № 309 - 1 шт.

Електроконвектор №310 - 1шт.

Кондиціонер БК 1800 № 311 - 1 шт.

Крісло відкидне №312 - 1шт.

Причіп легковий(Без документів) № 313 - 1 шт.

Побутова кімната:

Шафа №314 - 1шт.

Диван №315-316 -2 шт.

Стіл кутовий № 317 - 1 шт.

Стілець №318-319 - 2 шт.

Лава № 320 - 1 шт.

Електроконвектор №321 - 1шт.

Вентилятор № 322 - 1 шт.

Їдальня:

Холодильник № 333 - 1 шт.

Кухонний куточок № 334 - 1 шт.

Шафа № 335 - 1 шт.

Мікрохвильова піч № 336 - 1 шт.

Електрочайник № 337-338 - 2 шт.

Електрокавоварка № 339 - 1 шт.

Електроконвектор № 340 - 1 шт.

Бокс №2:

Металева шафа №341 - 1шт.

Бокс №4:

Стаціонарний компрессор № 342 - 1 шт.

Свердлувальний станів № 343 1 - шт.

Наждачний верстат № 344 - 1 шт.

Электра водонагрівач № 345 - 1 шт.

Зарядний пристрій(CLASS 400Е) № 346 - 1 шт.

Керхер № 347 - 1 шт.

Ящик інструментальний № 348 - 1 шт.

Ящик речовий № 349 - 1 шт.

Гідропрес (KZNSPHW-10A) № 350 - 1 шт.

Електроконвектор № 351 - 1 шт.

Крісло відкидне № 352 - 1 шт.

Бокс №7:

Компресор пересувний № 353-1 шт.

Стіл № 354-355 - 2 шт.

Шафа речова № 356-357 - 2 шт.

Тумба № 358 - 1 шт.

Бокс №8:

Електротельфер № 359- 1 шт.

Шафа речова № 360 1 шт.

Бокс №10:

Мірник зразковий(1000См/куб) № 361 - 1 шт.

Мірник зразковий(500См/куб) № 362-363 2 шт.

Стіл № 364-365 2 шт.

Крісло № 366-367 2 шт.

Рухомий склад (автотранспорт):

ВАЗ 21063 ВТ6937ВВ 1992 р/в ХТА210610Р2901566 Бежевий

ВАЗ 21053 ВТ6938ВВ 1999 р/в ХТА210530Х1821174 Зелений

ГАЗ 2217 ВТ6934ВВ 2004 р/в 22170040016238 Синій

ГАЗ 2411 ВТ6960ВВ 1991 р/в 337597М1393687 Сірий

ГАЗ 53 ВТ6962ВВ 1986 р/в 1027012 Синій

ГАЗ 53 ВТ6953ВВ 1989 р/в ТТН531200X1183917 Зелений

ГАЗ 5201 ВТ6941ВВ 1984 р/в 0659439 Бежевий

ГАЗ 3307 ВТ6936ВВ 1993 р/в ХТН330730Р1579425 Синій

ГАЗ-САЗ3507 ВТ6951ВВ 1988 р/в ХТН531400 11117781 Синій

ЗИЛ ММЗ ВТ6961ВВ 1988 р/в 2733570 Синій

ЗИЛ 130 ВТ6952ВВ 1984 р/в 2257099 Червоний

ЗИЛ 431412 ВТ6943ВВ 1991 р/в М3096165 Червоний

Автонавантажувач б/н 1985 р/в Жовтий

Трактор ЮМЗ-6 б\н Синій,

з Державного підприємства «Підприємство із забезпечення нафтопродуктами» (код ЄДРПОУ 03482347) на Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (код ЄДРПОУ 41037901) для подальшого зберігання та управління арештованим майном у відповідності до вимог Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів» та Положення про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Зобов`язати службових осіб Державного підприємства «Підприємство із забезпечення нафтопродуктами» (код ЄДРПОУ 03482347) передати рухоме майно Херсонського нафтоперевалочного комплексу за адресою: м.Херсон, вул.Нафтогавань, б/н та нафтобази за адресою: м.Херсон, вул.Чайковського, буд.236, а службових осіб Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (код ЄДРПОУ 41037901) прийняти вказане у п.1 рухоме майне, на зберігання та в управління у відповідності до чинного законодавства України.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає і заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення10.09.2019
Оприлюднено21.02.2023
Номер документу84161009
СудочинствоКримінальне
Сутьпередачу речових доказів в управління в рамках кримінального провадження №12014160020000076 від 24.02.2014 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.364, ч.5 ст.191, ч.1 ст.366, ч.2, ч.3 ст.212, ч.2 ст.205, ч.3 ст.209, ч.3, ч.4 ст.358, ч.1 ст.255 КК України та за підозрою ОСОБА_5 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.255, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.3 ст.212, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.1 ст.366, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.1 ст.364, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.2 ст.205, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.3 ст.358, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.4 ст.358, ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.3 ст.209 КК України

Судовий реєстр по справі —520/7624/18

Ухвала від 12.07.2023

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Журавльов О. Г.

Ухвала від 07.06.2022

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Чаплицький В. В.

Ухвала від 07.06.2022

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Чаплицький В. В.

Ухвала від 06.01.2022

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Журавльов О. Г.

Ухвала від 10.01.2022

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Яковлєва Світлана Володимирівна

Ухвала від 20.12.2021

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Чаплицький В. В.

Ухвала від 20.12.2021

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Чаплицький В. В.

Ухвала від 23.11.2021

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Чаплицький В. В.

Ухвала від 17.12.2021

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Федулеєва Ю. О.

Ухвала від 14.12.2021

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Фомін Сергій Борисович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні