Ухвала
від 24.09.2019 по справі 484/4551/19
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 484/4551/19

Провадження № 1-кс/484/1545/19

УХВАЛА

м. Первомайськ 24 вересня 2019 року

Слідчий суддя Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання - ОСОБА_2 , начальника відділення СВ Первомайського ВП ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_3 , прокурора Первомайської місцевої прокуратури - ОСОБА_4 розглянувши в закритому судовому засіданні, винесене у кримінальному провадженні № 12019150110002056 клопотання про надання дозволу на обшук, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні слідчого відділення Первомайського ВП ГУНП України в Миколаївській області знаходиться кримінальне провадження № 12019150110002056 від 19.09.2019 року внесене до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 190 КК України.

24.09.2019 року начальник відділення СВ Первомайського ВП ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_3 , за погодженням з прокурором Первомайської місцевої прокуратури ОСОБА_4 звернулась до суду з клопотанням про надання дозволу на проведення обшуку на території, в господарських будівлях, складських приміщеннях, підсобних приміщеннях, офісних приміщеннях, вагових, лабораторіях та інших приміщеннях, які розташовані на території ПрАТ «Дніпровський термінал».

В клопотанні начальник відділення СВ зазначає, що 18.09.2019 року о 17:15 год. до ЧЧ Первомайського ВП ГУНП в Миколаївській області з з`явою звернувся директор СФГ «Антонова Є.О» громадянин ОСОБА_5 про те, що в період часу з 10.09.2019 року по 11.09.2019 року невідомий чоловік, який представився ОСОБА_6 , менеджером ТОВ «ВФ АГРОТЕХ», діючи спільно з іншими невідомими особами, під приводом укладання Договору поставки № 09/09/19-17 від 09.09.2019 року, який був укладений в смт. Підгородна Первомайського району Миколаївської області, шляхом обману, заволодів зерном сої загальною вагою 85000 кілограм, чим спричинили матеріальну шкоду СФГ « ОСОБА_7 » код ЄДРПОУ 23684225 на загальну суму 816000 гривень.

Начальник відділення СВ Первомайського ВП ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_3 підтримала клопотання просила його задовольнити та надати дозвіл на обшук вказаних вище приміщень, які розташованіна територіїПрАТ «Дніпровськийтермінал».

Прокурор в судовому засіданні просив клопотання задовольнити.

Ознайомившись з наданим клопотанням, доданими до нього документами, матеріалами кримінального провадження, вислухавши пояснення начальник відділенняСВ ПервомайськогоВП ГУНПв Миколаївськійобласті ОСОБА_3 ,думку прокурора, приходжу до висновку про те, що клопотання підлягає задоволенню з таких підстав.

В ході проведення досудового розслідування, а також під час допиту потерпілого ОСОБА_5 , свідків: ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 отримано достатні дані про вчинення кримінального правопорушення.

Згідно витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ДНІПРОВСЬКИЙ ТЕРМІНАЛ», ПРАТ «ДНІПРОВСЬКИЙ ТЕРМІНАЛ», ідентифікаційний код юридичної особи 32851024, місце знаходження: 73000, Херсонська область, місто Херсон, Дніпровський район вул. Перекопська, 169.

Враховуючи те, що з території елеватору, який розташований за адресою: Миколаївська область Первомайський район смт. Підгородна, вул. Центральна,151 була вивезена соя саме СФГ «Антонова Є.О», яка в подальшому була перевезена на територію ПрАТ «Дніпровський термінал», тому є достатні підстави вважати, що на території ПрАТ «Дніпровський термінал», зберігається соя загальною вагою 60830 кілограм, яка була розвантажена з автомобілів КАМАЗ д.н.з НОМЕР_1 та КАМАЗ д.н.з. НОМЕР_2 , в квоту ТОВ «СКЛ ГРУП» для ALFA TRADING по договору комісії експортера «Бартон Гранд» та вантажовідправником якої є ПП «Бартон Гранд».

Обшук натериторії,в господарських будівлях,складських приміщеннях,підсобних приміщеннях,офісних приміщеннях,вагових,лабораторіях таінших приміщеннях,які розташованіна територіїПрАТ «Дніпровськийтермінал» планується провести з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання сої загальною вагою 60830 кілограм, яка є предметом злочину, документів, які підтверджують факт поставки зазначеної сої автомобілями КАМАЗ д.н.з НОМЕР_1 та КАМАЗ д.н.з. НОМЕР_2 на територію ПрАТ «Дніпровський термінал», що мають значення для встановлення істини в провадженні.

Викладені у клопотанні обставини кримінального правопорушення у даному кримінальному провадженні підтверджуються доданими до клопотання документами та матеріалами кримінального провадження. Правова кваліфікація такого правопорушення відповідає закону про кримінальну відповідальність.

Погоджуюсь з тим, що обшук у вищевказаних приміщеннях, які розташованіна територіїПрАТ «Дніпровськийтермінал» має суттєве значення для встановлення істини у вказаному кримінальному провадженні, отримані в результаті обшуку об`єкти злочину та документи можуть бути використані як доказ під час судового розгляду, а зазначену слідчу дію неможливо провести без дозволу суду.

Такий дозвіл слід надати строком на один місяць з дня постановлення ухвали.

Керуючись ст. ст. 237, 234, 235 КПК України, -

УХВАЛИВ:

Надати дозвіл групі працівників Первомайського ВП ГУНП в Миколаївській області у складі: начальника відділення СВ Первомайського ВП ГУНП в Миколаївській області старшого лейтенанта поліції ОСОБА_15 , старшого слідчого СВ Первомайського ВП ГУНП в Миколаївській області капітана поліції ОСОБА_16 , старшого слідчого СВ Первомайського ВП ГУНП в Миколаївській області капітана поліції ОСОБА_17 , старшого слідчого СВ Первомайського ВП ГУНП в Миколаївській області капітана поліції ОСОБА_18 , старшого слідчого СВ Первомайського ВП ГУНП в Миколаївській області капітана поліції ОСОБА_19 , слідчого СВ Первомайського ВП ГУНП в Миколаївській області капітана поліції ОСОБА_20 , заступника начальника СКП Первомайського ВП ГУНП капітана поліції ОСОБА_21 , старшого оперуповноваженого СКП Первомайського ВП ГУНП майора поліції ОСОБА_22 , старшого оперуповноваженого СКП Первомайського ВП ГУНП капітана поліції ОСОБА_23 , оперуповноваженого СКП Первомайського ВП ГУНП капітана поліції ОСОБА_24 , оперуповноваженого СКП Первомайського ВП ГУНП капітана поліції ОСОБА_25 , оперуповноваженого СКП Первомайського ВП ГУНП молодшого лейтенанта поліції ОСОБА_26 на проведення обшуку на території, в господарських будівлях, складських приміщеннях, підсобних приміщеннях, офісних приміщеннях, вагових, лабораторіях та інших приміщеннях, які розташовані на території ПрАТ «Дніпровський термінал» ЄДРПОУ 32851024, що розташований за адресою: Херсонська область, м. Херсон вул. Перекопська, 169, з метою відшукання та вилучення сої загальною вагою 60830 кілограм, з якіснимипоказниками протеїнвище 35%,сміття до2%,волога до12%,зернові домішкидо 16%,якупісля вилученняпередати навідповідальне зберігання ТОВАгрофірма «Ліга» ЄДРПОУ 21352559,склад якого, розташованийза адресою:Черкаська областьУманський районс.Паланка вул.Грушевського,11,склад №5,та з метою відшукання та вилучення документів: товарно-транспортних накладних, підтверджуючих факт поставки зазначеної сої автомобілями КАМАЗ д.н.з НОМЕР_1 та КАМАЗ д.н.з. НОМЕР_2 на територію ПрАТ «Дніпровський термінал», висновки лабораторії щодо якості та ваги поставленої сої зазначеними автомобілями, реєстру заліку зерна вантажоотримувачем ПрАТ «Дніпровський термінал» в квоту ТОВ «СКЛ ГРУП» для ALFA TRADING по договору комісії експортера «Бартон Гранд», договір між вантажопостачальником та вантажоодержувачем ПрАТ «Дніпровський термінал» в квоту ТОВ «СКЛ ГРУП» для ALFA TRADING по договору комісії експортера «Бартон Гранд», документи, які підтверджують розрахунок з вантажопостачальником, а також відеозаписи з камер відео спостереження, на яких зафіксовано заїзд зазначеного автотранспорту на територію ПрАТ «Дніпровський термінал».

Дозвіл надати строком на один місяць.

Ухвала не підлягає оскарженню. Заперечення проти ухвали можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудПервомайський міськрайонний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення24.09.2019
Оприлюднено21.02.2023
Номер документу84476684
СудочинствоКримінальне
КатегоріяЗлочини проти власності Шахрайство

Судовий реєстр по справі —484/4551/19

Ухвала від 24.09.2019

Кримінальне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Шикеря І. А.

Ухвала від 24.09.2019

Кримінальне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Шикеря І. А.

Ухвала від 24.09.2019

Кримінальне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Шикеря І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні