Ухвала
від 26.09.2019 по справі 2-а-6434/11
КАМІНЬ-КАШИРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-а-6434/11

Провадження №6-а/157/242/19

У Х В А Л А

26 вересня 2019 рокумісто Камінь-Каширський

Суддя Камінь-Каширського районного суду Волинської області Антонюк О.В., вивчивши заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи - Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області, Камінь-Каширське об`єднане управління Пенсійного фонду України в Камінь-Каширському районі Волинської області про видачу дублікату виконавчого листа,

встановив:

23 вересня 2019 року ОСОБА_1 звернулася до суду із заявою, в якій просить видати дублікат виконавчого листа у справі № 2-а-6434/11. В обґрунтування вимог зазначає, що у провадженні Камінь-Каширського районного суду перебувала справа № 2-а-6434/11 за її позовом. Після ухвалення судом постанови вона отримала виконавчий лист, однак втратила його при пересиланні до органу, який здійснює виконання судових рішень.

Відповідно до підпункту 18.4 пункту 18 розділу VII Перехідні положення Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) до дня початку функціонування Єдиного державного реєстру виконавчих документів у разі втрати виконавчого документа суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий документ, може видати його дублікат, якщо стягувач або державний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для пред`явлення виконавчого документа до виконання.

Згідно з вимогами п. 5 ч. 5 ст. 160 КАС України в заяві зазначається виклад обставин, якими заявник обґрунтовує свої вимоги із зазначенням доказів, що підтверджують вказані обставини.

Частиною 2 ст. 9 КАС України передбачено, що суд розглядає адміністративні справи не інакше як за заявою, поданою відповідно до цього Кодексу, в межах заявлених вимог.

Як вбачається з заяви про видачу дубліката виконавчого листа, ОСОБА_1 зазначає, що виконавчий лист вона отримала після ухвалення постанови та втратила його при пересиланні до органу, який здійснює виконання судових рішень.

Разом з тим, в самій заяві та в доданих до неї документах відсутні будь-які відомості про те, коли отримувала ОСОБА_1 виконавчий лист та надсилала його до управління державної виконавчої служби у Волинській області.

За таких обставин, доходжу висновку, що подана ОСОБА_1 заява не відповідає вимогам, передбаченим Кодексом адміністративного судочинства України, у зв`язку з чим її належить залишити без руху.

Окрім того, Камінь-Каширське об`єднане управління Пенсійного фонду України Волинської області, код ЄДРПОУ №20128713, яке зазначено заявницею у заяві як заінтересована особа, не існує, зняте з державної реєстрації, як юридична особа 28 ІНФОРМАЦІЯ_1 2018 року.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 року №628 Про деякі питання функціонування органів Пенсійного фонду України Камінь-Каширське об`єднане управління Пенсійного фонду України реорганізовано шляхом приєднання до Головного управління Пенсійного фонду у Волинській області, у зв`язку з чим заявниці потрібно вказати в заяві належну заінтересовану особу.

Згідно з ч. 2 ст. 169 КАС України в ухвалі про залишення заяви без руху зазначаються недоліки заяви, спосіб та строк їх усунення, який не може перевищувати 10 днів з дня вручення ухвали про залишення заяви без руху.

Таким чином, ОСОБА_1 у заяві належить вказати коли саме вона отримала виконавчий лист і коли такий виконавчий лист був направлений нею до управління державної виконавчої служби у Волинській області, та зазначити (долучити) докази, на підтвердження таких обставин і вказати в заяві належну заінтересовану особу.

Для виправлення зазначених недоліків заявниці належить встановити строк два дні з дня отримання ухвали про залишення її заяви без руху.

Керуючись ст. ст. 9, 169, п.п. 18.4 п. 18 розділу VII Перехідні положення КАС України, -

постановив:

Заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи - Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області, Камінь-Каширське об`єднане управління Пенсійного фонду України в Камінь-Каширському районі Волинської області про видачу дублікату виконавчого листа, - залишити без руху.

Встановити заявниці ОСОБА_1 строк для усунення недоліків заяви два дні з дня вручення ухвали про залишення заяви без руху.

Роз`яснити, що у випадку неусунення у встановлений строк недоліків, заява вважатиметься неподаною та буде повернута заявниці.

Ухвалу про залишення заяви без руху надіслати заявниці ОСОБА_1 .

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя: О. В. Антонюк

СудКамінь-Каширський районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення26.09.2019
Оприлюднено27.09.2019
Номер документу84544469
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а-6434/11

Ухвала від 04.08.2011

Адміністративне

Іванківський районний суд Київської області

Слободян Н. П.

Ухвала від 04.08.2011

Адміністративне

Іванківський районний суд Київської області

Слободян Н. П.

Ухвала від 22.10.2019

Адміністративне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Олексюк Т. І.

Ухвала від 09.10.2019

Адміністративне

Камінь-Каширський районний суд Волинської області

Антонюк О. В.

Ухвала від 04.10.2019

Адміністративне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Коломієць Н. З.

Ухвала від 26.09.2019

Адміністративне

Камінь-Каширський районний суд Волинської області

Антонюк О. В.

Ухвала від 28.02.2019

Адміністративне

Чечельницький районний суд Вінницької області

Моцний В. С.

Ухвала від 13.04.2011

Адміністративне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Галаган О. В.

Ухвала від 03.06.2011

Адміністративне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Любчик В. М.

Постанова від 24.10.2011

Адміністративне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Усатий М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні