Ухвала
від 02.10.2019 по справі 185/6404/19
ПАВЛОГРАДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 185/6404/19

Провадження № 2/185/3475/19

У Х В А Л А

02 жовтня 2019 року м. Павлоград

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі головуючого судді Зінченко А.С., за участю секретаря судового засідання Кучеренко Ю.М., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу ЄУ № 185/6404/19 за позовом ОСОБА_1 до Фермерського господарства Явір , Відділу державної реєстрації Павлоградської районної державної адміністрації, третя особа: Відділ у Павлоградському районі міськрайонного управління у Павлоградському, Юр`ївському районах та м. Павлограді Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області, про визнання недійсним договору оренди землі та скасування державної реєстрації,-

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Фермерського господарства Явір , Відділу державної реєстрації Павлоградської районної державної адміністрації, третя особа: Відділ у Павлоградському районі міськрайонного управління у Павлоградському, Юр`ївському районах та м. Павлограді Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області, про визнання недійсним договору оренди землі та скасування державної реєстрації.

Ухвалою суду від 17.07.2019 року відкрито загальне позовне провадження по вищевказаній справі та призначено справу до підготовчого судового засідання.

В підготовче судове засідання учасники справи не з`явилися, представником позивача надала заяву про розгляд справи призначений 02.10.2019 року без її участі, просить витребувати для проведення експертизи оригінал додаткової угоди № 122350004001549 від 30.03.2012 , укладеної між ФГ Явір та ОСОБА_2 .

Представник відповідача надав до суду заяву про розгляд справи призначений 02.10.2019 року без його участі.

Відповідно до ч.1 ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Відповідно до ч. 3 ст. 189 ЦПК України, у виняткових випадках для належної підготовки справи для розгляду по суті цей строк може бути продовжений не більше ніж на тридцять днів за клопотанням однієї із сторін або з ініціативи суду.

З огляду на вищевикладене, суд вважає для повного та всебічного розгляду справи необхідно задовольнити клопотання представник позивача про витребування доказів, для з`ясування обставин справи та для витребування вищевказаних документів потрібний необхідний проміжок часу, суд вважає за можливе підготовче судове засідання відповідно до ч. 3 ст. 189 ЦПК України продовжити.

Враховуючи, вищевикладене, керуючись: ст. 189, 260 ЦПК України, суддя,-

П О С Т А Н О В И В:

Задовольнити клопотання представника позивача про витребування доказів у справі за позовом ОСОБА_1 до Фермерського господарства Явір , Відділу державної реєстрації Павлоградської районної державної адміністрації, третя особа: Відділ у Павлоградському районі міськрайонного управління у Павлоградському, Юр`ївському районах та м. Павлограді Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області, про визнання недійсним договору оренди землі та скасування державної реєстрації.

Зобов`язати Фермерське господарство Явір , надати суду у строк до 25 листопада 2019 року оригінал додаткової угоди № 122350004001549 від 30.03.2012 , укладеної між ФГ Явір та ОСОБА_2 .

Продовжити строк проведення підготовчого провадження в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Фермерського господарства Явір , Відділу державної реєстрації Павлоградської районної державної адміністрації, третя особа: Відділ у Павлоградському районі міськрайонного управління у Павлоградському, Юр`ївському районах та м. Павлограді Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області, про визнання недійсним договір оренди землі та скасування державної реєстрації.

Відкласти підготовче судове засідання по справі за позовом ОСОБА_1 до Фермерського господарства Явір , Відділу державної реєстрації Павлоградської районної державної адміністрації, третя особа: Відділ у Павлоградському районі міськрайонного управління у Павлоградському, Юр`ївському районах та м. Павлограді Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області, про визнання недійсним договору оренди землі та скасування державної реєстрації.

Повідомити учасників справи про явку в підготовче судове засідання на 25 листопада 2019 року о 11:00 годині.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://pvm.dp.court.gov.ua/.

Ухвала знаходиться в Єдиному державному реєстрі судових рішень за веб-адресою: http://reyestr.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набирає законної сили негайно після її підписання.

Суддя А. С. Зінченко

Дата ухвалення рішення02.10.2019
Оприлюднено08.10.2019
Номер документу84767964
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —185/6404/19

Рішення від 09.11.2020

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Зінченко А. С.

Рішення від 09.11.2020

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Зінченко А. С.

Ухвала від 23.06.2020

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Зінченко А. С.

Ухвала від 02.03.2020

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Зінченко А. С.

Ухвала від 25.11.2019

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Зінченко А. С.

Ухвала від 02.10.2019

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Зінченко А. С.

Ухвала від 17.07.2019

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Зінченко А. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні