Ухвала
від 16.10.2019 по справі 491/662/19
АНАНЬЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 491/662/19

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

16 жовтня 2019 року Ананьївський районний суд Одеської області

в складі: головуючого судді - Желяскова О.О.

за участю секретаря судового засідання - Гула О.Р.,

з участю сторін по справі:

представника позивачів - ОСОБА_1 ,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Ананьїв в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_2 та ОСОБА_3 до Ананьївської Першої сільської ради Ананьївського району Одеської області про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування, третя особа державний нотаріус Суворовської державної нотаріальної контори у м. Одеса, №6 Данкогло Вікторія Вікторівна,

ВСТАНОВИВ:

11 липня 2019 року ОСОБА_2 та ОСОБА_3 звернулися до суду з позовною заявою до Ананьївської Першої сільської ради Ананьївського району Одеської області про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування, третя особа державний нотаріус Суворовської державної нотаріальної контори у м. Одеса, №6 Данкогло Вікторія Вікторівна.

Позивачі в підготовче судове засідання не з`явилися.

Представник позивачів в підготовчому судовому засідання пояснив, що позовні вимоги позивачі підтримує, просить закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Представник відповідача в підготовче судове засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, причину неявки не повідомив. Заяв та клопотань від відповідача не надходило, відзив останнім у встановленні строки не надано.

Представник третьої особи в підготовче судове засідання не з`явилася, однак надала лист, в якому просить судове засідання, призначенен на 16 жовтня 2019 року, розглянути у відсутність їхнього представника.

Всі клопотання та заяви, які були надані та заявлені під час підготовчого судового засіданні судом вирішено, будь-яких інших клопотань, які підлягають вирішенню під час підготовчого засідання, сторонами не заявлено. Суд не вбачає підстав для відкладення або оголошення перерви у підготовчому судовому засіданні, передбачених ст.ст.198 ЦПК України.

Приписами ст.189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ст.200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

За результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду; закриття провадження у справі; закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В ході підготовчого судового засідання визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги. Вирішено питання про склад осіб, які братимуть участь у справі. Підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі не встановлено. В підготовчому судовому засіданні сторони не надали суду будь-яких інших заяв, клопотань, змін, доповнень чи заперечень до заяви, при цьому представник позивачів повідомив, що не заперечує проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, що дає суду можливість розглянути справу в судовому засіданні за наявними доказами, закінчивши підготовку справи до судового розгляду.

Таким чином проведено всі підготовчі дії, які необхідні для забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті та які є достатніми для закриття підготовчого провадження і призначення судового засідання для розгляду справи.

На підставі вищевикладеного та керуючись ст.ст.189, 200, 259, 260, 261 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 та ОСОБА_3 до Ананьївської Першої сільської ради Ананьївського району Одеської області про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування, третя особа державний нотаріус Суворовської державної нотаріальної контори у м. Одеса, №6 Данкогло Вікторія Вікторівна - закрити.

Призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_2 та ОСОБА_3 до Ананьївської Першої сільської ради Ананьївського району Одеської області про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування, третя особа державний нотаріус Суворовської державної нотаріальної контори у м. Одеса, №6 Данкогло Вікторія Вікторівна, до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 14 листопада 2019 року на 15 годину 00 хвилин в залі судових засідань Ананьївського районного суду Одеської області, про що повідомити учасників справи.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Головуючий суддя: Желясков О.О.

СудАнаньївський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення16.10.2019
Оприлюднено17.10.2019
Номер документу84950822
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —491/662/19

Рішення від 16.11.2020

Цивільне

Ананьївський районний суд Одеської області

Желясков О. О.

Рішення від 16.11.2020

Цивільне

Ананьївський районний суд Одеської області

Желясков О. О.

Ухвала від 16.10.2019

Цивільне

Ананьївський районний суд Одеської області

Желясков О. О.

Ухвала від 12.07.2019

Цивільне

Ананьївський районний суд Одеської області

Желясков О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні