Ухвала
від 17.10.2019 по справі 640/8418/19
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 640/8418/19

н/п 2/640/1976/19

У Х В А Л А

(про залишення позовної заяви без розгляду)

"17" жовтня 2019 р. Київський районний суд м. Харкова у складі:

головуючого судді Зуб Г.А.

за участю секретаря Черниш О.М.,

за участю представників ОСОБА_1 , ОСОБА_2 ,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_3 (місцеперебування: АДРЕСА_1 ) до ОСОБА_4 (місцеперебування: АДРЕСА_2 ) про усунення перешкод щодо участі у вихованні та вільному спілкуванні з дитиною батьком, який проживає окремо від неї , -

в с т а н о в и в :

Позивач звернувся до суду з вказаним позовом, в якому просить зобов`язати відповідача не перешкоджати позивачу брати участь у вихованні та вільному спілкуванні з дитиною - ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , визначити наступні способи позивача у вихованні сина, особисте спілкування: побачення п`ять разів на тиждень з понеділка по п`ятницю з 15.00 год. до 18.00 год. за місцем навчання сина та/або за місцем його проживання, перебування; побачення на вихідних з 09.00 год. до 21.00 год.; спільний відпочинок: перша половина канікул (літніх, осінніх, зимових, весняних) дитина проводить з батьком; необмежене спілкування з сином особисто, засобами телефонного, поштового, інтернет та іншого засобу зв`язку, що не передбачають безпесередньої фізичної присутності між батьком та сином; у разі, якщо святкові дні припадають на день побачення та/або цей день передує дню побачення, або є наступним після нього, то такі дні син проводить з батьком в т.ч. з можливістю перебування за місцем проживання батька; зобов`язати відповідача за два дні до дня зустрічі з сином надати позивачу точну інформацію щодо фактичного місця перебування дитини, а у разі настання таких змін, повідомляти про це особисто на наступний день з дня настання таких обставин. В подальшому позовні вимоги були уточнені.

Ухвалою судді від 25.04.2019 року прийнято до розгляду вказану позовну заяву, та відкрито провадження в ній за правилами загального позовного провадження.

Відповідач скористалась своїм правом на подання відзиву.

Однак, в судовому засіданні позивачем заявлено клопотання про залишення позовної заяви без розгляду.

Відповідач та її представник ОСОБА_1 в судовому засіданні не заперечували проти даного клопотання.

Від представника третьої особи надійшли пояснення, в яких він просить розглянути справу без участі органу опіки та піклування, та надано до суду висновок щодо розв`язання спору по справі.

Відповідно до п. 5 ч.1 ст. 257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Відповідно до п.1 ч.2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду.

Враховуючи, викладене суд приходить до висновку, що позовна заява ОСОБА_3 підлягає залишенню без розгляду на підставі п. 5 ч.1 ст. 257 ЦПК України, що не позбавляє позивача в подальшому після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, права звернутись до суду повторно.

Виходячи з наведеного, керуючись ст. ст. 43, 200, 223, 257 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Справу за позовом ОСОБА_3 (місцеперебування: АДРЕСА_1 ) до ОСОБА_4 (місцеперебування: АДРЕСА_2 ) про усунення перешкод щодо участі у вихованні та вільному спілкуванні з дитиною батьком, який проживає окремо від неї - залишити без розгляду.

Роз»яснити позивачеві його право на повторне звернення до суду після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку безпосередньо до Харківського апеляційного суду шляхом подачі в 15-денний строк з дня складення повного тексту ухвали апеляційної скарги.

У відповідності до п.п. 15.5 п.п. 15 п.1 Розділу ХІІІ Перехідних Положень ЦПК України в новій редакції, до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно- телекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди.

Повний текст ухвали виготовлено 17 жовтня 2019 року.

Суддя Г.А. ЗУБ

СудКиївський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення17.10.2019
Оприлюднено18.10.2019
Номер документу84993937
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —640/8418/19

Ухвала від 17.10.2019

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Зуб Г. А.

Ухвала від 04.06.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Арсірій Р.О.

Ухвала від 27.05.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Арсірій Р.О.

Ухвала від 25.04.2019

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Зуб Г. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні