Ухвала
від 17.10.2019 по справі 463/6035/19
ЛИЧАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №463/6035/19

Провадження №2/463/1491/19

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення

справи до судового розгляду по суті

17 жовтня 2019 року Личаківський районний суд м. Львова в складі:

головуючого судді: Стрепка Н.Л.,

з участю секретаря судових засідань: Коник О.Б.,

розглянувши в відкритому підготовчому засіданні в порядку загального позовного провадження в залі суду в м. Львові цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Городоцька районна державна адміністрація Львівської області як орган опіки та піклування про позбавлення батьківських прав, -

встановив:

позивач звернулася до суду з позовом про позбавлення батьківських прав ОСОБА_2 щодо його малолітнього сина ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

30 серпня 2019 року ухвалою суду було відкрито провадження у справі та призначено справу до розгляду в підготовче засідання.

Позивач ОСОБА_1 у підготовче засідання не з`явилася, подала до суду заяву про розгляд справи у її відсутності, вказала, що позов підтримує.

Відповідач ОСОБА_2 двічі у підготовче засідання не з`явився, про дату, час та місце проведення такого був належним чином повідомлений, відзиву на позов не подав, будь-яких клопотань не заявляв.

Третя особа Городоцька районна державна адміністрація Львівської області, будучи належним чином повідомленим про час і місце підготовчого засідання, явку свого представника не забезпечила, що не перешкоджає призначенню справи до судового розгляду.

Відповідно до ч. 3 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення заяви без розгляду чи закриття провадження у справі немає. В підготовчому засіданні виконані вимоги ч. 2 ст. 197 ЦПК України . Згідно з п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 197 , 200 , 258 , 260 , 261 ЦПК України , суд -

постановив:

закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Городоцька районна державна адміністрація Львівської області як орган опіки та піклування про позбавлення батьківських прав.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 4 листопада 2019 року о 09 годині 40 хвилин, 22 листопада 2019 року о 14:00 годині у приміщенні Личаківського районного суду м. Львова (м. Львів, вул. Б. Лепкого, 16).

Про дату, час та місце проведення судового засідання у справі повідомити учасників справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повне найменування (ім`я) учасників справи та їх місце проживання (місцезнаходження):

Позивач: ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 .

Відповідач: ОСОБА_2 , місце проживання: АДРЕСА_2 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_2 .

Третя особа: Городоцька районна державна адміністрація Львівської області, місцезнаходження: Львівська область, м. Городок, вул. Львівська, 38В, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 04056463.

Суддя: Стрепко Н.Л.

СудЛичаківський районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення17.10.2019
Оприлюднено18.10.2019
Номер документу85002340
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —463/6035/19

Рішення від 22.11.2019

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Стрепко Н. Л.

Ухвала від 17.10.2019

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Стрепко Н. Л.

Ухвала від 30.08.2019

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Стрепко Н. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні