Ухвала
від 17.10.2019 по справі 495/6979/19
БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 495/6979/19

№ провадження 2-о/495/196/2019

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКрАЇНи

про залишення заяви без розгляду

"17" жовтня 2019 р.

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області в складі:

головуючого одноособово - судді Прийомової О.Ю.

за участю секретаря - Іванченко А.С.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Білгород-Дністровському Одеської області заяву ОСОБА_1 , заінтересована особа, Староцаричанська сільська рада Білгород - Дністровського району Одеської області, про визнання правовстановлюючого документа втраченим ,

В С Т А Н О В И В:

Заявник ОСОБА_1 , заінтересована особа, Староцаричанська сільська рада Білгород - Дністровського району Одеської області звернулася до Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області з заявою про визнання правовстановлюючого документа втраченим, просить суд визнати сертифікат на право на земельну частку /пай/ втраченим.

До суду від представника заявника - адвоката Тулянцева Д.С. надійшла заява про залишення заяви без розгляду.

Дослідивши матеріали справи, оглянувши заяву адвоката Тулянцева Д.С. про залишення заяви без розгляду, суд приходить до наступного.

Матеріалами справи встановлено, що ухвалою Білгород - Дністровського міськрайонного суду від 06.08.2019 року відкрито провадження по справі.

17 жовтня 2019 року до суду від представника заявника - адвоката Тулянцева Д.С. надійшла заява про залишення заяви без розгляду.

Відповідно до вимог ч.1 п. 5 ст. 257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Оскільки представник заявника надав заяву про залишення заяви ОСОБА_1 без розгляду, суд вважає за необхідне залишити заяву без розгляду.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 257, 258, 259, 260 ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В :

Заяву представника заявника - адвоката Д.С. Тулянцева про залишення заяви без розгляду - задовольнити.

Заяву ОСОБА_1 , заінтересована особа, Староцаричанська сільська рада Білгород - Дністровського району Одеської області, про визнання правовстановлюючого документа втраченим - залишити без розгляду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Якщо в судовому засіданні було проголошено лише вступну та резолютивну частину судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення, (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складання повного тексту рішення.

У відповідності до п.п. 15.5 п.1 Розділу ХШ Перехідних Положень ЦПК України в новій редакції, апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди.

Ухвала може бути оскаржено до Одеського апеляційного суду через Білгород-Дністровський міськрайонний суд шляхом подачі апеляційної скарги.

Суддя:

СудБілгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення17.10.2019
Оприлюднено18.10.2019
Номер документу85012259
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —495/6979/19

Ухвала від 17.10.2019

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Прийомова О. Ю.

Ухвала від 06.08.2019

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Прийомова О. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні