Ухвала
від 17.10.2019 по справі 193/807/19
СОФІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

ЄУН193/807/19

Провадження №2/193/362/19

У Х В А Л А

про призначення справи до судового розгляду

17 жовтня 2019 року сел.Софіївка

Софіївський районний суд Дніпропетровської області в складі:

судді Шумської О.В.,

при секретарі Мельникової Т.О.,

за участю:

представника позивача Сагайдака Д.С.,

представника відповідача

ТОВ Ставрощина Теслі А.М.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду сел.Софіївка цивільну справу за позовом представника позивача ОСОБА_1 , який діє в інтересах позивача ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Ставровщина" про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним,-

В С Т А Н О В И В:

До Софіївського районного суду Дніпропетровської області звернувся представник позивача Сагайдак Денис Сергійович, який діє в інтересах позивача ОСОБА_2 із позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "Ставровщина" про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним.

Ухвалою Софіївського районного суду Дніпропетровської області від 24 червня 2019 року дана справа була призначена за правилами загального позовного провадження до підготовчого судового засідання.

В судовому засіданні судом було поставлено на обговорення питання щодо можливості закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду.

Представник позивача Сагайдак Д.С. в судовому засіданні не заперечував проти закінчення підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду.

Представник відповідача Тесля А.М. в судовому засіданні не заперечувала проти закінчення підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду.

Пунктом 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України передбачено, що у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду справи по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декілька судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України , за результатами підготовчого засідання суд постановлює ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В підготовчому судовому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає, клопотань про залучення до участі у справі відповідачів, третіх осіб та інших клопотань до суду не надійшло. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання не встановлено.

В зв`язку із чим, підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 189 , 196-198 , 200 ЦПК України , суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче судове засідання у цивільній справі за позовною заявою представника позивача ОСОБА_3 Дениса ОСОБА_4 , який діє в інтересах позивача ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Ставровщина" про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 31 жовтня 2019 року об 11:00 год .

У судове засідання викликати сторони по справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.В.Шумська

СудСофіївський районний суд Дніпропетровської області 
Дата ухвалення рішення17.10.2019
Оприлюднено19.10.2019
Номер документу85030888
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —193/807/19

Ухвала від 02.09.2020

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Шумська О. В.

Ухвала від 31.10.2019

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Шумська О. В.

Ухвала від 17.10.2019

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Шумська О. В.

Ухвала від 17.10.2019

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Шумська О. В.

Ухвала від 24.06.2019

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Шумська О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні