Ухвала
від 21.10.2019 по справі 365/583/19
ЗГУРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 365/583/19

Номер провадження: 2/365/360/19

У Х В А Л А

21.10.2019 смт. Згурівка Київської області

Суддя Згурівського районного суду Київської області Денисенко Н.О.

у цивільній справі № 365/583/19

за позовом ОСОБА_1 , жителя АДРЕСА_1 , ОСОБА_2 , жителя села Черевки АДРЕСА_2 ,

АДРЕСА_3 ради Згурівського району Київської області, вулиця Українська, буд. 21 села Черевки Згурівського району Київської області, 07624,

треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача ОСОБА_3 , жителя АДРЕСА_4 , ОСОБА_4 , жителя АДРЕСА_5 , ОСОБА_5 , жителя села Черевки Згурівського району Київської області АДРЕСА_2 , АДРЕСА_2 державна АДРЕСА_6 ,

про визнання права власності за земельну ділянку у порядку спадкування,

В С Т А Н О В И В:

Позивачі виконали вимоги ст.ст. 175, 177 ЦПК України.

Клопотання позивачів про витребування доказів задовольнити.

На підставі викладеного, керуючись ст. 187 ЦПК України,-

П О С Т А Н О В И В:

Цивільну справу № 365/583/19 прийняти до розгляду та відкрити провадження за правилами загального позовного провадження.

Призначити відкрите підготовче засідання в залі судового засідання Згурівського районного суду Київської області № 3 на 18 листопада 2019 року на 14 годин 00 хвилин.

Встановити строк Черевківській сільській раді Згурівського району Київської області для подання відзиву на позов - протягом 15 (п`ятнадцяти) днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження.

Відповідач Черевківська сільська рада Згурівського району Київської області має право надіслати: 1) суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову; 2) позивачам та третім особам - копію відзиву та доданих до нього документів. У відзиві відповідач викладає заперечення проти позову. Вимоги до відзиву передбачені ст. 178 ЦПК України. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Встановити ОСОБА_1 та ОСОБА_2 триденний строк з дня отримання відзиву для надання відповіді на відзив до суду та відповідачу за правилами, встановленими частинами третьою-п`ятою статті 178 ЦПК України.

Запропонувати Черевківській сільській раді Згурівського району Київської області, у триденний строк з дня отримання відповіді на відзив подати до суду заперечення проти такої відповіді, тобто викласти свої пояснення, міркування і аргументи щодо наведених позивачами у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотиви їх визнання або відхилення, і документів, що підтверджують надіслання (надання) заперечень і доданих до нього доказів позивачам.

Встановити ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 та Згурівській районній державній адміністрації Київської області триденний строк для надання суду пояснень щодо позову та відзиву - із дня їх отримання.

Треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, у поясненнях щодо позову або відзиву викладають свої аргументи і міркування на підтримку або заперечення проти позову.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів - відповідачу та третім особам (в паперовій формі рекомендованим листом з повідомленням про вручення) протягом двох днів з дня її складення.

Зобов`язати Згурівську районну державну нотаріальну контору Київської області надати суду до 18 листопада 2019 року копію спадкової справи щодо майна померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_6 .

В судове засідання викликати учасників справи.

Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи мають на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки: http://court.gov.ua/fair/sud1011 .

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно - телекомунікаційної системи апеляційна скарга на ухвалу суду лише в частині порушення правил підсудності може бути подана до Київського апеляційного суду через Згурівський районний суд Київської області протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення суддею.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення суддею, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцати днів з дня вручення йому відповідної ухвали.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 цього Кодексу .

В цій частині ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі її подання ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

В іншій частині ухвала не може бути оскаржена і набирає законної сили з моменту її складення суддею.

Ухвала складена суддею 21 жовтня 2019 року.

Суддя Н.О. Денисенко

СудЗгурівський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення21.10.2019
Оприлюднено22.10.2019
Номер документу85058760
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —365/583/19

Рішення від 18.12.2019

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Денисенко Н. О.

Ухвала від 11.12.2019

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Денисенко Н. О.

Ухвала від 21.10.2019

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Денисенко Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні