Ухвала
від 21.10.2019 по справі 522/3816/18
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 522/3816/18

Провадження № 2з/522/683/19

УХВАЛА

про скасування заходів забезпечення позову

21 жовтня 2019 року

Приморський районний суд м. Одеси :

під головуванням судді: Абухіна Р.Д.,

за участю секретаря судового засідання Стогнієнко Т.Г.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву ОСОБА_1 ,- про скасування заходів забезпечення позову по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Торгова фірма Фреш , - про визнання недійсним рішення загальних зборів та поновлення на роботі ,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з вищевказаною позовною заявою, відповідно до якої просить суд

-Визнати недійсним рішення Загальних зборів Учасників ТОВ Торгова фірма Фреш від 26.02.2018 року, затверджене протоколом № 2;

-Поновити на роботі ОСОБА_1 на посаді директора ТОВ Торгова фірма Фреш ;

-Судові витрати покласти на відповідача.

Ухвалою Приморського районного суду м. Одеси від 23.03.2018 року заборонено проводити будь-які реєстраційні дії в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, а саме державним реєстраторам Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Управління державної реєстрації юридичного департаменту Одеської міської ради, приватним нотаріусам, державним реєстраторам акредитованих суб`єктів з питань державної реєстрації, державним реєстраторам виконавчих органів сільських, селищних та міських рад, відносно Товариства з обмеженою відповідальністю Торгова фірма Фреш код ЄДРПОУ 33388370.

Ухвалою Приморського районного суду м. Одеси від 17.07.2018 року позов залишено без розгляду.

Позивачем подано заяву про скасування заходів забезпечення позову.

Сторони по справі до судового засідання не з`явились, про дату, час та місце проведення судового засідання повідомлені належним чином.

Суд, дослідивши матеріали справи, вважає за необхідне скасувати заходи забезпечення позову.

Відповідно до ч. 1 ст. 158 ЦПК України, суд може скасувати заходи забезпечення позову з власної ініціативи або за вмотивованим клопотанням учасника справи.

Відповідно до ч. 4 ст. 158 ЦПК України, за результатами розгляду клопотання про скасування заходів забезпечення позову, вжитих судом, постановлюється ухвала.

Суд враховує те, що позивач подала заяву про скасування заходів забезпечення позову у зв`язку із тим, що позовна заява залишена без розгляду та відпала потреба в застосуванні заходів забезпечення позову.

Розглядаючи питання про скасування заходів забезпечення позову, суд пересвідчився в тому, що не існує реальної загрози у скасуванні відповідної заборони, оскільки позивач самостійно просить її скасувати.

Вирішуючи питання про скасування заходів забезпечення позову, суд бере до уваги інтереси осіб, права яких можуть бути порушенні, у зв`язку із застосуванням відповідних заходів.

Отже, в відповідності з нормами процесуального права у суду є всі підстави для скасування заходів забезпечення позову.

На підставі викладеного, керуючись ст. 158, ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Скасувати заборону проводити будь-які реєстраційні дії в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, а саме державним реєстраторам Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Управління державної реєстрації юридичного департаменту Одеської міської ради, приватним нотаріусам, державним реєстраторам акредитованих суб`єктів з питань державної реєстрації, державним реєстраторам виконавчих органів сільських, селищних та міських рад, відносно Товариства з обмеженою відповідальністю Торгова фірма Фреш код ЄДРПОУ 33388370 , накладену ухвалою Приморського районного суду м. Одеси 23.03.2018 року.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду Одеської області через Приморський районний суд м. Одеси шляхом подання апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя: Р.Д.Абухін

21.10.2019

Дата ухвалення рішення21.10.2019
Оприлюднено22.10.2019
Номер документу85078820
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсним рішення загальних зборів та поновлення на роботі

Судовий реєстр по справі —522/3816/18

Ухвала від 21.10.2019

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Абухін Р. Д.

Ухвала від 15.10.2019

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Абухін Р. Д.

Ухвала від 17.07.2018

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Абухін Р. Д.

Ухвала від 23.03.2018

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Абухін Р. Д.

Ухвала від 12.03.2018

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Абухін Р. Д.

Ухвала від 12.03.2018

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Абухін Р. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні