Ухвала
від 17.10.2019 по справі 5023/4190/12
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під`їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,

тел. приймальня (057) 705-14-14, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

"17" жовтня 2019 р. Справа № 5023/4190/12

вх. № 4190/12

Суддя господарського суду Усатий В.О.

при секретарі судового засідання Мазуренко А.О.

Розглянувши справу

за заявою ТОВ "Інтерхім" м. Харків

до ТОВ "Інтерхім" м. Харків

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Постановою суду від 09.03.2017 р. припинено процедуру санації боржника, визнано Товариство з обмеженою відповідальністю "Інтерхім" (код 30881963) банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором призначено арбітражного керуючого Саутенко С.О.

Ухвалою суду від 17.09.2019 р. відкладено розгляд звіту ліквідатора на 16.10.2019 р.

До суду від ліквідатора надійшла заява про затвердження мирової угоди (вх. № 22628 від 23.09.2019 р.), укладену між кредиторами та боржником 16.09.2019 р., яку суд призначив до розгляду на 16.10.2019 р.

В судовому засіданні 16.102.2019 р. ліквідатор повідомив, що на засіданні комітету кредиторів 16.09.2019 р. між кредиторами, заставним кредитором та боржником укладено мирову угоду, яку просить суд затвердити. Присутні представники кредиторів також просили суд затвердити мирову угоду.

Ліквідатор повідомив, що від кредиторів, які не присутні в даному судовому засіданні отримано листи, в яких вони не заперечують проти укладання мирової угоди.

В судовому засіданні 16.10.2019 р. оголошено перерву до 17.10.2019 р.

Після перерви учасники процесу не з"явилися.

Розглянувши текст мирової угоди та матеріали справи, суд встановив наступне.

16.09.2019 р. комітетом кредиторів на його засіданні одностайно прийнято рішення про укладення мирової угоди між боржником та кредиторами, яку погодив і заставний кредитор.

Згідно з ст.77 Закону України Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом (далі - Закон) під мировою угодою у справі про банкрутство розуміється домовленість між боржником і кредиторами стосовно відстрочки та/або розстрочки, а також прощення (списання) кредиторами боргів боржника, яка оформляється шляхом укладення угоди між сторонами. Мирова угода може бути укладена на будь-якій стадії провадження у справі про банкрутство. У процедурі розпорядження майном боржника мирову угоду може бути укладено лише після виявлення всіх кредиторів і затвердження господарським судом реєстру вимог кредиторів. Рішення про укладення мирової угоди від імені кредиторів приймається комітетом кредиторів більшістю голосів кредиторів - членів комітету та вважається прийнятим за умови, що всі кредитори, вимоги яких забезпечені заставою майна боржника, висловили письмову згоду на укладення мирової угоди. Рішення про укладення мирової угоди приймається від імені боржника керівником боржника чи арбітражним керуючим (керуючим санацією, ліквідатором), які виконують повноваження органів управління та керівника боржника і підписують її. Від імені кредиторів мирову угоду підписує голова комітету кредиторів. Власник майна (орган, уповноважений управляти майном) боржника має право брати участь в обговоренні умов мирової угоди в процедурах санації та ліквідації. Арбітражний керуючий зобов`язаний попередньо погоджувати мирову угоду з органом, уповноваженим управляти державним майном, стосовно державних підприємств або підприємств, у статутному капіталі яких частка державної власності перевищує 50 відсотків. Цей орган у десятиденний строк з дня одержання проекту мирової угоди зобов`язаний його розглянути та надати свій висновок про погодження або відмову у погодженні мирової угоди. З прийняттям рішення про укладення мирової угоди припиняється дія процедур розпорядження майном боржника, санації та ліквідації. Якщо мирова угода містить умови про виконання зобов`язань боржника третьою особою, то така мирова угода має бути підписана з боку третьої особи.

В ч. 1 ст. 78 Закону закріплено, що мирова угода може бути укладена тільки щодо вимог, забезпечених заставою, вимог другої та наступних черг задоволення вимог кредиторів, визначених цим Законом.

Відповідно до ст.81 Закону, сторона мирової угоди протягом п`яти днів з дня укладення мирової угоди повинна подати до господарського суду заяву про її затвердження. До заяви про затвердження мирової угоди додаються: текст мирової угоди; протокол засідання комітету кредиторів, на якому було прийнято рішення про укладення мирової угоди; список кредиторів із зазначенням поштової адреси, номера (коду), що ідентифікує платника податків, та суми заборгованості; зобов`язання боржника щодо погашення заборгованості із заробітної плати перед працюючими та звільненими працівниками банкрута, грошові компенсації за всі невикористані дні щорічної відпустки та додаткової відпустки працівникам, які мають дітей, інші кошти, належні працівникам у зв`язку з оплачуваною відсутністю на роботі (оплата часу простою не з вини працівника, гарантії на час виконання державних або громадських обов`язків, гарантії і компенсації при службових відрядженнях, гарантії для працівників, що направляються для підвищення кваліфікації, гарантії для донорів, гарантії для працівників, що направляються на обстеження до медичного закладу, соціальні виплати у зв`язку з тимчасовою втратою працездатності за рахунок коштів підприємства тощо), а також вихідної допомоги, належної працівникам у зв`язку з припиненням трудових відносин; зобов`язання боржника щодо відшкодування всіх витрат, відшкодування яких передбачено у першу чергу, крім вимог кредиторів, забезпечених заставою; письмові заперечення кредиторів, які не брали участі в голосуванні про укладення мирової угоди чи проголосували проти укладення мирової угоди, за їх наявності; попереднє погодження мирової угоди органом, уповноваженим управляти державним майном, стосовно державних підприємств або підприємств, у статутному капіталі яких частка державної власності перевищує 50 відсотків. Про дату розгляду мирової угоди господарський суд повідомляє сторони мирової угоди. Неявка цих осіб не перешкоджає розгляду справи. Господарський суд зобов`язаний заслухати кожного присутнього на засіданні кредитора, у якого виникли заперечення щодо укладення мирової угоди, навіть якщо на засіданні комітету кредиторів він голосував за укладення мирової угоди. Господарський суд відмовляє в затвердженні мирової угоди у разі: порушення порядку укладення мирової угоди, встановленого цим Законом; якщо умови мирової угоди суперечать законодавству. Про відмову в затвердженні мирової угоди господарський суд виносить ухвалу. У разі винесення господарським судом ухвали про відмову в затвердженні мирової угоди мирова угода вважається неукладеною. З дня затвердження мирової угоди боржник приступає до погашення вимог кредиторів згідно з умовами цієї мирової угоди. Затвердження господарським судом мирової угоди є підставою для закриття провадження у справі про банкрутство.

Судом встановлено, що сторонами у повному обсязі виконані вимоги статті 77 Закону.

Мирова угода передбачає погашення заборгованості перед кредиторами другої та наступних черг задоволення вимог кредиторів, а також вимог заставного кредитора.

Відповідно умов мирової угоди джерелом погашення кредиторської заборгованості є кошти, отримані від господарської діяльності боржника та з інших джерел, використання яких не заборонено чинним законодавством України.

Умови мирової угоди передбачають розстрочку вимог кредиторів 4-ї черги, списання вимог кредиторів 6-ї черги та погашення вимог заставного кредитора шляхом передання у його власність заставного майна.

До заяви про затвердження мирової угоди було додано текст мирової угоди, протокол засідання комітету кредиторів, на якому було прийнято рішення про укладення мирової угоди, що відповідає приписам ст.81 Закону.

Мирова угода підписана боржником, головою комітету кредиторів та заставним кредитором.

Відповідно до ч. 2 ст. 79 Закону, мирова угода набирає чинності з дня її затвердження господарським судом і є обов`язковою для боржника (банкрута), кредиторів, вимоги яких забезпечені заставою, кредиторів другої та наступних черг.

Відповідно до п.5 ч.1 ст.83 Закону, господарський суд закриває провадження у справі про банкрутство, якщо затверджена мирова угода в порядку, передбаченому цим Законом.

Згідно ч. 4 ст. 83 Закону, у випадку, передбаченому п. 5 ч. 1 цієї статті, господарський суд в ухвалі про закриття провадження у справі зазначає, що вимоги конкурсних кредиторів, які не були заявлені в установлений цим Законом строк або відхилені господарським судом, вважаються погашеними, а виконавчі документи за відповідними вимогами визнаються такими, що не підлягають виконанню.

Відповідно ч. 2 ст. 4-1 ГПК України, господарські суди розглядають справи про банкрутство у порядку провадження, передбаченому цим Кодексом, з урахуванням особливостей, встановлених Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Відповідно до ст. 192 ГПК України, мирова угода укладається сторонами з метою врегулювання спору на підставі взаємних поступок і має стосуватися лише прав та обов`язків сторін. У мировій угоді сторони можуть вийти за межі предмета спору за умови, якщо мирова угода не порушує прав чи охоронюваних законом інтересів третіх осіб. Сторони можуть укласти мирову угоду і повідомити про це суд, зробивши спільну письмову заяву, на будь-якій стадії судового процесу. До ухвалення судового рішення у зв`язку з укладенням сторонами мирової угоди суд роз`яснює сторонам наслідки такого рішення, перевіряє, чи не обмежені представники сторін вчинити відповідні дії. Укладена сторонами мирова угода затверджується ухвалою суду, в резолютивній частині якої зазначаються умови угоди. Затверджуючи мирову угоду, суд цією самою ухвалою одночасно закриває провадження у справі.

Відповідно до п. 7 ч. 1 ст.231 ГПК України, господарський суд закриває провадження у справі, якщо сторони уклали мирову угоду і вона затверджена судом.

В ч. 7 ст. 19 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" закріплено, що дія мораторію припиняється з дня закриття провадження у справі про банкрутство.

Судом не встановлено порушень порядку укладення мирової угоди. Умови мирової угоди не суперечать законодавству. Враховуючи, що мирова угода спрямована на погашення кредиторської заборгованості, не порушує законні права і інтереси учасників процесу, суд вважає, за необхідне затвердити мирову угоду від 16.09.2019 р. та закрити провадження у справі.

Керуючись ст.ст. 77- 81, п.5 ч.1 ст.83 Закону України Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом , п. 7 ч. 1 ст.231, ст.ст. 232-235 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

УХВАЛИВ:

Припинити процедуру ліквідації.

Затвердити мирову угоду, укладену 16.09.2019 р. між кредиторами, заставним кредитором та боржником - Товариством з обмеженою відповідальністю "Інтерхім" (код ЄДРПОУ 30881963) в наступній редакції:

СХВАЛЕНО:ЗАТВЕРДЖЕНО: Рішенням комітету кредиторів від 16 вересня 2019 року Протокол № 4-А Товариства з обмеженою відповідальністю Інтерхім Ухвалою господарського суду Харківської області від ____


2019 року МИРОВА УГОДА

у справі № 5023/4190/12 про банкрутство

Товариства з обмеженою відповідальністю Інтерхім

ідентифікаційний код 30881963

м. Харків

2019 рік

МИРОВА УГОДА

___


2019 року м. Харків

Боржник - Товариство з обмеженою відповідальністю Інтерхім (ТОВ Інтерхім ), код ЄДРПОУ 30881963, Свідоцтво про державну реєстрацію Серії А01 НОМЕР_1 078212 від 31.03.2000 р., адреса реєстрації: 61166, Харківська обл., м. Харків, вул. Бакуліна, 9/13, тел. (057) 717-50-21), в особі арбітражного керуючого, ліквідатора Саутенко С.О., який діє на підставі постанови господарського суду Харківської області від 09.03.2017 року по справі № 5023/4190/12 (надалі іменується Боржник ) та

кредитори боржника в особі голови комітету кредиторів - керівника Товариства з обмеженою відповідальністю АГ Ріелті Бугая О.О., за участю заставного кредитора - ОСОБА_1 ,

уклали дану Мирову угоду по справі № 5023/4190/12 про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю Інтерхім з метою розрахунків з кредиторами на умовах та в визначених цією мировою угодою (далі по тексту Мирова угода ) про наступне:

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Боржник:

Повне найменуванняТовариство з обмеженою відповідальністю Інтерхім Скорочене найменуванняТОВ Інтерхім Дата державної реєстрації 31.03.2000 року Номер запису 1 480 120 0000 001176 Ідентифікаційний код у Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України 30881963 Місцезнаходження 61166, Харківська обл., місто Харків, вул. Бакуліна, будинок 9/13 Вид діяльності (основна)Оптова торгівля парфумними та косметичними товарами Код виду економічної діяльності (КВЕД) (основний) 46.45 Форма власностіПриватна Ліквідатор (керівник) підприємства (ПІБ, телефон)Саутенко Сергій Олегович, (057) НОМЕР_2

1.2. Кредитори:

Відомості про кредитораВимоги кредитора згідно реєстру ОСОБА_2 Ідентифік.номер НОМЕР_3 Адреса: АДРЕСА_1 4 черга - 2 090 883,64 грн. ОСОБА_3 ІПН НОМЕР_4 Адреса: АДРЕСА_2 4 НОМЕР_5 - 508 130, 27 грн. ТОВ "Анграм - Спецбуд" Ідентифік. код 33291659 Адреса: 61166, м. Харків, вул. Серпова, 4 4 черга - 44 771,30 грн. ТОВ «Алко - Бест Ідентифік. код 32436606 Адреса: 61166, м. Харків, вул. Бакуліна, 11, к. 516 4 черга - 158 653,63 грн. ТОВ "Хімтехкомплект Харків" Ідентифік код 31995523 Адреса: 61145, м. Харків, вул. Космічна, 22, кімн. 114 4 черга - 961 746,75 грн. ТОВ "Анграм - Холдинг" Ідентифік. код 33410589 Адреса: 61166, м. Харків, вул. Бакуліна, 11, к. 512-А 4 черга - 128 308,16 грн. ТОВ "АГ Ріелті" Ідентифік. код 36222698 Адреса: 61145, м. Харків,вул. Космічна, 22, кімн. 114 4 черга - 10 897 474,58 грн. Галич Руслан Вікторович Ідентифікаційний номер НОМЕР_6 , АДРЕСА_3 6 черга - 1 176 500,00 грн. ОСОБА_4 Руслан ОСОБА_5 Ідентифікаційний номер НОМЕР_6 , АДРЕСА_3 (заставний кредитор ) 1 черга - 1 794 000,00 грн.

2. ПРЕДМЕТ МИРОВОЇ УГОДИ

2.1. Предметом мирової угоди є: врегулювання відносин між Боржником та Кредиторами щодо погашення кредиторських вимог, включених до реєстру вимог кредиторів Боржника, шляхом передачі у власність заставного майна за рахунок погашення вимог, а також прощення (списання) Боржнику заборгованості перед Кредиторами.

2.2. Мирову угода укладено щодо непогашених вимог Кредиторів в процедурі ліквідації Боржника згідно черговості, визначеної ст. 45 Закону України Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом (п. 1.2. даної Мирової угоди). Порушення черговості задоволення вимог кредиторів не допускається.

2.3. Мирова угода укладена відповідно до положень Закону України Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом .

2.4. Укладення даної мирової угоди є підставою для припинення провадження у справі банкрутство № 5023/4190/12.

3. ОСНОВНІ УМОВИ МИРОВОЇ УГОДИ

3.1. Відповідно до пунктів 1.4 ст. 23 Закону України Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом особи, вимоги яких заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання, або не заявлені взагалі, не є конкурсними кредиторами, а їх вимоги погашаються в шосту чергу в ліквідаційній процедурі.

3.2. Зобов`язання Боржника перед Кредиторами підлягають задоволенню у строки та з додержанням черговості, встановленої ст. 45 Закону України Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом .

3.3. Мирова угода може бути укладена тільки щодо вимог, забезпечених заставою, вимог другої та наступних черг задоволення вимог кредиторів, визначених Законом України Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом .

3.4. Вимоги щодо виплати заборгованості із заробітної плати перед працюючими та звільненими працівниками банкрута, грошові компенсації за всі невикористані дні щорічної відпустки та додаткової відпустки працівникам, які мають дітей, інші кошти, належні працівникам у зв`язку з оплачуваною відсутністю на роботі (оплата часу простою не з вини працівника, гарантії на час виконання державних або громадських обов`язків, гарантії і компенсації при службових відрядженнях, гарантії для працівників, що направляються для підвищення кваліфікації, гарантії для донорів, гарантії для працівників, що направляються на обстеження до медичного закладу, соціальні виплати у зв`язку з тимчасовою втратою працездатності за рахунок коштів підприємства тощо), а також вихідної допомоги, належної працівникам у зв`язку з припиненням трудових відносин та нарахованих на ці суми страхових внесків на загальнообов`язкове державне пенсійне страхування та інше соціальне страхування, у тому числі відшкодування кредиту, отриманого на ці цілі у Боржника відсутні.

3.5. Мирова угода укладається також у відношенні заставного кредитора Боржника - Галича Руслана ОСОБА_6 , вимоги якого забезпечені заставою нерухомого майна Боржника відповідно до Договору іпотеки № 1159 від 16.09.2014 року, а саме: нежитлових приміщень підвалу № 22-51, 1-го поверху № 29,31,34,35,37-42 загальною площею 336, 4 кв. м. в житловому будинку літ. А-5 .

3.5. До реєстру вимог кредиторів Боржника включені вимоги конкурсних кредиторів, які погашаються у четверту чергу, та окремо внесені заставні вимоги кредитора, які погашаються в позачерговому порядку.

4. ПОРЯДОК ПОГАШЕННЯ ВИМОГ КРЕДИТОРІВ

4.1. Вимоги кредиторів четвертої черги реєстру Боржника складають загальну суму боргу розміром 14 789 968,30 грн.

В ході ліквідаційної процедури, за рахунок коштів, отриманих від реалізації майна Боржника, частково погашено вимоги кредиторів четвертої черги на загальну суму 409 900, 00 грн. у наступному розмірі по кожному кредитору:

Найменування кредитора Сума заборгованості відповідно до реєстру (грн.)Сума погашеної заборгованості (грн.)Сума непогашеної заборгованості (грн.) ОСОБА_2 2 090 883,64 57 933,00 2 032 950,64 ОСОБА_3 508 130, 27 14 063,00 494 067,27 ТОВ "Анграм - Спецбуд" 44 771,30 1 230,00 43 541,30 ТОВ «Алко - Бест 158 653,63 4 387,00 154 266,60 ТОВ "Хімтехкомплект Харків" 961 746,75 26 650,00 935 096,75 ТОВ "АГ Ріелті" 10 897 474,58 302 029,00 10 595 445,58 ТОВ "Анграм - Холдинг" 128 308,16 3 608,00 124 700,16

4.2. Вимоги кредиторів четвертої черги на загальну суму 14 380 068,30 грн., з врахуванням частково погашених вимог кредиторів, підлягають погашенню Боржником у розстрочку, щомісячно, рівними частинами у 60-місячний строк в наступному порядку:

№ з/пВідомості про кредитораСума вимог, яка має бути погашена (грн.)Розмір щомісячної виплати грошових вимог (грн.) 1 ОСОБА_2 Ідентифік.номер НОМЕР_3 Адреса: АДРЕСА_1 2 032 950,64АДРЕСА_4 882, 51 2ОСОБА_3 ІПН НОМЕР_4 Адреса: АДРЕСА_2 494 067,27 8 234,41 3ТОВ "Анграм - Спецбуд" Ідентифік. код 33291659 Адреса: 61166, м. Харків, вул. Серпова, 4 43 541,30 725,69 4ТОВ «Алко - Бест Ідентифік. код 32436606 Адреса: 61166, м. Харків, вул. Бакуліна, 11, к. 516 154 266,63 2 571,11 5ТОВ "Хімтехкомплект Харків" Ідентифік код 31995523 Адреса: 61145, м. Харків, вул. Космічна, 22, кімн. 114 935 096,75 15 584,95 6ТОВ "Анграм - Холдинг" Ідентифік. код 33410589 Адреса: 61166, м. Харків, вул. Бакуліна, 11, к. 512-А 10 595 445,58 176 590,76 7ТОВ "АГ Ріелті" Ідентифік. код 36222698 Адреса: 61145, м. Харків, вул. Космічна, 22, кімн. 114 124 700,16 2 078,34

4.3. Вимоги кредитора шостої черги в сумі 1 176 500,00 грн. підлягає списанню в повному обсязі. З моменту затвердження мирової угоди вимоги кредитора шостої черги вважаються погашеними.

4.4. Оплата в рахунок погашення вимог кредиторів проводиться щомісячно, до 30 числа кожного місяця (до 28 лютого) (включно). Якщо 30 число (28 лютого) припадає на вихідний або святковий день - до першого робочого дня, що передує 30 числу (28 лютому) (включно).

4.5. Оплата в рахунок погашення вимог кредиторів проводиться рівними сумами у розмірах, визначених для кожного кредитора у п. 4.2. даної мирової угоди.

4.6.Джерелом погашення кредиторської заборгованості є кошти, отримані від господарської діяльності боржника та з інших джерел, використання яких не заборонено чинним законодавством України.

4.7. Погашення вимог заставного кредитора - ОСОБА_1 , які відповідно до реєстру вимог кредиторів складають 1 794 000,00 грн. відбувається у наступному порядку:

в рахунок погашення вимог заставного кредитора ОСОБА_1 у розмірі 1 794 000,00 грн., Боржник передає у власність ОСОБА_1 належне Боржнику на праві власності майно, яке є предметом забезпечення його вимог, а саме: нежитлові приміщення підвалу № 22-51, 1-го поверху № 29,31,34,35,37-42 загальною площею 336, 4 кв. м. в житловому будинку літ. А-5 за адресою: АДРЕСА_5 9 АДРЕСА_6 .

4.8. Право власності ОСОБА_1 на нежитлові приміщення підвалу № 22-51,1-го поверху № 29,31,34,35,37-42 загальною площею 336, 4 кв. м. в житловому будинку літ. А-5 за адресою: АДРЕСА_7 виникає з моменту набрання чинності мирової угоди та проведення державної реєстрації права власності у відповідності до чинного законодавства. Боржник зобов`язаний передати за актом приймання-передачі зазначене майно на протязі 10 (десяти) днів з моменту набрання чинності мирової угоди.

4.9. З моменту виникнення права власності на зазначене у п. 4.7. майно, ОСОБА_1 не має майнових претензій та вимог до Боржника, Боржник не має жодних зобов`язань перед ОСОБА_1 .

4.10. Всі витрати пов`язані з оформленням переходу права власності на майно несе ОСОБА_1 .

5. ПОЛОЖЕННЯ ПРО ВИКОНАННЯ БОРЖНИКОМ ЗОБОВ`ЯЗАНЬ

5.1. Оплата грошових вимог Кредиторів здійснюється Боржником в порядку і строки, передбачені розділом 4 даної мирової угоди, шляхом перерахування грошових коштів на рахунки Кредиторів у банківських установах.

5.2. У разі невиконання Боржником зобов`язань, прийнятих на себе відповідно до цієї мирової угоди, її може бути розірвано в порядку та з настанням наслідків, передбачених статтею 82 Закону України Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом .

5.3.Відповідальність Боржника перед Кредиторами за невиконання зобов`язань наступає відповідно до чинного законодавства України.

5.4. З моменту затвердження цієї Мирової угоди ухвалою господарського суду Харківської області дія мораторію на задоволення грошових вимог кредиторів припиняється.

5.5. Вимоги кредиторів, за якими зроблено розрахунки згідно з умовами мирової угоди, вважаються погашеними.

6. УМОВИ НАБРАННЯ ЧИННОСТІ МИРОВОЇ УГОДИ

6.1. Протягом 5 (п`яти) днів з дня погодження, схвалення та підписання мирової угоди комітетом кредиторів, заставним кредитором та Боржником, арбітражний керуючий, ліквідатор ТОВ Інтерхім подає її на затвердження до господарського суду Харківської області, у провадженні якого знаходиться справа № 5023/4190/12.

6.2. Розірвання мирової угоди господарським судом щодо окремого кредитора не тягне її розірвання щодо інших кредиторів.

6.3. У разі визнання мирової угоди недійсною або її розірвання вимоги кредиторів. щодо яких були надані відстрочка та/або розстрочка платежів або прощення (списання) боргів, відновлюється в повному розмірі у незадоволеній частині.

6.4. Визнання мирової угоди недійсною чи розірвання мирової угоди є підставою для поновлення провадження у справі про банкрутство, про що господарським судом виноситься ухвала.

6.5.Мирова угода набирає чинності з дня її затвердження господарським судом і є обов`язковою для Боржника, Кредиторів та Заставного кредитора.

6.6. Одностороння відмова від мирової угоди не допускається.

6.7. Після затвердження мирової угоди господарським судом Харківської області припиняється провадження у справі № 5023/4190/12 про банкрутство ТОВ Інтерхім .

Арбітражний керуючий,

ліквідатор ТОВ Інтерхім


С.О. Саутенко

Комітет кредиторів в особі

голови Комітету кредиторів


О.О Бугай

Заставний кредитор


Р.В. Галіч

Припинити дію мораторію на задоволення вимог кредиторів, який було введено ухвалою господарського суду Харківської області від 20.09.2012 р.

Закрити провадження у справі № 5023/4190/12 про банкрутство - Товариство з обмеженою відповідальністю "Інтерхім" код ЄДРПОУ 30881963.

Вимоги конкурсних кредиторів відповідно до ч. 4 ст. 83 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", які не були заявлені в установлений цим Законом строк або відхилені господарським судом, вважаються погашеними, а виконавчі документи за відповідними вимогами визнаються такими, що не підлягають виконанню.

Протягом п`яти днів з дня затвердження господарським судом мирової угоди керуючий ліквідатор повідомляє про це орган або посадову особу органу, до компетенції якого належить призначення керівника (органів управління) боржника, у разі потреби забезпечує проведення зборів чи засідання відповідного органу та продовжує виконувати повноваження керівника (органів управління) боржника до призначення в установленому порядку керівника (органів управління) боржника.

Ухвалу направити розпоряднику майна, боржнику, кредиторам, державному реєстратору, ВДВС головного управління юстиції в Харківській області, державному органу з питань банкрутства.

Ухвала набирає законної сили з моменту її оголошення, тобто з 17.10.2019 р. та може бути пред`явлена до виконання протягом трьох років, тобто до 18.10.2022 року.

Стягувачами за даною ухвалою є кредитори:

ОСОБА_7 Володимирович Ідентифік.номер НОМЕР_3 Адреса: АДРЕСА_1

ОСОБА_3 ІПН НОМЕР_4 Адреса:

АДРЕСА_2

ТОВ "Анграм - Спецбуд" (ідентифік. код 33291659 адреса: АДРЕСА_8 Харків, АДРЕСА_9 .Серпова, 4)

ТОВ "Алко - Бест" (ідентифік. код 32436606 адреса: 61166, м. Харків, вул. Бакуліна, 11, к. 516)

ТОВ "Хімтехкомплект Харків" (ідентифік. код 31995523 адреса: 61145, м. Харків, вул.Космічна, 22, кімн. 114)

ТОВ "Анграм - Холдинг" (ідентифік. код 33410589 адреса: 61166, м. Харків, вул.Бакуліна, 11, к. 512-А)

ТОВ "АГ Ріелті" (ідентифік. код 36222698 адреса: 61145, м. Харків,вул. Космічна, 22, кімн. 114)

ОСОБА_1 (ідентифікаційний номер НОМЕР_6 , адреса: АДРЕСА_3 (заставний кредитор)

Боржником за даною ухвалою є - Товариство з обмеженою відповідальністю "Інтерхім" код ЄДРПОУ 30881963, адреса: 61166, Харківська обл., місто Харків, вул. Бакуліна, будинок 9/13

Ухвала може бути оскаржена в строки, передбачені ст. 256 ГПК України, шляхом подачі апеляційної скарги.

Суддя В.О. Усатий

Дата ухвалення рішення17.10.2019
Оприлюднено25.10.2019
Номер документу85152289
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5023/4190/12

Ухвала від 17.10.2019

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 17.10.2019

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 24.09.2019

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 17.09.2019

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 17.09.2019

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 30.07.2019

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 30.07.2019

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 11.07.2019

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 11.07.2019

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 27.05.2019

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні