Ухвала
від 18.10.2019 по справі 523/6450/19
СУВОРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 523/6450/19

Провадження №2/523/3137/19

У Х В А Л А

"18" жовтня 2019 р.

Суворовський районний суд м.Одеси у складі:

головуючої судді - Середи І.В.,

за участю секретаря - Щербан О.Д.,

розглянувши цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Першого Суворовського відділу державної виконавчої служби м. Одеси Головного територіального управління юстиції в Одеській області про скасування арешту нерухомого майна,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні суду знаходиться справа за позовною заявою ОСОБА_1 до Першого Суворовського відділу державної виконавчої служби Одеського міського управління юстиції та просив скасувати арешт нерухомого майна, а саме ј частини квартири АДРЕСА_1 , у зв`язку з неможливістю позивачем розпоряджатися своєю власністю, оскільки знищено виконавчого провадження, в рамках якого накладено арешт..

Ухвалою судді від 26.04.2019 р. у справі відкрито провадження та визначено порядок розгляду справи в порядку спрощеного провадження без виклику сторін та роз`ясненням права на подання відзиву і відповіді на відзив.

На адресу позивача двічі направлялись копію ухвали, позов з додатками, однак доказів про отримання відповідачем копії позову з додатками в матеріалах справи відсутні.

Як визначено нормами ч.1,2,3 ст.274 ЦПК України у порядку спрощеного позовного провадження розглядаються справи: 1) малозначні справи; 2) що виникають з трудових відносин; 3) про надання судом дозволу на тимчасовий виїзд дитини за межі України тому з батьків, хто проживає окремо від дитини, у якого відсутня заборгованість зі сплати аліментів та якому відмовлено другим із батьків у наданні нотаріально посвідченої згоди на такий виїзд. У порядку спрощеного позовного провадження може бути розглянута будь-яка інша справа, віднесена до юрисдикції суду, за винятком справ, зазначених у частині четвертій цієї статті. При вирішенні питання про розгляд справи в порядку спрощеного або загального позовного провадження суд враховує: 1) ціну позову; 2) значення справи для сторін; 3) обраний позивачем спосіб захисту; 4) категорію та складність справи; 5) обсяг та характер доказів у справі, в тому числі чи потрібно у справі призначити експертизу, викликати свідків тощо; 6) кількість сторін та інших учасників справи; 7) чи становить розгляд справи значний суспільний інтерес; 8) думку сторін щодо необхідності розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження.

За нормами ч.1 ст.279 ЦПК України розгляд справи у порядку спрощеного позовного провадження здійснюється судом за правилами, встановленими цим Кодексом для розгляду справи в порядку загального позовного провадження, з особливостями, визначеними у цій главі.

Згідно з положеннями ч.5 ст.279 ЦПК України, суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін..

Виходячи із вимог вказаних норм та відсутність доказів про отримання відповідачем копії позову з додатками, ненадходження відзиву від відповідача, суд прийшов до висновку про необхідність проведення у справі судового засідання з викликом учасників справи.

Керуючись ст.ст.260,261,274,279 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Призначити у справі за позовом ОСОБА_1 до Першого Суворовського відділу державної виконавчої служби м. Одеси Головного територіального управління юстиції в Одеській області про скасування арешту нерухомого майна судовий розгляд з викликом учасників справи в судове засідання, яке відбудеться 21 листопада 2019 року на 12 год. 30 хв. в залі судових засідань №9 в приміщенні Суворовського районного суду м. Одеси (вул. Чорноморського козацтва, 68, м. Одеса).

Ухвала набирає законної сили негайно з моменту підписання.

Ухвала окремо від рішення суду не підлягає оскарженню.

Суддя:

Дата ухвалення рішення18.10.2019
Оприлюднено25.10.2019
Номер документу85160703
СудочинствоЦивільне
Сутьскасування арешту нерухомого майна

Судовий реєстр по справі —523/6450/19

Ухвала від 25.11.2019

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Середа І. В.

Ухвала від 18.10.2019

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Середа І. В.

Ухвала від 26.04.2019

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Середа І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні