Ухвала
від 23.10.2019 по справі 751/7776/19
НОВОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРНІГОВА

Справа№751/7776/19

Провадження №1-кс/751/3216/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

23 жовтня 2019 року місто Чернігів

Слідчий суддяНовозаводського районногосуду м.Чернігова ОСОБА_1

за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 ,

слідчого ОСОБА_3

розглянувши клопотання заступника начальника першого ВРКП слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Чернігівській області ОСОБА_3 про проведення обшуку

В С Т А Н О В И В :

Заступник начальника першого ВРКП слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Чернігівській області майор податкової міліції ОСОБА_3 звернувся до суду із клопотанням про проведення обшуку в квартирі за адресою: АДРЕСА_1 , яка належить на праві власності ОСОБА_4 .

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримав, посилаючись на обставини викладені в клопотанні та долучені до нього документи.

Заслухавши думку слідчого, вивчивши матеріалами справи, слідчий суддя, дійшов висновку що клопотання про дозвіл на проведення обшуку в квартирі за адресою: АДРЕСА_1 , підлягає задоволенню з наступних підстав.

Судом встановлено, що слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Чернігівській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 32019270000000053 від 27.08.2019 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 212 КК України.

Згідно відомостей з державного реєстру речових прав на нерухоме майно, квартира за адресою: АДРЕСА_1 належить на праві власності ОСОБА_4 .

Враховуюче викладене, слідчий суддя дійшов висновку, що слідчим доведено наявність достатніх підстав вважати, що в даній квартирі можуть знаходитись речі та документи, які мають значення для досудового розслідування, тому клопотання підлягає задоволенню.

На підставі викладеного, керуючись статтями 234-236 КПК України, слідчий суддя

УХВАЛИВ:

Клопотання заступника начальника першого ВРКП слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Чернігівській області ОСОБА_3 про проведення обшуку задовольнити.

Надати дозвіл прокурорам прокуратури Чернігівської області ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , слідчим СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_3 , ОСОБА_14 на проведення обшуку в квартирі за адресою: АДРЕСА_1 , яка належить на праві власності ОСОБА_4 , з метою відшукання та вилучення первинних документів (на паперових, магнітних та електронних носіях) за період 2016-2019, щодо фінансово-господарських операцій від імені: ТОВ «Авіоніка-Транс» (код ЄДРПОУ 40891339), ТОВ «Малинка Маркет» (код ЄДРПОУ 39941040), ТОВ «АЗЗАМ» (код ЄДРПОУ 41393118), ТОВ «Ланторгсервіс» (код ЄДРПОУ 42373841), ФОП ОСОБА_15 (рнокпп НОМЕР_1 ), ФОП ОСОБА_16 (рнокпп НОМЕР_2 ), кліше, штампів, печаток та бланків зазначених СГД; аркушів паперу з відбитками печаток суб`єктів господарювання; банківських карток, документів, щодо відкриття та користування банківськими рахунками, банківськими скриньками, електронних ключів до системи «Клієнт-банк», грошових коштів, що використовуються для вчинення кримінального правопорушення, а саме: не облікованих по бухгалтерському обліку та отриманих злочинним шляхом; чорнових записів, які свідчать про ведення подвійного обліку результатів діяльності суб`єктів господарювання, чорнових записів з фактичними даними щодо обсягів закупівлі ТМЦ та виплачених (отриманих) готівкових коштів, чорнових записів по формуванню завищених сум податкового кредиту з податку на додану вартість, що можуть свідчити про протиправну діяльність, підроблених документів, речей та предметів, що мають значення для досудового розслідування та можуть бути доказами під час судового розгляду, які самі по собі та в сукупності з іншими доказами мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні.

Надати дозвіл на копіювання інформації, що міститься в інформаційних (автоматизованих) системах, телекомунікаційних системах, інформаційно-телекомунікаційних системах, їх невід`ємних частинах, електронних інформаційних системах або їх частинах, мобільних терміналах систем зв`язку якими користуються працівники вказаних підприємств та особи, які фактично контролюють діяльність зазначених підприємств, а якщо доступ до них буде обмежуватись їх власником, володільцем або утримувачем чи буде пов`язаний з подоланням систем логічного захисту на вилучення інформаційних (автоматизованих) систем, телекомунікаційних систем, інформаційно-телекомунікаційних систем, їх невід`ємних частин, електронних інформаційних систем або їх частин, мобільних терміналів систем зв`язку.

Ухвала слідчого судді підлягає виконанню не пізніше одного місяця з дня постановлення ухвали.

Ухвала не оскаржується, заперечення можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий cуддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення23.10.2019
Оприлюднено22.02.2023
Номер документу85178170
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про проведення обшуку житла чи іншого володіння особи

Судовий реєстр по справі —751/7776/19

Ухвала від 13.01.2020

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Ченцова С. М.

Ухвала від 23.10.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Ченцова С. М.

Ухвала від 23.10.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Ченцова С. М.

Ухвала від 23.10.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Ченцова С. М.

Ухвала від 23.10.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Ченцова С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні