Ухвала
від 28.10.2019 по справі 640/20553/19
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1 У Х В А Л А

про повернення заяви

28 жовтня 2019 року м. Київ № 640/20553/19

Суддя Окружного адміністративного суду міста Києва Вовк П.В., розглянувши матеріали заяви та додані до неї документи Головного управління ДПС у м. Києві до товариства з обмеженою відповідальністю Мамас Фільм Продакшен про підтвердження обґрунтованості умовного адміністративного арешту майна платника податків, -

В С Т А Н О В И В:

Головне управління ДПС у м. Києві звернулось 25 жовтня 2019 року о 15 год. 21 хв. із заявою до товариства з обмеженою відповідальністю Мамас Фільм Продакшен про підтвердження обґрунтованості умовного адміністративного арешту майна товариства з обмеженою відповідальністю Мамас Фільм Продакшен (код за ЄДРПОУ 37985835), застосованого рішенням керівника контролюючого органу.

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 25 жовтня 2019 року вказану вище заяву залишено без руху та встановлено строк на усунення недоліків до 09 години 30 хвилин 28 жовтня 2019 року шляхом надання оригіналу документу про сплату судового збору у розмірі 1 921, 00 грн. за подання заяви про підтвердження обґрунтованості умовного адміністративного арешту майна платника податків.

У встановлений судом строк, представником Головного управління ДПС у м. Києві подано клопотання про усунення недоліків, в якому заявник просив відкрити провадження.

Між тим, до такого клопотання не додано документи про сплати судового збору.

Клопотання чи заяви про продовження процесуального строку, встановленого судом, або про неможливість виконати ухвалу суду із обґрунтуванням поважних причин до суду не надходили.

За правилами ч. 3 статті 283 Кодексу адміністративного судочинства України (далі також - КАС України), у разі недотримання вимог частини другої цієї статті суд повідомляє про це заявника та надає йому строк, але не більше ніж 24 години, для усунення недоліків.

Невиконання вимог суду в установлений строк тягне за собою повернення заявнику заяви та доданих до неї документів.

Повернення заяви не є перешкодою для повторного звернення з нею до суду після усунення її недоліків, але не пізніше ніж протягом 48 годин з моменту встановлення обставин, що зумовлюють звернення до суду.

Оскільки вищевказані обставини перешкоджають прийняттю заяви до провадження суду, вона підлягає поверненню Головному управлінню ДПС у м. Києві.

На підставі викладеного, керуючись статтями 243, 248, 283 КАС України, суддя -

У Х В А Л И В:

Повернути Головному управлінню ДПС у м. Києві заяву про підтвердження обґрунтованості умовного адміністративного арешту майна платника податків товариства з обмеженою відповідальністю Мамас Фільм Продакшен та додані до неї матеріали.

Роз`яснити заявнику, що повернення заяви не є перешкодою для повторного звернення з нею до суду після усунення її недоліків, але не пізніше ніж протягом 48 годин з моменту встановлення обставин, що зумовлюють звернення до суду.

Ухвала суду, відповідно до ч. 2 статті 256 КАС України, набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала суду може бути оскаржена до суду апеляційної інстанції протягом 15 днів за правилами, встановленими статтями 293-297 КАС України.

Відповідно до п/п. 15.5 п. 15 Розділу VII Перехідні положення КАС України в редакції Закону №2147-VIII, до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а матеріали справ витребовуються та надсилаються судами за правилами, що діяли до набрання чинності цією редакцією Кодексу.

Суддя П.В. Вовк

Дата ухвалення рішення28.10.2019
Оприлюднено29.10.2019
Номер документу85221140
СудочинствоАдміністративне
Сутьпідтвердження обґрунтованості умовного адміністративного арешту майна платника податків

Судовий реєстр по справі —640/20553/19

Ухвала від 25.10.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Вовк П.В.

Ухвала від 28.10.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Вовк П.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні