Ухвала
від 28.10.2019 по справі 826/16078/15
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1 У Х В А Л А

про заміну сторони виконавчого провадження

28 жовтня 2019 року м. Київ № 826/16078/15

Окружний адміністративний суд міста Києва у складі судді Каракашьяна С.К., розглянувши заяву про заміну сторони виконавчого провадження по адміністративній справі

за позовомУправління Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Києві дотовариства з обмеженою відповідальністю "Олімпія Будсервіс" простягнення заборгованості,

В С Т А Н О В И В :

Постановою Окружного адміністративного суду м. Києва від 28.09.2015 у справі №826/16078/15 позов задоволено повністю, стягуто з товариства з обмеженою відповідальністю "Олімпія Будсервіс" (04070, м.Київ, вул. Спаська, буд. 11, ЄДРПОУ 34427991) на користь Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у місті Києві заборгованість зі сплати страхових внесків у розмірі 1002 (одна тисяча дві) грн. 24 коп.

19 січня 2016 року Окружним адміністративним судом м. Києва виданий виконавчий лист на виконання рішення в адміністративній справі №826/16078/15.

Разом з тим, через відділ документального обігу, контролю та забезпечення розгляду звернень громадян (канцелярію) Окружного адміністративного суду міста Києва від представника Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у м. Києві надійшла заява про заміну сторони виконавчого провадження.

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 17.10.2019 призначено судове засідання щодо розгляду заяви Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в м. Києві.

Згідно частини першої статті 379 Кодексу адміністративного судочинства України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Відповідно до частини другої статті 379 Кодексу адміністративного судочинства України суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, які звернулися з поданням (заявою), та учасників справи. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Частиною четвертою статті 379 Кодексу адміністративного судочинства України передбачено, положення цієї статті застосовуються також у випадку необхідності заміни боржника або стягувача у виконавчому листі до відкриття виконавчого провадження.

В обґрунтування своєї заяви, Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в м. Києві вказує, що відповідно до Прикінцевих та перехідних положень Закону України Про загальнообов`язкове державне соціальне страхування проведена реорганізація Фондів соціального страхування, зокрема, утворено Фонд соціального страхування України реорганізувавши шляхом злиття Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України та Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Відповідно до пункту 5 Прикінцевих та перехідних положень Закону України Про загальнообов`язкове державне соціальне страхування Фонд соціального страхування України та його робочі органи є правонаступниками Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України, його виконавчої дирекції, управлінь виконавчої дирекції цього Фонду в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі, відділень у районах і містах обласного значення, а також Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, його виконавчої дирекції, відділень цього Фонду в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі та їх робочих органів.

З огляду на вищевикладені обставини, суд приходить до висновку про необхідність заміни стягувача у виконавчому листі, виданого 19 січня 2016 року в адміністративній справі №826/16078/15.

Керуючись статтями 379 Кодексу адміністративного судочинства України, Окружний адміністративний суд міста Києва, -

УХВАЛИВ:

Замінити первинного стягувача у виконавчому листі, виданого 19 січня 2016 року в адміністративній справі №826/16078/15 з Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Києві (03113, м. Київ, пров. Артилерійський, 7-9, код ЄДРПОУ 25884905) на Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в м. Києві (03062, м. Київ, пр-т Перемоги, 92/2, ЄДРПОУ 41312290).

Ухвала набирає законної сили відповідно до частини першої статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України.

Відповідно до частини третьої статті 379 Кодексу адміністративного судочинства України ухвалу суду за результатами вирішення питання про заміну сторони виконавчого провадження може бути оскаржено в порядку, встановленому цим Кодексом.

Суддя Каракашьян С.К.

Дата ухвалення рішення28.10.2019
Оприлюднено01.11.2019
Номер документу85302050
СудочинствоАдміністративне
Сутьзаміну сторони виконавчого провадження по адміністративній справі за позовомУправління Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Києві дотовариства з обмеженою відповідальністю "Олімпія Будсервіс" простягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —826/16078/15

Ухвала від 28.10.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Каракашьян С.К.

Ухвала від 17.10.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Каракашьян С.К.

Ухвала від 27.12.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Костенко Д.А.

Ухвала від 11.08.2015

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Нагорянський С.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні