Ухвала
від 30.10.2019 по справі б24/11-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

30.10.2019 Справа № Б24/11-10

Суддя господарського суду Дніпропетровської області Владимиренко І.В. розглянувши справу

Кредитори:

1. ТОВ "ЕНЕРГО-МИГ", м. Дніпро

2. ТОВ "ВЧК", м. Донецьк

3. ТОВ "Фірма "АЛЬФА-ІМПЕКС", м . Донецьк

4. ТОВ "Енерго-Інвест", м. Дніпро

5. ПП "Толедо", м. Дніпро

6. ВАТ "Дніпропетровський електромеханічний завод", м. Дніпро

7. ТОВ "ЛИК", м. Донецьк

8. ТОВ "Компанія ГОНОРАНТ", м. Донецьк

9. ПП "ОМАКС", м. Дніпро

10. ТОВ "Олександрійська енергетична компанія", м. Олександрія

11. ПАТ "Банк Форум", м. Київ в особі Криворізької філії ПАТ "Банк Форум", м.Кривий Ріг

12. ТОВ "ФЛЕШ КОНСАЛТ", м. Дніпро

Боржник: Товариство з обмеженою відповідальністю "Континенталь-Енерго" (49005, м. Дніпро, вул. Обручева, 17; код ЄДРПОУ 32405714)

про визнання банкрутом

Представники:

від ТОВ "Промислова інвестиційна компанія "Енерго-Інвест" представник Бедрінець А.І. дов. № 19 від 12.02.19р.

від ТОВ "ФК "Інвестохіллс Веста" представник не з`явився

від боржника ліквідатор Ткаченко Д.В. посв. № 1057 від 04.07.13р.

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського суду від 10.09.19р. призначено засідання суду на 30.10.2019р. 10:30год. Продовжено строк ліквідаційної процедури Товаривства з обмеженою відповідальністю "Континенталь-Енерго"та повноважень ліквідатора Товаривства з обмеженою відповідальністю "Континенталь - Енерго" арбітражного керуючого Ткаченко Д.В. до дати судового засідання до 30.10.2019 року. Зобов`язано ліквідатора - надати суду звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс, реєстр вимог кредиторів, всі документи, що підтверджують проведення ліквідаційної процедури, повідомити всіх виявлених кредиторів про час і місце судового засідання, докази повідомлення надати суду.

Ухвалою господарського суду від 23.10.19р. заяву ТОВ "Фінансова компанія "Інвестохіллс Веста" № б/н від 10.10.19р. про заміну кредитора у справі прийняти до розгляду в судовому засіданні, яке призначено на 30.10.2019р. о 10:30 год.

28.10.19р. до суду від ліквідатора надійшло клопотання № 01-34/02-73 від 25.10.19р. про продовження строку ліквідаційної процедури та повноважень ліквідатора на 3 місяці. Судом клопотання прийнято до розгляду.

В засіданні оголошено вступну та резолютивну частини ухвали.

Розглянувши в судовому засіданні 28.05.19р. клопотання ліквідатора № 01-34/02-73 від 25.10.19р. про продовження строку ліквідаційної процедури та повноважень ліквідатора на 3 місяці, заслухавши присутніх учасників провадження у справі про банкрутство, господарський суд встановив наступне.

В судовому засіданні ліквідатор зазначив наступне, що 25.10.2019р. ліквідатором було скликано та проведено засідання комітету кредиторів ТОВ "Континенталь-Енерго", на котрому ліквідатор доповів про неможливість на теперішній час з об`єктивних причин завершити ліквідаційну процедуру, а саме: на теперішній час на ліквідаційному рахунку банкрута ТОВ Континенталь-Енерго обліковуються грошові кошти, які отримані від реалізації майна Банкрута (дебіторської заборгованості), та які за попередніми рішеннями комітету кредиторів ліквідатором повинен перерахувати кредитору ПАТ Банк Форум в рахунок часткового погашення кредиторських вимог.

Всі спроби ліквідатора перерахувати грошові кошти, які отримані від реалізації майна Банкрута (дебіторської заборгованості), на користь кредитора ПАТ Банк Форум виявилися безрезультатними, про що було зазначено комітету кредиторів раніше (ПАТ Банк Форум не реагував на звернення ліквідатора щодо надання своїх банківських реквізитів, перераховані ліквідатором грошові кошти на користь ПАТ Банк Форум поверталися на ліквідаційний рахунок банкрута, з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань стало відомо, що кредитора ПАТ Банк Форум припинено як юридичну особу та інше).

Ліквідатором було отримано від ТОВ Фінансова компанія Інвестохіллс Веста заяву про внесення до реєстру відомостей про заміну кредитора вих. №б/н від 30.09.2019р., в котрій останнє просило ліквідатора внести до реєстру вимог кредиторів Банкрута зміни, шляхом заміни кредитора ПАТ БАНК ФОРУМ на ТОВ Фінансова компанія Інвестохіллс Веста .

Ліквідатором в свою чергу було підготовлено та направлено ТОВ Фінансова компанія Інвестохіллс Веста відповідь на вищезазначену заяву.

Ліквідатором було отримано від ТОВ Фінансова компанія Інвестохіллс Веста заяву заміну кредитора у справі №б/н від 10.10.2019р., якою в тому числі ТОВ Фінансова компанія Інвестохіллс Веста просить господарський суд замінити кредитора ПАТ БАНК ФОРУМ на ТОВ Фінансова компанія Інвестохіллс Веста .

З урахуванням вищезазначеної отриманої інформації, комітет кредиторів одноголосно прийняв рішення зобов`язати ліквідатора звернутися до господарського суду Дніпропетровської області з клопотанням про продовження строку ліквідаційної продери на 3 місяці (протокол засідання комітету кредиторів від 25.10.19р.).

Відповідно до ч.2 ст. 119 ГПК України встановлений судом процесуальний строк може бути продовжений судом за заявою учасника справи, поданою до закінчення цього строку, чи з ініціативи суду.

Враховуючи вищевикладене, господарський суд вирішив клопотання ліквідатора № 01-34/02-73 від 25.10.19р. про продовження строку ліквідаційної процедури та повноважень ліквідатора на 3 місяці задовольнити.

Продовжити строк ліквідаційної процедури ТОВ "Континенталь-Енерго" та повноважень ліквідатора ТОВ "Континенталь - Енерго" арбітражного керуючого Ткаченко Д.В. на 3 місяці.

Також, в судовому засіданні господарським судом розглянуто заяву ТОВ "Фінансова компанія "Інвестохіллс Веста" № б/н від 10.10.19р. про заміну кредитора у справі, заслухано присутніх учасників провадження у справі про банкрутство та встановлено, що ТОВ "Фінансова компанія "Інвестохіллс Веста" не надано до своєї заяви всіх витребуваних судом документів.

Присутній в судовому засіданні представник ТОВ "Фінансова компанія "Інвестохіллс Веста" просив суд оголосити перерву для надання додаткових документів до заяви на зо звилин.

Господарським судом за проханням представника ТОВ "Фінансова компанія "Інвестохіллс Веста" в судовому засіданні було оголошено перерву на 30 хвилин до 30.10.19р. о 12:00 год. для надання документів, але представник ТОВ "Фінансова компанія "Інвестохіллс Веста" після перерви не з`явився та не надав відповідних документів до заяви.

Враховуючи вищенаведене, господарський суд вирішив відкласти судове засідання з розгляду заяви ТОВ "Фінансова компанія "Інвестохіллс Веста" № б/н від 10.10.19р. про заміну кредитора у справі на 06.11.2019р. о 10:45 год. для витребування від ТОВ "Фінансова компанія "Інвестохіллс Веста" додаткових документів.

Керуючись ст. ст. 60, 61 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. ст. 119, 121, 216, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання ліквідатора № 01-34/02-73 від 25.10.19р. про продовження строку ліквідаційної процедури та повноважень ліквідатора на 3 місяці задовольнити.

Продовжити строк ліквідаційної процедури ТОВ "Континенталь-Енерго" та повноважень ліквідатора ТОВ "Континенталь - Енерго" арбітражного керуючого Ткаченко Д.В. на 3 місяці.

Відкласти судове засідання з розгляду заяви ТОВ "Фінансова компанія "Інвестохіллс Веста" № б/н від 10.10.19р. про заміну кредитора у справі на 06.11.2019р. о 10:45 год.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Дніпропетровської області, зал судового засідання 2-201.

Зобов`язати:

Кредиторів - надати суду заперечення на заяву ТОВ "Фінансова компанія "Інвестохіллс Веста" про заміну кредитора, надати суду докази надсилання заперечень на заяву ТОВ "Фінансова компанія "Інвестохіллс Веста" про заміну кредитора всім учасникам провадження у справі про банкрутство.

Ліквідатора - повідомити всіх учасників провадження у справі про банкрутство про час і місце судового засідання, докази повідомлення надати суду.

ТОВ "Фінансова компанія "Інвестохіллс Веста" - надати суду нормативне та документальне обґрунтування поданої до суду заяви про заміну кредитора, всі документальні докази в підтвердження відступлення права вимоги (оригінали для огляду) в тому числі акт приймання - передачі документів відповідно до п. 5 договору про відступлення прав вимоги № 0002/19/11 від 29.03.19р., належним чином засвідчений повний текст статуту ТОВ "Фінансова компанія "Інвестохіллс Веста" (оригінал для огляду).

Явку в судове засідання учасників провадження у справі про банкрутство, ТОВ "Фінансова компанія "Інвестохіллс Веста" визнати обов`язковою.

Ухвали, постановлені судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями) та не підлягає оскарженню.

Ухвала підписана 30.10.2019р.

Копію ухвали направити кредиторам, ліквідатору, ТОВ "Фінансова компанія "Інвестохіллс Веста".

Попередити учасників справи про банкрутство, що відповідно до ст. 135 Господарського процесуального кодексу України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, зокрема, за ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу; за умисне невиконання рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню наступає кримінальна відповідальність за ст. 382 Кримінального кодексу України.

Відповідно до ч. 9 ст. 80 Господарського процесуального кодексу України копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи. Суд не бере до уваги відповідні докази у разі відсутності підтвердження надсилання (надання) їх копій іншим учасникам справи, крім випадку, якщо такі докази є у відповідного учасника справи або обсяг доказів є надмірним, або вони подані до суду в електронній формі, або є публічно доступними.

Суддя І.В.Владимиренко

Дата ухвалення рішення30.10.2019
Оприлюднено04.11.2019
Номер документу85327819
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б24/11-10

Ухвала від 16.01.2020

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 09.12.2019

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 06.11.2019

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 30.10.2019

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 23.10.2019

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 10.09.2019

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 28.05.2019

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 25.04.2019

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 20.03.2019

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

Ухвала від 18.12.2018

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні