Ухвала
від 24.10.2019 по справі 910/14445/18
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-В, тел. (044) 284-18-98, E-mail: inbox@ki.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

м. Київ

24.10.2019Справа № 910/14445/18

Суддя Господарського суду міста Києва Привалов А.І. , розглянувши

за участю секретаря судового засідання Мазур В.М. у відкритому судовому засіданні

заяву товариства з обмеженою відповідальністю "Науково-виробниче

об`єднання "Екософт"

до основного боржника - Акціонерного товариства Київенерго

до субсидіарного боржника - Акціонерного товариства ДТЕК Київські Електромережі

про заміну сторони виконавчого провадження

у справі № 910/14445/18

за позовом товариства з обмеженою відповідальністю "Науково-виробниче

об`єднання "Екософт"

до публічного акціонерного товариства "Київенерго"

про стягнення 1 276 130,00 грн.

Представники учасників справи:

від заявника (позивача): Костецька П.О., довіреність № 17/10/19 від 17.10.2019;

від АТ К.Енерго (відповідача): Плахотнюк Я.В., довіреність № 19010201 від 02.01.2019;

від ПрАТ ДТЕК Київські Електромережі (зацікавлена особа): Момотюк Л.І . , довіреність № 19060501 від 05.06.2019.

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Науково-виробниче об`єднання "Екософт" звернулося до Господарського суду міста Києва з позовом до публічного акціонерного товариства "Київенерго" про стягнення 1 276 130,00 грн.

Рішенням Господарського суду міста Києва від 07.02.2019 позов задоволено повністю. Стягнуто з публічного акціонерного товариства "Київенерго" (04050, м. Київ, вул. Мельникова, 31; ідентифікаційний код 00131305) на користь товариства з обмеженою відповідальністю "Науково-виробниче об`єднання "Екософт" (08200, Київська обл., м. Ірпінь, вул. Покровська, 1-Ї; ідентифікаційний код 31749798) основний борг у сумі 1 276 130 грн. та витрати по сплаті судового збору в сумі 19 141 грн. 95 коп.

20.05.2019 на виконання рішення видано відповідний наказ.

11.10.2019 через канцелярію Господарського суду міста Києва від позивача надійшла заява про заміну сторони виконавчого провадження, в якій просить суд замінити назву Акціонерного товариства "Київенерго" на Акціонерне товариство К.Енерго , а також замінити боржника - Публічне акціонерне товариство Київенерго на двох боржників - Акціонерне товариство К.Енерго , як основного боржника, та Приватне акціонерне товариство ДТЕК Київські електромережі , як субсидіарного боржника.

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 15.10.2019 розгляд заяви призначено на 24.10.2019.

22.10.2019 від заявника через канцелярію суду надійшла заява про долучення документів до матеріалів справи.

23.10.2019 від ПрАТ ДТЕК Київські Електромережі через канцелярію суду надійшло клопотання про продовження строку на подачу пояснень та письмові пояснення.

24.10.2019 від ПрАТ ДТЕК Київські Електромережі через канцелярію суду надійшло клопотання про відкладення розгляду справи та додаткові пояснення.

Присутній у судовому засіданні 24.10.2019 представник позивача підтримав вимоги в повному обсязі з підстав, зазначених у заяві.

Представник АТ К.Енерго заперечив проти задоволення заяви та подав заперечення на заяву для долучення до матеріалів справи.

Представник ПрАТ ДТЕК Київські Електромережі заперечив проти задоволення заяви та просив відкласти розгляд справи.

Суд відмовив у задоволенні клопотання представника ПрАТ ДТЕК Київські Електромережі про відкладення розгляду справи оскільки суд обмежений процесуальними строками розгляду даної заяви визначеними у ч. 3 ст. 334 ГПК України.

Розглянувши подану заяву, суд встановив наступні обставини.

Як вбачається з наявної в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань інформації, відбулась зміна найменування Акціонерне товариство "Київенерго" на Акціонерне товариство К.Енерго .

Тож, суд вважає за необхідне змінити найменування боржника - з Акціонерного товариства "Київенерго" на Акціонерне товариство К.Енерго , у зв`язку із чим заява товариства з обмеженою відповідальністю "Науково-виробниче об`єднання "Екософт" в цій частині підлягає задоволенню.

Відповідно до ч. 1-3 ст. 334 Господарського процесуального кодексу України, у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження суд замінює таку сторону її правонаступником. Заяву про заміну сторони її правонаступником може подати сторона (заінтересована особа), державний або приватний виконавець. Суд розглядає заяву про заміну сторони її правонаступником у десятиденний строк з дня її надходження до суду у судовому засіданні з повідомленням учасників справи та заінтересованих осіб. Неявка учасників справи та інших осіб не є перешкодою для вирішення питання про заміну сторони виконавчого провадження.

У відповідності до ч. 5 ст. 15 Закону України "Про виконавче провадження" у разі вибуття однієї із сторін виконавець за заявою сторони, а також заінтересована особа мають право звернутися до суду із заявою про заміну сторони її правонаступником. Для правонаступника усі дії, вчинені до його вступу у виконавче провадження, є обов`язковими тією мірою, якою вони були б обов`язковими для сторони, яку правонаступник замінив.

Відповідно до положень ст. 52 Господарського процесуального кодексу України у разі смерті або оголошення фізичної особи померлою, припинення юридичної особи шляхом реорганізації (злиття, приєднання, поділу, перетворення), заміни кредитора чи боржника в зобов`язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідного учасника справи на будь-якій стадії судового процесу. Усі дії, вчинені в судовому процесі до вступу у справу правонаступника, обов`язкові для нього так само, як вони були обов`язкові для особи, яку правонаступник замінив. Про заміну або про відмову в заміні учасника справи його правонаступником суд постановляє ухвалу.

У розумінні положень наведеної норми процесуальне правонаступництво передбачено не лише у зв`язку зі смертю (оголошенням померлою) фізичної особи та реорганізацією суб`єкта господарювання, айв інших передбачених законом випадках, у тому числі в разі заміни кредитора або боржника у зобов`язанні (відповідно до ст. ст. 512, 520 Цивільного кодексу України. Процесуальне правонаступництво у розумінні положень ст.52 ГПК України допускається на будь-якій стадії судового процесу, у тому числі на стадії виконання судового рішення.

Процесуальне правонаступництво - це перехід процесуальних прав і обов`язків сторони у справі до іншої особи у зв`язку з вибуттям особи зі складу спірного матеріального правовідношення.

Процесуальне правонаступництво випливає з юридичних фактів правонаступництва (заміни сторони матеріального правовідношення її правонаступником) і відображає зв`язок матеріального і процесуального права. У кожному конкретному випадку для вирішення питань можливості правонаступництва господарському суду слід аналізувати відповідні фактичні обставини, передбачені нормами матеріального права.

Процесуальне правонаступництво виникає з юридичних фактів правонаступництва (заміни сторони матеріального правовідношення її правонаступником) і відображає зв`язок матеріального і процесуального права. У кожному конкретному випадку, для вирішення питань можливості правонаступництва, господарському суду слід аналізувати відповідні фактичні обставини, передбачені нормами матеріального права.

Згідно з пунктом 2 частини 1 статті 512 Цивільного кодексу України кредитор у зобов`язанні може бути замінений іншою особою внаслідок правонаступництва.

Отже, правонаступництвом є перехід прав і обов`язків від одного суб`єкта до іншого. Розрізняють дві форми правонаступництва: універсальне та часткове (сингулярне). При універсальному правонаступництві до правонаступника (фізичної або юридичної особи) разом з правами первісного кредитора переходять і його обов`язки. Таке правонаступництво має місце у разі спадкування, реорганізації юридичної особи шляхом перетворення, злиття, приєднання. При частковому (сингулярному) правонаступництві до правонаступника переходять тільки певні права та обов`язки кредитора. У главі 47 Цивільного кодексу України термін "зобов`язання" вживається у вузькому сенсі для позначення конкретного правового зв`язку між кредитором та боржником. Оскільки договір може містити, а в договорах в сфері підприємницької діяльності - зазвичай містить, комплекс прав та кореспондуючих їм обов`язків, то кредитора та боржника можна виявити тільки у простому зобов`язальному правовідношенні (наприклад, у грошовому зобов`язанні), а не в межах договору загалом.

Правонаступництво відбувається, зокрема, у разі виділу юридичної особи (сингулярне правонаступництво), за умови переходу до такої особи прав та обов`язків материнської особи. Зазначене закріплюється у розподільчому балансі.

При реорганізації юридичної особи у формі виділу відбувається відокремлення з її складу однієї чи кількох юридичних осіб, при цьому сама реорганізована юридична особа фактично продовжує існувати і після завершення процесу такої реорганізації.

Так, заявник просить суд у виконавчому провадженні №59406440 по виконанню наказу Господарського суду міста Києва від 20.05.2019 у справі № 910/14445/18 про стягнення з Публічного акціонерного товариства "Київенерго" на користь Товариства з обмеженою відповідальністю "Науково-виробниче об`єднання "Екософт" основного боргу у сумі 1 276 130 грн. та витрат по сплаті судового збору в сумі 19 141 грн. 95 коп. замінити боржника - Публічне акціонерне товариство Київенерго на Приватне акціонерне товариство ДТЕК Київські електромережі - Публічне акціонерне товариство Київенерго на двох боржників - Акціонерне товариство К.Енерго , як основного боржника, та Приватне акціонерне товариство ДТЕК Київські електромережі , як субсидіарного боржника.

Судом встановлено, що на позачергових загальних зборах акціонерів Публічного акціонерного товариства Київенерго , результати яких оформлено протоколом № 3/2017 від 13.11.17., на виконання п. 13 Розділу ХVІІ Прикінцеві та перехідні положення Закону України Про ринок електричної енергії щодо обов`язку вертикально інтегрованого суб`єкта господарювання (Публічного акціонерного товариства Київенерго ) вжито заходи для відокремлення оператора системи розподілу від виробництва, передачі, постачання електричної енергії шляхом створення відповідних суб`єктів господарювання, прийнято рішення про реорганізацію Публічного акціонерного товариства Київенерго шляхом виділу з нього нового акціонерного товариства - оператора системи розподілу, а саме - Приватного акціонерного товариства ДТЕК Київські електромережі , статутний капітал якого становитиме 21672856, 00 грн.

Крім того, позачерговими загальними зборами Публічного акціонерного товариства Київенерго , результати яких оформлено протоколом № 4/2017 від 22.12.2017, прийнято рішення, яким затверджено розподільний баланс між Приватним акціонерним товариством ДТЕК Київські електромережі та Публічним акціонерним товариством Київенерго станом на 30.09.2017 та затверджено план виділу (що є додатком до рішення).

Зокрема, п. 2.3 рішення встановлено, що згідно ч. 13 розділу XVII Прикінцеві та перехідні положення Закону України Про ринок електричної енергії Приватне акціонерне товариство ДТЕК Київські електромережі є правонаступником Публічного акціонерного товариства Київенерго в частині прав та обов`язків, а саме: пов`язаних із провадженням діяльності з постачання електричної енергії за регульованим тарифом та із провадженням діяльності з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами за договорами на постачання електричної енергії та про користування електричною енергією; за укладеними договорами про приєднання до електричних мереж; за укладеними договорами спільного використання технологічних електричних мереж; за договорами, укладеними з державним підприємством, що провадить діяльність з оптового постачання електричної енергії, судовими рішеннями, прийнятими у справах щодо цього підприємства; за кредитними договорами, договорами застави, поруки, обумовленими провадженням діяльності з постачання електричної енергії за регульованим тарифом та провадженням діяльності з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами; за зобов`язаннями, пов`язаними з купівлею-продажем, ремонтом, будівництвом та іншими операціями з майном, яке забезпечує діяльність оператора системи розподілу;за зобов`язаннями, пов`язаними з емісією, володінням цінними паперами та іншими зобов`язаннями, пов`язаними з власними або придбаними цінними паперами.

Пунктом 2.5 рішення встановлено, що до моменту отримання Приватним акціонерним товариством ДТЕК Київські електромережі відповідних ліцензій та затвердження для нього відповідних тарифів діяльність, права та обов`язки (зобов`язання) у правовідносинах, визначених у п. 2.3 цього рішення, здійснюватиме Публічне акціонерне товариства Київенерго , але в будь-якому разі не пізніше ніж до 11.12.2018 (з огляду на вимоги абз. 14 ч. 13 розділу ХVІІІ Прикінцеві та перехідні положення Закону України Про ринок електричної енергії ).

Пунктом 2.6 рішення встановлено, що Приватне акціонерне товариство ДТЕК Київські електромережі є правонаступником Публічного акціонерного товариства Київенерго також в частині прав та обов`язків (зобов`язань) у цивільних та господарських правовідносинах з розподілу електричної енергії та постачання електричної енергії відповідно до Закону України Про ринок електричної енергії , які виникли або були набуті у період між датою, на яку складено розподільний баланс Публічного акціонерного товариства Київенерго та датою фактичної передачі прав та обов`язків (зобов`язань) за актами приймання-передачі майна. Майнових і немайнових прав та обов`язків (зобов`язань).

Загальними зборами акціонерів Приватного акціонерного товариства ДТЕК Київські електромережі , які оформлено протоколом №1/2017 від 22.12.2017, засновано нове акціонерне товариство - Приватне акціонерне товариство ДТЕК Київські електромережі .

16.02.2018 проведена державна реєстрація Приватного акціонерного товариства ДТЕК Київські електромережі , що підтверджується даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

Відповідно до п. 2.3. Статуту Приватного акціонерного товариства ДТЕК Київські електромережі , затвердженого загальними зборами акціонерів Приватного акціонерного товариства ДТЕК Київські електромережі (протокол № 1/2017 від 22.12.2017), товариство є правонаступником Публічного акціонерного товариства Київенерго в частині переданих йому майна, прав та обов`язків згідно з розподільним балансом, а також в частині прав та обов`язків, що визначені частиною 13 розділу XVII Закону України Про ринок електричної енергії .

Відповідно до п. 4.2. Статуту, предметом діяльності товариства є, в тому числі, розподілення (передача (розподіл) місцевими (локальними) електричними мережами) електричної енергії, постачання електричної енергії, що також відображено в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, де в розділі Види діяльності товариства зазначено: Код КВЕД 35.13 Розподілення електроенергії (основний) .

Відповідно до ч. 3 ст. 109 ЦК України юридична особа, що утворилася внаслідок виділу, несе субсидіарну відповідальність за зобов`язаннями юридичної особи, з якої був здійснений виділ, які згідно з розподільчим балансом не перейшли до юридичної особи, що утворилася внаслідок виділу. Юридична особа, з якої був здійснений виділ, несе субсидіарну відповідальність за зобов`язаннями, які згідно з розподільчим балансом перейшли до юридичної особи, що утворилася внаслідок виділу. Якщо юридичних осіб, що утворилися внаслідок виділу, дві або більше, субсидіарну відповідальність вони несуть спільно з юридичною особою, з якої був здійснений виділ, солідарно.

Також, суд звертає увагу на те, що за умовами статті 109 Цивільного кодексу України виділом є перехід за розподільчим балансом частини майна, прав та обов`язків юридичної особи до однієї або кількох створюваних нових юридичних осіб. Після прийняття рішення про виділ учасники юридичної особи або орган, що прийняв рішення про виділ, складають та затверджують розподільчий баланс.

Відповідно до ч. 1 ст. 86 Закону України Про акціонерні товариства , виділом акціонерного товариства визнається створення одного чи кількох акціонерних товариств із передачею йому (їм) згідно з розподільним балансом частини майна прав та обов`язків акціонерного товариства, з якого здійснюється виділ, без припинення такого акціонерного товариства.

З акціонерного товариства може виділитися лише акціонерне товариство.

Відповідно до абзацу 3 ч. 6 ст. 80 Закону України Про акціонерні товариства , виділ акціонерного товариства вважається завершеним з дати внесення до Єдиного державного реєстру запису про створення акціонерного товариства, що виділилося.

Аналогічні положення містяться і в Законі України Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань .

Так, згідно з приписами ч. 3 ст. 4 Закону України Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань , у разі виділу юридичних осіб здійснюється державна реєстрація юридичних осіб, утворених у результаті виділу, та державна реєстрація змін до відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі, про юридичну особу, з якої здійснено виділ, щодо юридичної особи - правонаступника. Виділ вважається завершеним з дати державної реєстрації змін до відомостей, що містяться у Єдиному державному реєстрі, про юридичну особу, з якої здійснено виділ, щодо юридичної особи - правонаступника.

Як вбачається із витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, державна реєстрація Приватного акціонерного товариства ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ проведена 16.02.2018, номер запису 1 069 136 0000 040840.

Рішенням позачергових загальних зборів ПАТ КИЇВЕНЕРГО від 22.12.2017 № 4/2017 було затверджено розподільчий баланс між ПАТ КИЇВЕНЕРГО та ПРАТ ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ станом на 30.09.2017.

Згідно з п. п. 2.6., 28 вказаного рішення встановлено, що ПрАТ ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ є правонаступником ПАТ КИЇВЕНЕРГО також в частині прав та обов`язків (зобов`язань) у цивільних та господарських правовідносинах з розподілу електричної енергії та постачання електричної енергії відповідно до Закону Про ринок електричної енергії , які виникли або були набуті у період між датою, на яку складено розподільчий баланс ПАТ КИЇВЕНЕРГО , та датою фактичної передачі прав та обов`язків (зобов`язань) за актами приймання-передачі майна, майнових немайнових прав та обов`язків (зобов`язань).

Доручено виконавчому органу ПАТ КИЇВЕНЕРГО підписати з ПрАТ ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ акти приймання-передачі майна, майнових і немайнових прав та обов`язків (зобов`язань) та забезпечити повноту та правдивість, послідовність та безперервність відображення господарських операцій та подій, які були здійснені та мали місце в період між датою, на яку складено розподільчий баланс, вказаний у п. 2.1. Цього рішення (станом на 30.09.2017) та датою фактичної передачі прав та обов`язків (зобов`язань) у первинних документах, регістрах бухгалтерського обліку, фінансової звітності, інших документах, пов`язаних з обчисленням і сплатою податків і зборів, ведення яких передбачено законодавством України, а також скласти фінансову звітність відповідно до вимог чинного законодавства станом на дату фактичної передачі прав та обов`язків (зобов`язань) з урахуванням змін, що відбулися у період між датою, на яку складено розподільчий баланс, вказаний у п. 2.1. цього рішення (станом на 30.09.2017) та датою фактичної передачі прав та обов`язків (зобов`язань), та надати їх на затвердження загальних зборів ПАТ КИЇВЕНЕРГО .

Підсумковий (завершальний) розподільний баланс ПАТ КИЇВЕНЕРГО було складено 28.02.2018, в якому визначено, в якій частині ПрАТ ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ є правонаступником.

Рішенням загальних зборів акціонерів ПрАТ ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ від 29.11.2018 № 1/2018, (п. 2.1) погоджено підсумковий (завершальний) розподільний баланс між ПрАТ ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ та ПАТ КИЇВЕНЕРГО станом на 28.02.2018, з метою врахування змін у складі (вибуття та набуття) майна та загальної вартості майна, змін у складі та структурі майнових прав та обов`язків (зобов`язань), що виникли у результаті здійснення ПАТ КИЇВЕНЕРГО діяльності з розподілу та постачання електричної енергії відповідно до Закону України Про ринок електричної енергії та які відображено в обліку у відповідності до п.п. 2.7, 2.8 Протоколу № 4/2017 позачергових Загальних зборів ПАТ КИЇВЕНЕРГО від 22.12.2017.

З викладеного суд доходить висновку, що зобов`язання за рішенням Господарського суду м. Києва від 07.02.2019 № 910/14445/18 не могли були передані до ПрАТ ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ , оскільки рішення було прийняте і набрало законної сили вже після здійснення виділу. Іншим чином вказані зобов`язання також не були передані. Доказів протилежного суду не надано.

Також, як вбачається із рішення Господарського суду м. Києва від 07.02.2019 № 910/14445/18, заборгованість за Договором про закупівлю товарів № 582/ДМТЗ-15 від 27.04.2015 виникла після здійснення державної реєстрації Приватного акціонерного товариства ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ , тобто після 16.02.2018. Зокрема, постачання товару здійснене на корить AT Київенерго 26.02.2018, 05.04.2018. що взагалі виключає несення субсидіарної (додаткової) відповідальності.

Також, обов`язок Публічного акціонерного товариства Київенерго сплатити товариству з обмеженою відповідальністю "Науково-виробниче об`єднання "Екософт" витрати по сплаті судового збору в сумі 19 141 грн. 95 коп. виник у боржника на підставі рішення Господарського суду міста Києва від 07.02.2019 у справі № 910/14445/18 з підстав понесення позивачем судових витрат по справі № 910/14445/18.

За вказаних підстав, суд дійшов висновку, що станом на момент державної реєстрації Приватного акціонерного товариства ДТЕК Київські електромережі (16.02.2018) та затвердження розподільчого балансу, зобов`язання з оплати основного боргу у сумі 1 276 130 грн. та витрат по сплаті судового збору в сумі 19 141 грн. 95 коп. ще не виникло, а отже вони ніяким чином не могли бути передані створеній внаслідок виділу з відповідача юридичній особі за розподільчим балансом.

Відповідно до ч. 5 ст. 86 Закону України Про акціонерні товариства товариство, що виділилося, несе субсидіарну відповідальність за зобов`язаннями, які виникли у товариства, з якого здійснюється виділ, перед виділом, але не перейшли до товариства, що виділилося.

Таким чином, частина заборгованості, яка стягнута рішення Господарського суду м. Києва від 07.02.2019 у справі № 910/14445/18 з ПАТ КИЇВЕНЕРГО виникла після державної реєстрації Приватного акціонерного товариства ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ - 16.02.2018, і не вказана в підсумковому (завершальному) розподільному балансі.

Доказів передачі АТ К.ЕНЕРГО до ПрАТ ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ кредиторської заборгованості за поставлений товар по договору №582/ДМТЗ-15 від 27.04.2015, що стягнута рішенням Господарського суду міста Києва від 07.02.2019 у справі № 910/14445/18 матеріали справи не містять.

За таких обставин, суд зазначає щодо відсутності підстав для задоволення заяви товариства з обмеженою відповідальністю "Науково-виробниче об`єднання "Екософт" в частині вимог про заміну боржника - Публічного акціонерного товариства Київенерго на двох боржників - Акціонерне товариство К.Енерго , як основного боржника, та Приватне акціонерне товариство ДТЕК Київські електромережі , як субсидіарного боржника.

Керуючись ст. ст. 234, 235, 334 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Заяву товариства з обмеженою відповідальністю "Науково-виробниче об`єднання "Екософт" у справі №910/14445/18 задовольнити частково.

2. Замінити назву Акціонерного товариства Київенерго на Акціонерне товариство К.Енерго .

3. В іншій частині заяви товариства з обмеженою відповідальністю "Науково-виробниче об`єднання "Екософт" відмовити.

Згідно з ч.1 ст.235 Господарського процесуального кодексу України дана ухвала набирає законної сили негайно з моменту її проголошення та відповідно до підпункту 17.5 пункту 17 Розділу XI Перехідні положення Господарського процесуального кодексу України може бути оскаржена в апеляційному порядку до Північного апеляційного господарського суду через Господарський суд міста Києва шляхом подачі апеляційної скарги протягом 10 днів з дня її проголошення.

Повний текст ухвали складено та підписано: 01.11.2019.

Суддя А.І. Привалов

Дата ухвалення рішення24.10.2019
Оприлюднено01.11.2019
Номер документу85328231
СудочинствоГосподарське
Сутьстягнення 1 276 130,00 грн

Судовий реєстр по справі —910/14445/18

Постанова від 20.01.2020

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Корсак В.А.

Ухвала від 23.12.2019

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Корсак В.А.

Ухвала від 17.12.2019

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Корсак В.А.

Ухвала від 03.12.2019

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Корсак В.А.

Ухвала від 24.10.2019

Господарське

Господарський суд міста Києва

Привалов А.І.

Ухвала від 15.10.2019

Господарське

Господарський суд міста Києва

Привалов А.І.

Ухвала від 24.04.2019

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Пономаренко Є.Ю.

Ухвала від 27.03.2019

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Пономаренко Є.Ю.

Ухвала від 26.03.2019

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Пономаренко Є.Ю.

Рішення від 07.02.2019

Господарське

Господарський суд міста Києва

Привалов А.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні