Ухвала
від 31.10.2019 по справі 697/677/19
КАНІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 697/677/19

Провадження № 2/697/321/2019

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

31 жовтня 2019 року

Канівський міськрайонний суд Черкаської області в складі:

головуючого судді - Русакова Г.С.

за участю секретаря судового засідання - Десятник О.А.

представника позивача - Рябчуна ОСОБА_1

представника відповідача - ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м.Канів Черкаської області цивільну справу за позовом Приватного сільськогосподарського підприємства ПОНОМАР до ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , виконавчого комітету Набутівської сільської ради Корсунь-Шевченківського району Черкаської області, третя особа: Міськрайонне управління у Канівському районі та м. Каневі ГУ Держгеокадастру у Черкаській області про визнання недійсним договору оренди землі та зобов`язання вчинення дій,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з позовом до ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , виконавчого комітету Набутівської сільської ради Корсунь-Шевченківського району Черкаської області, третя особа: Міськрайонне управління у Канівському районі та м. Каневі ГУ Держгеокадастру у Черкаській області про визнання недійсним договору оренди землі та зобов`язання вчинення дій.

Представник відповідача ОСОБА_3 адвокат Штих М.М. в судовому засіданні заявив клопотання про закриття провадження по справі з підстав, що позивач перебуває в стані припинення, так як його визнано банкрутом, і повноважень на звернення до суду та можливості підписувати документи не надано.

Представник позивача в судовому засіданні заперечував проти закриття провадження.

Відповідач ОСОБА_4 в судове засідання не з`явився, надав до суду заяву з проханням розглядати справу без його участі, позовні вимоги не визнає.

Представник відповідача виконавчого комітету Набутівської сільської ради Корсунь-Шевченківського району Черкаської області в судове засідання не з`явився, надав до суду пояснення та просив розглядати справу без участі їх представника.

Представник третьої особи в судове засідання не з`явився, про день, час та місце розгляду справи повідомлялися належним чином.

Вислухавши пояснення учасників процесу, дослідивши матеріали справи, суд встановив наступне.

В судовому засіданні було встановлено, що ПСП ПОНОМАР перебуває в стані припинення в результаті ліквідації за рішенням засновників, та відомості про державну реєстрацію перебування у процесі припинення юридичної особи було внесено до реєстру 15.03.2019. Даних про те, що є правонаступник даної юридичної особи судом не здобуто, суду таких відомостей представником позивача не надано.

Відповідно до п.7 ч.1 ст. 255 ЦПК України суд своєю ухвалою закриває провадження у справі, якщо настала смерть фізичної особи або оголошено її померлою чи припинено юридичну особу, які були однією із сторін у справі, якщо спірні правовідносини не допускають правонаступництва.

Враховуючи, що позивач у справі - Приватне сільськогосподарське підприємство ПОНОМАР перебуває у процесі припинення як юридичної особи, та правонаступника даної особи не встановлено, то суд ввжає за необхідне провадження у даній справі - закрити.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 255, 259-261 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Клопотання представника відповідача ОСОБА_3 адвоката Штих Миколи Миколайовича - задовільнити.

Провадження у справі за позовом Приватного сільськогосподарського підприємства ПОНОМАР до ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , виконавчого комітету Набутівської сільської ради Корсунь-Шевченківського району Черкаської області, третя особа: Міськрайонне управління у Канівському районі та м. Каневі ГУ Держгеокадастру у Черкаській області про визнання недійсним договору оренди землі та зобов`язання вчинення дій - закрити.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом 15 днів з дня її проголошення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на ухвалу суду, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Повний текст ухвали виготовлено 01.11.2019.

Головуючий Г . С . Русаков

СудКанівський міськрайонний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення31.10.2019
Оприлюднено01.11.2019
Номер документу85333800
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —697/677/19

Ухвала від 04.11.2020

Цивільне

Канівський міськрайонний суд Черкаської області

Льон О. М.

Ухвала від 12.06.2020

Цивільне

Канівський міськрайонний суд Черкаської області

Льон О. М.

Ухвала від 19.03.2020

Цивільне

Канівський міськрайонний суд Черкаської області

Русаков Г. С.

Ухвала від 06.02.2020

Цивільне

Канівський міськрайонний суд Черкаської області

Русаков Г. С.

Постанова від 28.01.2020

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Гончар Н. І.

Постанова від 28.01.2020

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Гончар Н. І.

Ухвала від 13.01.2020

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Гончар Н. І.

Ухвала від 02.01.2020

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Гончар Н. І.

Ухвала від 29.11.2019

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Гончар Н. І.

Ухвала від 31.10.2019

Цивільне

Канівський міськрайонний суд Черкаської області

Русаков Г. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні