Ухвала
від 31.10.2019 по справі 826/15641/18
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1 У Х В А Л А

31 жовтня 2019 року м. Київ № 826/15641/18

Окружний адміністративний суд міста Києва у складі: судді Мазур А.С., секретаря судового засідання Моренко О.В., розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу:

за позовомТовариства з обмеженою відповідальністю "ПАРБАТ" до третя особаНаціональної ради України з питань телебачення і радіомовлення Товариство з обмеженою відповідальністю "Телерадіокомпанія "Львівська Хвиля" про визнання протиправним та скасування рішень№1536, №1535 В С Т А Н О В И В:

До Окружного адміністративного суду міста Києва звернулося Товариство з обмеженою відповідальністю "ПАРБАТ" із позовом до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю "Телерадіокомпанія "Львівська Хвиля", в якому просив суд визнати протиправним та скасувати п. 2 рішення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення №1536 від 20.09.2018 "Про відмову у видачі ліцензії на мовлення з використанням частоти 101, 5 МГц у м. Долині Івано-Франківської обл." щодо Товариства з обмеженою відповідальністю "ПАРБАТ"; визнати протиправним та скасувати рішення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення №1536 від 20.09.2018 "Про відмову у видачі ліцензії на мовлення з використанням частоти 101, 5 МГц у м. Долині Івано-Франківської обл.

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 28.09.2018 відкрито провадження у справі та призначено до розгляду у підготовчому засіданні.

У судовому засіданні, що відбулося 22.01.2019 судом було розглянуто клопотання позивача про залучення до участі у справі третьої особи, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю "Телерадіокомпанія "Львівська Хвиля".

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 22.01.2019 залучено у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю "Телерадіокомпанія "Львівська Хвиля".

Через відділ документального обігу, контролю та забезпечення від представника третьої особи, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору на стороні відповідача надійшло клопотання про проведення судових засідань по справі через Личаківський районний суд м. Львова.

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 17.05.2019 було задоволено вказане клопотання, доручено Личаківському районному суду міста Львова проводити судові засідання по даній справі в режимі відеоконференції за участю представника Товариства з обмеженою відповідальністю "ТРК "Львівська радіохвиля". В той же час, розгляд справи неодноразово відкладався у зв`язку із технічною неможливістю провести судове засідання.

Через відділ документального обігу, контролю та забезпечення розгляду звернень громадян (канцелярія) від Личаківського районного суд м. Львова надійшов лист від 22.10.2019 №0514/114366/19, яким повідомлено, що у зв`язку із надходженням до суду великої кількості клопотань та доручень про проведення судових засідань у кримінальних справах в режимі відеоконференції та наявністю лише трьох обладнаних залів судових засідань, об`єктивно відсутні технічні можливості вийти на відеоконференцзв`язок у даній адміністративній справі.

Судом враховано обмежені технічні можливості Личаківського районного суд м. Львова, у зв`язку з чим, суд відмовляє у проведенні судового засідання в режимі відеоконференції в Личаківському районному суді м. Львова.

З метою забезпечення процесуальних прав всіх учасників справи, суд пропонує третій особі, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору на стороні відповідача - Товариству з обмеженою відповідальністю "Телерадіокомпанія "Львівська Хвиля" обрати для проведення засідання у режимі відеоконференції інший суд, а у разі не надання відповідного клопотання, судове засідання буде проведено у приміщенні Окружного адміністративного суду міста Києва в звичайному режимі.

Керуючись, ст. 195, 243, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, Окружний адміністративний суд міста Києва, -

УХВАЛИВ:

Відмовити Товариству з обмеженою відповідальністю "Телерадіокомпанія "Львівська Хвиля" у задоволенні клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції через Личаківський районний суд м. Львова.

Запропонувати третій особі, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору на стороні відповідача - Товариству з обмеженою відповідальністю "Телерадіокомпанія "Львівська Хвиля" обрати для проведення засідання у режимі відеоконференції по справі №826/15641/18 інший суд.

Попередити третю особу, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю "Телерадіокомпанія "Львівська Хвиля", що у випадку не надання відповідного клопотання у строк до п`яти днів, з дня отримання вказаної ухвали суду, судове засідання по справі буде проведено у приміщенні Окружного адміністративного суду міста Києва у звичайному режимі.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею, відповідно до статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України. Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя А.С. Мазур

Дата ухвалення рішення31.10.2019
Оприлюднено04.11.2019

Судовий реєстр по справі —826/15641/18

Рішення від 02.12.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Мазур А.С.

Ухвала від 31.10.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Мазур А.С.

Ухвала від 19.09.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Мазур А.С.

Ухвала від 13.08.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Мазур А.С.

Ухвала від 12.07.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Мазур А.С.

Ухвала від 01.07.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Мазур А.С.

Ухвала від 27.05.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Мазур А.С.

Ухвала від 24.04.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Мазур А.С.

Ухвала від 22.01.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Мазур А.С.

Ухвала від 28.09.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Мазур А.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні