Ухвала
від 04.11.2019 по справі 803/2490/15
ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про прийняття заяви до провадження

04 листопада 2019 року ЛуцькСправа № 803/2490/15

Волинський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого-судді Ксензюка А.Я.,

вивчивши заяву Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі за позовом управління Пенсійного фонду України в Камінь-Каширському районі Волинської області до Сільськогосподарського виробничого кооперативу Осівецький про стягнення заборгованості з відшкодування витрат на виплату і доставку пенсій, призначених на пільгових умовах,

ВСТАНОВИВ:

Постановою Волинського окружного адміністративного суду від 14 вересня 2015 року у даній справі адміністративний позов задоволено повністю, стягнуто із Сільськогосподарського виробничого кооперативу Осівецький (Волинська область, Камінь-Каширський район, село Осівці, ідентифікаційний код юридичної особи 05539399) на користь управління Пенсійного фонду України в Камінь-Каширському районі Волинської області (Волинська область, Камінь-Каширський район, місто Камінь-Каширський, вулиця 1 Травня, будинок 1а, ідентифікаційний код юридичної особи 20128713) 12 325 грн. 76 коп. (дванадцять тисяч триста двадцять п`ять грн. 76 коп.) за квітень-липень 2015 року.

01 листопада 2019 року за вх. № 18322/19 на адресу суду надійшла заява Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області про заміну сторони виконавчого провадження.

Розпорядженням керівника апарату Волинського окружного адміністративного суду від 01 листопада 2019 року №01-67/113/19 призначено повторний автоматизований розподіл справи, за результатами якого згідно із протоколом визначено суддю Ксензюка А.Я. для розгляду вказаної заяви.

Відповідно до частини другої статті 379 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, які звернулися з поданням (заявою), та учасників справи.

Враховуючи наведене, необхідно прийняти заяву про заміну сторони виконавчого провадження до свого провадження та призначити її до судового розгляду.

Керуючись статтями 248, 379 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Прийняти до провадження заяву Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області про заміну сторони виконавчого провадження.

Призначити заяву Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі за позовом управління Пенсійного фонду України в Камінь-Каширському районі Волинської області до Сільськогосподарського виробничого кооперативу Осівецький про стягнення заборгованості з відшкодування витрат на виплату і доставку пенсій, призначених на пільгових умовах до судового розгляду у судовому засіданні на 10:15 11 листопада 2019 року в залі судових засідань Волинського окружного адміністративного суду, розташованого за адресою: м. Луцьк, вул. Словацького, 3.

В судове засідання викликати представників заявника та відповідача (боржника), яким необхідно мати при собі документ, який посвідчує їх особу, а представникам, крім того, довіреність на здійснення представництва в суді.

Роз`яснити, що відповідно частини другої статті 379 КАС України неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Повідомити учасників справи, що інформацію по справі, що розглядається, вони можуть отримати за такою веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: https://court.gov.ua/sud0370/.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не може бути оскаржена окремо від рішення суду.

Суддя А. Я. Ксензюк

СудВолинський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення04.11.2019
Оприлюднено05.11.2019
Номер документу85359915
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —803/2490/15

Ухвала від 11.11.2019

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Ксензюк Андрій Ярославович

Ухвала від 04.11.2019

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Ксензюк Андрій Ярославович

Ухвала від 02.06.2017

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Ковальчук Володимир Дмитрович

Ухвала від 29.05.2017

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Ковальчук Володимир Дмитрович

Постанова від 14.09.2015

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Александрова Марія Ананіївна

Ухвала від 28.08.2015

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Александрова Марія Ананіївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні