Ухвала
від 04.11.2019 по справі 189/1217/19
ПОКРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 189/1217/19

2/189/487/19

У Х В А Л А

про розгляд справи в режимі відео конференції

04.11.2019 року смт. Покровське Покровського району Дніпропетровської області

Покровський районний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді Чорної О.В.,

за участю: секретаря судового засідання Корхової М.Г.,

учасники судового провадження:

представник відповідача Давидов В.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання представника відповідачки ОСОБА_1 про участь в судовому засіданні в режимі відео конференції у справі за позовом Управління соціального захисту населення Покровської райдержадміністрації до ОСОБА_2 про стягнення надміру виплачених коштів при виплаті державної соціальної допомоги малозабезпеченій сім`ї, -

встановив:

У провадженні Покровського районного суду Дніпропетровської області перебуває вказана справа, судове засідання призначене о 14 год. 30 хв., 04 листопада 2019 року.

В судовому засіданні в режимі відео конференції взяв участь представник відповідачки ОСОБА_1 , який просив суд відкласти розгляд справи на іншу дату, у зв`язку з необхідністю підготувати відзив, клопотання про витребування документів.

Представник позивача надав суду заяву про розгляд справи без його участі, позов підтримує.

Представник відповідачки ОСОБА_1 звернувся до суду з клопотанням про проведення судового засідання в режимі відео конференції, мотивуючи своє клопотання тим, що представник відповідачки територіально знаходиться (проживає) у м. Полтава, відповідачка на даний час може проживає або у Покровському районі, або за межами Покровського району Дніпропетровської області, однак вона зацікавлена в тому, щоб судове засідання відбулося.

Дослідивши клопотання та матеріали справи, суд дійшов висновку, що клопотання підлягає задоволенню, виходячи з наступного.

Відповідно до частин 1 та 5 ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відео конференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості. Суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відео конференції в приміщенні суду, визначеному судом.

З метою прискорення судового розгляду справи та усунення перешкод до її розгляду, суд вважає за можливе провести наступне засідання по справі в режимі відео конференції.

Враховуючи вищевикладене, керуючись ст. ст.212, 260, 261, 263 ЦПК України, -

ухвалив:

Відкласти розгляд справи №189/1217/19 за позовом Управління соціального захисту населення Покровської райдержадміністрації до ОСОБА_2 про стягнення надміру виплачених коштів при виплаті державної соціальної допомоги малозабезпеченій сім`ї та призначити його до розгляду на 13 годину 00 хвилин 10 грудня 2019 року.

Клопотання представника відповідачки ОСОБА_1 про проведення судового засідання в режимі відео конференції у цивільній справі за позовом Управління соціального захисту населення Покровської райдержадміністрації до ОСОБА_2 про стягнення надміру виплачених коштів при виплаті державної соціальної допомоги малозабезпеченій сім`ї - задовольнити.

Судове засідання по цивільній справі за позовом Управління соціального захисту населення Покровської райдержадміністрації до ОСОБА_2 про стягнення надміру виплачених коштів при виплаті державної соціальної допомоги малозабезпеченій сім`ї, призначене на 13 годину 00 хвилин 10 грудня 2019 року, здійснювати у дистанційному режимі відео конференції між Покровським районним судом Дніпропетровської області та Ленінським районним судом м. Полтави (місцезнаходження: вулиця Анатолія Кукоби, 37 місто Полтава, 36022, e-mail: inbox@ln.pl.court.gov.ua ).

Доручити співробітникам Ленінського районного суду м. Полтави забезпечити проведення судового засідання, яке призначене на 13-00 год. 10 грудня 2019 року, в режимі відео конференції.

Хід і результати процесуальних дій, проведених в режимі відео конференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відео- та звукозапису.

Копію ухвали терміново направити до Ленінського районного суду м. Полтави.

Про час та місце розгляду справи повідомити сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Чорна О.В.

Дата ухвалення рішення04.11.2019
Оприлюднено05.11.2019
Номер документу85367286
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —189/1217/19

Рішення від 18.02.2020

Цивільне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Чорна О. В.

Ухвала від 04.11.2019

Цивільне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Чорна О. В.

Ухвала від 07.10.2019

Цивільне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Чорна О. В.

Ухвала від 29.07.2019

Цивільне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Чорна О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні