Ухвала
від 24.10.2019 по справі 758/13280/19
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Подільський районний суд міста Києва

Справа № 758/13280/19

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

24 жовтня 2019 року м. Київ

Подільський районний суд м. Києва у складі слідчого судді ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , прокурора ОСОБА_3 , представника ОСОБА_4 захисника ОСОБА_5 , представника ТОВ «Карвинівське», ТОВ «Годиське» захисника ОСОБА_6 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Києві клопотання про арешт майна, -

В С Т А Н О В И В:

18.10.2019 р. надійшло клопотання прокурора Київської місцевої прокуратури №7 ОСОБА_3 , в рамках кримінального провадження №42019101070000159 від 02.05.2019 р., за ознаками кримінального правопорушеня, передбаченого ч. 4 ст.190 КК України, про накладення арешту на майно.

Клопотання обґрунтовано тим, що в провадженні СВ Подільського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві знаходиться кримінальне провадження №42019101070000159 від 02.05.2019 р., за фактом вчинення злочину, передбаченого ч.4ст.190 КК України.

Відомості щодо вказаного кримінального провадження внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань на підставі заяви ОСОБА_4 .

Досудовим розслідуванням встановлено, що у СТОВ «УРОЖАЙ» (код ЄДРПОУ 30651668) та ТОВ «ЧУДНІВ-АГРО-1» (код ЄДРПОУ 37563222) на праві оренди та суборенди знаходились земельні ділянки, які на підставі державних актів на право приватної власності перебувають у володінні власників земельних ділянок (орендодавців).

Враховуючи наявність у СТОВ «УРОЖАЙ» та ТОВ «ЧУДНІВ-АГРО-1» права оренди на земельні ділянки, ОСОБА_4 , у період з грудня 2017 по лютий 2018 років, за результатами перемовин із беніфіціаром вказаних сільськогосподарських товариств ОСОБА_7 , представником ОСОБА_8 та директором вказаних товариств ОСОБА_9 , дійшли згоди щодо купівлі ОСОБА_4 права оренди та суборенди на земельні ділянки, які перебували у користуванні СТОВ «УРОЖАЙ» та ТОВ «ЧУДНІВ-АГРО-1», а також перереєстрації права на ТОВ «Солар Південь».

За домовленістю, ОСОБА_4 у період лютий-травень 2018 року передав ОСОБА_7 та ОСОБА_8 грошові кошти у готівковому вигляді на загальну суму 201000 доларів США та 310800 гривень, як гарантію виконання своїх обов`язків.

Як наслідок, домовленість не виконано, права оренди та суборенди земельних ділянок на ТОВ «Солар Південь» не переоформлено та грошові кошти не повернено. Право оренди та суборенди на земельні ділянки, які перебували у володінні СТОВ «УРОЖАЙ» та ТОВ «ЧУДНІВ-АГРО-1», переоформлено на ТОВ «КАРВИНІВСЬКЕ» (код ЄДРПОУ 41967492) та ТОВ «ГОДИСЬКЕ» (код ЄДРПОУ 41967487), а не на ТОВ «Солар Південь».

Одночасно з тим, встановлено, що з метою перереєстрації вказаних прав невідомі особи здійснили підробку документів, які надавали право на розірвання діючих договорів оренди та суборенди від СТОВ «УРОЖАЙ» та ТОВ «ЧУДНІВ-АГРО-1», зокрема, було підроблено підписи директора вказаних товариств ОСОБА_9 та печаток товариств.

На підставі вказаних підроблених документів, згідно яких уповноваженою СТОВ «УРОЖАЙ» та ТОВ «ЧУДНІВ-АГРО-1» особою є ОСОБА_10 , укладено угоди та додаткові угоди про дострокове розірвання договорів оренди та договорів суборенди земельних ділянок, які перебували у СТОВ «УРОЖАЙ» та ТОВ «ЧУДНІВ-АГРО-1», про що до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно внесено відповідні відомості.

Як наслідок, між власниками земельних ділянок (орендодавцями) та ТОВ «КАРВИНІВСЬКЕ» (орендар) й ТОВ «ГОДИСЬКЕ» (орендар) укладено нові договори оренди земельних ділянок.

Під час досудового розслідування встановлено, що договори оренди та суборенди земельних ділянок розірвано поза волею СТОВ «УРОЖАЙ» та ТОВ «ЧУДНІВ-АГРО-1», що підтверджується показаннями свідків та потерпілого.

Одночасно з тим, було встановлено конкретні земельні ділянки, по яким розірвані договори оренди та суборенди без відома СТОВ «УРОЖАЙ» та ТОВ «ЧУДНІВ-АГРО-1».

Під час досудового розслідування проведено тимчасовий доступ до документів, що містяться у реєстраційних справах комунального підприємства Центр державної реєстрації Садківської сільської ради, у яких містяться підписи, які виконані від імені ОСОБА_10 .

Поміж з тим, допитаний як свідок ОСОБА_10 повідомив, що він ніколи не підписував будь-яких документів, які б слугували підставою для розірвання договорів оренди або документів, які б уповноважевали його на підписання таких документів, та про факт розірвання договорів оренди йому нічого не відомо.

Допитані як свідки власники земельних ділянок (орендодавці): ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , ОСОБА_15 повідомили, що їм не відома особа ОСОБА_10 та їм взагалі невідомо, яким чином було здійснено розірвання договорів оренди зі сторони СТОВ «УРОЖАЙ» та ТОВ «ЧУДНІВ-АГРО-1». Всіма питаннями оформлення документів про розірвання договорів оренди займались особа на ім`я ОСОБА_16 та ОСОБА_17 , яких ОСОБА_18 (директор ТОВ «КАРВИНІВСЬКЕ» та ТОВ «ГОДИСЬКЕ») представив як уповноважених ним осіб. Крім того, зазначили, що представники СТОВ «УРОЖАЙ» та ТОВ «ЧУДНІВ-АГРО-1» заперечували проти розірвання діючих на той момент договорів оренди.

В свою чергу, допитана як свідок ОСОБА_17 повідомила, що вона дійсно представляла інтереси ТОВ «КАРВИНІВСЬКЕ» та здійснювала допомогу в укладенні нових договорів оренди між власниками земельних ділянок та вказаним товариством. Їй відомо, що власники земельних ділянок (орендодавці) підписували заяви про розірвання договорів оренди, які було укладено із СТОВ «УРОЖАЙ» та ТОВ «ЧУДНІВ-АГРО-1», які попередньо готували представники ТОВ «КАРВИНІВСЬКЕ». Їй не відомо щоб представники СТОВ «УРОЖАЙ» та ТОВ «ЧУДНІВ-АГРО-1» надавали згоду на розірвання договорів оренди. Останні, навпаки, заперечували проти їх розірвання. Їй невідомо, яким чином було отримано згоду зі сторони СТОВ «УРОЖАЙ» та ТОВ «ЧУДНІВ-АГРО-1» на розірвання договорів оренди.

Крім того, свідок ОСОБА_17 повідомила, що ніколи не бачила особу ОСОБА_10 .

Окрім того, допитаний як свідок ОСОБА_19 повідомив, що за вказівкою ОСОБА_20 (директор ТОВ «КАРВИНІВСЬКЕ») та ТОВ «ГОДИСЬКЕ» невідомі особи 19 квітня 2019 року здійснили обробку земельних ділянок, тим самим знищили посіви, які там знаходились. Обробку земельних ділянок здійснювали трактори, на яких містилась назва юридичної особи «Житомир Агро Транс», керівником якої, як відомо свідку, є ОСОБА_20 .

Допитаний як свідок ОСОБА_8 вказав, що до підроблення документів, які слугували для перереєстрації договорів оренди, безпосередньо причетний ОСОБА_20 .

Відповідно до відомостей Державного реєстру речових прав на нерухоме майно земельні ділянки, за якими на підставі підроблених документів зареєстровано припинення права оренди на земельні ділянки, на даний час перебувають в оренді ТОВ «КАРВИНІВСЬКЕ», що відповідно до встановлених під час досудового розслідування обставин, є протиправним користуванням.

Таким чином, під час досудового розслідування встановлено, що дострокове розірвання договорів оренди здійснено Комунальним підприємством «Центр державної реєстрації» Садківської сільської ради на підставі поданих заяв нібито уповноваженою від СТОВ «УРОЖАЙ» та ТОВ «ЧУДНІВ-АГРО-1» особою - ОСОБА_10 , однак, згідно показань останнього, дії щодо подачі таких заяв він не робив та згідно показань директора СТОВ «УРОЖАЙ» та ТОВ «ЧУДНІВ-АГРО-1» - ОСОБА_9 ним, як директором, не підписувались будь-які документи, які б уповноважували осіб на розірвання діючих договорів оренди та суборенди земельних ділянок.

Враховуючи викладене, встановлено, що дострокове розірвання договорів оренди перерахованих вище земельних ділянок здійснено незаконно, за допомогою використання підроблених документів.

Виходячи з вищевикладеного, ТОВ «КАРВИНІВСЬКЕ» та ТОВ «ГОДИСЬКЕ» неправомірно використовує земельні ділянки, які набуті кримінально-протиправним шляхом та отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Враховуючи встановленні під час досудового розслідування обставини, прокурором Київської місцевої прокуратури №7 винесено постанову про визнання речовим доказом земельних ділянок, оскільки вказане майно є об`єктом кримінально протиправних дій.

Згідно з ч. 1 ст. 171 КПК України, з клопотанням про арешт майна до слідчого судді, суду має право звернутися прокурор, слідчий за погодженням з прокурором.

На думку слідства існує необхідність у накладені арешту шляхом заборони використання земельних ділянок ТОВ «КАРВИНІВСЬКЕ» (код ЄДРПОУ 41967492), а також іншим особам, які уповноважені діяти від вказаного товариства, зважаючи на той факт, що метою арешту є збереження речових доказів, а внаслідок незаконного використання земельних ділянок здійснюється їх перетворення, знищення та псування.

У судовому засіданні прокурор клопотання підтримав і просив його задовольнити.

Представник потерпілого ОСОБА_4 захисник ОСОБА_5 клопотання прокурора підтримав, просив його задовольнити.

Представник ТОВ «Карвинівське», ТОВ «Годиське» - захисник ОСОБА_6 в судовому засіданні проти клопотання заперечував, просив долучити письмові заперечення.

Заслухавши прокурора, представника ТОВ «Карвинівське», ТОВ «Годиське» - захисника ОСОБА_6 , представника потерпілого ОСОБА_4 захисника ОСОБА_5 , вивчивши матеріали клопотання, слідчий суддя приходить до висновку про часткове задоволення клопотання, у зв`язку з наступним.

Відповідно до ст. 2 КПК України, одним із завдань кримінального провадження є захист особи від кримінальних правопорушень, охорона прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження.

Згідно зі ст. 131 КПК України, заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження.

Арешт майна є одним із заходів забезпечення кримінального провадження.

Відповідно до абз. 1 ч. 1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження, та/або користуванням майном, щодо якого існує сукупність підстав чи підозр вважати, що воно є доказом злочину підлягає спеціальній конфіскації підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна.

В судовому засіданні встановлено, що між ТОВ «КАРВИНІВСЬКЕ» (Код ЄДРПОУ 41967492), ТОВ «Годиське» (Код ЄДРПОУ 41967487), СТОВ «Урожай» (Код ЄДРПОУ 30651668), ТОВ «Чуднів-агро-1» (Код ЄДРПОУ 37563222) наявний спір про право користування та розпорядження земельними ділянками зазначених вище фізичних осіб власників земельних ділянок, а посівні площі, які знаходяться у користуванні та розпорядженні різних суб`єктів господарювання, не підлягають виділенню в натурі. Зокрема під час розгляду клопотання представником ТОВ «Карвинівське», ТОВ «Годиське» - захисником ОСОБА_6 зазначено, що існують домовленості щодо користування земельними ділянками між переліченими суб`єктами господарювання з фізичними особами - орендодавцями.

В даному випадку до вирішення спору між суб`єктами господарювання про право користування та розпорядження земельними ділянками також можуть бути порушені права фізичних осіб орендодавців.

Згідно із частиною першоюстатті 316 ЦК Україниправом власності є право особи на річ (майно), яке вона здійснює відповідно дозаконуза своєю волею, незалежно від волі інших осіб. Право власності набувається на підставах, що не забороненізаконом, зокрема із правочинів (частина першастатті 328 цього Кодексу).

Відповідно до частин першої та другоїстатті 321 ЦК Україниправо власності є непорушним. Ніхто не може бути протиправно позбавлений цього права чи обмежений у його здійсненні. Особа може бути позбавлена права власності або обмежена у його здійсненні лише у випадках і в порядку, встановлених законом.

Право власності належить до основоположних прав людини, утілення яких у життя становить підвалини справедливості суспільного ладу. Захист зазначеного права гарантовано ст. 1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод. Як передбачено цією міжнародно-правовою нормою, кожна фізична або юридична особа має право мирно володіти своїм майном і ніхто не може бути позбавлений власного майна інакше як в інтересах суспільства й на умовах, передбачених законом або загальними принципами міжнародного права. Відповідно до практики ЄСПЛ утручання в це право повинне мати законні підстави й мету, а також бути пропорційним публічному інтересу.

Положеннями ч. 6 ст. 22 КПК України передбачено, що суд, зберігаючи об`єктивність та неупередженість, створює необхідні умови для реалізації сторонами їхніх процесуальних прав та виконання процесуальних обов`язків.

Згідно з абз. 2 ч. 1 ст. 170 КПК України, завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Відповідно до п.1 ч. 2 ст. 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів.

Згідно з ч. 3 ст. 170 КПК України, слідчий суддя або суд під час судового провадження накладає арешт на майно, будь якої фізично або юридичної особи за наявності підстав вважати, що воно відповідає критеріям зазначеним у ст. 98 КПК України, відповідно до якої речовими доказами є матеріальні об`єкти які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження в тому числі предмети, що були об`єктом кримінальних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально-протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

З огляду на зазначене слідчий суддя приходить до висновку про накладення арешту на шляхом заборони ТОВ «КАРВИНІВСЬКЕ» (Код ЄДРПОУ 41967492), ТОВ «Годиське» (Код ЄДРПОУ 41967487), СТОВ «Урожай» (Код ЄДРПОУ 30651668), ТОВ «Чуднів-агро-1» (Код ЄДРПОУ 37563222), а також іншим особам, які уповноважені діяти від імені та за дорученням вказаних товариств, користуватись та розпоряджатись спірними земельними ділянками.

При цьому, судом враховуються, як показання надані в судовому засіданні стороною обвинувачення, так і заперечення сторони захисту, наявність земельних паїв різних орендодавців у користуванні різних орендарів, без наявності можливості їх окремого використання й обробітку. Також, враховуються пояснення процесуального прокурора щодо мети накладення арешту на майно та зобов`язання останнього щодо дієвого процесуального контролю в процесуальному провадженні за фактом шахрайства, вчиненого в особливо великих розмірах, та оперативне вирішення нагальних завдань даного кримінального провадження в інтересах власників майна.

Враховуючи вищезазначене, керуючись ст. ст. 170 - 173, 234 236, 303, 309, 376 КПК України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання прокурора Київської місцевої прокуратури №7 ОСОБА_3 за матеріалами кримінального провадження №42019101070000159, відомості щодо якого внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань 02.05.2019 р., за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст.190 КК України, про арешт майна задовольнити частково;

Накласти арешт шляхом заборони ТОВ «КАРВИНІВСЬКЕ» (Код ЄДРПОУ 41967492), ТОВ «Годиське» (Код ЄДРПОУ 41967487), СТОВ «Урожай» (Код ЄДРПОУ 30651668), ТОВ «Чуднів-агро-1» (Код ЄДРПОУ 37563222), а також іншим особам, які уповноважені діяти від імені та за дорученням вказаних товариств, користуватись та розпоряджатись земельними ділянками з наступними кадастровими номерами: 1821482700:09:000:0233 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 636440418214, власник ОСОБА_21 ), 1821482700:09:000:0273, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 653829318214, власник ОСОБА_14 ), 1821482700:09:000:0299, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 630993318214, власник - ОСОБА_15 ), 1821482700:09:000:0289, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 656086818214, власник ОСОБА_22 ), 1821482700:09:000:0261 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1783153118214, власник ОСОБА_15 ), 1821482700:09:000:0384, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 653763318214, власник ОСОБА_23 ), 1821482700:09:000:0216, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1373575118214, власник ОСОБА_24 ), 1821482700:09:000:0257, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 564112218214, власник ОСОБА_25 ), 1821482700:09:000:0328, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 564178218214, власник ОСОБА_25 ), 1821482700:09:000:0301, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 656502118214, власник ОСОБА_26 ), 1821482700:09:000:0346, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 631458418214, власник ОСОБА_27 ), 1821482700:09:000:0349, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 631369618214, власник ОСОБА_28 ), 1821482700:09:000:0272 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1783131818214, власник ОСОБА_29 ), 1821482700:09:000:0355 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1310814418214, власник ОСОБА_30 ), 1821482700:09:000:0254, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 655435418214, власник ОСОБА_31 ), 1821482700:08:000:0516, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 699375118214, власник ОСОБА_32 ), 1821482700:09:000:0234, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 639526918214, власник ОСОБА_33 ), 1821482700:09:000:0229, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 640666118214, власник ОСОБА_34 ), 1821482700:06:000:0210, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1782988818214, власник ОСОБА_35 ), 1821482700:09:000:0207, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 655447018214, власник ОСОБА_36 ), 1821482700:09:000:0263 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 654453518214, власник ОСОБА_37 ), 1821482700:09:000:0329, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 631635818214, власник ОСОБА_38 ), 1821482700:09:000:0265, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 636431618214, власник ОСОБА_39 ), 1821482700:09:000:0255, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 636449418214, власник ОСОБА_40 ), 1821482700:09:000:0325, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 64101281821, власник ОСОБА_40 ), 1821482700:09:000:0352, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 631744718214, власник ОСОБА_41 ), 1821482700:09:000:0365, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 639411418214, власник ОСОБА_42 ), 1821482700:09:000:0340, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 641511418214, власник ОСОБА_43 ), 1821482700:09:000:0342, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 656046418214, власник ОСОБА_12 ), 1821482700:09:000:0291 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 656497218214, власник ОСОБА_44 ), 1821482700:09:000:0262 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 655452918214, власник ОСОБА_45 ), 1821482700:09:000:0334 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 640799718214, власник ОСОБА_46 ), 1821482700:05:000:0071 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1783022818214, власник ОСОБА_47 ), 1821482700:08:000:0059 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1720352218214, власник ОСОБА_48 ), 1821482700:09:000:0209 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 639744618214, власник ОСОБА_49 ), 1821482700:09:000:0358 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 638704018214, власник ОСОБА_50 ), 1821482700:09:000:0333 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 631607218214, власник ОСОБА_51 ), 1821482700:09:000:0332 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 631549518214, власник ОСОБА_52 ), 1821482700:09:000:0241 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 640793118214, власник ОСОБА_53 ), 1821482700:09:000:0296 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 649304518214, власник ОСОБА_53 ), 1821482700:09:000:0367 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1367362818214, власник ОСОБА_54 ), 1821482700:09:000:0369 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 636426018214, власник ОСОБА_55 ), 1821482700:09:000:0376 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 639745318214, власник ОСОБА_56 ), 1821482700:09:000:0348 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 631503918214, власник ОСОБА_57 ), 1821482700:08:000:0217 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1702831718214, власник ОСОБА_58 ), 1821482700:09:000:0338 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 630938818214, власник ОСОБА_59 ), 1821482700:09:000:0371 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 656472718214, власник ОСОБА_60 ), 1821482700:09:000:0253 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 656482818214, власник ОСОБА_61 ), 1821482700:09:000:0206 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 699356818214, власник ОСОБА_62 ), 1821482700:09:000:0205 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 699326618214, власник ОСОБА_63 ), 1821482700:09:000:0270 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 699068618214, власник ОСОБА_64 ), 1821482700:09:000:0306 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 631546318214, власник ОСОБА_65 ), 1821482700:09:000:0326 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 631201218214, власник ОСОБА_66 ), 1821482700:09:000:0378 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 654444718214, власник ОСОБА_67 ), 1821482700:09:000:0347 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 631511918214, власник ОСОБА_68 ), 1821482700:09:000:0285, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 699367018214, власник ОСОБА_69 ), 1821482700:08:000:0517 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 699166618214, власник ОСОБА_70 ), 1821482700:09:000:0370 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 654461318214, власник ОСОБА_71 ), 1821482700:09:000:0286 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1783122118214, власник ОСОБА_13 ), 1821482700:09:000:0353 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 631143118214, власник ОСОБА_72 ), 1821482700:09:000:0361 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1790530418214, власник ОСОБА_72 ), 1825888200:06:000:0204 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1783944318214, власник ОСОБА_73 ), 1821482700:09:000:0359 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 639746818214, власник ОСОБА_74 ), 1821482700:09:000:0358, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 638704018214, власник ОСОБА_50 ), 1821482700:09:000:0339 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 656019518214, власник ОСОБА_75 ) до прийняття процесуального рішення в порядку ч. 2 ст. 283 КПК України;

Ухвала може бути оскаржена протягом п`яти днів з дня її оголошення безпосередньо до Київського апеляційного суду.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудПодільський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення24.10.2019
Оприлюднено22.02.2023
Номер документу85408077
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —758/13280/19

Ухвала від 20.11.2019

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Лашевич Валерій Миколайович

Ухвала від 24.10.2019

Кримінальне

Подільський районний суд міста Києва

Гребенюк В. В.

Ухвала від 24.10.2019

Кримінальне

Подільський районний суд міста Києва

Гребенюк В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні