Ухвала
від 11.11.2019 по справі 338/1261/19
БОГОРОДЧАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа №338/1261/19

Провадження № 2/338/534/19

11 листопада 2019 року селище Богородчани

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області в складі:

головуючої - судді Рибки Л.Я.,

при секретарі Полек Х.В.,

з участю позивачки ОСОБА_1 ,

розглянувши у підготовчому засіданні в залі суду в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до територіальної громади села Горохолина Богородчанського району Івано-Франківської області в особі Горохолинської сільської ради Богородчанського району Івано-Франківської області про визначення додаткового строку, достатнього для подання заяви про прийняття спадщини,

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 звернулась в суд із позовом до територіальної громади села Горохолина в особі Горохолинської сільської ради Богородчанського району Івано-Франківської області про визначення додаткового строку, достатнього для подання заяви про прийняття спадщини за заповітом, що відкрилась після смерті її мами ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Ухвалою від 17 жовтня 2019 року позовну заяву прийнято до розгляду, відкрито провадження у справі, постановлено розглядати справу за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче засідання.

Позивачка в підготовчому засіданні заявлені вимоги підтримала в повному обсязі, просила призначити справу до судового розгляду.

Представник відповідача в підготовче засідання не з`явився, про дату, час і місце його проведення повідомлений належним чином. 28 жовтня 2019 року сільський голова села ОСОБА_3 Середюк Я.М. подав до канцелярії суду заяву, в якій просить провести розгляд справи без його участі, зазначив, що територіальна громада заявлені вимоги визнає.

На стадії підготовчого провадження судом вжито заходів для забезпечення всебічного та об`єктивного вирішення справи протягом розумного строку. Відповідно до вимог ст. 189 ЦПК України виконано завдання підготовчого провадження.

Заслухавши позивачку, ознайомившись з матеріалами справи та з`ясувавши коло питань, передбачених приписами ст. 197 ЦПК України, враховуючи те, що позивачка від позову не відмовилась, суд приходить до висновку про можливість закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 189, 197, 200 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в:

Підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до територіальної громади села Горохолина Богородчанського району Івано-Франківської області в особі Горохолинської сільської ради Богородчанського району Івано-Франківської області про визначення додаткового строку, достатнього для подання заяви про прийняття спадщини, закрити та призначити справу до судового розгляду по суті на 19 листопада 2019 року о 09 год 30 хв в залі судових засідань №4 в приміщенні Богородчанського районного суду Івано-Франківської області (селище Богородчани, вул.Шевченка, 68 Богородчанського району Івано-Франківської області).

Встановити наступний порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів: вступне слово учасників справи та їхні пояснення; дослідження письмових доказів, надання додаткових пояснень, вирішення клопотань, судові дебати.

В судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Л.Я. Рибка

СудБогородчанський районний суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення11.11.2019
Оприлюднено12.11.2019
Номер документу85516795
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —338/1261/19

Рішення від 19.11.2019

Цивільне

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області

Рибка Л. Я.

Ухвала від 11.11.2019

Цивільне

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області

Рибка Л. Я.

Ухвала від 17.10.2019

Цивільне

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області

Рибка Л. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні