Ухвала
від 07.11.2019 по справі 607/18715/19
ЗБОРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 607/18715/19

н.п.2/599/954/2019

УХВАЛА

07 листопада 2019 рокуЗборівський районний суд Тернопільської області в складі:

головуючого судді Снігурського В. В.

при секретарі Куриляк О. Г.

за участю позивача ОСОБА_1 ,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в м. Зборові об`єднану цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Тернопільської територіальної організації партії Блок Петра Порошенка Солідарність про захист честі, гідності та ділової репутації,

ВСТАНОВИВ:

позивач ОСОБА_1 звернувся з позовом до відповідача - Тернопільської територіальної організації партії Блок Петра Порошенка Солідарність з вимогами про захист честі, гідності та ділової репутації.

В підготовчому судовому засіданні позивач заявив клопотання про витребування доказів.

Просить витребувати у Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області Міністерства юстиції України інформацію:

щодо статусу Тернопільської міської організації партії Блок Петра Порошенка Солідарність ; Тернопільської територіальної організації партії "Блок Петра Порошенка Солідарність в структурі партії Блок Петра Порошенка Солідарність станом на 06.06.2019р. та станом на сьогоднішній день;

чи є правонаступником Тернопільської міської організації партії Блок Петра Порошенка Солідарність ; Тернопільської територіальної організації «Блок Петра Порошенка Солідарність ; партії Блок Петра Порошенка Солідарність - партія Європейська Солідарність , код ЄРДПОУ 21715714.

повідомити точну юридичну адресу Тернопільської територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка Солідарність та код ЄРДПОУ останньої на момент направлення даного клопотання.

Також позивач просить від телеканалу ІНТБ ПП ТРК СМАЙЛ витребувати інформацію: хто був автором, замовником, матеріалу Тернопільського депутата Тараса Білана за кримінал вигнали з партії , опублікованого на офіційному сайті телеканалу 06 червня 2019 року.

Позивач клопотання підтримує, так як з офіційних джерел він не зміг отримати такої інформації. Від телеканалу ІНТБ відповіді на свій запит не отримав.

Відповідно до ч.1 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Суд вважає, що з метою належної підготовки справи до судового розгляду та з`ясування обставин, необхідних для вирішення справи, а також враховуючи, що представник відповідача в судове засідання не з`явився повторно, клопотання слід задовольнити.

Керуючись ст.84 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

клопотання задовольнити. Головному територіальному управлінню юстиції у Тернопільській області Міністерства юстиції України (вул. Грушевського 8, м. Тернопіль) невідкладно надати Зборівському районному суду наступну інформацію та підтверджуючі документи:

який статус має Тернопільська міська організація партії Блок Петра Порошенка Солідарність ; Тернопільська територіальна організація партії "Блок Петра Порошенка Солідарність в структурі партії Блок Петра Порошенка Солідарність станом на 06.06.2019 р. та в даний час;

чи є правонаступником Тернопільської міської організації партії Блок Петра Порошенка Солідарність ; Тернопільської територіальної організації «Блок Петра Порошенка Солідарність ; партії Блок Петра Порошенка Солідарність - партія Європейська Солідарність код ЄРДПОУ 21715714.

повідомити точну юридичну адресу Тернопільської територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка Солідарність та код ЄРДПОУ.

Телеканалу ІНТБ ПП ТРК СМАЙЛ (вул. Руська 44, м.Тернопіль) невідкладно надати Зборівському районному суду наступну інформацію:

хто був автором, замовником, матеріалу Тернопільського депутата Тараса Білана за кримінал вигнали з партії , опублікованого на офіційному сайті телеканалу 06 червня 2019 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя підпис З оригіналом згідно:

Суддя Зборівського

районного суду В. В. Снігурський

Дата ухвалення рішення07.11.2019
Оприлюднено12.11.2019

Судовий реєстр по справі —607/18715/19

Ухвала від 13.08.2020

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Міщій О. Я.

Ухвала від 13.04.2020

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Міщій О. Я.

Ухвала від 13.03.2020

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Міщій О. Я.

Рішення від 21.01.2020

Цивільне

Зборівський районний суд Тернопільської області

Снігурський В. В.

Рішення від 21.01.2020

Цивільне

Зборівський районний суд Тернопільської області

Снігурський В. В.

Ухвала від 24.12.2019

Цивільне

Зборівський районний суд Тернопільської області

Снігурський В. В.

Ухвала від 10.12.2019

Цивільне

Зборівський районний суд Тернопільської області

Снігурський В. В.

Ухвала від 07.11.2019

Цивільне

Зборівський районний суд Тернопільської області

Снігурський В. В.

Ухвала від 21.10.2019

Цивільне

Зборівський районний суд Тернопільської області

Снігурський В. В.

Ухвала від 10.10.2019

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Шевчук Г. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні