Рішення
від 29.03.2010 по справі 2-1470-2010
КРАСНОГВАРДІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа 2-1470/2010 р.

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

19 лютого 2010 року Красногв ардійський районний суд м. Дн іпропетровська в складі:

головуючої: суд ді Кононенко О.М .

при секретарі: Прокоф' єва П.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Дніпр опетровську справу за позово м ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про розірвання шлюбу ,-

В С Т А Н О В И В :

В листопаді 2009 ро ку позивачка звернулася до с уду з позовом до відповідача про розірвання шлюбу, в якому вказала, що шлюб з ОСОБА_2 був зареєстрований 04 червня 20 05 року. Від шлюбу мають неповн олітню доньку ОСОБА_3, ІН ФОРМАЦІЯ_1, яка після розірв ання шлюбу залишиться прожив ати із позивачкою, за згодою с торін. З червня 2007 року по тепер ішній час вони з відповідаче м проживають окремо, спільне господарство не ведуть, шлюб ні відносини припинені. В них змінилися погляди на сімейн е життя, вони перестали розум іти один одного та зрозуміли , що вони зовсім різні люди. Не одноразово вони намагалися п римиритися та зберегти сім' ю, однак відносини знову погі ршувалися. Подальше спільне проживання з відповідачем та збереження шлюбу не можливо , оскільки це суперечить інте ресам позивачки. Майновий сп ір відсутній. Просила роз ірвати шлюб з відповідачем.

В судове за сідання позивачка не з' явил ася, надала суду заяву в якій п росила розглянути справу без її участі, розірвати шлюб між нею та відповідачем, зазначи ла, що вона створила нову сім' ю з іншим чоловіком.

В судове засідання відпов ідач не з' явився, надав суду заяву в якій позовні вимоги в изнав у повному обсязі, проти розірвання шлюбу не запереч ував, просив розглянути заяв у без його участі.

Вивчивши матеріали справ и, ознайомившись із заявами с торін, суд вважає, що позовні в имоги підлягають задоволенн ю.

Відповідно до ст. 112 СК Україн и, суд, постановляє рішення пр о розірвання шлюбу, якщо буде встановлено, що подальше спі льне життя подружжя і збереж ення шлюбу суперечило б інте ресам одного з них, інтересам їхніх дітей, що мають істотне значення.

У судовому засіданні встан овлено, що шлюбні відносини м іж подружжям припинені з чер вня 2007 року, спільне господарс тво не ведуть, проживають окр емо, від шлюбу мають малолітн ю доньку ОСОБА_3, яка після розірвання шлюбу залишиться проживати із позивачкою за з годою сторін, подальше збере ження шлюбу неможливо, позив ачка наполягає на розірванні шлюбу, оскільки збереження ш любу суперечитиме її інтерес ам, відповідач проти розірва ння шлюбу не заперечує. Тому с уд вважає, що сім'я розпалася о статочно, шлюб існує формаль но і його слід розірвати, оскі льки збереження сім'ї супере чить інтересам подружжя.

На підставі вищевикладено го, керуючись ст. ст. 10, 11, 60, 174, 212, 215 ЦП К України, ст. ст. 110, 112 СК України , суд, -

В И Р І Ш И В:

Позов ОСОБА _1 до ОСОБА_2 про розірван ня шлюбу - задовольн ити.

Шлюб між ОСОБА_1 та ОСОБА_2 , зареєстрова ний 04 червня 2005 року Красногвар дійським відділом реєстраці ї актів цивільного стану Дні пропетровського міського уп равління юстиції Дніпропетр овської області, актовий зап ис № 225 - розірвати.

Стягнути з ОСОБА_ 2 17 грн. 00 коп. на користь д ержави при оформленні свідоц тва про розірвання шлюбу в ор ганах РАЦС. ОСОБА_1 в ід сплати витрат на користь д ержави при оформленні свідоц тва про розірвання шлюбу в ор ганах РАЦС - звільнити.

Рішення суду може бут и оскаржене до апе ляційного суду Дніпропетров ської області через районний суд протягом 10 днів з дня його проголошення шляхом подачі заяви про апеляційне оскарже ння та подачі протягом 20 днів з дня подачі заяви апеляційн ої скарги, або в порядку ч.4 ст. 2 95 ЦПК України.

Суддя О.М. Кон оненко

СудКрасногвардійський районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення29.03.2010
Оприлюднено17.05.2011
Номер документу8552570
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-1470-2010

Ухвала від 07.12.2010

Цивільне

Ленінський районний суд Автономної Республіки Крим

Шувалов Максим Валерійович

Рішення від 28.04.2010

Цивільне

Іллічівський районний суд м.Маріуполя

Мальцева Євгенія Євгенівна

Рішення від 29.03.2010

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Кононенко Олена Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні