Ухвала
від 07.11.2019 по справі 233/1981/19
КОСТЯНТИНІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

233 Справа № 233/1981/19

У Х В А Л А

про скасування судового наказу

07 листопада 2019 року м. Костянтинівка

Суддя Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області Мартиненко В. С. , розглянувши в порядку письмового провадження заяву ОСОБА_1 про скасування судового наказу, виданого 11 квітня 2019 року Костянтинівським міськрайонним судом Донецької області у цивільній справі за заявою Комунального підприємства Компанія Вода Донбасу в особі Костянтинівського Виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за надані послуги з водопостачання та водовідведення зі ОСОБА_2 ,-

В С Т А Н О В И В:

До Костянтинівського мiськрайонного суду Донецької області з вказаною заявою звернулась ОСОБА_1 , в якій просила скасувати судовий наказ, виданий Костянтинівським міськрайонним судом Донецької області 11 квітня 2019 року, яким зі ОСОБА_2 на користь Костянтинівського Виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства Комунального підприємства Компанія Вода Донбасу стягнуто заборгованість за оплату послуг з водопостачання та водовідведення за період часу з 01 березня 2016 року по 01 березня 2019 року в сумі 14597 грн. 38 коп. та витрати, пов`язані із сплатою судового збору, в розмірі 192 грн. 10 коп., посилаючись на те, що при винесенні вказаного судового наказу не враховано кількість осіб, які проживають та користуються комунальними послугами, а розрахунок заборгованості наданий заявником є необґрунтовании.

Згідно з п. 13 ст. 7 ЦПК України розгляд справи здійснюється в порядку письмового провадження за наявними у справі матеріалами, якщо цим Кодексом не передбачено повідомлення учасників справи. У такому випадку судове засідання не проводиться.

Відповідно до розписки, що міститься в матеріалах справи, копію вказаного наказу боржник отримав 31 жовтня 2019 року.

А отже, заява про скасування судового наказу подана в строки, передбачені ч. 1 ст. 170 ЦПК України.

Підстави для повернення заяви про скасування судового наказу відсутні.

Відповідно до ч.3 ст. 171 ЦПК України у разі відсутності підстав для повернення заяви про скасування судового наказу суддя не пізніше двох днів після її подання постановляє ухвалу про скасування судового наказу, в якій роз`яснює заявнику (стягувачу) його прав звернутися до суду із тими самими вимогами в порядку спрощеного позовного провадження.

З урахуванням викладеного суд дійшов висновку про те, що судовий наказ у цивільній справі, виданий Костянтинівським міськрайонним судом Донецької області 11 квітня 2019 року за заявою Комунального підприємства Компанія Вода Донбасу в особі Костянтинівського Виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за надані послуги з водопостачання та водовідведення зі ОСОБА_2 необхідно скасувати, роз`яснивши стягувачу його прав звернутися до суду із тими самими вимогами в порядку спрощеного позовного провадження.

Керуючись ст.ст. 170-171, 260-261, 353 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Заяву ОСОБА_1 про скасування судового наказу - задовольнити.

Судовий наказ, виданий Костянтинівським міськрайонним судом Донецької області 11 квітня 2019 року у цивільній справі за заявою Комунального підприємства Компанія Вода Донбасу в особі Костянтинівського Виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за надані послуги з водопостачання та водовідведення зі ОСОБА_2 - скасувати.

Роз`яснити заявнику (стягувачу) його право звернутися до суду із тими самими вимогами в порядку спрощеного позовного провадження.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення07.11.2019
Оприлюднено12.11.2019
Номер документу85532568
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості за надані послуги з водопостачання та водовідведення зі ОСОБА_2

Судовий реєстр по справі —233/1981/19

Ухвала від 07.11.2019

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Мартиненко В. С.

Судовий наказ від 11.04.2019

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Бєлостоцька О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні